هدایت شده از مهدی کرار
آنگاه زینب س برای جلوگیری از تحریف حقایق تلخ عاشورا و ماهیت قیام امام حسین(ع)، فرمود:" آیا بر ما گریه می کنید؟ اشک چشمانتان خشک َنگردد. مَثل شما مثل زنی است که پس از آنکه پشم را با قدرت می ریسد، دوباره آن را باز کرده و پنبه می کند.
هدایت شده از مهدی کرار
شما عهد و پیمان خود را می شکنید. شما جگرگوشه رسول خدا(ص) و سید جوانان اهل بهشت را کشتید. آیا میدانید که چه جگری از پیامبر شکافتید و چه پیمانی گسستید؟ آیا تعجب می کنید اگر از جنایاتتان، آسمان خون ببارد؟..."
هدایت شده از مهدی کرار
با این سخنان هیجانی در مردم ایجاد شد که دیگر آرام نشد، و کار را به جایی رساند که مردم دست به قیام زده و قاتلان حسین ع را به جوخه مرگ سپردند.
هدایت شده از مهدی کرار
پس از کوفه نوبت به شام رسید. موقعیت حکومت یزید تا پیش از ورود اسرا به شام، بسیار محکم بود و مردمانش، خاندان اهل بیت (ع) را به درستی نمی شناختند. آنان سالهای متمادی تحت تبلیغات مسموم بنی امیه بودند. از اینرو، می توان تصور کرد که مردم فریب خورده این سرزمین، چگونه از کاروان حسینی استقبال نمودند. هنگام ورود اهل بیت(ع) در شام، مردم لباسهای نو بر تن کرده و شهر را زینت داده بودند. نوازندگان مشغول نواختن بوده و شهر یکپارچه غرق در سرور بود.
هدایت شده از مهدی کرار
یزید نیز به عنوان خلیفه رسول خدا، سرمست از قتل امام حسین(ع) ؛ مجلسی بی سابقه ترتیب داد که اشراف و سران لشکری در آن شرکت نمودند. وی در حضور زینب س و سایر اهل بیت پیامبر، در حالیکه سر مطهر امام را درمقابل خود گذاشته بود، شروع به خواندن اشعار کفر آمیزی نمود و درباره پیروزیهای خود یاوه می بافت و آیات قرآن را به نفع خود تأویل می کرد.
هدایت شده از مهدی کرار
ناگهان زینب س از گوشه مجلس بر پای ایستاد و با منطق کوبنده خویش خاندان بنی امیه را رسوا ساخت و حقایقی را که دهها سال بر مردم شام مخفی شده بود، نمایان کرد. خطبه حضرت زینب در کاخ سبز یزید، حقانیت امام حسین(ع) و باطل بودن یزید را آشکار ساخت.
هدایت شده از مهدی کرار
حضرت زینب(س) در حالی که قلبش؛ داغدار عزیزان و دستانش، بسته و سر بریده برادرش؛ در میان طشت در برابرش قرار داشت، با لحنی تحقیر آمیز او را با کلمه "ابن الطلقاء : فرزند آزادشدگان" مورد خطاب قرار داد.
هدایت شده از مهدی کرار
زینب کبری با این کلمه به یزید یادآوری کرد که خاندانش، آزادشدگان پیامبر خدایند. آنان همان کسانی بودند که در ماجرای فتح مکه، به خانه ابوسفیان پناه برده بودند، و رسول خدا(ص) در مورد آنان فرمودند: "اینها را آزاد کنید؛ اینها برده هایی هستند که ما آزاد کردیم." این مسأله برای آگاهی بخشی مردم شام و بیدار کردن دلهای خفته بسیار مؤثر بود، تا به یاد آنان یادآوری شود که خاندان بنی امیه ،در آخرین لحظات از ترس جان اسلام آوردند.
هدایت شده از مهدی کرار
حضرت زینب کبری(س) برای رسواسازی خاندان بنی امیه، //خطاب به یزید می فرماید: وَلاَ یَحْسَبَنَّ الَّذِینَ کَفَرُواْ أَنَّمَا نُمْلِی لَهُمْ خَیْرٌ لِّأَنفُسِهِمْ إِنَّمَا نُمْلِی لَهُمْ لِیَزْدَادُواْ إِثْمًا وَلَهْمُ عَذَابٌ مُّهِینٌ : آنان که به راه کفر رفتند گمان نکنند که مهلتی که ما به آنها میدهیم به حال آنان بهتر خواهد بود، بلکه آنها را (برای امتحان) مهلت میدهیم تا بر گناه و سرکشی خود بیفزایند، و آنان را عذابی خوارکننده است." حضرت با استناد به این آیه، راه کفر را مسیر اصلی حکومت بنی امیه معرفی نمود.
هدایت شده از مهدی کرار
یکی از آرمانهای بزرگ حضرت زینب(س) در بیان خطبه ها، تأیید و تثبیت امامت است. آن حضرت با اشاره به تسلسل و پیوستگی نهضت پیامبر(ص) و خاندان نبوت بیان می کند که هدایت جامعه پس از رسول اکرم(ص) به امام علی(ع) و سپس به امام حسن(ع) و امام حسین(ع) رسیده است. به کار بردن عباراتی چون "برادر و وصی رسول خدا را کشتید و امیرالمؤمنین را شهید کردید و برادرم و سیدالشهدا را کشتید،" نشانه ای از این هدف است.
هدایت شده از مهدی کرار
زینب کبری(س)با اطمینان به آینده درخشان قیام امام حسین(ع) و آگاهی از پیامدهای جاویدان و فراگیر آن در تاریخ بشر، خطاب به یزید می فرماید: ای یزید، هر چه میتوانی در راه دشمنی ما مکر و حیله و نقشه طرح کن و کوشش به خرج بده. به خدا نمیتوانی نام ما را از خاطره ها و صفحه تاریخ محو نمایی و فروغ وحی ما را خاموش سازی و از این راه به آرزوی نهایی خود برسی و این ننگ و عار همیشگی را از دامن خود پاک نمایی. آن حضرت بر این مطلب تأکید می کند که آثار جاویدان حرکت و جهاد مبارزان راه خدا و آنان که سود شخصی خود را فدای آرمانهای مقدس الهی میکنند، به گستردگی تاریخ می درخشد.
هدایت شده از مهدی کرار
و در آخر باید اذعان کنیم :
آری؛ اربعین روز به بار نشستن تلاش های زینب کبری (س) است همان بانویی که ابرهای سیاه نفاق را از صفحه ی عاشورا کنار زد تا همگان خورشید حقیقت یعنی حسین (ع) را به روشنی ببینند.
هدایت شده از کانال خصوصی
#گفتگوی_شبانه
#موضوع:
اینکه خدا هرکسی راکه بخواهد هدایت یا گمراه میکند جبر نیست؟
پس اختیار در انسان ها چه می شود؟
آیا انسان به اختیار خود گناه میکند؟
یا با اختیارخود کارخوب انجام میدهد؟
السلام علیک یافاطمه الزهراء
السلام علیک یا ام ابیها
السلام علیک یا دختر نبی مکرم اسلام
بی بی جان!!
ای مادر سادات
برای فرج فرزندتان دعابفرمایید
وهمچنین برای عاقبت بخیرشدن ما دعاکنید
خشنودی حضرت فاطمه سلام الله علیها
۱۱۳ سوره کوثر هدیه کنیم
اعلام بفرمایید؟
هدایت شده از مهدی کرار
بسم الله الرحمن الرحیم
اینکه خداوند متعال فرمود « هر که را بخواهد هدایت می کند و هر که را بخواهد گمراه می سازد » با اختیار انسان منافاتی ندارد. چون خواست خدا همان قوانین و سنّتهای اوست و یکی از سنن الهی این است که انسان هدایت و ضلالت را خود انتخاب نماید.
هدایت شده از مهدی کرار
« إِنَّا هَدَیْناهُ السَّبیلَ إِمَّا شاکِراً وَ إِمَّا کَفُوراً : ما راه را به او نشان دادیم، خواه شاکر باشد(و پذیرا گردد) یا ناسپاسی کند. » (الإنسان:۳) . و فرمود: « لا یُکَلِّفُ اللَّهُ نَفْساً إِلاَّ وُسْعَها لَها ما کَسَبَتْ وَ عَلَیْها مَا اکْتَسَبَت : خداوند هیچ کس را، جز به اندازه توانش، تکلیف نمى کند.
هدایت شده از مهدی کرار
یادمان باشد :
آیات قرآن متمم یکدیگرند و بعضی از آیات بعض دیگر را تفسیر میکند. همان خدایی که فرمود: "یضل من یشاء"؛
هر کس را بخواهد گمراه میکند،
همان خدا هم فرمود: "و یضل الله الظالمین"؛
خدا ظالمان را گمراه میکند.
یا "کذلک یضل الله من هو مسرف مرتاب"؛ خدا گمراه میکند کسی را که اسراف میکند.
و یا "کذلک یضل الله الکافرین"؛ خدا کافران، را گمراه میکند.
هدایت شده از مهدی کرار
پس نتیجه می گیریم در صورتی که مومن به خداوند و عامل به احکامش باشیم ، این گمراه کردن شامل حال ما نخواهد شد و البته خداوند مومنین را حمایت و هدایت می کند.
هدایت شده از مهدی کرار
خدا هم هدایت و هم ضلالت را به مشیّت خود منتسب ساخت. برای مثال اگر کسی پای خود را از کناره ی پشت بام بیرون نهاد به حکم قانون عمومی جاذبه که سنّتی الهی است سقوط کرده می میرد. در این واقعه ساقط کردن کار خداست چون قانون جاذبه را او بر وجود شخص حاکم می کند ولی خود شخص است که خود را در مجرای این قانون قرار می دهد.
هدایت شده از مهدی کرار
« یُخادِعُونَ اللَّهَ وَ الَّذینَ آمَنُوا وَ ما یَخْدَعُونَ إِلاَّ أَنْفُسَهُمْ وَ ما یَشْعُرُونَ . ـــــــــــــ مى خواهند خدا و مؤمنان را فریب دهند؛ در حالى که جز خودشان را فریب نمى دهند ؛ در حالی که نمى فهمند. » (البقره:۹)خداوند متعال در این آیه می فرماید آنها که خدعه می کنند در واقع خوشان را فریب می دهند.
هدایت شده از مهدی کرار
باید دانست چه گروه از بندگان در معرض گمراهی قرار میگیرند، خدا ظالمان و دروغگویان، فاسقان، مسرفان و کافران و آنهایی را که در حالت اختیار نافرمانی میکنند گمراه میکند.
هدایت شده از مهدی کرار
پس چنین نیست که خدا کسی را ابتداءً گمراه نماید. بلکه او ابتدا هر دو راه سعادت و شقاوت و قوانین و سنّتهای حاکم بر هر کدام را از راه ارسال انبیاء و کتب آسمانی نشان می دهد ، آنگاه هر کس در هر کدام از راهها قدم نهاد قوانین حاکم بر آن راه ، که همان مشیّت و خواست خدا در عالم هستی است ، درباره ی او به اجراء در می آید.
و در جایی هم هست که خدا میخواد انسان رو مورد آزمایش، قرار بدهد تا لبه پرتگاه، اما جایی می رساند خود فرد خود خودساخته اش رو که اونجایی که خدا رو شناخته بازنگری در رفتار و کردار خود قرار میدهد و با توبه و انابه و بازگشت مجدد . و متوسل شدن به شهدا و مسیر شهدا و توسل به ائمه اطهار علیهم السلام زنگار گناه رو از وجود خود شستشو میدهد .
هدایت شده از مهدی کرار
در آیات دیگر میفرماید: "ان الله لا یهدی القوم الفاسقین"، "لایهدی القوم الکافرین"، "لایهدی کید الخائنین"، "لایهدی من هو کاذب کفار"؛ و... یعنی خداوند از آنهایی که در مقام هدایت نیستند. هدایت را نفی میکند.
پس معلوم شد که برای صالحان و متقین هیچگاه گمراهی روا نیست
و معاندان لجوج هدایت نخواهند شد.
هدایت شده از مهدی کرار
انسان ، تا آنجایی که مربوط به اراده و اختیار او می شود ، حاکم بر وضع آینده ی خود است. وضع آینده یک انسان شبیه یک ورقه ی امتحانی است و نمره ای که به آن داده می شود تعیین کننده ی سعادت یا شقاوت اوست. در این ورقه ی امتحانی هیچ جوابی نوشته نشده است و تنها چیز موجود در آن ، سؤالات ، و توضیحاتی در مورد سؤالات است
هدایت شده از مهدی کرار
بخشی از این سؤالات را خدا طراحی کرده است و از دست ما خارج است ؛ این سؤالات بر دو گونه اند برخی تکوینی و برخی دیگر تشریعی هستند. مثلا ما نمی دانیم که امروز در خیابان با چه حادثه ای روبرو خواهیم شد ولی با هر حادثه ای که روبرو شویم یک سؤال امتحانی است که باید به آن جواب درست دهیم. این گونه سؤالات، سوال های تکوینی هستند.
هدایت شده از مهدی کرار
بنابراین هر اتفاق تکوینی که برای ما رخ دهد چه عذاب باشد، چه رحمت باشد چه برای امتحان باشد و چه عقوبت اعمال گذشته خودمان و چه... همگی سؤال امتحانی هستند و جواب درست ما را طلب می کنند.
هدایت شده از مهدی کرار
بنابراین هر اتفاق تکوینی که برای ما رخ دهد چه عذاب باشد، چه رحمت باشد چه برای امتحان باشد و چه عقوبت اعمال گذشته خودمان و چه... همگی سؤال امتحانی هستند و جواب درست ما را طلب می کنند.