🌺🥀🌹
#فلسفی
زندگی تنها یکبار است،
پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.
با خدا باش
🌺🥀🌹
صلوات شعبانیه (۱)
🤲 وَ اعمُر قَلبِی بِطَاعَتِک.
خدایا قلبم را به وسیله اطاعت کردن از خودت آباد کن!
🍃 اولین خواسته ای که در صلوات شعبانیه از خدا داریم آبادانی قلب هست.
👌مشخصه که منظور از قلب این قلب صنوبریِ داخلِ قفسه سینه نیست.
✔️ وجودِ انسان مرکّب از دو چیزه:
اول: جسم که همین اعضای ظاهریه؛
دست و پا و چشم و گوش و ...
دوم: روح یعنی نیرویی که این اعضای ظاهری بدن در اختیار اوست،
در واقع این روح هست که تصمیم میگیره و فرمان میده،
و اعضای ظاهری بدن مثل یه سرباز اوامر روح رو اجرا میکنن.
🔸وقتی میگیم من این کار رو میکنم، من ازین کار بدم میاد ، من میخوام یا نمی خوام یعنی روحِ ما این طور هست.
🍃 روح اسم های مختلفی داره:
قلب، جان، نفس، عقل و ...
🔹 ناگفته پیداست که حقیقت ما همین روح ماست،
🔹 و خوشبختی ما وقتیه که روح یا قلب ما به تکامل برسه،
✔️ به تعبیر دیگه وقتی قلب آباد شد، انسان آباد شده.
♦️حالا دعا می فرماید:
قلب با اطاعتِ خدا آباد میشه،
هر جا اطاعتی کردیم قدمی در آبادانی قلب برداشتیم،
و هر جا مخالفتی با خدا - گناه - کردیم قسمتی از قلبمون رو ویران کردیم.
الهی قلبتون آباد!
#صلوات_شعبانیه
┈••✾•🌿🌺🌿•✾•
هدایت شده از یا کریم الصفح
27.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹 #سلام_امام_زمانم
🌹مهدی جان، همه ی دردها و بیماری ها
🌹فقط با آمدن تو درمان می شود
🌹بیا که جهان، بی تو بیمار است😭
#اللهم_عجل_لوليك_الفرج
#نمازشبهفتمماهشعبان👇 :
🕊🌹 رسول خدا صل الله علیه و آله فرمودند :
کسی که در شب هفتم ماه شعبان دو رکعت نماز بگذارد که در رکعت
اول سوره حمد را یک بار و سوره توحید را صد بار بخواند و در رکعت دوم سوره حمد را یک بار و آیة الکرسی راصد بار بخواند
🔶پیامبر صل الله علیه و آله فرمود : مرد و زن مومنی نیست که این نماز را می گزارد مگر این که خداوند تعالی دعایش را اجابت کرده و حوائجش را برآورده می سازد و برای او هر روز پاداش شهیدی می نویسدو بر او گناهی نمی باشد .
منبع : اقبال الاعمال ص ۲۰۴
🌿🍁🌿🍁🌿🍁🌿🍁
🛑سوال کاربر👇👇
در رساله نوشته که از مواردی که نباید به شک اعتنا کرد شک بعداز محل هست ....شک بعداز محل یعنی چی ....به چه مواردی گفته میشه ..متوجه نمیشم ؟؟؟؟؟؟.....ممنونم از پاسخگویی
نکاتی در مورد شک.mp3
5M
✅ نکات مهم و کاربردی در مورد شک در نماز
حجت الاسلام حامد محقق
🛑سوال کاربر👇👇
سلام،ایا باوجود این همه مدافع حرم و مرجع تقلید 313 نفر یار امام زمان جمع نشده اند اگر شده اند پس چرا امام زمان ظهور نمی کند
هنوز ۳۱۳ یار پیدا نشده؟!.mp3
2.94M
❓هنوز امام زمان ۳۱۳ یار ندارن که ظهور کنن؟!
این همه عالم و مرجع و شهید داریم، جز یاران حضرت نیستن؟
#مهدویت
حجت الاسلام حامد محقق
✳️بسم الله الرحمن الرحیم
سبک زندگی صحیح در قرآن براساس توحیدمداری است. یک زندگی خدامحور همراه با امنیت و آرامش و به دور از دغدغههای دلهره آور.
هدایت شده از العبد الحقیر حیدر بهشتی پور
در عصر حاضر، برخلاف پیشرفت علم و تکنولوژی، بشر با انواع تهاجمهای دینی و فرهنگی روبهرو است، که بحران هویت را برای او رقم زده و در نهایت او را با سرگردانی در زندگی روبهرو کرده است. از اینرو، نیاز مهم این دوره شناخت زندگی واقعی است. جهان خلقت مظهر رحمت رحمانی پروردگار است و مسیری است که از طریق آن هر موجودی به کمال خویش میرسد که رسیدن به مقام خلیفهاللهی و قرب الهی است. حیاتی که خداوند در این زمینه، انسان را بدان رهنمون میکند، حیات طیبه است که مظهری از حیات حقیقی خداوند است. در حیات طیبه، فراهمسازی خواستههای بشری در راستای قرب الهی است و هدف انسانها فقط رسیدن به رفاه زندگی نیست؛ بلکه ساماندادن زندگی دنیوی برای قرب الهی است و این اندیشه، نه تنها بشر را از صحنه جهانی دور نمیکند، بلکه جامعه را برای تکامل و آبادانی زندگی در سایه ایمان، عمل صالح و تقرب به درگاه پروردگار سوق میدهد. شناخت سبک زندگی صحیح در عصر حاضر که عصر غیبت است، از رسالتهای تربیتی خانوادههای است که در انتظار ظهور منجی هستند؛ زیرا وظیفه مهم آنان، تربیت نسل مستعد برای یاری و اجرای منویات امام زمان (عجلاللهتعالیفرجهالشریف) است. با توجه به روایات، تجلی کامل حیات طیبه در دوران قیام امام زمان (عجلاللهتعالیفرجهالشریف) در سایه معرفت امام و الگو قرار دادن صفات یاوران حضرت تحقق خواهد پذیرفت. قصد داریم با استفاده از آیات و روایات سبک زندگی را تعریف کرده و تجلی حیات طیبه به ویژه در عصر غیبت و عصر ظهور را بیان کنیم.
هدایت شده از العبد الحقیر حیدر بهشتی پور
زندگی معمولی انسانها همواره با فشارهایی همراه بوده که انسان خود مسبب آن است. همه انسانها در هر موقعیتی که هستند خواهان آسایش و زندگی معمولی و بیدغدغه هستند؛ اما همراه شدن زندگی انسانها با اضطرابها، افسردگیها و دلخوریها، انسان را از هدف زندگی دور ساخته است. زندگی به نوبه خود به پازلی سخت و پیچیده میماند؛ حال اگر انسان خود بر این سختی و پیچیدگی بیفزاید دیگر چیزی از آن باقی نمیماند. بهطور معمول انسان در طول زندگی پیوسته به فردا یا اشتباههایی که در گذشته انجام داده فکر کرده و سعی نمیکند در زمان حال زندگی کند. همین موضوع مقدمه بروز دغدغهها و افسردگیها در زندگی میشود. پیامبر اکرم (صلیاللهعلیهوآلهوسلم) میفرماید: «اذا التبست علیکم الفتن، کقطع الیل المظلم فعلیکم بالقرآن؛ هنگامیکه فتنهها، همچون پارههای شب تاریک، شما را در خود پیچید، برشماست که به قرآن تمسک جویید». این روایت رسول خدا (صلیاللهعلیهوآلهوسلم) انسان را رهنمون میکند که در هنگام مواجهه با فتنهها و سختیها به قرآن پناه برد. قرآن بهترین گفتار است، چون گفتار خدا است و از علم و قدرت بینهایت او سرچشمه یافته است. پس باید دید قرآنکریم چه راهحلی را برای برونشد از این سختیها و رسیدن به سبک زندگی قرآنی بیان کرده است. قرآن که به فرموده حضرت علی (علیهالسلام) خیرخواهی است که هرگز خیانت نمیکند، برای زندگی انسان، اندیشه و سبک ویژهای را مطرح کرده و نام آن را حیات طیبه گذاشته تا بهواسطه آن به مقام قرب ربوبی و به مظهریت صفات الهی برسد.
هدایت شده از لبیک یا حسین
خدا خیرت بده آقای بهشتی پور ان شاءالله که از یاران حضرت مهدی عج باشید و در زندگیتون موفق باشید
هدایت شده از العبد الحقیر حیدر بهشتی پور
شناخت سبک زندگی در عصر حاضر که عصر غیبت است از پرسشهای مهم بهشمار میآید؛ چراکه وظیفه مهم، تربیت نسل متناسب با عصر ظهور برای یاری امام زمان (عجلاللهتعالیفرجهالشریف) است. با دقت در آیات و روایات بروز و ظهور حیات طیبه و رسیدن به حیات صحیح در دوران ظهور، در سایه معرفت حجت خدا تحقق خواهد پذیرفت. حکومت در زمان حضرت ولی عصر (عجلاللهتعالیفرجهالشریف) از آن صالحان بوده و حیات طیبه در سایه ولایت ایشان محقق میگردد. قرآنکریم با معرفی حیات طیبه بهعنوان سبک ویژه قرآنی، در پی بهبود زندگی جوامع بشری بوده و هرگز بهدنبال یکسانسازی سبک زندگی بهطور مطلق نیست. سبک زندگی طیب و صحیح در جوامع مختلف بر اساس شرایط اقلیم و زیستبوم و ارزشهای هر جامعه وارد شده و آداب و ارزشهای هر جامعه را بر اساس فرهنگ آن جامعه تعریف میکند.
آنچه که باید به ان اهمیت داد، آن است که ابتدا سبک زندگی را تعریف کرده و مفهوم حیات طیبه و عوامل کسب آن را در قرآن بیان کند و سپس ضرورت و جایگاه آن را در عصر غیبت برای افراد مختلف تبیین کند. افرادی از آنها که غافلند و افراد مذهبی که در همهی شرایط زندگی پایداری بر دستورات دینی ندارند.
هدایت شده از العبد الحقیر حیدر بهشتی پور
سبک زندگی، مجموعهای از رفتارها و الگوهای کنش هر فرد است که به بُعدهای هنجاری و معنایی زندگی اجتماعی نظر داشته باشد. چنین مجموعهای میتواند کلی متمایز را پدید آورد که در کنار دلالت بر ماهیت و محتوای خاص تعاملات و کنشهای اشخاص، نشاندهنده کم و کیف نظام باورها و ارزشهای افراد نیز باشد. گستره سبک زندگی عرصه وسیعی از رفتار آدمی با خدا، خود، خانواده، جامعه و حتی طبیعت را در بر میگیرد. سبک زندگی اسلامی، توجه به اجرای اسلام با همه ابعاد آن در تمام عرصههای زندگی آدمی است و میتوان در دستهبندی مشخص و با ملاحظه ارتباطات سه گانه انسان با خدا و خود و خلق، زندگی پرهیزگارانهای ساخت و با تکیه بر متن سخن و سیره معصومان شیوه زیستن را مشق کرد.
سبک زندگی اصطلاحی جدید است که در انگلیسی از آن به life style تعبیر میشود. در علوم اجتماعی سبک زندگی غیر از شیوه زندگی دانسته شده که در انگلیسی از آن به way of life یاد شده است؛ چراکه شیوه زندگی، مفهومی عام و کلی است که هرگونه شیوه و اسلوب زندگی را در همه تمدنها و ادوار تاریخ بشر اعم از دورانهای ماقبل مدرن و دوران جدید و حتی پسا مدرن را نیز در بر میگیرد.
هدایت شده از العبد الحقیر حیدر بهشتی پور
نسبت میان شیوه زندگی و سبک زندگی، نسبت عموم و خصوص من وجه است؛ چراکه سبک زندگی از دل شیوه زندگی بیرون آمده و تولید میشود. سبک زندگی همان شیوهی زندگی در مدل، فرم و صورتهای خاص و ویژهای است که قالببندی و متجسد شده باشد. برای نمونه در شیوه زندگی غربیها میتوان انواع سبکهای زندگی چون سبک زندگی فرانسوی، سبک زندگی انگلیسی و سبک زندگی آمریکایی را یافت. عناصر خاصی در ایجاد سبک زندگی نقش دارد. ازجمله مهمترین عناصر میتوان به طبقه مدرن اجتماعی، قدرت و پشتوانه اقتصادی طبقه جدید، گفتمان اجتماعی جدید، زندگی روزمره و روزمرگی، فنآوریهای جدید، عادت مصرف بدون نیاز، ظهور جامعه سرمایهداری و حاکمیت مطلق مناسبات سرمایهداری برجامعه، ظهور مفهوم اوقات فراغت در دوره جدید، رسانهها و مانند آن اشاره کرد. در سبک زندگی آمریکایی اموری چون فردگرایی، آزادیهای فردی، خانوادهگریزی، بلکه حتی خانوادهستیزی، مصرفگرایی شدید، سرعت شتاب زده سرسامآور، اضطراب زمان، غذاهای آماده، تنوعطلبی شدید و همانند آن را میتوان شناسایی کرد. سبکهای زندگی در هر عصر با سبک زندگی در زمان و مکانی دیگر میتواند متفاوت باشد، هرچند که در کلیت در مجموعهای خاص از شیوه زندگی قرار میگیرد.بهعنوان نمونه سبک زندگی ایرانی و اسلامی (شیعی) با سبک زندگی عراقی و اسلامی (شیعی) متفاوت است؛ چنانکه با سبک زندگی عراقی و اسلامی (سنی) نیز میتواند متفاوت باشد. بر همین اساس سبک زیستی ایرانی اسلامی (شیعی) در عصر حاضر با عصر قاجار و پیش از آن نیز میتواند متفاوت باشد که هست. با وجود این، همهی سبکهای زیست در چارچوب کلی شیوه زندگی اسلامی قرار میگیرند.
هدایت شده از العبد الحقیر حیدر بهشتی پور
در طول تاریخ مهمترین نیاز بشر، رسیدن به زندگی آرام، بیدغدغه و خالی از ناملایمتها بوده و حتی پیامبرانی که در طول تاریخ برای هدایت بشر فرستاده شدند، ازجمله رسالتهای مهم ایشان معرفی و شناساندن این نوع سبک زندگی بوده است. پیامبر اکرم (صلیاللهعلیهوآلهوسلم) همانند بسیاری از پیامبران کوشید تا سبک زندگی دینی را در چارچوب کلان شیوه زندگی اسلامی عرضه کند. پیامبر (صلیاللهعلیهوآلهوسلم) بهشدت به جنگ با افکار و رفتارهای جاهلی پرداخت و با بررسی نقادانه از فرهنگ جاهلی برخی را رد و برخی دیگر را اثبات و امضا میکند. بعثت سرآغاز تحول و دگرگونی بود که این تحول ابتدا در «جان» پیامبر رخ داد و نفس او را به عالم غیب پیوند زد و سپس در جامعه اتفاق افتاد. جامعه پیش از بعثت که با ظلم، شرک و فساد، آلوده است، بهسمت و سوی توحید و عدالت و صلح، روی آورد و با گسترش ایمان، این تحول عمیقتر و وسیعتر شد. در منابع اسلامی از جامعه آغازی که بعثت در آن رخ داد، به جامعه «جاهلی» تعبیر شده است.
در حقیقت سبک و شیوهای که پیامبر (صلیاللهعلیهوآلهوسلم) برای مردم آورد، سبک زندگی بر اساس توحیدمحوری است که امنیت و آرامش را به همراه دارد. اما در عصر حاضر، با وجود پیشرفت تکنولوژی، بشر با انواع تهاجمها روبهرو گشته و سرانجام زندگی انسان با ناملایمتها و افسردگیها همراه شده و از زندگی واقعی دور شده است. شناخت سبک زندگی مورد نظر خداوند و حرکت در مسیر آن ازجمله نیازهای بشر است. به همین دلیل سبک زندگی قرآنی با عنوان حیات طیبه معرفی شده است و در حقیقت رسیدن به اخلاق انسانی، رسیدن به حیات طیبه و آن حیاتی است که تنها یک بار در قرآن بهصراحت از آن سخن به میان آمده و توصیف آن به طیب که گویای خالصبودن آن از هرگونه آلودگیها است و برخورداری از آن، مایه آبادانی دنیا و آخرت انسان است، همین پرسمان، اهمیت سبک زندگی را روشن میکند و انسان را بر آن میدارد تا بهدنبال دستیابی بدان باشد.
هدایت شده از العبد الحقیر حیدر بهشتی پور
قرآن بایدها و نبایدهای بسیاری برای زندگی دارد که رعایت آنها در زندگی، از عوامل شکلدهنده سبک زندگی میشود. این مقاله در پی بررسی تکتک این بایدها و نبایدها نیست. در اینجا تنها به این موضوع بسنده میشود که قرآن برای سبک زندگی، الگوی خاصی را مدنظر دارد و میتوان از مجموع مباحث اعتقادی، اخلاقی، تاریخی، عبادی و احکامی قرآن به سبکی خاص در زندگی رسید.