⚡️حکایات و حکمتها
⭕️ جوانی که اسیر دام شیطان شد
✍️بر اساس آیات و روایات شراب یکی از دامهای شیطان است که اگر کسی در آن گرفتار شد به مفاسد بزرگتری مبتلا خواهد شد.
حکایت شده که شیطان روزی بر جوانی وارد شد و گفت: من مرگ هستم. اگر میخواهی از دست من رها شوی باید پدر پیر خود را به قتل برسانی، یا دست و پا و سینه خواهر خود را بشکنی، یا چند جرعه از شراب بخوری؛
جوان قدری فکر کرد و گفت: پدرم که احترامش بر من واجب است. خواهرم هم که برای من عزیز است، درباره آنها ظالمی نمیکنم. اما برای نجات خود چند جرعه شراب میخورم و از دست مرگ رهایی مییابم. وقتی که شیطان او را به دام انداخت و در دام شراب گرفتار کرد، هم پدر خود را کشت و هم دست و پا و سینه خواهر را شکست!؟
#حکایات_و_حکمتها
@Montazeranezohour
4_5911020351109728997.mp3
7.13M
🎙میخواهم ، برای امامَم...
الگوی تمام و کمالِ زمانهام،
دردانهای خاص باشـــم ...
آنقدر که رویِ من و بودنم، برای همیشه، حساب خاص باز کند.
(استاد شجاعی)
❤️اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❤️
#صوت_های_مهدوی
@Montazeranezohour
امام مهدي(عج) از ديدگاه امام کاظم(ع)
🌼🌼🌼🌼🌼🌼
«مگر ممکن است که بدون خروج سفياني، قائم (عج) قيام کند؟! نه هرگز. ظهور قائم (عج) از طرف خدا حتمي است و خروج سفياني نيز از طرف خدا قطعي است، هرگز قائم (ع) بدون سفياني نخواهد بود».
🔸️ابن اسباط مي گويد: عرض کردم: آيا قائم (عج) در همان سال ظهور مي کند؟ فرمود: آنچه خدا اراده کند.
🔹️گفتم: آيا در سال بعدي ظهور مي کند؟ فرمود: خداي تبارک و تعالي هر چه اراده کند، همان را انجام مي دهد.
🌼حدیث مهدویت🌼
#امام_زمان_از_منظر_روایات
#حدیث_مهدویت
@Montazeranezohour
منتظران ظهور
#مهارتهای_زندگی #روابط_همسران @Montazeranezohour
مهارتهای زندگی💪
روابط همسران💞
💕 مدیریت خانه با کیست؟ مدیریت حقوقی با مرد است و مدیریت عاطفی با زن
💕 مدیریت داخل خانه با زن است و مدیریت کلان با مرد است
🔹 دشمن دارد یک جریان سوءتدبیر را در خانواده تزریق میکند، آنهم اینکه جای نقش زن و مرد را عوض میکند، یا اینکه نقشها را مساوی اعلام میکند! لذا مدیریت خانه معلوم نیست دستِ کیست؟
🔹 براساس تفاوتهایی که بین زن و مرد وجود دارد (که در علوم شناختی و روانشناسی و... آمده است) طبیعتاً باید نقشهای متفاوتی برای آنها قائل باشیم، اما بعضیها اصلاً نمیخواهند تفاوت مرد و زن را قبول کنند!
🔹 «تالکوت پارسونز» که چهرۀ برجستهای در جامعهشناسی است، این الگو را که کسب درآمد و رهبریِ خانواده بعهدۀ مرد باشد و وظائف خانهداری و کدبانو گری بعهدۀ زن باشد را بهترین الگو دانسته است. همچنین برخی اندیشمندان غربی میگویند: در هر نظام و سازمانِ انسانی میباید سلسله مراتب وجود داشته باشد و این سلسله مراتب در خانواده ضروری بوده، میبایست فردی از اعضای خانواده در نقش اول باشد و خانواده را مدیریت کند.
🔹 مدیریت خانه با کیست؟ بهطور خلاصه میتوان گفت: مدیریت حقوقی (مدیریتی که جنبۀ پشتیبانی و جنبۀ سرپرستی و هدایت کلی دارد) با مرد است. اما مدیریت عاطفی، با زن است.
🔹 «حرف آخر را در خانه، چه کسی باید بزند؟» آنجایی که پای دل در میان است مامان، آنجایی که پای مدیریت حقوقی در میان است بابا. چه کسی باید دلش در خانه رعایت بشود؟ زن! لذا باید به بچهها گفت «مواظب باش دل مادرت را نشکنی!» و اینکه «مواظب باش غرور بابایت را نشکنی!»
🔹 مرد برایش این مهم است که همسرش از او اطاعت کند، زن هم برایش این مهم است که شوهرش به او علاقه داشته باشد؛ اگر این علاقه نباشد، دلش میشکند. باید این تفاوتها را ببینیم!
🔹 هم خانم باید مدیریت کند و نقشهای مدیریتی خودش را بشناسد، هم آقا. مدیریت کلان خانواده با مرد است و این چیزی است که روانشناسها هم گفتهاند. مدیریت خُرد(مدیریت در محیط خانه) با زن است؛ در دائرۀ داخلی خانه، بالاترین مسئولیتها و مدیریتها به عهدۀ خانم است.
🔹 در داخل خانه، یکی از کارهایی که انجام میشود «تربیت انسان» است و این کار بهقدری مهم و باارزش است که اگر مرد، صد سال هم زحمت بکشد، به شرفِ کار زن در این زمینه نمیرسد.
👤استاد پناهیان
#مهارتهای_زندگی
#روابط_همسران
@Montazeranezohour
💎نكات مهدوی💎
🌀ریشه ها و آفات رواج تمسخر در بین منتظران
برای آنکه انتظار ما به درجه برترین اعمال برسد، نیازی نیست که حتماً کارهای سخت و طاقت فرسا یا خرق عادت انجام دهیم بلکه می توان با تلاش برای پرهیز از گناهان ریز و درشت و نهادینه کردن فضایل اخلاقی در سبک زندگی، این رنگ را به انتظار زد.
◽️ازجمله رذایل اخلاقی که آیات و روایات آن را نهی کرده اند و پرهیز از آن به برخورداری از سبک زندگی منتظرانه کمک می کند «تمسخر و استهزاء» است.
خدای متعال در آیه 11 سوره مبارکه حجرات می فرماید:
«یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا لَا یَسْخَرْ قَوْمٌ مِنْ قَوْمٍ عَسَى أَنْ یَكُونُوا خَیْرًا مِنْهُمْ وَلَا نِسَاءٌ مِنْ نِسَاءٍ عَسَى أَنْ یَكُنَّ خَیْرًا مِنْهُنَّ وَلَا تَلْمِزُوا أَنْفُسَكُمْ وَلَا تَنَابَزُوا بِالْأَلْقَابِ بِئْسَ الِاسْمُ الْفُسُوقُ بَعْدَ الْإِیمَانِ وَمَنْ لَمْ یَتُبْ فَأُولَئِكَ هُمُ الظَّالِمُونَ؛
اى كسانى كه ایمان آورده اید نباید قومى قوم دیگر را ریشخند كند شاید آنها از اینها بهتر باشند و نباید زنانى زنان [دیگر] را [ریشخند كنند] شاید آنها از اینها بهتر باشند و از یكدیگر عیب مگیرید و به همدیگر لقبهاى زشت مدهید چه ناپسندیده است نام زشت پس از ایمان و هر كه توبه نكرد آنان خود ستمكارند».
استهزاء در ظاهر یک گناه ولی در باطن چند گناه است، در مسخره کردن، گناهان تحقیر، خوار کردن، کشف معیوب، اختلاف افکنی، غیبت، کینه، فتنه، تحریک، انتقام و طعنه به دیگران نهفته است.
ریشه های تمسخر
1-گاهی مسخره کردن برخاسته از ثروت است، که قرآن می فرماید: «وَیْلٌ لِكُلِّ هُمَزَةٍ لُمَزَةٍ الَّذِی جَمَعَ مَالًا وَعَدَّدَهُ؛ واى بر هر بدگوى عیبجویى (۱) كه مالى گرد آورد و برشمردش»(همزه، 1 و 2)
2-گاهی ریشه استهزاء، علم و مدرک تحصیلی است که قرآن می فرماید: «فَلَمَّا جَاءَتْهُمْ رُسُلُهُمْ بِالْبَیِّنَاتِ فَرِحُوا بِمَا عِنْدَهُمْ مِنَ الْعِلْمِ وَحَاقَ بِهِمْ مَا كَانُوا بِهِ یَسْتَهْزِئُونَ؛ و چون پیامبرانشان دلایل آشكار برایشان آوردند به آن چیز [مختصرى] از دانش كه نزدشان بود خرسند شدند و [سرانجام] آنچه به ریشخند مى گرفتند آنان را فروگرفت»(غافر، 83)
3-گاهی ریشه استهزاء، توانایی جسمی است. کفار می گفتند: «مَنْ أَشَدُّ مِنَّا قُوَّةً؛ کیست که قدرت و توانایی او از ما بیشتر باشد».
4- گاهی انگیزه مسخره دیگران، عناوین و القاب دهان پرکن اجتماعی است. کفار فقرایی را که همراه انبیاء بودند، تحقیر می کردند و می گفتند: «وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِینَ هُمْ أَرَاذِلُنَا؛ ما پیروان تو را جز افراد اراذل نمی بینیم».
5-گاهی به بهانه تفریح و سرگرمی، دیگران به تمسخر گرفته می شوند.
6-گاهی به طمع مال و مقام، سبب انتقاد همراه با تمسخر از دیگران می شود. گروهی از پیامبر اکرم(ص) درباره زکات عیبجویی می کردند، قرآن می فرماید: «وَمِنْهُمْ مَنْ یَلْمِزُكَ فِی الصَّدَقَاتِ فَإِنْ أُعْطُوا مِنْهَا رَضُوا وَإِنْ لَمْ یُعْطَوْا مِنْهَا إِذَا هُمْ یَسْخَطُونَ؛ و برخى از آنان در [تقسیم] صدقات بر تو خرده مى گیرند پس اگر از آن [اموال] به ایشان داده شود خشنود مى گردند و اگر از آن به ایشان داده نشود بناگاه به خشم مى آیند»(توبه، 58) ریشه این انتقاد طمع است، اگر از همان زکات به خود آنان بدهی راضی می شوند؛ ولی اگر ندهی همچنان عصبانی شده و عیبجویی می کنند.
7-گاهی ریشه مسخره، جهل و نادانی است. هنگامی که حضرت موسی(ع) دستور کشتن گاو را داد، بنی اسرائیل گفتند: آیا ما را مسخره می کنی؟ موسی(ع) گفت: «أَعُوذُ بِاللَّهِ أَنْ أَكُونَ مِنَ الْجَاهِلِینَ؛ به خدا پناه می برم که از جاهلان باشم»(بقره، 67) . یعنی مسخره برخاسته از جهل است و من جاهل نیستم.
➖یکی از کارهای مبارک رسول خدا(ص) تغییر نام افراد و مناطقی بود که دارای نام زشت بودند. زیرا نام بد، وسیله ای برای تمسخر و تحقیر است.
عقیل، برادر امیرالمومنین علی(ع) بر معاویه وارد شد، معاویه برای تحقیر او گفت:
درود بر کسی که عمویش ابولهب لعنت شده خداوند است و سپس خواند: «تَبَّتْ یَدَا أَبِی لَهَبٍ» عقیل فوری پاسخ داد: و درود بر کسی که عمه او چنین است و خواند: «وَامْرَأَتُهُ حَمَّالَةَ الْحَطَبِ» (زن ابولهب، دخترعمه معاویه بود).
📚برگرفته از «دقایقی با قرآن»، محسن قرائتی
#نكات_مهدوی
#آموزش_مهدوی
@Montazeranezohour
🎇🎇🎇🎇🎇🎇🎇🎇🎇
قرار شبانه ما قرائت دعای فرج جهت تعجیل در ظهور حضرت صاحب الزمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)
باهم زمزمه می کنیم...
🎇🎇🎇🎇🎇🎇🎇🎇🎇
#دعای_فرج
@Montazeranezohour
«بِسم الله الرحمن الرحیم»
❤️ سلام امام مهربان زمانم
صبحتان بخیر ❤️
به رسم شروع روزهای انتظارمان می خوانیم:
💠يا اللّٰهُ یا رَحْمَانُ یا رَحیم،يَا مُقَلِّبَ القُلُوب ثَبِّتْ قَلبی عَلی دینِک
💠دعای زمان غیبت؛
▫️اللَّهُمَّ عَرِّفْنی نَفْسَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنی نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّك
▫️اللَّهُمَّ عَرِّفْنی رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنی رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَك
▫️اللَّهُمَّ عَرِّفْنی حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنی حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دینی
💠توسل به امام زمان(عج)؛
يا وَصِيَّ الْحَسَن وَ الْخَلَفَ الْحُجَّهَ أَيُّهَا الْقَائِمُ الْمُنْتَظَرُ الْمَهْدِيُّ يَا ابْنَ رَسُولِ اللَّه، يَا حُجَّهَ اللَّهِ عَلَي خَلْقِه يَا سَيِّدَنا وَمَولانا،
إِنَّا تَوَجَّهْنا وَ اسْتَشْفَعْنا وَ تَوَسَّلْنا بِكَ إلَي اللَّه و قَدَّمْنَاكَ بَيْنَ يَدَیْ حَاجَاتِنا،یا وَجِيهاً عِنْدَاللَّهِ اشْفَعْ لَنَا عِنْدَاللَّه
🌀به امید آنکه امروز را آنگونه بگذرانیم که شایسته ی نام "منتظر مهدی(عج)" باشیم🌀
#شروع_منتظرانه
@Montazeranezohour
13.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☀در شروع روزهای انتظارمان
با قرائت دعای عهد،
با امام زمانمان،
(عجل الله تعالی فرجه الشریف)
تجدید بیعت می کنیم☀
آن عهد این است🤝
#متن_دعای_عهد
@Montazeranezohour
☀شرح و تفسیر دعای عهد☀
☀پنجشنبه ی هر هفته☀
☀شماره ۵۶ ☀
۵۸. 🔸«إِنَّهُمْ یَرَوْنَهُ بَعِیداً وَ نَرَاهُ قَرِیباً»؛
«همانا آنان ظهور را دور میبینند و ما آن را نزدیک میبینیم! » 🔸
منکران ظهور، اساس مهدویت را قبول ندارند و در اینجا دور دانستن آن، کنایه از ایمان نداشتن به پیش آمدن چنین رخدادی است؛ ولی ما نه تنها به آن ایمان داریم، بلکه آن را نزدیک میبینیم.
معنای نزدیک بودن فرج چیست؟
با توجه به اینکه زمان ظهور معلوم نیست و علم آن نزد خداوند است، چگونه میتوان آن را نزدیک دانست؟
قرآن مجید قیامت را نزدیک میداند، با آنکه زمان آن بر هیچ کس معلوم نیست:
(اقْتَرَبَتِ السَّاعَةُ وَانشَقَّ الْقَمَرُ) ؛
«قیامت نزدیک شد و ماه شکافته شد».
بیش از هزار و چند صد سال گذشته است، حال چگونه قرآن قیامت را نزدیک میداند؟
پاسخ:
یکم: هر چیزی که حتما آمدنی است، نزدیک است.
پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود:
(کلُ ما هُوَ آتٍ فَهُوَ قَریبٌ)
«هر چیزی که میآید نزدیک است».
از امیرمؤمنان علی علیه السلام پرسیدند: نزدیک و نزدیک تر چیست؟ حضرت پاسخ دادند:
«هر چه که آمدنی است، نزدیک است و نزدیک تر مرگ است» ؛
بنابراین ظهور نیز چون حتما صورت خواهد گرفت، نزدیک است.
دوم: آنچه که ما آن را دور و نزدیک
می پنداریم، متناسب با ابعاد و ظرفیتهای خود ما است.
وقتی که عمر تاریخ را با عمر بشر ملاحظه میکنیم، لحظه ای بیشتر نیست، حال آنکه عمر صدساله مدتی طولانی به نظر میرسد.
برای خالق جهان و تاریخ، رخدادها با هم فاصله ای ندارند.
آنچه به نظر ما دور میرسد، واقعا نزدیک است.
سوم: در صورت تحقّق شرایط واقعا ظهور به یقین نزدیک است.
آنچه که ظهور را به تاخیر میاندازد، آماده نبودن واقعی ما برای آن حادثه بزرگ است. اگر خود را آماده کنیم، واقعاً ظهور نزدیک است.
#تفسیر_دعای_عهد
@Montazeranezohour
منتظران ظهور
⏱چله های انتظار⏱
دوري از ريا 💣
شماره6
🔹🔵🔹🔵🔹🔵🔹🔵🔹
💢ریا در قرآن(قسمت اول):
متوجه شدیم که ريا نقطه مقابل اخلاص است، كه بسیار مذمّت شده است و آن را عاملى براى بطلان اعمال و نشانه اى از نشانه هاى منافقان و نوعى شرك به خدا معرفى كرده اند.
رياكارى تخريب كننده فضائل اخلاقى و عاملى براى پاشيدن بذر رذائل در روح و جان انسانهاست. رياكارى اعمال را تو خالى و انسان را از پرداختن به محتوا و حقيقت عمل باز مى دارد. رياكارى يكى از ابزارهاى مهّم شيطان براى گمراه ساختن انسانهاست.
با اين اشاره به آيات قرآن مراجعه می کنیم و چهره رياكاران و نتيجه اعمال آنها را بررسى مى كنيم.
1ـ در آیه 264 سوره بقره، منّت گذاردن و آزار دادن و ريا كردن در يك رديف شمرده شده و همه آنها را موجب بطلان و نابودى صدقات (و اعمال نيك) معرفى مى كند
بلكه تعبيراتى از اين آيه نشان مى دهد كه شخص ريا كار ايمان به خدا و روز آخرت ندارد؛ مى فرمايد:
(اى كسانى كه ايمان آورده ايد انفاقهاى خود را با منّت و آزار باطل نكنيد!)؛
«يا اَيـُّهَا الَّذينَ آمَـنُوا لاتُـبْطِلُوا صَدَقاتِكُمْ بِالْمَنِّ وَ الاَْذى»،
سپس اين گونه افراد را به كسى تشبيه مى كند كه مال خود را براى نشان دادن به مردم انفاق مى نمايد و به خدا و روز رستاخيز ايمان ندارد!
«كَالَّذى يُنْفِقُ مالَهُ رِئاءَ النّاسِ وَ لايُؤْمِنُ بِاللّهِ وَ الْيَومِ الاَْخِرِ».
در ذيل آيه، مثال بسيار گويا و پر معنائى براى اين گونه اشخاص زده و مى فرمايد:
(مثل [كار] او همچون قطعه سنگى است كه بر آن قشر نازكى از خاك باشد [و بذرهائى در آن افشانده شود] و رگبار باران بر آن فرود آيد [و همه خاكها و بذرها را با خود بشويد و با خود ببرد] و آن را صاف [و خالى از همه چيز] رها سازد)؛
«فَمَثَلُهُ كَمَثَلِ صَفْوان عَلَيْهِ تُرابٌ فَاَصابَهُ وَابِلٌ فَتَرَكَهُ صَلْداً».
اين گونه اشخاص [به يقين] (از كارى كه انجام داده اند بهره اى نمى گيرند و خداوند كافران را هدايت نمى كند!)؛
«لايَقـْدِرُونَ عَلى شَىء مِّـمّا كـَسَبُوا وَ اللّهُ لاْيَهْـدِى الْـقَوْمَ الكاِفِرينَ».
در اين آيه تلويحاً يك بار رياكاران را فاقد ايمان به خدا و روز قيامت معرفى كرده و يك بار به عنوان قوم كافر، و اعمال آنها را هيچ و پوچ و فاقد هرگونه ارزش مى شمرد چرا كه بذر اعمالشان در سرزمين ريا كارى پاشيده شده كه هيچ گونه آمادگى براى رشد و نمو ندارد.
اين احتمال نيز در تفسير آيه وجود دارد كه رياكاران خودشان همانند قطعه سنگى هستند كه قشر نازكى از خاك بر آن است و هيچ گونه بذر مفيدى را پرورش نمى دهد؛
آرى! قلب آنها همچون سنگ و روحشان نفوذ ناپذير و اعمالشان بى ريشه و نيّاتشان آلوده است.
جالب اين كه در آيه اى كه پشت سر اين آيه در همان سوره بقره آمده است اعمال خالصان و مخلصان را به باغى پر بركت تشبيه مى كند كه بذر و نهال صالح در آن كاشته شده و باران كافى بر آن مى بارد و نور آفتاب از هر سو به آن مى تابد و نسيم باد از هر طرف به آن مى وزد و ميوه و ثمره آن را مضاعف مى سازد.
🔹🔵🔹🔵🔹🔵🔹🔵🔹
یاد بگیریم که نیت اعمالمون فقط رضای خود خدا باشه و فقط دلمون با همین شاد و راضی بشه.
💣نیکیهاتو از بین نبر
#چله_های_انتظار
#دوری_از_ریا
@Montazeranezohour
🔻 گزیدهای از کتاب نردبان سعادت، تلخیص و تحریر کتاب معراجالسعادة علامه ملا احمد نراقی:
🔸سرزنش کردن مؤمن از کار بدی که کرده، حتی اگر گناه کرده باشد، روا نیست.
🔸امام صادق علیهالسلام فرموده است: «کسی که مؤمنی را سرزنش کند، خدا او را در دنیا و آخرت سرزنش خواهد کرد.» حدیث دیگری از آن حضرت رسیده که میگوید: «کسی که مؤمنی را به گناهی سرزنش کند، نمیرد تا این که خود نیز آن گناه را مرتکب شود».
🔸معنای آنچه گفته شد، خودداری از نصیحت یا امر به معروف و نهی از منکر یا اجرای حدود الهی نیست؛ همه اینها جای خود را دارد و نکوهیده بودن «سرزنش» جای خود را.
📚 نردبان سعادت، ص 222
#نردبان_سعادت
@Montazeranezohour
⁉️پرسش و پاسخ⁉️
آیا یک گناه، سرنوشت کسی را دگرگون میکند؟
💡پاسخ :
گاهی یک ویروس وارد بدن میشود و تمام بدن را فلج میکند. گاهی یک جرقه زده میشود و منطقهای به آتش کشیده میشود. گاهی یک حسادت سبب توطئه قتل یوسف میشود. گاهی لقمه حرام یا طمع رسیدن به حکومت، انسان را تا کشتن امام حسین (علیه السلام) پیش میبرد.
معمولا هر گناهی، زمینه ساز گناه بزرگتری است. قرآن در این زمینه میفرماید:
بلی من کسب سیئة و أحاطت به خطیئته فاولئک أصحاب النار هم فیها خالدون ( سوره بقره، آیه 81.)
کسی که به سراغ خلافی رود و آثار شوم آن خلاف او را احاطه کند، برای همیشه در دوزخ خواهد بود.
اگر پرده حیا پاره شود، گناه برای انسان راحت میشود. به همین دلیل در دعای کمیل میخوانیم:
الهم اغفر لی الذنوب التی تهتک العصم یعنی خداوند!؛ آن گناهانی که پرده عصمت و پاکی را هتک و پاره میکند، ببر من ببخش.
#پرسش_پاسخ
@Montazeranezohour
تاریخ، عجز باطلان را،
با سکوت فریاد میکند!
| ۸ شوال، سالروز تخریب قبور أئمه بقیع |#مناسبتی
@Montazeranezohour
💚قرار ظهر روزهای انتظارمان؛قرائت دعای سلامتی امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)💚
#دعای_سلامتی_امام_زمان_عج
@Montazeranezohour
حدیث حفظی دوازدهم:
🔹امام مهدی (عج):
🔸أنا خاتِمُ الأوصِياءِ، بي يُدفَعُ البَلاءُ مِن أهلي و شيعَتي
من وصىّ آخرين ام ؛ به وسيله من بلا از خانواده وشيعيانم دفع مى شود.
🌼🌼🌼🌼🌼🌼
توجه؛
منتظران گرامی،
پنجشنبه های هر ماه یک حدیث از امام زمان عج جهت حفظ کردن در کانال قرار می گیرد.به امید آنکه موفق شویم طی ۴۰ ماه، ۴۰حدیث از حضرت حفظ شویم.
چنانچه پيامبر خدا (ص) فرموده اند:
هر كس از امّت من چهل حديث به خاطر خداوند عزّ و جلّ و آخرت حفظ كند، خداوند در روز رستاخيز او را با پيامبران و صدّيقان و شهيدان و صالحان محشور فرمايد و چه نيكو همدمانى هستند اينان .
🌼حدیث مهدویت🌼
#امام_زمان_از_منظر_روایات
#حدیث_مهدویت
@Montazeranezohour
علامه مجلسی(ره) پس از ذکر احادیث در مورد فضیلت حفظ حدیث، می گوید:
حفظ مراتبی دارد و پاداشی که در برابر آن داده می شود، برحسب آن مراتب، متفاوت خواهد بود:
1) حفظ لفظ احادیث، خواه در ذهن باشد یا به صورت نوشته و نیز لفظ آن صحیح باشد و داشتن اجازه ی نقل حدیث.
2) حفظ معانی احادیث و تفکر در آنها و استنباط احکام و معارف از آنها.
3) حفظ احادیث بوسیله ی عمل به آنها.
بنابراین تمام مراتب حفظ دارای پاداش است اما ثواب هر مرحله با مرحله ی دیگر تفاوت دارد و اگر حفظ حدیث همراه عمل باشد، پاداش بیشتری به دنبال خواهد داشت.
4_5922619206645319905.mp3
21.55M
🎙تنها مسیر👈 راهبرد اصلی در نظام تربیت دینی
جلسه ی هفتم
#آموزش_مهدوی
#تنها_مسیر
#صوت_های_مهدوی
@Montazeranezohour
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جریان شناسی فرهنگ انتظار
👤استاد حامدی
🎞قسمت دوم
#ویدئوهای_مهدوی
#آموزش_مهدوی
#جریان_شناسی_فرهنگ_انتظار
@Montazeranezohour
با نثار فاتحه ای، یاد می کنیم از مسافران بی بازگشتی که چشم به راه نوری از مبرّات هستند.
باشد که به حرمت این آیات، خداوند آنان را در بهشت برین همنشین اولیاء و معصومین(ع) نماید🌸
#یادی_از_رفتگان
@Montazeranezohour
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞از ستارگان سپهر سلوک؛
رسم دلدادگی بیاموزیم💖
#ستارگان_سپهر_سلوک
@Montazeranezohour
💐💐💐💐💐💐💐💐💐
امام صادق(ع):
" كسى كه هر شب جمعه سوره اسراء را تلاوت كند، نمي ميرد مگر آنكه قائم (عج) را درك كند و از اصحاب او باشد."
🍀
قرائت سوره ى اسراء در شبهاي جمعه ى انتظارمان
🍀
به اميدآنكه از اصحاب راستين آن حضرت باشيم
🍀
باهم تلاوت مي كنيم آيات ٢٨ تا ٣٨
💐💐💐💐💐💐💐💐💐
#سوره_اسرا
@Montazeranezohour