کانال "منتظران ظهور"
ضریح بسیار ساده ائمه بقیع علیهم السلام قبل از تخریب ✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
﷽الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ﷽
✍بقیع
ما گر چه فقیریم به غم می سازیم
دریا دل و قانعیم به کم می سازیم
اما برای چهار امام معصوم
با دار و ندار خود حرم می سازیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆فیلم مستند تخریب بارگاه ائمه بقیع علیهم السلام به دست وهابیون سعودی
#سلام_امام_زمانم_عج💕
جانم فدای نام تو يا صاحب الزمان
قـربان آن مقام تو يا صاحب الزمان
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🔴 بهترین هدیه به امام زمان علیه السلام
🔵 آیت الله مصباح یزدی( ره) :
🌕 هدیهاى که تقدیم امام زمانمان ارواحناه فداه مىکنیم، باید بهترین سرمایهها و دارایىهاى ما باشد. براى خدمت به امام زمان علیه السلام باید بهترین اوقات و سرمایههایمان را هزینه، و جوانى خویش را در این راه فدا کنیم و لحظهاى از خدمتگزارى و جلب رضایت حضرت غافل نشویم. اگر در همین لحظه، به شما جواز شرفیابى به محضر امام زمان(عج) را عطا کنند، آیا براى هدیه به حضرت تکه نانى خشکیده یا لباسى وصلهدار مىبرید یا بهترین دارایى خویش را به محضر مقدّسش هدیه مىکنید؟
📚 کتاب آفتاب ولایت، صفحه ۳۴
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#لبیک_یا_مهدی
#امام_زمان
#مهدویت
✅ خود را قبل ظهور آماده کنیم...
اللهم عجل لولیک الفرج🌱
حکمت ۶.mp3
4.23M
✍ حکمت ۶
✅ قَالَ امیر المومنین علیه السلام:
صَدْرُ الْعَاقِلِ صُنْدُوقُ سِرِّهِ، وَ الْبَشَاشَةُ حِبَالَةُ الْمَوَدَّةِ، وَ الِاحْتِمَالُ قَبْرُ الْعُيُوبِ.
✅ امیر المومنین علیه السلام:
سينه عاقل مخزن راز اوست، گشاده رويى دام محبت، و تحمل آزار ديگران پوشاننده عيوب انسان است.
#نهج_البلاغه
#حکمت6
✳️حجت الاسلام حامد محقق
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
#حکمت_6
َ قَالَ (علیه السلام): صَدْرُ الْعَاقِلِ صُنْدُوقُ سِرِّهِ، وَ الْبَشَاشَةُ حِبَالَةُ الْمَوَدَّةِ، وَ الِاحْتِمَالُ قَبْرُ الْعُيُوبِ.
وَ مَنْ رَضِيَ عَنْ نَفْسِهِ كَثُرَ السَّاخِطُ عَلَيْهِ.
📿 سينه عاقل صندوقچه راز اوست و خوشرويى دام دوستى است و برد بارى، گورگاه زشتيها.
هر كه از خود خشنود بود، خشم گيرندگانش بسيارند.
🌻 «سینه عاقل گنجینه اسرار اوست»; (صَدْرُ الْعَاقِلِ صُنْدُوقُ سِرِّهِ).
یعنى همان گونه که صاحبان ثروت اشیاء قیمتى را در صندوق هاى محکم نگاه دارى مى کنند، انسان عاقل نیز باید اسرارش را در دل خود پنهان دارد، چرا که فاش شدن اسرار سبب ناراحتى وآبروریزی اوست و اگر به دست دشمن بیفتد ممکن است سبب آبروریزى او شود.
🌷 در حالات پیغمبر اکرم(صلى الله علیه وآله) نقل شده است: هنگامى که تصمیم بر غزوه و پیکارى با دشمن مى گرفت کاملاً آن را پنهان مى داشت.
در مسئله فتح مکه رسول خدا(صلى الله علیه وآله) حد اکثر پنهان کارى را در آن به خرج داد که اگر خبر به اهل مکه مى رسید آنها بسیج مى شدند و خون هاى زیادى در حرم امن خدا ریخته مى شد; ولى پرده پوشى پیغمبر(صلى الله علیه وآله) بر این سرّ سبب شد که مکه بدون هیچ گونه مقاومت و خون ریزى تسخیر شود
😔متاسفانه امروزه هم ابزار کشف اسرار دیگران و جاسوسی بسیار زیاد و رایج است و هم خود افراد در صفحات مجازی بی پرده اسرار خود را برای نه فقط دوستان بلکه همه حاضرین در فضای مجازی بازگو می کنند و به عواقب آن نمی اندیشند.
: سرّ تو اسیر توست و هنگامى که آن را افشا کنى تو اسیر آن خواهى شد.
نه تنها اسرار؛ بلکه تصمیم ها راهم باید تا زمان معین پوشیده داشت
امام صادق(علیه السلام) : «آشکار کردن چیزى پیش از استوار شدن آن سبب تباهى آن مى گردد»
😊خوشرویى و بشاشت، دام محبت است»
بدون شک افراد خوشرو و خوش برخورد که با چهره گشاده و لب هاى پرتبسم با دیگران برخورد مى کنند، دوستان زیادى خواهند داشت و به عکس، افرادى که با قیافه در هم کشیده و عبوس با دیگران روبه رو مى شوند مردم از آنها متنفر مى گردند.
امیر مؤمنان على(علیه السلام):هنگامى که برادران دینى خود را ملاقات مى کنید با هم مصافحه کنید و بشاشت و مسرت را در برابر آنها اظهار کنید و در نتیجه هنگامى که از هم جدا مى شوید گناهان شما بخشوده خواهد شد»
در روایتى از پیامبر(صلى الله علیه وآله) آمده است که: «شما نمى توانید همه مردم را با اموال خود راضى کنید (چرا که نیازها بسیار زیاد و اموال کم است) بنابراین آنها را با چهره گشاده و خوشرویى ملاقات کنید (که سرمایه اى فنا ناپذیر و مایه خوشنودى مردم است)»
تعبیر به «حبالة» (دام) اشاره به این است که حتى افرادى که از انسان گریزانند با اظهار محبت و خوشرویى به سوى وى مى آیند و کینه ها از سینه ها شسته مى شود.
در بعضى از کلمات حکما آمده است که سه چیز است که محبت را در دل برادران دینى آشکار مى سازد: با چهره گشاده با آنها روبه رو شدن و پیش دستى در سلام و جاى مناسب را در مجالس براى آنها مهیا ساختن.
🌑در سومین جمله مى فرماید: «تحمل ناراحتى ها گور عیب هاست»; (وَالاِْحْتِمَالُ قَبْرُ الْعُیُوبِ).
کسانى که ناملایمات زندگی را تحمل کنند به فضیلت بزرگى دست یافته اند که عیوب انسان را مى پوشاند و به عکس، افراد ناصبور و بى حوصله داد و فریاد بر مى آورند و به سخنان یا کارهایى آلوده مى شوند که سر تا پا عیب است.
🌺تعبیر دیگرى در این باره دیده مى شود که فرمود: «مسالمت جویى وسیله پوشاندن عیب هاست
تحمل پوشاننده درونی عیبهاست و مسالمت جویی در ارتباط با دیگران و عامل بیرونی.
😎 «آن کس که از خود راضى باشد افراد خشمگین بر او بسیار خواهند بود»
فرد از خود راضى انتظار دارد دیگران براى او احترام فراوان قائل شوند، همه به او سلام کنند، صدر مجلس را به او اختصاص دهند، روى حرف او سخنى نگویند و پیوسته زبان به مدح و ثنایش بگشایند. هنگامى که این گونه احترامات را نمى بیند و مردم او را در جایگاه اصلى اش مى شناسند نه آنچه خودش ادعا دارد نسبت به مردم بدبین مى شود و زبان به بدگویى مى گشاید و بى اعتنایى پیشه مى کند و همین امر مردم را به او خشمگین مى سازد.
در نامه مالک اشتر خواندیم که فرمود: از خودپسندى و تکیه بر نقاط قوت خویش و علاقه به مبالغه در ستایش (ستایش گویان) شدیداً بپرهیز، زیرا این صفات از مطمئن ترین فرصت هاى شیطان است تا کارهاى نیک نیکوکاران را محو
و نابود کند».
May 11
اَعوذُ بِاللهِ مِنَ الشَّيطانِ الرَّجيم
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ اَعْدائُهُمْ اَجْمَعینْ
🔴 کور دلان در آخرت هم کور هستند
🔵 قرآن میفرماید «إِنَّ السَّمْعَ وَ الْبَصَرَ وَ الْفُؤادَ كُلُّ أُولئِكَ كانَ عَنْهُ مَسْؤُلاً» (اسراء/۳۶) چشم و گوش و دل مسئولند، از چشم میپرسند چرا نگاه گناه آلود کردی؟ از گوش میپرسند چرا باطل شنیدی؟ از دل میپرسند چرا حق را نمیدیدی؟...
رابطه انسان با دنیای خارج چشم است، بعضیها در ظاهر میبینند ولی در حقیقت نمیبینند، کور هستند «وَ عَلى أَبْصارِهِمْ غِشاوَةٌ» (بقره/۷) روی چشم بعضیها پرده است اصلاً حق را نمیبینند «وَ لَهُمْ أَعْیُنٌ لا یُبْصِرُونَ بِها» (اعراف/۱۷۹) چشم دارد اما آیات خداوند را نمیبیند، ماه و خورشید و فلک را میبیند و خدا را انکار میکند، قرآن میفرماید اینهایی که در دنیا کور هستند در آخرت هم کور هستند «وَ مَنْ كانَ فی هذِهِ أَعْمى فَهُوَ فِی الْآخِرَةِ أَعْمى وَ أَضَلُّ سَبیلاً» (اسراء/۷۲) کسی که اینجا حق را نبیند روز قیامت هم کور از قبر محشور میشود، در آن حالت کوری به خدا اعتراض میکند «قالَ رَبِّ لِمَ حَشَرْتَنی أَعْمى وَ قَدْ كُنْتُ بَصیراً» (طه /۱۲۵) میگوید خدایا در دنیا چشم داشتم، چرا اینجا نابینا هستم؟ خداوند میفرماید بخاطر اینکه در دنیا چشم داشتی و حق را ندیدی، حق را پشت سر انداخته و از باطل پیروی میکردی، با دشمنان اسلام و قرآن دوستی میکردی، آیات مرا میدیدی و مرا انکار میکردی، از سخنان فریبنده واعظان گمراه پیروی میکردی، چون در دنیا حق را نادیده گرفتی، در آخرت کور هستی...
وَالسَّلَامُ عَلَى مَنِ اتَّبَعَ الْهُدَى
✍️ حبیبالله یوسفی
سلام_امام_زمانم
سلام بر تو ای راه روشن خدا.
ای که هر چه غیر توست بیراهه است.
سلام بر تو و بر روزگاری که همه خلق در مسیر تو، شیرینی بندگی را خواهند چشید.
امام زمان حضرت مهدی عجل الله فرجه الشریف
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
اَعوذُ بِاللهِ مِنَ الشَّيطانِ الرَّجيم
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ اَعْدائُهُمْ اَجْمَعینْ
🔴 خودت را خسته نکن، بگوئی یا نگوئی، برای ما فرق نمیکند، ما گوش نمیدهیم
❌ قرآن میفرماید «فَلَمَّا نَسُوا ما ذُكِّرُوا بِهِ فَتَحْنا عَلَیْهِمْ أَبْوابَ كُلِّ شَیْءٍ» (انعام/۴۴)
🔸 وقتی فراموش کردند تذکرات ما را «نَسُوا ما ذُكِّرُوا بِهِ» ما به آنها تذکر میدهیم، آنها اعتنائی نمیکنند «فَتَحْنا عَلَیْهِمْ أَبْوابَ كُلِّ شَیْء» باز میکنیم بر اینها درهای همه چیز را تا به متاع ناچیز دنیا مغرور شوند، آن قدر متاع دنیا به اینها میدهیم تا خدا را فراموش کنند و غرق غفلت شوند...
🔸قرآن میفرماید وقتی به اینها تذکر میدهیم، بی اعتنائی میکنند، حالا که بی اعتنائی میکنند باید تنبیه شوند، در قرآن دو مرتبه «سواء» داریم، سواء یعنی مساوی، یعنی میخواهی بگو، میخواهی نگو، کفار به پیغمبر میگفتند یا رسول الله خودت را خسته نکن، بگوئی، ما گوش نمیدهیم، نگوئی، ما گوش نمیدهیم، گفتن یا نگفتنت برای ما یکسان است «قالُوا سَواءٌ عَلَیْنا أَوَعَظْتَام لَمْ تَكُنْ مِنَ الْواعِظینَ» (شعراء/۱۳۶) بگوئی یا نگوئی، ما کار خودمان را خواهیم کرد، آن وقت روز قیامت قرآن میفرماید این افراد در جهنم هر چه فریاد میزنند و از شدت عذاب نعره میکشند «سَواءٌ عَلَیْنا أَجَزِعْنا ام صَبَرْنا ما لَنا مِنْ مَحیصٍ» (ابراهیم/۲۱) خداوند میگوید بسوزید یا نسوزید، فریاد بزنید یا نزنید، صبر کنید یا نکنید، برای ما یکسان است، بیاد بیاورید که در دنیا در جواب دعوت به توحید به پیامبران چه میگفتید، این تساوی در مقابل آن تساوی، قرآن میفرماید که روز قیامت افرادی کارنامه عمل را با دست راست میگیرند و افرادی با دست چپ، کسانی که نامه را «وَراءَ ظُهُورِهِم» (بقره/۱۰۱) کسانی که قرآن را پشت سر انداختند، به قرآن بیاعتنائی کردند، آنجا هم نامه را از پشت سر با دست چپ دریافت خواهند کرد...
وَالسَّلَامُ عَلَى مَنِ اتَّبَعَ الْهُدَى
✍️ حبیبالله یوسفی
حکمت ۷.mp3
3.55M
✍ حکمت ۷
✅ امیر المومنین علیه السلام:
وَ الصَّدَقَةُ دَوَاءٌ مُنْجِحٌ، وَ أَعْمَالُ الْعِبَادِ فِي عَاجِلِهِمْ نُصْبُ أَعْيُنِهِمْ فِي [آجِلِهِمْ] آجَالِهِمْ
✅ امیر المومنین علیه السلام:
صدقه دارويى است سودمند، و كردار بندگان در اين جهان پيش روى چشم آنان در آن جهان است.
#نهج_البلاغه
#حکمت7
✳️حجت الاسلام حامد محقق
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
#حکمت_7
💫الصَّدَقَةُ دَوَاءٌ مُنْجِحٌ، وَ أَعْمَالُ الْعِبَادِ فِي عَاجِلِهِمْ نُصْبُ أَعْيُنِهِمْ فِي [آجِلِهِمْ] آجَالِهِمْ
و صدقه دارويى است شفا بخش و اعمال بندگان در اين جهان، مقابل چشم آنهاست در آن جهان.
🌴
صدقه به هرگونه بخشش گفته نمى شود، بلکه بخشش هایى است که قصد قربت در آن باشد; خواه واجب باشند مانند زکات یا مستحب مانند انفاق فى سبیل الله و خواه جنبه شخصى داشته باشد مانند کمک به یتیم یا محروم یا بیمارى یا جنبه عام داشته باشد مانند بناى بیمارستان و دارالایتام که از آن تعبیر به صدقات جاریه نیز مى شود.
اما چگونه این صدقات داروى شفابخشى است، بخشى از آن جنبه حسى دارد که با چشم خود مى بینیم; بیماران محروم از این طریق درمان مى شوند، ایتام سرپرستى مى گردند و بر آلام مستمندان مرهم نهاده مى شود و بخشى از آن جنبه معنوى دارد
همان گونه که در حدیث معروف نبوى(صلى الله علیه وآله) آمده است: «دَاوُوا مَرْضَاکُمْ بِالصَّدَقَةِ وَرُدُّوا أَبْوَابَ الْبَلاَءِ بِالدُّعَاءِ; بیماران خود را با صدقه درمان کنید و درهاى بلا را با دعا ببندید».
تجربه نیز نشان داده است که پرداختن صدقه براى درمان بیماران بسیار مؤثر است.
این سخن را با حدیثى از امام کاظم(علیه السلام) پایان مى دهیم: شخصى خدمت آن حضرت آمد و عرض کرد: فرزندان و همسر من ده نفرند که همه بیمارند. فرمود: «داوِهِمْ بِالصَّدَقَةِ فَلَیْسَ شَیْءٌ أَسْرَعَ إِجَابَةً مِنَ الصَّدَقَةِ وَلاَ أَجْدَى مَنْفَعَةً عَلَى الْمَرِیضِ مِنَ الصَّدَقَة; آنها را با صدقه درمان کن، زیرا چیزى سریع الاجابه تر و چیزى مفیدتر براى درمان بیماران از صدقه نیست.
🌷«اعمال بندگان در این جهانِ زودگذر در برابر چشمان آنها در آن جهان (پایدار) است»; (وَأَعْمَالُ الْعِبَادِ فِی عَاجِلِهِمْ، نُصْبُ أَعْیُنِهِمْ فِی آجَالِهِمْ).
همان گونه که بعضى از شارحان نهج البلاغه تصریح کرده اند، این کلام امام اشاره روشنى به 💡تجسم اعمال در قیامت دارد.
منظور از تجسم اعمال این است که اعمال نیک و بد هر یک در روز قیامت به صورت مناسب حسى درمى آید. مثلا نماز در قیافه یک انسان زیبا و صالح و ظلم و ستم به صورت دودى سیاه و خفقان آور مجسم مى شود و انسان ها در کنار اعمال مجسم خود خواهند بود و بخشى از پاداش و کیفر آنها از این طریق صورت مى گیرد.
در قرآن مجید نیز آیات فراوانى وجود دارد که ظاهر آن تجسم اعمال است مانند آنچه در آخر سوره «زلزال» آمده است: «(فَمَنْ یَعْمَلْ مِثْقالَ ذَرَّة خَیْراً یَرَهُ * وَمَنْ یَعْمَلْ مِثْقالَ ذَرَّة شَرًّا یَرَهُ); هرکس به اندازه سنگینى ذره اى کار نیک کند آن را مى بیند و هرکس به قدر ذره اى کار بد کند نیز آن را خواهد دید
May 11
#مولای_من💚
🔅 قسم به سورهی فرقان ظهور میخواهیم...
به آیه آیه ی قرآن ظهور می خـواهیم...
🔅 کنارت ای گلِ نرگس،جهان ما زیباست...
بس است این غمِ هجران ظهور می خواهیم...
#امام_زمان
تعجیل در فرج مولایمان صلوات