فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جمهوری اسلامی ایران حرم است
امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است
این حرم اگر ماند بقیه حرم ها هم میماند 🇮🇷
#شهید_حاج_قاسم_سلیمانی
#حب_الشهدا
🤍@Mohebbeh110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گفت:
چرا اینقدر سنگ علی علیه السلام رو به سینه میزنی؟ اینهمه چرا فقط از علی علیه السلام میگی؟
گفتم:
گر میسر نیست ما را کام او
عشق بازی میکنیم با نام او
یاحیدر❤️
🤍@Mohebbeh110
➖ روایتی فوقالعاده زیبا و بسیار شیرین در فضیلت و مقام بسیار جلیل و والای حضرت امیرالمومنین صلوات الله علیه
قسمت دوم
🛑 فقال النبيّ صلّى اللّه عليه و آله : قومي يا فاطمة اعبري المخدع فاحضري ما فيه، فإذا فيه مائدة من موائد الجنّة ، و عليه سندسة خضراء، و فيه رطب جنيّ في غير أوان الرطب.
فقال النبيّ صلّى اللّه عليه و آله لفاطمة و هي حاملة المائدة: من أين لك هذا؟ قالت: هو من عند اللّه، و أخذه النبيّ صلّى اللّه عليه و آله و قدّمه بين يديه و سمّى.
و أخذ رطبة واحدة [فوضعها] في فيّ الحسين عليه السّلام و قال: هنيئا يا حسين. ثمّ أخذ رطبة ثانية، فوضعها في فيّ الحسن عليه السّلام ، و قال: هنيئا يا حسن . ثمّ أخذ رطبة ثالثة فوضعها في فيّ فاطمة عليها السّلام ، و قال: هنيئا يا فاطمة.
ثمّ أخذ الرطبة الرابعة فتركها في فيّ أمير المؤمنين عليه السّلام ثمّ قال
🔰 سپس حضرت نبی اکرم صلیالله علیه و آله میفرمایند: بلند شو ای فاطمه و آن صندوق را باز کن و آنچه درون آن هست را نزد من بیاور؛ و سپس در آن هنگام، در آن سفره ای از سفره های بهشتی بود و بر آن ابریشم سبزی بود که در آن رطب بهشتی بود که خارج از فصل روییدن رطب آمده بود.
سپس حضرت رسول صلیالله علیه و آله از حضرت فاطمه علیهاالسلام که در حال حمل آن سفره بهشتی بودند میپرسند: ای فاطمه این سفره از کجاست؟ و حضرت صدیقه میفرمایند: از طرف خداوند است و بعد، حضرت رسول آن را میگیرند.
سپس یک رطب در دهان مبارک حضرت امام حسین میگذارند و میگویند: گوارایت باد ای حسین.
سپس رطب دوم را در دهان مبارک امام حسن علیه السلام میگذارند و میگویند:گوارایت باد ای حسن.
سپس رطب سوم را در دهان مبارک حضرت صدیقه علیها السلام میگذارند و میگویند: گوارایت باد ای فاطمه.
بعد از آن رطب چهارم را برداشته و در دهان مبارک حضرت امیر المومنین صلوات الله علیه میگذارند و سپس میگویند:...
ادامه دارد…
📚 نوادر المعجزات في مناقب الأئمة الهداة، ج۱، ص ۱۸۵
✍التراب
#امام_علی
#حب_الوصی
🤍@Mohebbeh110
6.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قسمت 1
➖چه اتفاقاتی بعد ازجنگ نهروان(جنگ با خوارج) افتاد؟ آیا امیر المومنین به جنگ دوباره با معاویه رفتند؟
🛑...أمّا بعد فإنّ اللّٰه قد أحسن بكم و أعزّ نصركم فتوجّهوا من فوركم هذا الى عدوّكم من أهل الشّام؛ فقاموا اليه فقاموا: يا أمير المؤمنين نفدت نبالنا، و كلّت سيوفنا، و نصلت أسنّة رماحنا و عاد أكثرها قصدا ارجع بنا الى مصرنا نستعدّ بأحسن عدّتنا، و لعلّ أمير المؤمنين يزيد في عدّتنا عدّة من هلك منّا فانّه أقوى لنا على عدوّنا.
🔰 اما بعد،خداوند در حق شما نيكى كرد و در جنگ پيروزيتان داد.اكنون بىدرنگ روى به دشمن خود-مردم شام-نهيد.پس برخاستند و گفتند: يا امير المؤمنين تيرهامان به پايان رسيده و شمشيرهامان كند شده و سر نيزههامان كنده شده و بيشترين شكسته است.ما را به شهرمان بازگردان تا با ساز و برگ بهتر بسيج نبرد كنيم.شايد هم امير المؤمنين به جاى آن شمار كه از ما كشته شدهاند،شمار ديگرى بر ما بيفزايد و اگر چنين كند ما در پيكار با خصم نيرومندتر خواهيم شد.
📚الغارات ج ۱، ص ۲۳
👈بعد از این ماجرا وقتی حضرت به کوفه بازگشتند هیچگاه لشگر برای مقابله مجدد با معاویه از شهر خارج نشد و سلسله حادثه هایی منجر به شهادت حضرت شد.
👈لحظه ای نباید از حرکت در مسیر حق خسته شد شاید وقت دیگری برای جبران نباشد.
✍️راعد نهان
#امام_علی
#تاریخ_امیرالمومنین
#قسمت_اول_الغارات
🤍@Mohebbeh110
امام باقر علیه السلام :
خداوند با چیزی محبوب تر از شاد کردن مومن پرستیده نشده است 🌸
📖الکافی ج٢ ص١٨٨
🤍@Mohebbeh110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلام_شهید 💌
شهید مهدی باکری🌷
دنيا مثل شیشه ای میماند که یکدفعه میبینی افتاد و شکست...
#حب_الشهدا
🤍@Mohebbeh110
6.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در من کسی فراق تو را داد میزند
فکری به حال پاسخ این بی جواب کن💔
#صلاللهعلیکیااباعبدالله
#شب_جمعه_شب_زیارتی
🤍@Mohebbeh110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
➖وقتی از عدالت امیرالمومنین علیه السلام حرف میزنیم دقیقا منظورمان چیست؟
🛑حدّثنا محمّد قال: حدّثنا الحسن قال: حدّثنا إبراهيم قال: و أخبرنا ابن - الأصفهانيّ قال: حدّثنا شقيق بن عيينة عن عاصم بن كليب عن أبيه قال: أتى عليّا عليه السّلام مال من أصفهان فقسمه فوجد فيه رغيفا فكسره سبع كسر ثمّ جعل على كلّ جزء منه كسرة ثمّ دعا أمراء الأسباع فأقرع بينهم أيّهم يعطيه أوّلا و كانت الكوفة يومئذ أسباعا .
🔰 عاصم بن كليب از پدر خود روايت مىكند:براى على(عليه السّلام)مالى از اصفهان رسيد.آن را تقسيم كرد.در آن ميان قرص نانى بود،آن را نيز بشكست و هفت قسمت كرد و بر هر قسمت تكهاى از آن نهاد.سپس اميران هفت محل را بخواند و ميان آنها قرعه زد كه سهم كدام يك را نخست بدهد.آن روزها در كوفه هفت محلّه بود.
📚الغارات ج ۱، ص ۵۱
دل خراب منو مهر بوتراب در او
خرابه ای است که تابیده آفتاب در او
#امام_علی
#حب_الوصی
🤍@Mohebbeh110
کلام شهید 💌
شهید حاج قاسم سلیمانی 🌷
رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید...
#حب_الشهدا
🤍@Mohebbeh110
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❓اگر توفیق نماز جماعت نداشتیم چه چیزی آن را جبران می کند؟
#حب_الوصی
🤍@Mohebbeh110
6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
_تو با علی هستی؟
-چطور میتوانم نباشم...
در روزگار علی زنده باشی و نفس بکشی و ارادت مند مرامش نباشی به چه می ارزی؟ 💔
#امام_علی
🤍@Mohebbeh110
➖آیا امام زمان (عج) به یاد شیعیان خود هستند؟
🛑إِنَّا غَيْرُ مُهْمِلِينَ لِمُرَاعَاتِكُمْ وَ لاَ نَاسِينَ لِذِكْرِكُمْ وَ لَوْ لاَ ذَلِكَ لَنَزَلَ بِكُمُ اَللَّأْوَاءُ وَ اِصْطَلَمَكُمُ اَلْأَعْدَاءُ
🔰ما از رسیدگی و سرپرستی شما کوتاهی و اهمال نکرده و یاد شما را از خاطر نبرده ایم، که اگر جز این بود، دشواری ها و مصیبت ها بر شما فرود می آمد و دشمنان شما را ریشه کن می نمودند.
📚 احتجاج، ج۲، ص۳۲۳
#امام_زمان
#حب_الامام
🤍@Mohebbeh110