✅ره توشه دولت تحول از شهادت مولا(ع)
محمدرضا باقرزاده
مهمترین ره توشه دولت صادق الوعد تحول گرای مردمی از این ماه رمضان و روز ها و شبهای متعلق به شهید عدالت امیر مومنان علی علیه السلام می تواند عدالت گرایی بی ملاحظه دولت باشد. به گونه ای که هر اقدام دولت فارغ از هر ملاحظه و محافظه ای با پیوست عدالت همراه باشد و مردم بتوانند در هر اقدام و تصمیم دولت بی هیچ لکنت و تردید و تهدیدی عدالت را مطالبه کنند.
👤 رهبر انقلاب اسلامی:
☑️ ما باید امروز جامعه را جامعه عدالت بکنیم. در بنای جامعه، عدالت از همه چیز مهمتر است.
▫️ ۲۲ اسفند ۱۳۶۸
☑️ عدالت و عدل، مهمترین ارزش در جامعه است: «بالعدل قامت السّموات والارض»؛ آسمان و زمین به عدالت وابسته است؛ نظام اجتماعی هم به عدالت وابسته است. اگر عدالت نباشد، هیچ چیز در جامعه نیست. در یک جامعه آزاد - حتّی آزاد به همان سبک آمریکایی - اگر عدالت نباشد - که در آنجاها نیست و همان آزادی هم به نفع یک طبقه و علیه یک طبقه خواهد بود.. عدالت که نباشد، امنیت هم در خدمت طبقه مرفّه و برخوردار و سوءاستفادهچی است. اگر عدالت نباشد، همه خیرات به یک طرف میرود.. عدالت مقولهای نیست که چیزی جای آن را بگیرد.
▫️ ۷ تیر ۱۳۷۷
☑️ من معتقدم تلاش برای عدالت اجتماعی و پر كردن شكاف طبقاتی، بزرگترین مسئولیت ماست.
▫️ ۲۲ مهر ۱۳۸۲
☑️ مهمترین وظیفهى مسئولان کشور این است که در جامعه عدالت را معنا ببخشند تا مردم عدالت را احساس کنند.
▫️ ۱۸ اردیبهشت ۱۳۸۴
☑️ صلح یک ارزش مطلق نیست، یک ارزش نسبی است؛ یک جائی صلح خوب است، یک جائی صلح بد است، جنگ خوب است. اما عدالت اینجور نیست؛ عدالت یک ارزش مطلق است؛ یعنی هیچ جا نداریم که عدالت بد باشد. خب، در جمهوری اسلامی این وضعیت وجود داشته، سرلوحهی دغدغههای نظام از اول انقلاب بوده.
در بخش اجرای عدالت، انصافاً کارهای زیادی هم انجام گرفته؛ لیکن راضی کننده نیست. آن چیزی که ما نیاز داریم، آن چیزی که ما دنبالش هستیم، عدالت حداکثری است؛ نه صرفاً در یک حد قابل قبول؛ نه، ما دنبال عدالت حداکثری هستیم؛ ما میخواهیم ظلم در جامعه نباشد. تا این مرحله خیلی فاصله داریم.
▫️ ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۰
☑️ ما رونق اقتصادی کشور را بدون تأمین عدالت اجتماعی بههیچوجه قبول نداریم و معتقد به آن نیستیم.
▫️ ۲۰ اسفند ۱۳۹۲
☑️ عدالت معنای وسیع و گسترهی بسیار زیادی دارد؛ هم در سطح داخل جامعه است، هم در سطح بینالملل است، هم در زمینههای اقتصادی است، هم در زمینههای سیاسی است؛ در همهی زمینهها عدالت یک مقولهی بسیار مهمّی است. عدالت یک ارزش مطلق هم هست؛ یعنی ارزشهای دیگر همه نسبی است به یک معنا، عدالت یک ارزش مطلق است.
▫️ ۱۹ بهمن ۱۳۹۶
☑️ اساس حکومت اسلامی و جمهوری اسلامی بر اقامهی عدل است، کما اینکه اساس همهی ادیان بر اقامهی عدل است. خدای متعال میفرماید که ما پیغمبران را فرستادیم، کتابهای آسمانی را فرستادیم، لِیَقومَ النّاسُ بِالقِسط؛ اصلاً برای اینکه مردم قیام به قسط کنند و جامعه، جامعهی عدالتآمیز باشد. خب ما در این زمینهها عقبیم، خیلی باید کار کنیم، خیلی باید تلاش کنیم.
▫️ ۶ شهریور ۱۴۰۰
13900530_3364_64k.mp3
3.52M
جرم علی عدالت بود.
علی در محراب عبادت کشته شد. و بعدها همه شهادت دادند که: «قتل فی محراب عبادته لشدّة عدله»؛ جرم امیرالمؤمنین، «عدالت» او بود و همین عدالت بود که او را به این مقام والا و به شهادت رساند.
رهبر انقلاب ۱۳۸۵/۷/۲۱
«قُتِلَ عَلِیٌّ فِی مِحْرَابِ عِبَادَتِهِ لِشِدَّةَ عَدْلِهِ»
عدالتی كه قاتل علی شد آيا صرفاً اخلاقي بود نظير عدالت امام جماعت يا قاضی و شاهد طلاق يا بينه شرعی؟ اين جور عدالتها كه باعث قتل كسی نمیشود بلكه بيشتر باعث شهرت و محبوبيت و احترام میگردد.
پس آنچه باعث كشته شدن مولا شد، نوع تفكر مخصوصی بود كه در عدالت اجتماعی اسلامی داشت و خودش بر آن اصرار میورزيد. او تنها عادل نبود، عدالتخواه بود.
همان طور كه فرق است بين آزاد و آزادیخواه. يكي آزاد است يعني خودش شخصاً مرد آزادی است و يكی آزادیخواه است يعنی طرفدار آزادی اجتماع است و آزادی هدف و ايدۀ اجتماعی اوست.
همين طور يكی عادل است يعنی شخصاً آدم عادلی است و يكی عدالتخواه است يعنی عدالت فكر اجتماعی اوست.»
شهید مطهری، بيست گفتار، صفحه ۱۱
هدایت شده از دولت عدالت⚖️🇮🇷
مطالبه عدالت از کارگزاران نظام اسلامی در پایگاه «دولت عدالت» 👇👇👇
https://eitaa.com/dolate_edalat
دولت عدالت⚖️🇮🇷
مطالبه عدالت از کارگزاران نظام اسلامی در پایگاه «دولت عدالت» 👇👇👇
https://eitaa.com/dolate_edalat
ارتباط با مدیر👇👇👇
@M_R_Bagherzadeh
تاریخ تاسیس: ۲۱ رمضان المبارک ۱۴۴۴
مقام معظم رهبری: در بنای جامعه، عدالت از همه چیز مهمتر است.
https://eitaa.com/dolate_edalat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📸 اینجا اصفهان است و این جشن بزرگ روزهاولیهاست
از ریزش ها می رنجیم و گله و ناله هم می کنیم اما رویش ها را فریاد نمی کنیم؛ چرا؟
چون هنوز برای خودمان جهاد تبیین را واجب نمی دانیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
می خوام دلتون رو بسوزونم برای حضرت علی (ع)...💔😭
اگه تا این ساعت از ماه عزای علی برای مصیبت علی (ع) اشک نریختید بسم الله... التماس دعا
✅آیا منع خدمات اجتماعی برای متخلفان خلاف قانون اساسی است؟
✍ محمدرضا باقرزاده
👈طراحان این ادعا به اصل نوزدهم و بیستم قانون اساسی تمسک کرده و می گویند منع خدمات اجتماعی خلاف قانون اساسی است.
در بررسی این ادعا به اصول یاد شده توجه میکنیم.
👈اصل نوزدهم قانون اساسی میگوید: «مردم ایران از هر قوم و قبیله که باشند ، از حقوق مساوی برخوردارند و رنگ ، نژاد ، زبان و مانند اینها ، سبب امتیاز نخواهد بود.»
همانگونه که پیداست، این اصل در مقام نفی تبعیضات نژادی قومیتی و کلیه تبعیضات مبتنی بر تفاوت های تکوینی میان انسان ها مانند رنگ و زبان و قومیت و نژاد است. بنا بر این، اصل مذکور هیچ ارتباطی به محرومیت های متخلفان و مجرمان ندارد چون طبعاً هر مجرم و متخلفی از یک سری حقوق شهروندی محروم می شود که لازمه تفکیک ناپذیر مجازات و محرومیت می باشد.
👈اصل بیستم قانون اساسی هم مقرر می دارد که «همه افراد ملت اعم از زن و مرد یکسان در حمایت قانون قرار دارند و از همه حقوق انسانی، سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی با رعایت موازین اسلام برخوردارند.»
این اصل از یکسو بر یکسانی و برابری افراد و شهروندان در برخورداری از حمایت های قانونی تاکید دارد و از سوی دیگر حقوق بشر و شهروندی را در چارچوب موازین اسلامی تعریف کرده و معتبر می داند.
بر این اساس هر چند باید حتی برای مجرمان و متخلفان، حمایت هایی را که قانون پیشبینی کرده است به رسمیت شناخت، اما این امر غیر از اینست که با استناد به این اصل، شخص مجرم و متخلف را مانند شخص غیر مجرم و غیر متخلف مشمول بهره مندی از همه خدمات اجتماعی دانست. دلیل این امر این است که شخصی که مجرم یا متخلف است را قانون مشمول مجازات می داند و طبعا قانون های جزایی و انضباطی ملازم با محرومیت از حمایت هایی است که به شهروندان در حالت اولیه و طبیعی تعلق می گیرد وگرنه باید مدعی شد که همه مجازات ها و محرومیت هایی که مجرمان و متخلفان تحمل می کنند خلاف قانون اساسی است.
👈اجرای قانون اساسی یعنی اینکه ضابط اجرای قانون، در هر کجا که متخلف و یا مجرم را یافت می تواند و باید اعمال قانون کرده و مانع از تردد و ادامه فعالیت شخص متخلف و یا مجرم گردد و چنین ممنوعیتی چون بر اساس قانون هست نمی تواند خلاف قانون اساسی باشد.
در واقع نیروی ضابط میتواند شخص متخلف را بازداشت کند که در فرض ممنوعیت های اجتماعی به بازداشت سلبی اکتفا کرده است.
👈 از سوی دیگر، همکاری ادارات و مراکز خدمات شهری و کشوری با نهادهای انتظامی وقضایی در راستای اجرای قانون لازم بوده، کارمندان این نهادها حق تخلف از الزامات انتظامی و قضایی در راستای اجرای قانونرا ندارند.
https://eitaa.com/MohamadRezaBagherzadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رحمت خدا بر عبد مخلص خدا و مصباح فکرها.
روحش شاد و راهش پر رهرو باد.
https://eitaa.com/MohamadRezaBagherzadeh
جناب حقوق دان!
علم حقوق سکتهکرد از این افاضات پیدر پی...
👈اتفاقا اگرتوهین هم جلوه و جنبه عمومیپیدا کند قطعا آری؛ ضابط حق توقیف خودرو را دارد.
👈چنانکه اگر کشف حجاب در خودرو هم در حد خصوصی باقی بماند و در منظر و مرآی عموم نباشد باز جرم مشهود تلقی نخواهد شد و توقیف خودرو منتفی است.
👈در ضمن برای یک حقوق دان نفهمیدن فرق میان ملک خصوصی و حوزه خصوصی بیشتر خنده دار است.
✍ محمدرضا باقرزاده
https://eitaa.com/MohamadRezaBagherzadeh
✅افول امریکا از پیش بینی رهبری، تا گزارش اندیشمندان امریکایی
✍محمدرضا باقرزاده
آقای مهدی نصیری بخواند👇👇👇
۱. «جان ایکنبری» نظریهپرداز روابط بینالملل و سیاست خارجی امریکا و استاد علوم سیاسی و روابط بینالملل دانشگاه پرینستون امریکا معتقد است: تغییر قدرت جهانی و افول قدرت امریکا و تغییر نظام تکقطبی در جریان است. عصر امریکا در حال پایان است و نظم جهانی شرقی جایگزین نظم جهانی غربی شده است.
۲. گیدون راشمن، تحلیلگر سیاسی مجلات امریکا بر این نظر است که امریکا باید به فکر سقوط خود باشد. ایالاتمتحدهامریکا دیگر هرگز موقعیت تسلط جهانی بعد از سقوط اتحاد جماهیر شوروی را تجربه نخواهد کرد.
۳. میشل کاکس، استاد روابط بینالملل معتقد است: امریکا و غرب در حال سقوط و نظم جدید بینالمللی توسط به اصطلاح بریکس (BRICs) در حال شکلگیری است.
۴. «نوآم چامسکی» اندیشمند امریکایی می گوید: امریکا هم در داخل و هم در خارج در حال سقوط است.
۵. «فرید زکریا» تحلیلگر روابط بینالملل معتقد است: جهان در حال انتقال از عصر امریکایی به عصر پساامریکایی است.
۵. بر اساس یافتههای «دانشکده تجارت هاروارد» نظام سیاسی امریکا شکست خورده و اقتصاد آن هم در حال سقوط است و دستوپا میزند.
۶. «آلفرد مک کوی» استاد و مورخ امریکایی معتقد است: مرگ ایالاتمتحده امریکا به عنوان ابرقدرت جهانی میتواند به مراتب سریعتر از آن باشد که هر کس تصور میکند.
۷. نورمن گریج، استاد امریکایی معتقد است: «سقوط امریکا اتفاق افتاده و دلیل آن هم این است که امریکا ویژگیهایی مانند فقر، جرم، بیسوادی و بیماریهای موجود در جهان سوم را از خود به نمایش گذاشته است.»
۸. استفان اس. کوهن معتقد است: «نفوذ امریکا در جهان در حال اتمام است.»
#شیاد_مهدی_نصیری
https://eitaa.com/MohamadRezaBagherzadeh
هدایت شده از خبرگزاری رسا
افول آمریکا؛ از پیش بینی رهبری تا گزارش اندیشمندان آمریکایی
اخیراً مهدی نصیری در یک مناظره، مسئله افول امریکا را که توسط رهبر معظم انقلاب مطرح شده، پیش گویی دانسته و آن را زیر سؤال می برد، از این رو حجت الاسلام محمدرضا باقرزاده، عضو هیأت علمی موسسه امام خمینی(ره) در مطلبی با عنوان «افول امریکا از پیش بینی رهبری، تا گزارش اندیشمندان امریکایی» جواب این اظهارات را داد.
متن یادداشت بدین شرح است
🌐https://rasanews.ir/0034d7
💯 #ما_صدای_رسای_حوزهایم
🆔 @rasanewsagency
افول آمریکا؛ از پیش بینی رهبری تا گزارش اندیشمندان آمریکایی
✍ محمدرضا باقرزاده
اخیراً مهدی نصیری در یک مناظره، مسئله افول امریکا را که توسط رهبر معظم انقلاب مطرح شده، پیش گویی دانسته و آن را زیر سؤال می برد و حجت الاسلام محمدرضا باقرزاده، عضو هیأت علمی موسسه امام خمینی(ره) در مطلبی با عنوان «افول امریکا از پیش بینی رهبری، تا گزارش اندیشمندان امریکایی» برخی گزارشات از روند افول امریکا در میان اندیشمندان و سیاستمداران امریکایی را مطرح کرد👇
https://rasanews.ir/fa/news/732785/افول-آمریکا-از-پیش-بینی-رهبری-تا-گزارش-اندیشمندان-آمریکایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ قاسم نبودی ببینی قدس آزاد گشته...
18.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📢پاسخ به مطلب اخیر مهدینصیری در مورد انکار افول امریکا
افول آمریکا؛ از پیش بینی رهبری تا گزارش اندیشمندان آمریکایی
✍ محمدرضا باقرزاده
اخیراً مهدی نصیری در یک مناظره، مسئله افول امریکا را که توسط رهبر معظم انقلاب مطرح شده، پیش گویی دانسته و آن را زیر سؤال می برد و حجت الاسلام محمدرضا باقرزاده، عضو هیأت علمی موسسه امام خمینی(ره) در مطلبی با عنوان «افول امریکا از پیش بینی رهبری، تا گزارش اندیشمندان امریکایی» برخی گزارشات از روند افول امریکا در میان اندیشمندان و سیاستمداران امریکایی را مطرح کرد👇
https://rasanews.ir/fa/news/732785/افول-آمریکا-از-پیش-بینی-رهبری-تا-گزارش-اندیشمندان-آمریکایی
.
قصدتان دیدهشدن نباشد / شما فکر و خبر و تحلیل به فضای مجازی بدهید نه بهعکس
🏷 نه شخص دانشجو نه تشکل دانشجویی اینجور نباشد که یک حرفی را بزند برای اینکه دیده بشود. این بیبرکت میکند کار را، حرف را بیبرکت میکند، بیاثر میکند و ضرر هم دارد.
◉ در فضای مجازی غرق نشوند؛ خب حالا فضای مجازی با همۀ حرفهایی که گفته میشود در کشور وجود دارد. شبکههای اجتماعی وجود دارد. بعضیها نشستهاند که از طرف فضای مجازی سیلوار، تحلیل و خبر و مطلب و مبنا به اینها داده بشود این غلط است.
← شما روی فضای مجازی سوار شوید، شما فضای مجازی را هدایت کنید، شما فکر و خبر و تحلیل به فضای مجازی بدهید نه به عکس.
• امام خامنهای در دیدار دانشجویان
https://eitaa.com/MohamadRezaBagherzadeh
علل خوددارى ایران از شناسايى اسرائيل از ديدگاه حقوق بين الملل
https://rasanews.ir/fa/news/708245/علل-خوددارى-ایران-از-شناسايى-اسرائيل-از-ديدگاه-حقوق-بين-الملل