🔸 زلزله تهران را لرزاند
🔹 جزئیات بیشتر این زمین لرزه تا دقایقی دیگر منتشر میشود.
@Mohebin_Ahlebit
🔴دعای ایمن شدن از خطر زلزله
📖إِنَّ اللَّهَ یُمْسِكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ أَن تَزُولَا وَلَئِن زَالَتَا إِنْ أَمْسَكَهُمَا مِنْ أَحَدٍ مِّن بَعْدِهِ إِنَّهُ كَانَ حَلِیمًا غَفُورًا
💠امام صادق (ع) فرمودند:
هر گاه در شب و هنگام خوابیدن از وقوع زلزله و خراب شدن خانه می ترسی آیه «۴۱ سوره فاطر» را قرائت كن.
@Mohebin_Ahlebit
🔺عبارت جالب مرتبط با بلایا در دعای روز چهاردهم ماه مبارک رمضان
🔸بخشی از دعای روز چهاردهم ماه رمضان:
«...خدایا مرا هدف بلاها و آفات قرار مده...»
👈این تقارن زلزلهی سحر چهاردهم ماه مبارک رمضان با این عبارت از دعای روز چهاردهم این ماه، قطعاً خالی از حکمت الهی نیست برای اهل تفکّر...
@Mohebin_Ahlebit
142976_560.mp3
3.84M
تحدیر (تندخوانی) جزء چهاردهم
با صوت استاد آقایی
زمان :32 دقیقه
@Mohebin_Ahlebit
نماز آیات را چطور بخوانیم؟
نماز آیات دو رکعت است و در هر رکعت پنج رکوع دارد.
بر اساس احکام شرعی، عوامل وجوب نماز آیات عبارت است از: کسوف خورشيد و خسوف ماه، زلزله و هر حادثه غيرعادى که باعث ترس بيشتر مردم شود؛ مانند بادهاى سياه يا سرخ و يا زرد که غيرعادى باشند، تاريکى شديد، فرو رفتن زمين و ريختن کوه، صيحه آسمانى و آتشى که گاهى در آسمان ظاهر مىشود.
نماز آیات را به چند شکل میتوان خواند؛
اول؛ نماز آیات دو رکعت است و در هر رکعت پنج رکوع دارد. دستور آن این است که نمازگزار بعد از نیت، تکبیر بگوید و یک حمد و یک سوره تمام بخواند و به رکوع رود و سر از رکوع بردارد. دوباره یک حمد و یک سوره بخواند، باز به رکوع رود تا پنج مرتبه. بعد از بلند شدن از رکوع پنجم دو سجده نماید و برخیزد و رکعت دوم را هم مثل رکعت اول بجا آورد و تشهد بخواند و سلام دهد.
دوم؛ بعد از نیت و تکبیرةالاحرام، حمد و یک آیه (البته احتساب بسمالله به عنوان یک آیه، صحیح نیست) از سورهای را قرائت کرده و رکوع کند، سپس سر از رکوع بردارد، و آیه دیگری از آن سوره را بخواند و به رکوع رود، و بعد سر از رکوع برداشته و آیه دیگری از همان سوره را قرائت نماید، و همینطور تا رکوع پنجم ادامه دهد تا سورهای که پیش از هر رکوع، یک آیه از آن را قرائت کرده، قبل از رکوع آخر تمام شود. سپس رکوع پنجم را بهجا آورد و به سجده رود، و پس از اتمام دو سجده، برای رکعت دوم قیام نماید و حمد و آیهای از یک سوره را بخواند و به رکوع برود، و همینطور مانند رکعت اول ادامه دهد تا تشهد بخواند و سلام دهد؛ و چنانچه بخواهد برای هر رکوعی به یک آیه از سورهای اکتفا کند، نباید سوره حمد را بیش از یک مرتبه در اول آن رکعت بخواند.
سوم؛ اگر هم نمازگزار، در یک رکعت از نماز آیات پنج مرتبه حمد و سوره بخواند و در رکعت دیگر یک حمد بخواند و سوره را پنج قسمت کند، مانعی ندارد.
دل هوای روی ماه یار دارد جمعه ها
دل هوای دیدن دلدار دارد جمعه ها
دلخوشم با جمله ای سرشار ازعشق و امید
یار با ما وعده دیدار دارد جمعه ها
اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج...
میلاد با سعادت حضرت امام حسن مجتبی علیه السلام تهنیت باد.
@Mohebin_Ahlebit