🔰بدون «تصریح قانونی»، نمیتوان از خانواده و دختران ایرانی در برابر آسیبها دفاع کرد
🔺به گزارش تسنیم، اساتید روانشناسی و مشاوره کشور پیرامون مسائل اجتماعی مربوط به پوشش و حجاب به رؤسای سه قوه نامهای ارسال کردند و خواستار اجرای قانون حمایت از خانواده و عفاف و حجاب شدند.
🔺ایشان هشدار دادند فاصله گرفتن از فرهنگ پوشش و حجاب، تبعات غیرقابل انکار و جبران ناپذیری برای فرد، خانواده و جامعه خواهد داشت. افزایش اختلالات و مشکلات روانشناختی، آسیبهای اجتماعی، تشدید بحرانهای زن و خانواده، هویت اجتماعی زن و جامعه از جمله مواردی است که در مطالعات پژوهشی تصریح شده است.
🔺همچنین در این بیانیه آمده است که بدون #تصریح_قانونی، نمیتوان از خانواده و دختران ایرانی در برابر آسیبها دفاع کرد. طبق شواهد پژوهشی سرایت رفتاری در این زمینه حائز اهمیت است و ناکافی بودن تمرکز بر #اقدامات_فرهنگی باید مورد توجه باشد.
🔹این بیانیه به امضای جمعی از اساتید دانشگاهی کشور رسیده است.
🔹منابع مورد استناد در خبر درج شده است.
https://www.tasnimnews.com/fa/news/1403/09/25/3219551/
🆔 @MohsenRezaei
🔻آیت الله اعرافی؛
اهمیت و جایگاه تبلیغ در حوزه/ نظام تبلیغی کشور از نبود متولی واحد رنج می برد
🔹مدیر حوزه های علمیه با اشاره به اهمیت تبلیغ در حوزه، گفت: مقوله تبلیغ در کشور ما متولیان زیادی دارد و در عین حال که کارهای زیادی هم انجام شده اما همچنان نقشه جامعی وجود ندارد و نظام تبلیغی کشور از نبود متولی واحد رنج میبرد.
📎مشاهده کامل گزارش در رسا
———————————————————--
✍️ این سخنان از سوی مدیریت حوزههای علمیه بسیار مهم است. هر چند ضرورت داشت سالها قبل یک نوع همگرایی و مدیریت واحد بر امر تبلیغ حاکم بود تا این امر نتیجهبخشتر و موثرتر واقع شود اما باز میتوان امیدوار بود از این پس مدیریت این عرصه منسجمتر، فعالتر، پویاتر، به روزتر و قویتر از گذشته شود.
🔺تبلیغ دین خدا مهمتر از #تدریس و #تحصیل است. همه آنها #مقدمه تبلیغاند. به دلیل اهیمت مساله باید این موضوع توسط جمعی از کارشناسان خُبره دائما آسیبشناسی شود و متناسب با شرایط روز جامعه و جهان، رویکردها و سیاستهای جامع، دقیق و موثر طراحی و اجرا شود.
🔺اگر چند هزار طلبه و روحانی و اساتید مسلط و صاحبنظر حوزه به درستی سازماندهی شوند و از ظرفیت و استعداد آنها به خوبی در رابطه با تبلیغ(حقیقی و مجازی) آن هم برای سرتاسر سال استفاده شود، این موضوع از حالت #واکنشی و #پاسخگویی به شبهات، به حالت #کُنشی و #تهاجمی به مبانی غرب و همچنین #هدایتگری_فعالانه تبدیل خواهد شد.
1403/9/27
✍️ محسن رضایی
🆔 @MohsenRezaei
🔰 تاکید عضو فقهای شورای نگهبان بر لزوم اجرای قانون عفاف و حجاب
🔻آیتالله سيدمحمدرضا مدرسییزدی:
🔺هیچکس بهویژه #مسئولان نمیتوانند خود را «فوق قانون» بدانند. اگر گفته شود:«ما فلان قانون را انجام نمیدهیم یا به نظر ما مصلحت نیست، پس نباید انجام شود»، این #خطرناکترین امر است. هر کسی هر جا و در هر ردهای باشد، اگر چنین حرفی بزند، به اندازه ردهای که دارد، #خطرناک است. اگر کسی مسئول اجرای قانون باشد و این حرف را بزند، خطرش بیشتر است.
🔺اگر فردی در کوچه و بازار هم چنین حرفی بزند، آن هم خطر دارد. بله، هر قانونی غیر از «قانون الهی» ممکن است نقصان و کمبودی داشته باشد، ولی اصلاح آن باید از طریق خودش و راههایی که پیشبینی شده، یعنی از طریق «طرح» یا «لایحه»، بهوسیله «مجلس» و با طیّ طریق خودش انجام شود. این حرف بسیار غلطی است که فلان قانون نباید انجام شود.
🔺اگر #مسئولی احساس میکند که نمیتواند قانونی را انجام دهد، باید به اندازه توانش تلاش کند و آن مقداری که نتوانست، عذرخواهی کند، نه اینکه ادّعا کند:«این قانون قابل اجرا نیست». هر قانونی که تصویب شده است، یعنی «چکّشکاری» شده، مورد بررسی و تحقیق قرار گرفته و «مراحل قانونی» را طی کرده است.
🔺حال اگر کسی فهمش این است که قابل اجرا نیست، فهم یک نفر که ملاک نیست. «قوّه مقنّنه» مستقلّ از «قوّه مجریه» است. «قوّه مقنّنه» یعنی قانون تصویب کند و «قوّه مجریه» یعنی آن را اجرا کند. وقتی کسی توان ندارد، باید به اندازه توانش اجرا کند و بقیّهاش را هم عذرخواهی کند. امیدوارم خداوند متعال به همه ما توفیق انجام وظیفه عنایت بفرماید.
🆔 @MohsenRezaei
🔰مخالفت با قانون، طاغوتساز است
🔻حجت الاسلام والمسلمین سید محمدمهدی حسینی همدانی نماینده ولی فقیه در استان البرز:
🔺وقتی قانون #تصویب شد باید اجرا شود و در ضمن اجرا هم اگر نقص دارد اصلاح شود؛ که اتفاقاً همین «قانون عفاف و حجاب» هم در آخرین ماده، به این مطلب توجه داده است که این قانون سه سال «آزمایشی» انجام میشود.
🔺مخالفت با قانون، #طاغوتساز است. شخصیتی مثل رئیسجمهور محترم که سوگند خورده قوانین را اجرا کند که نباید از اجرای این قانون و قوانین دیگر -که باز این روزها راجع به آن حرف است در بهکارگیری افراد در مشاغل حساس- شانه خالی کند.
🔺قانونی که وضع شد و تصویب شد، باید اجرا شود؛ بعد هم در طول مدت «بالنده» و «ترمیم» شود. عدهای که مخالف حجاب هستند القاء میکنند که این قانون در جامعه «اختلاف» ایجاد میکند.
🔺اتفاقاً بر عکس است و جلوی موارد «تنشزا» را گرفته است. هر کس که این حرف را بزند معلوم است که این قانون را نخوانده است.
🆔 @MohsenRezaei
🔰چهار فصل از پنج فصل قانون عفاف و حجاب، فرهنگی است
🔻آیت الله رجبی رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره):
🔺قضاوت در مورد لایحه عفاف و حجاب بدون مطالعه و با تکیه بر گفتار دیگران باعث #انحراف جامعه است.
🔺این لایحه «پنج فصل» دارد و «چهار فصل» آن در مورد کارهای فرهنگی و حدود هفتاد و پنج درصد این لایحه کار #فرهنگی است.
🔺مسئولان با شناخت دقیق باید وظیفه را بشناسند؛ فصل الخطاب شرعی، سیاسی و اجتماعی، «رهبر معظم انقلاب» است و به هیچ وجه این نعمت خداوند را نمیتوانیم شکرگزاری کنیم.
🆔 @MohsenRezaei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰تقلید خانمها از مجتهد زن در مسائل زنانه
🔹رهبر معظم انقلاب:
🔺آن وقتها که در حوزه علمیّه بودیم، یادم نمیآید که زنی به مرتبهی اجتهاد فقهی رسیده باشد.
🔺امروز خوشبختانه زنهایی که مجتهدند، به اجتهاد فقهی رسیدهاند کم نیستند.
🔺بنده حتّی معتقدم بسیاری از مسائل زنانه که موضوعش زنان هستند و مردها درست موضوع را تشخیص نمیدهند، باید خانمها از مجتهد زن تقلید کنند.
🆔 @MohsenRezaei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥شب زیارتی سیدالشهدا به یاد شهید سید ابراهیم رئیسی
🆔 @MohsenRezaei
🔰دیدگاه آیتالله غروی درباره قانون عفاف و حجاب؛
قانونی که «مجلس شورای اسلامی» تصویب کرده و «شورای نگهبان» آن را تایید کرده، لازم الاجراست
🔻آیتالله سیدمحمد غروی عضو جامعه مدرسین و شورای عالی حوزه علمیه قم:
🔺بالاخره قانونی که «مجلس شورای اسلامی» تصویب کرده و «شورای نگهبان» آن را تایید کرده، #لازم_الاجراست. وجهی ندارد که #نظرات_شخصی در این باره مطرح شود.
🔺انتقاد همیشه است و همه راحت بیان میکنند، اما آنچه «مجلس» و «شورای نگهبان» تایید کردند، وجهی ندارد که با «نظرات شخصی»، قانون را زیر سوال ببریم.
🆔 @MohsenRezaei
🔰باید «قانون» را محترم بشماریم
🔻حجتالاسلاموالمسلمین غلامحسین محسنی اژهای رئیس قوه قضائیه در نشست با مدیران دبیرخانه شورایعالی انقلاب فرهنگی:
🔺همه مردم و بیشتر از آنها، همه ما #مسئولان، باید «قانون» را محترم بشماریم و ضروری است قانونمداری به «فرهنگ» و «اخلاق» ما تبدیل شود؛
🔺اگر قانون، اِشکال و یا خلاء دارد، باید وجهه همت خود را بر اصلاح و یا تکمیل آن متمرکز کنیم؛ اما اینکه بگوییم فلان قانون را اجرایی نمیکنیم، چون با وضع آن مخالف بودیم، یک سخن به دور از #منطق و #عقلانیت است؛
🔺کمتر قانونی تصویب شده که پیرامون آن، «اتفاقنظر کامل» و «بدون اظهار نظر مخالف» وجود داشته باشد؛
🔺هر قانونی ممکن است در هنگام وضع شدن، مخالفانی داشته باشد، اما وقتی مقوله موردنظر به قانون تبدیل شد، همگان باید خود را ملتزم به رعایت و اجرای آن بدانند.
🆔 @MohsenRezaei
🔰نشناختن پروژه دشمن، اولین قدم در تصمیمات اشتباه است
🔺بسیاری اوقات به دلیل القائات دشمن و رسانهها نسبت به یک موضوع، در سطح مسوولین و نخبگان «باور کاذب» ایجاد میشود و سپس بر اساس آن، کارشناسان و نظریهپردازان، شروع به ایدهپردازی و نظریهپردازی میکنند و طرحهایی در این رابطه تدوین میکنند.
🔺به عنوان نمونه دغدغه غالب افراد جامعه، «مسائل معیشتی»، «اقتصاد» و «امور اداری» است؛ مردم از گرانیها، تورّم، بیثباتی قیمتها، فرآیند طولانی امور در ادارات، مسائل مربوط به بانکها از جمله وامها و سود بالای آنها، اجاره خانهها، قیمت بالای ملک و زمین، بیکاری و بیثباتی شغلی و امثال این موارد گلایه دارند نه از «حجاب».
🔺درصد اندکی از جامعه دغدغه «حجاب» دارند و به دنبال «بیحجابی» هستند اما دشمن با رسانههای پر شمار و پیاده نظام خود در داخل با وارونهنمایی، «مساله فرعی» را به «مساله اصلی» در جامعه تبدیل میکند و چنان فضا را سنگین میکند که برخی از مسوولین دچار «انفعال» و «عقبنشینی» از «قانون» و «حکم الهی» میشوند.
🔺نشناختن پروژه دشمن، اولین قدم در تصمیمات اشتباه و تغییر محاسبات در «نظام حکمرانی» و «مدیریت کلان» جامعه است.
🔺هر مسوولی که جنگ سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و نظامی دشمن را نبیند و یا خود را به ندیدن بزند، گاه تبعات تصمیماتش چنان زیانبار خواهد بود که به راحتی قابل جبران نیست.
1403/10/1
✍️ محسن رضایی
🆔 @MohsenRezaei
هدایت شده از حجتالاسلام رضایی
🔰جهاد باعث عزّت است
🔺جهاد، باعث عزت و ترک آن موجب ذلت میشود. ملتی که از جهاد و مقاومت دست بکشد، اول مرگ اوست. حضرت فاطمة زهرا(س) در این رابطه میفرماید: جَعَلَ اللهُ الجِهادَ #عِزّاً لِلاسلام: خداوند جهاد را موجب عزّت و سرافرازی اسلام قرار داده است. (بحار، ج ٢٩، ص ٢٣٣).
🔺آموزههای دینی برای اداره جامعه به شکل #عزتمندانه است. شناخت اندیشه ناب اسلامی و عمل به آن، موجب پیشرفت در دنیا و سعادت در آخرت میشود.
🔺ایران اسلامی با هدایتهای امام و رهبری و عمل به آموزههای دینی، #مقاومت و #جهاد را در عرصههای مختلف سرلوحه خود قرار داد و اکنون نتیجه آن را که پیشرفت، امنیت، اقتدار و ... در عرصههای مختلف است، مشاهده میکند.
🔺نظام اسلامی همین رویکرد و جهتگیری را با تشکیل گروههای مقاومت در منطقه توسعه داد و این گروههای به ظاهر کوچک اکنون به نقطهای از توان رسیدهاند که مقتدرانه در مقابل جهان استکبار میایستند و از مصالح مسلمین دفاع میکنند.
🔺این وضعیت را مقایسه کنید با سران #دنیاطلب، #بیکفایت، #ذلیل و #ضعیف عرب که با ثروتها و امکانات فراوان، تسلیم آمریکا و اسرائیلند و از خود ارادهای ندارند. به همین جهت هیچ جایگاهی در میان امت اسلام ندارند و منفورند.
🔺برخی غربگرایان و روشنفکران در کشور ما از ابتدای انقلاب بسیار تلاش داشتند و دارند تا گفتمان مقاومت و جهاد و رویکرد انقلابی را در کشور تضعیف کنند. در مواردی هم به نتایج محدودی رسیدهاند اما نتوانستند نظام اسلامی را به تسلیم و سازش در مقابل جبهه استکبار بکشانند.
🔺نباید اجازه داد آنان به مطلوب خود برسند و جهتگیری انقلاب را تغییر دهند. الحمدلله بر خلاف میل این افراد، به برکت رهبر حکیم و فرزانه انقلاب و مردم با بصیرت، نظام اسلامی در ایستادگی بر اصول و مقابله با نظام سلطه، به الگوی ملتهای آزاده جهان تبدیل شده و اکنون شعارها و آرمانهای انقلاب با عبور از کشورهای منطقه و رسیدن به قلب تمدن غرب، روز به روز در حال گسترش است.
1403/7/11
✍️ محسن رضایی
🆔 @MohsenRezaei
🔰ایمان، مهمترین عنصر در تکلیفگرایی جبهه مقاومت
🔺رهبر معظم انقلاب در سخنان مهمی که روز گذشته داشتند به نکتهای اشاره کردند که قابل توجه است. ایشان در رابطه با موضوع نیابتی بودن گروههای مقاومت از ایران، تاکید کردند:
«جمهوری اسلامی نیروی نیابتی ندارد. یمن میجنگد چون با #ایمان است؛ حزبالله میجنگد، چون قدرت #ایمانی او را به میدان میکشاند؛ حماس و جهاد میجنگند چون #عقیدهشان آنها را وادار به این کار میکند، اینها نیابت از ما ندارند.» 1403/10/2
🔺دشمنان ما اساسا فهم صحیحی از ماهیت #ایمان و همچنین عمل و تکلیفِ منبعث از ایمان ندارند. معادلات و محاسبات آنها عمدتا #مادی است و بر اساس امور دنیایی تنظیم شده است به همین جهت بسیاری اوقات درباره جبهه حق، دچار خطای محاسباتی میشوند.
🔺انسان مومن همواره خود را «مامور به وظیفه» میداند و برای انجام تکلیف، منتظر دیگران نمینشیند چرا که خود را در برابر خداوند «مسوول» و «پاسخگو» میداند. سنخ عملکرد انصارالله یمن و حزبالله لبنان و ... در حمایت و پشتیبانی از مردم مظلوم فلسطین و غزه، از این قسم است.
🔺البته تکلیفگرایی به معنای عمل «بدون محاسبه» و «بدونِ طراحی» و «بدون برنامه» نیست بلکه به معنای «بیتفاوت نبودن» و «جهاد دائمی» برای دفع ظلم و ستم ستمکاران است.
🔺با این نگاه باید گفت؛ مهمترین و ریشهایترین عنصر جبهه حق که آن را #شکستناپذیر میکند، عنصر «ایمان» و «خداباوری» است. از ویژگیهای انسان مومن، شجاعت و نترسیدن از دشمنان است چون اتکاءش به خداوند است. توحید، ایمان و باور قلبی به خداوند، انسان را «قوی» میکند، به انسان «امید» میدهد و بنبستها را میگشاید.
🔺اینکه انبیاء الهی و امامان معصوم جوامع بشری را به ایمان و خداباوری دعوت میکردند، صرفا یک امر تعبّدی نبوده و نیست بلکه آثار و پیامدهای بیشمار و مهم اجتماعی دارد. یکی از آثار اجتماعی آن #استحکام جامعه در برابر مشکلات است.
🔺اگر بخواهیم کشور در مواجهه با مشکلات سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و ... مقاوم، تزلزلناپذیر و قوی باشد، باید «ایمان» و «اعتقاد به خداوند» را در تمامی سطوح جامعه گسترش دهیم.
1403/10/3
✍️محسن رضایی
🆔 @MohsenRezaei