خون شهدای مدافع حرم به هدر نرفت
🔹رهبر انقلاب هماکنون در مراسم پنجمین سالگرد شهادت شهید سلیمانی:
✏️ عدهای از روی عدم تحلیل درست و عدم فهم درست و عدم شناخت لازم از مسائل تصور میکنند، و به زبان میاورند و شاید ترویج میکنند که با حوادث اخیر منطقه، خونهایی که در راه دفاع از حرم ریخته شد، هدر رفت! خطای بزرگ و این اشتباه بزرگ را اینها میکنند؛ اگر این جانها نمیرفتند و این مبارزه انجام نمیگرفت و این حاج قاسم سلیمانی توی کوهها و بیابانهای این منطقه با آن شهامت حرکت نمیکرد و دنبال خودش [این شهدا را] نمیکشاند، امروز از این اعتاب مقدس خبری نبود...
✏️ این را مطمئن باشید. نه فقط از زینبیه خبری نبود، از کربلا هم خبری نبود، از نجف هم خبری نبود. دلیلش سامراست؛ در مورد سامرا یک مقدار غفلت شد. شما دیدید حرم عسکریین علیهمالسلام را ویران کردند و ضریحشان را شکستند. چه کسانی؟ کیا همان تکفیریها با کمک آمریکاییها. همه جا همینجور میشد اگر چنانچه این دفاع انجام نمیگرفت. سرنوشت این اعتاب مقدس، این قبلههای دل مردم مسلمان، سرنوشت همون گنبد تخریب شده امام عسکری علیهم السلام میشد. ۱۴۰۳/۱۰/۱۲
منبع:http://Farsi.Khamenei.ir
@MohammadGelayeri
هدایت شده از جرعه ناب
استاد آیت الله مصباح یزدی
او در سال ۱۳۱۳ در شهر یزد به دنیا آمد.
از شاگردان برجسته آیتالله خمینی و آیتالله بروجردی بود
او بیشتر به خاطر تألیفاتش در زمینه فلسفه، عرفان و کلام شهرت دارد
آیت الله مصباح در سال ۱۳۸۲ در مجمع فیلسوفان در آمریکا دعوت شد
سخنرانی آیتالله ، به نوعی نمایشی از تفکر فلسفی و دینی او بود. هدف اصلی این کنفرانس، تبادل نظر میان اندیشمندان و فیلسوفان از فرهنگها و مذاهب مختلف بود و مصباح یزدی به عنوان یک شخصیت برجسته مذهبی و فلسفی به این رویداد دعوت شد و ایشان در این مجمع از
تعامل علم و دین، فلسفه اسلامی، نقد اومانیسم، فلسفه و سیاست سخن گفتن.
و سخنان آن عالم گرانقدر نه تنها به دلیل محتوای علمی آن، بلکه به دلیل تأثیرات سیاسی و اجتماعیاش نیز مورد توجه قرار گرفت. سخنرانی مصباح یزدی به نوعی تلاشی بود برای درک بهتر فلسفه اسلامی در عالمی که به طور سنتی با فلسفه غربی شناخته میشد.
آیت الله در دفاع از خیمه ولایت لقب «عمار انقلاب» را از آن خود کرد
آن عالم جلیل القدر در عصر جمعه ۱۲ دیماه ۱۳۹۹ درگذشت. و رهبر معظم انقلاب سیدعلی خامنهای و محمد محمدی ریشهری در تهران، سید احمد علمالهدی در مشهد و حسین نوری همدانی در قم بر پیکر او نماز خواندند. وی در ۱۵ دیماه ۱۳۹۹ در حرم معصومه در کنار محمدتقی بهجت به خاک سپرده شد.
روحش شاد
@jorenab
حضرت صادق عليه السلام در هر روز ماه #رجب مىخواندند :
خَابَ الْوَافِدُونَ عَلَى غَيْرِكَ وَ خَسِرَ الْمُتَعَرِّضُونَ إِلاَّ لَكَ وَ ضَاعَ الْمُلِمُّونَ إِلاَّ بِكَ وَ أَجْدَبَ الْمُنْتَجِعُونَ إِلاَّ مَنِ انْتَجَعَ فَضْلَكَ بَابُكَ مَفْتُوحٌ لِلرَّاغِبِينَ وَ خَيْرُكَ مَبْذُولٌ لِلطَّالِبِينَ وَ فَضْلُكَ مُبَاحٌ لِلسَّائِلِينَ وَ نَيْلُكَ مُتَاحٌ لِلْآمِلِينَ وَ رِزْقُكَ مَبْسُوطٌ لِمَنْ عَصَاكَ وَ حِلْمُكَ مُعْتَرِضٌ لِمَنْ نَاوَاكَ عَادَتُكَ الْإِحْسَانُ إِلَى الْمُسِيئِينَ وَ سَبِيلُكَ الْإِبْقَاءُ عَلَى الْمُعْتَدِينَ اللَّهُمَّ فَاهْدِنِي هُدَى الْمُهْتَدِينَ وَ ارْزُقْنِي اجْتِهَادَ الْمُجْتَهِدِينَ وَ لاَ تَجْعَلْنِي مِنَ الْغَافِلِينَ الْمُبْعَدِينَ وَ اغْفِرْ لِي يَوْمَ الدِّينِ
مفاتیح الجنان
@MohammadGelayeri
هدایت شده از حوزه علمیه استان مازندران
🌀 فاضل منحصر به فرد
💠 علامه مصباح یزدی در بیان امام خامنهای
❇️ کسی مثل آقای مصباح با این خصوصیات نداریم.
مرحوم آقای مصباح (رضوان الله علیه) یک خصوصیّات منحصربهفردی داشتند که من در مجموعهی فضلای برجستهی قم که از قدیم میشناختیم، و حالا هم بحمدالله برکات بعضیشان ادامه دارد، نگاه میکنم، جامع این خصوصیّات را کسی مثل مرحوم آقای مصباح مشاهده نمیکنم؛ علم فراوان، فکر خوب و نوآور، بیان رسا و واضح، انگیزهی تمامنشدنی و بینظیر، خلقیّات و رفتارهای شایسته و برجسته، سلوک و معرفت و توجّه معنوی و مانند اینها؛ مجموع اینها را واقعاً انسان نمیتواند پیدا کند. اینها در آقای مصباح جمع بود.
۱۴۰۱/۱۰/۰۵
#مصباح_انقلاب
#علامه_مصباح
https://eitaa.com/howzehmazandaran
دعای ماه رجب
در دعاى وارد شده براى هر روز ماه رجب مى خوانیم که «خابَ الوافِدُونَ عَلى غَیرِكَ»؛ هرکس به سراغ غیر تو برود اشتباه کرده است و ناامید خواهد شد. آیا ما نیز این باور را داریم؟ اگر باور داشته باشیم که هیچ موجودى غیر از خدا ارزش بندگى و دل بستن ندارد، رفتار ما عوض مى شود. بسیارى از کارهاى شیطانى انسان براى این است که به مقام یا شهرتى برسد. اگر باور داشته باشد که کارها به دست خداست و امور دنیوى اصلا ارزش ندارد که انسان به دنبال آنها باشد، رفتار او تغییر مى کند. حتى اگر انسان باور داشته باشد که در امور دنیوى نیز کارها به دست خداست و بدون اذن او هیچ چیز در عالم تحقّق پیدا نمى کند، ابتدا به سراغ کسى مى رود که کارهایش به دست اوست. باید با کمک تعالیم پیامبر اکرم(صلى الله علیه وآله) و ائمه اطهار(علیهم السلام) بخصوص کلمات نهج البلاغه و فرمایشات امام راحل(قدس سره) که همه برخاسته از همان تعالیم بوده، خود را بسازیم و روحى آزاد و بى اعتنا به همه جهان داشته باشیم، چون همه زر و زیورهاى این جهان در نظر انسان بابصیرت مثل تلّى از خاکستر بى ارزش است.
علامه مصباح یزدی ،مباحثی در باره حوزه ص 210
@MohammadGelayeri
امام باقر علیه السلام
قمی: در سوم صفر سال ۵۷ در مدینه متولد شد ، و گفته شد اول رجب تولد آن حضرت است.
قمی ، الانوار البهیه ص۱۱۵
از امام باقر علیه السلام:
در تمام قضای خداوند خیر برای مومن است
فی کل قضاءالله خیر للمومن
تحف العقول ص ۲۹۳
از پیامبر اکرم صلیالله علیه و آله نیز نقل شده است
عیون اخبار الرضا ج۱ص،۱۴۱
@MohammadGelayeri
هدایت شده از حوزه علمیه استان مازندران
6.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 گزارشی از خانواده پرجمعیت یک روحانی ۹۴ ساله!
▫️خانواده ای ۷۵ نفره با ۲۵ روحانی!
🔹حاج آقای ایزدی که اکنون ۹۴ سال سن دارد و در ۲۵ سالگی ازدواج کرده است، ۱۱ فرزند دارد.
https://eitaa.com/howzehmazandaran
هدایت شده از حوزهعلمیهشهرستانبابل
#اطلاعیه
📌دومین همایش ملی دارالمومنین
( پیشینه و هویت تاریخی ـ مذهبی ) برگزار می گردد.
📅زمان: پنج شنبه ۱۱ بهمن ماه ۱۴۰۳ ساعت ۸/۳۰ صبح
🕌مکان: دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل
💠 دبیرخانه دومین همایش ملی دارالمومنین شهرستان بابل 💠
در ولادت امام هادی علیه السلام
درسال۲۱۲ واقع شد و در روز آن اختلاف است:
۱نیمه ذیحجه
۲گفته شد ۲ رجب
۳گفته شد ۵ رجب
ولد بصريا من المدينة للنصف من ذي الحجة سنة ٢١٢ اثنتي عشرة و مئتين و قيل يوم الجمعة ثاني رجب و قيل خامسه من تلك السنة.
قمی ، الانوار البهیه ص ۲۲۶
@MohammadGelayeri
از امام باقر علیه السلام
کسی که در راه (رضای) خدا با شخصی پیوند برادری ببندد خانه ی در بهشت برای خود به دست آورده است
قال من استفاد اخا في اللّه فقد استفاد بيتا في الجنة
قمی ، الانوار البهیه ص۲۲۱
کنایه از این است که پیوند برادری یکی از راههای رستگاری است
⏺ترجمه روایت بر اساس این است که فی الله متعلق به استفاد است اما اگر ظرف مستقر و صفت برای اخ باشد ترجمه آن این است:
کسی پیوند برادری با شخصی ببنند که اهل ایمان به خدا باشد ....
@MohammadGelayeri
هدایت شده از جرعه ناب
#دوستی_حقیقی
" اَلْأَخِلاّٰءُ يَوْمَئِذٍ بَعْضُهُمْ لِبَعْضٍ عَدُوٌّ إِلاَّ اَلْمُتَّقِينَ "
۱ـ كلمه" اخلاء "جمع" خليل "است كه به معناى دوست است. و اگر دوست را " خليل "گفتهاند، بدان جهت است كه آدمى" خلت "يعنى حاجت خود را به او مىگويد، و او حاجت وى را برمىآورد. و ظاهرا مراد از" اخلاء "مطلق كسانى است كه با يكديگر محبت مىكنند، چه متقين و اهل آخرت كه دوستيشان با يكديگر به خاطر خدا است، نه بخاطر منافع مادى، و چه اهل دنيا كه دوستىهايشان به منظور منافع مادى است.
۲ـ اين را بدان جهت گفتيم كه متوجه شوى استثناء" الا المتقين "استثناء متصل است، نه منقطع چون متقين در گروه " اخلاء "داخل هستند، و كلمه" الا "آنها را استثناء مىكند.
۳ـ و اما اينكه چرا همه دوستان، به استثناء متقين دشمن يكديگرند، براى اين است كه لازمه دوستى طرفينى اين است كه يك طرف، طرف ديگر را در مهماتش كمك كند، و اين كمك وقتى در غير رضاى خدا باشد، در حقيقت كمك به بدبختى و شقاوت و عذاب دائمى آن طرف است، هم چنان كه در جاى ديگر در حكايت گفتار ستمگران در قيامت فرموده: " يٰا وَيْلَتىٰ لَيْتَنِي لَمْ أَتَّخِذْ فُلاٰناً خَلِيلاً لَقَدْ أَضَلَّنِي عَنِ اَلذِّكْرِ بَعْدَ إِذْ جٰاءَنِي"
به خلاف دوستىهاى متقين كه همه مايه پيشرفت آنان در راه خدا است، و در روز قيامت همه به سود ايشان خواهد بود.
۴ـ و در خبرى از رسول خدا هم آمده كه: چون قيامت به پا شود، پيوند ارحام قطع، و همه نسبها گسيخته مىگردد، و برادرىها همه باطل مىشود، مگر برادرى در راه خدا، و اين فرموده خداست كه مىفرمايد: " اَلْأَخِلاّٰءُ يَوْمَئِذٍ بَعْضُهُمْ لِبَعْضٍ عَدُوٌّ إِلاَّ اَلْمُتَّقِينَ " و اين روايت را الدر المنثور در تفسير اين آيه از سعد بن معاذ نقل كرده است.
(المیزان ج۱۸ص۱۲۰)
@jorenab
شهادت امام هادی علیه السلام
قمی : در اين روز (روز سوم رجب)، سنۀ ٢٥٤، به قول ابن عيّاش و على بن ابراهيم قمى، وفات حضرت هادى عليه السلام واقع شده و به گفته مسعودی وفات آن حضرت چهار روز از جمادی الثانی باقیمانده سال ۲۵۴ است
قمی ، فیض العلام ، ص۴۳۹ و قمی ، الانوار البهیه ص ۲۴۷
@MohammadGelayeri