🔴 قدردانی رهبر انقلاب از رئیسی به خاطر سفر به خوزستان
🔹رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار رئیسجمهور و هیئت دولت سیزدهم: یک جلوهی مردمی بودن همین رفتن میان مردم و شنیدن بیواسطه از مردم است. این حرکت بسیار خوب و مستحسنی که دیروز جناب آقای رئیسی انجام دادند که رفتند خوزستان در میان مردم با مردم، از آنها شنیدند، با آنها حرف زدند، این یک جلوهای از مردمی بودن است که بسیار کار خوبی است.
🔥 @Moohem
🔴 خبر سکته مغزی چمران کذب است
🔻یک منبع آگاه در شورای شهر تهران:
🔹خبر سکته مغزی آقای چمران کذب است و صحت ندارد.
🔹پیش از این برخی رسانه ها مدعی شده بودند چمران، رئیس شورای شهر تهران سکته مغزی کرده است./باشگاه خبرنگاران جوان
🔥 @Moohem
🔴رهبر انقلاب: در زمینه عدالت عقبیم/ بخشنامهها و مصوبات دولت باید پیوست عدالت داشته باشد
رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار رئیسجمهور و هیئت دولت سیزدهم:
🔹اساس حکومت اسلامی و جمهوری
اسلامی بر اقامهی عدل است کما اینکه اساس همهی ادیان بر اقامهی عدل است.
🔹خدای متعال میفرماید که ما پیغمبران را فرستادیم، کتابهای آسمانی را فرستادیم «لِيَقُومَ النَّاسُ بِالْقِسْطِ» اصلاً برای اینکه مردم قیام به قسط کنند، جامعه، جامعهی عدالتآمیز باشد. خب در این زمینهها ما خیلی باید کار کنیم. عقبیم.
🔹خیلی باید تلاش کنیم. به نظر من هر مصوبهای که شما تصویب میکنید، هر لایحهای که در دولت تنظیم میکنید، هر بخشنامهای که خود شما در دستگاه خودتان صادر میکنید، یک پیوست عدالت باید داشته باشد. باید مراقب باشید این روش، این کار، این دستور ضربهِی به عدالت نزند. طبقات مظلوم را پایمال نکند. ۱۴۰۰/۶/۶
🔥 @Moohem
🔴 اعتماد و امید مردم به دولت آسیب دیده و باید ترمیم شود/ برای وعدهها روزشمار معین کنید
رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار رئیسجمهور و هیئت دولت سیزدهم:
🔹مسئله احیای اعتماد مردم و امید مردم بسیار مهم است. چون اعتماد مردم بزرگترین سرمایهی دولت است. مردم وقتی به شما اعتماد کردند و امید به شما داشتند با شما راه میآیند، کمکتان میکنند. این بزرگترین سرمایه است برای یک دولت که بتواند اعتماد مردم را جلب کند، که خب البته این متأسفانه یک مقداری آسیب دیده، این بایست ترمیم کنید این را و راهکارش هم این است که حرف و عمل مسئولین یکی باشد.
🔹 برای وعدهها روزشمار معین کنید. یک کاری که میگویید این کار را خواهم کرد، تخمین بزنید که این چه مدتی طول خواهد کشید، و روزشمار معین کنید و دانه دانه تعقیب کنید.
🔥 @Moohem
🔴 توصیه رهبر انقلاب به دولت جدید: از اشرافیگری و نگاه بالا به مردم اجتناب کنید
رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار رئیسجمهور و هیئت دولت سیزدهم:
🔹 یک جلوهی دیگر مردمی بودن مسئلهی اتخاذ سبک زندگی مردمی است. بیتکلف بودن در مسائل، در ممشا و منش، دوری کردن از منشهای اشرافیگری و از موضع بالا به مردم نگاه کردن و مانند اینها. این هم یک جلوهی دیگری است از مردمی بودن که از این منشهای اشرافیگری که معمول است در دنیا همهی دولتها و مسئولیتها و مسئولین مبتلا هستند به این جور نگاه به مردم به این جور روش زندگی، باید اجتناب کرد.
🔹مسائلتان را با مردم مطرح کنید. یک وقت مسئلهای مشکلی وجود دارد یا راهحلی وجود دارد، البته سعی کنید حرف زدن شما موجب یأس مردم نشود که بعضی بیتوجهی میکنند به این نکته و حرف نامناسب و خلاف واقع میزنند که موجب ناامیدی مردم میشود، نه، هر مشکلی راهحلی هم دارد، با مردم در میان بگذارید، با مردم حرف بزنید از مردم کمک بخواهید، در موارد مختلف هم کمک فکری هم کمک عملی.
🔥 @Moohem
🔴فقط مشتری دهن کجی به مردم!
🔹دیروز آقای رئیسی رئیس جمهور، سر زده به میان مردم مناطق خوزستان رفت و مشکلات آنها را از زبان خودشان شنید. برخی وزرا نیز همراه رئیس جمهور بودند تا در رسیدگی به مشکلات تسریع شود.
🔹این رویداد به لحاظ حرفه ای، یک خبر مهم بود. به ویژه این که در سنت دولت، یک خرق عادت به شمار می رفت. رئیس دولت قبل، دو سال از پشت میز کارش در پاستور بیرون نیامد و به شکل دور کاری مدیریت کرد؛ آن هم نه روز تعطیل. طوری شد که رسانه ها نوشتند "نگرانیم رئیس دولت، زخم بستر بگیرد"!
🔹اما رئیس دولت جدید، موجودیت خود را به بودن در میان مردم و کنار آنها تعریف کرده است. با این وجود، نشریات مدعی اعتدال و اصلاحات، آن قدر تنگ نظر و متصلبانه رفتار کردند که حاضر نشدند در عناوین اصلی خود، تیتر و عکسی را به حضور دولتمردان در میان مردم خوزستان اختصاص دهند.
🔹گویا خوزستان و سایر مناطق، فقط زمانی برای این نشریات اهمیت پیدا می کنند که از شدت بی اعتنایی مسئولان و انباشت مشکلات، ملتهب و دچار نا امنی شوند؛ اما اگر مورد توجه و اهتمام مسئولان قرار بگیرند، دیگر ارزش خبری برای پوشش رسانه ای را ندارند!
🔥 @Moohem
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 خبرنگار قمی که برای «گاندو» جاسوسی می کرد!
🔻 جاسوسی برای سرویس انگلیس از نهادهای حوزوی و نهادهای انقلابی توسط خبرنگار قمی!
🔹 قمنا نوشت: در قسمت ۲۹ سریال گاندو که از شبکه سوم سیما پخش شد؛ کاراکتر نقش «شارلوت والر» افسر سرویس جاسوسی انگلستان، در یکی از خیابانهای تهران به سراغ یک خبرنگار رفته و با وی ارتباط برقرار میکند.
🔹 پیگیریهای پایگاه اطلاع رسانی خبرقم (قمنا) حاکی از آن است که فردی که در سریال گاندو با نام مستعار «مهران منصوری» معرفی میشود؛ یکی از خبرنگاران قمی است که در شبکههای اجتماعی حضوری فعال و پُررنگ دارد!
🔹 در قسمت ۲۹ سریال گاندو صرفا ارتباط گیری شارلوت با مهران منصوری به تصویر کشیده شده است و در قسمتهای بعدی، افسر اطلاعاتی سرویس جاسوسی انگلستان از طریق این خبرنگار به جمعآوری اطلاعات از نهادهای حوزوی و نهادهای انقلابی میپردازد.
🔥 @Moohem
🔴 یک خانه تیمی منافقین امشب در خیابان دماوند تهران شناسایی و همه اعضا دستگیر شدند
🔥 @Moohem
🔴 حفظ مسجد تاریخی امام زینالعابدین علیه السلام در قم دغدغه مردم است
🔻مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی قم:
🔹 مردم شریف محله سجادیه با امضای طومار و نامههای مکرر به طرح تخریب مسجد امام زینالعابدین علیه السلام و احداث خیابان شهیدان برقعی در قلب بافتتاریخی توسط شهرداری اعتراض و خواستار حفظ مسجد شدند.
🔹 اهالی محله سجادیه، مسجد تاریخی امام زینالعابدین علیه السلام را بخشی از هویت انقلابی محل میدانند و خواستار حفظ مسجد هستند.
🔹 مسجد امام زینالعابدین علیه السلام علاوه بر آنکه در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است در محدوده بافتتاریخی نیز قرار دارد و تابع ضوابط اختصاصی بافت تاریخی نیز میشود، احداث این خیابان بدون استعلام و موافقت میراثفرهنگی و بر خلاف ضوابط بافتتاریخی است.
🔥 @Moohem
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 محافظهکاران ایالت آلاباما:واکسن نمیزنیم و به دولت در این زمینه اعتماد نداریم
🔻آلاباما که از محافظهکارترین ایالتهای آمریکاست و نرخ واکسیناسیون پایینی دارد،خبرنگارCNN حالا به آنجا رفته و با افرادی که واکسن نزدهاند، مصاحبه کرده است. برخی از دلایل این افراد برای واکسن نزدن:
🔹باید ده سال از نتایج واکسیناسیون و آزمایشاتش بگذره تا به من به نتیجه این تحقیقات اعتماد پیدا کنم!
🔹من به حکومت و CDC اعتماد ندارم چون حرفای دکتر تمپنی(از مخالفان برجسته واکسن) رو شنیدم که تحقیقات زیادی درباره تاثیر واکسن رو استخوان کرده بود!
🔹به تاریخچه واکسیناسیون در دنیا اگه توجه کنی، میبینی این واکسنها برای دانشمندا، CDC، FDA و بقیه یه هدیه خیلی خوبه (که پولدارتر بشن)!
🔥 @Moohem
14000606_41625_1281k.mp3
12.16M
🎙 بشنوید| صوت کامل بیانات رهبر انقلاب در نخستین دیدار رئیسجمهور و اعضای هیئت دولت سیزدهم
🔥 @Moohem
🔴 صحبت های مهم حضرت آقا خطاب به رییس جمهور و دولتش که در رسانه ها به آن پرداخته نشد.
🔻 بخش اول:
🔹 رهبر معظم انقلاب: در یک جاهایی یک خطایی اتّفاق میافتد، خب همهی ماها اشتباه میکنیم دیگر؛ خطا در کار ماها کم نیست. از مردم عذرخواهی کنید؛ صریحاً بگویید این اشتباه شده، از مردم عذرخواهی کنید.
🔹 گزارش خدمات خودتان را هم به مردم بدهید؛ گزارش صادقانه، بدون مبالغه، بدون بزرگنمایی؛ صادقانه بگویید این کارها را انجام دادهاید.
🔹 توصیه میکنم که دوستان مراجعه کنید و نگاه کنید این فرمان امیر المومنین سلام الله علیه به مالک اشتر را
🔹 حضرت در این عبارت میفرماید: فَلا یَطولَنَّ اِحتِجابَکَ عَن رَعِیَّتِک؛ از مردم در مدّتزمان طولانی غایب نباش. البتّه مسئول نمیتواند دائم بین مردم باشد امّا در برهههایی باید حتماً در میان مردم حاضر باشید.
🔹 بعد میفرمایند: وَ اِن ظَنَّتِ الرَّعِیَّةُ بِکَ حَیفاً فَاَصحِر لَهُم بِعُذرِک؛ اگر چنانچه یک گرهی در ذهن مردم پیدا شد، یک شبههای در ذهنشان نسبت به تو پیدا شد، بیا عذر خودت را با مردم درمیان بگذار، صریحاً با مردم حرف بزن، صحبت کن. ببینید، اصلاً رابطهی حاکم و مردم یک رابطهی این جوری است؛ رابطهی برادرانه است، رابطهی دوستانه است. وَ اَعدِل عَنکَ ظُنونَهُم بِاِصحارِک؛ اگر شبههای دارند، با این سخن گفتنِ خودت و حرف زدن خودت، و بیان خودت، شبهه را از ذهنشان برطرف کن.
🔹 الان هم در مجموعهی کارهای ما یک رسومی، و اوضاعی وجود دارد که اینها باید اصلاح بشود؛ در زمینههای مختلف هم هست؛ و عمدتاً در زمینهی عدالت در توزیع امکانات کشور است؛ این امکانات باید واقعاً عادلانه توزیع بشود. الان در بعضی از بخشها حقیقتاً این جوری نیست.
🔹 مثلاً در زمینهی انرژی، در زمینهی نفت، همین اواخر یکی از مسئولینِ دولت قبل، گزارشی به ما داد که یارانهی پنهان نفت در سال ۹۹، حدود ۶۳ میلیارد دلار است! که خب اصلاً این رقم و این یارانه به چه کسی میرسد؟ چه کسانی از نفت کشور، از بنزین، بیشتر استفاده میکنند؟ جمع مهمّی از مردم اصلاً از این یارانه هیچ استفاده نمیکنند. آن وقت محاسبه کردهاند ۶۳ میلیارد دلار یعنی ۱۵۰۰ هزار میلیارد تومان، که از بودجهی سال ۹۹ بیشتر است!
🔹 اینها خب خلاف عدالت است، بایستی مراقبت بشود. باید کاری کنیم که فاصلهی طبقات محروم با طبقات برخوردار کم بشود؛ یعنی هر چه ممکن است امکانات کشور عادلانه توزیع بشود.
🔹 یک وقت کسی یک کار مهمّی انجام میدهد، شما یک پاداشی به او میدهید، خب این عیب ندارد امّا یک وقت عزیزهایی بیجهت، برخورداریهای زیادی از امکانات کشور دارند؛ خب چرا؟ که بحث حقوقهای نجومی یک گوشهای و یک بخش کوچکی از این مسئله بود که مطرح شد.
🔹یکی از مصادیق مهمّ این مسئلهی فساد، تخلّفاتی است که در اجرای سیاستهای اصل ۴۴ به وجود میآید که جناب آقای رئیسی در قوّهی قضائیّه موارد متعدّدی از آن را دنبال کردند که به من در آن وقت گزارشش را دادند؛ که نوع عملکرد و اجرای سیاستهای اصل ۴۴ -که این سیاستها، سیاستهایی بود که میتوانست اقتصاد کشور را به معنای واقعی کلمه شکوفا کند- جوری بود که این فسادها در آن پیدا شد.
🔹این سامانههای اطّلاعاتی و خدماتی که از چند سال قبل، این سامانهها قانونی شده؛ و بنده هم مکرّر توصیه کردم به اینکه این سامانهها را راهاندازی کنند، اینها را با هم مرتبط کنند که به معنای واقعی کلمه یک اِشراف کاملی به دولت خواهد داد برای اینکه بتواند جلوگیری از فساد کند؛ امّا این کار نشده، پیش نرفته؛ همّت کنید این سامانهها را انشاءالله تمام کنید؛ این سامانهها یک هوشمندیِ کاملی به دستگاه حکومت و دولت خواهد داد که بتواند در امور اِشراف داشته باشد.
🔥 @Moohem
🔴 صحبت های مهم حضرت آقا خطاب به رییس جمهور و دولتش که در رسانه ها به آن پرداخته نشد.
🔻 بخش دوم:
🔹 رهبر معظم انقلاب: مسئلهی احیای اعتماد مردم و امید مردم هم بسیار چیز مهمّی است؛ چون اعتماد مردم بزرگترین سرمایهی دولت است.
🔹 البتّه متأسّفانه اعتماد مردم یک مقداری آسیب دیده و بایستی ترمیم کنید این را و راهکارش هم این است که حرف و عمل مسئولین یکی باشد؛ وعدهای اگر به مردم دادید، طبق آن وعده اگر عمل کردید، مردم به شما اعتماد پیدا میکنند؛ اگر شما وعده کردید و عمل نشد یا گفتید فلان کار شده، مردم در واقعیّت دیدند نشده، اعتماد مردم سلب میشود؛ واقعاً باید خیلی بِجِد مراعات کنید این معنا را.
🔹 حالا جناب آقای رئیسی! دیروز شما در اهواز، در خوزستان خب یک قولهایی به مردم دادید، یک دستوراتی دادید، دقّت کنید اینها جدّاً تحقّق پیدا کند تا مردم ببینند آن چیزی که شما میخواهید و شما میگویید، در واقعیّت تحقّق پیدا میکند؛ اینها کارهای لازمی است.
🔹 باز در همین زمینه هم حضرت امیر سلام اللّه علیه در همین فرمان مالک اشتر یک عبارتی دارند که «اِیّاکَ وَ المَنَّ عَلى رَعِیَّتِکَ بِاِحسانِکَ اَوِ التَّزَیُّدَ فیما کانَ مِن فِعلِک»؛ اوّلاً منّت بر سر مردم نگذارید که ما این کار را کردیم، ثانیاً آنچه را انجام دادهاید بزرگنمایی نکنید که ما این کار را انجام دادیم؛ یک کارهایی را که انسان میکند، بزرگنمایی کند. اَو اَن تَعِدَهُم فَتُتبِعَ مَوعِدَکَ بِخُلفک؛ این که مبادا خُلف وعده کنید؛ وعده بدهید، بعد از وعده تخلّف کنید؛ به مالک اشتر میگویند مبادا این کار را انجام بدهید؛ و این هم بسیار مهم است.
🔹البتّه گاهی هست شما وعدهای میدهید و امکان پیدا نمیکند؛ یعنی یک مشکل طبیعی بر سر این کار واقع است؛ خیلی خب عیب ندارد، این را به مردم توضیح بدهید و بگویید من این وعده را داده بودم، این مشکل پیش آمد نتوانستیم به وعدهمان عمل کنیم؛ از شما عذرخواهی میکنیم؛ این هم از آن مواردی است که با مردم حرف بزنید؛ این مصداق همان نکتهای است که قبلاً در مورد مردمی بودن گفته شد، لکن به طور کلّی وعدهها را جلوی چشم داشته باشید.
🔹 برای وعده روزشمار معیّن کنید؛ تخمین بزنید یک کاری که میگویید این کار را خواهم کرد چه مدّتی طول خواهد کشید و روزشمار معیّن کنید و دانهدانه تعقیب کنید. بنده بارها در مجموعههای دولتی این را گفتهام که ما قاعده و قانون و مانند این چیزها کم نداریم؛ ما قانون و بنا و قاعده و هر چه طرح و برنامهها و این حرفها بخواهید زیاد داریم؛ آنچه کمبود ما است عبارت است از همین که یک پیگیری جدّیای انجام بگیرد.
🔹 البتّه جوانسازی هم خیلی مهم است. یکی از کارهای مهم در دولت، جوانسازی دولت است؛ شما در بدنهی دولت و مدیریّت میانی از جوانهای زبده که الحمدللّه کم نداریم، هر چه میخواهید استفاده کنید؛این کار، هم احساس انسداد را در کشور از بین میبرد و وقتی که جوانها ببینند میتوانند وارد میدان کار بشوند و حرکت کنند و تصمیمگیری کنند، در کشور احساس انسداد به وجود نمیآید، هم شما یک ذخیرهی ارزشمندی برای آینده برای مدیران ارشد کارکشته و مجرّب دارید فراهم میکنید.
🔹 اینها توصیههای عمومی است؛ البتّه برای اینها باید برنامهی عملیّاتی درست کرد. اگر چنانچه به همین اندازهای که بنده بگویم و شما هم در ذهن شریفتان اینها را نگه دارید یا یادداشت کنید، اکتفا بشود، فایدهای ندارد؛ جنبهی نصیحت پیدا کردنِ این گونه حرفها فایده ندارد. اینها باید به برنامه و برنامهی عملیّاتی تبدیل بشود؛ وقتی برنامه شد، آن وقت طبعاً اینها عملی میشود.
🔥 @Moohem
🔴 صحبت های مهم حضرت آقا خطاب به رییس جمهور و دولتش که در رسانه ها به آن پرداخته نشد.
🔻 بخش سوم:
🔹 رهبر معظم انقلاب: کاهش ارزش پول ملّی، یکی از آن چیزهایی است که انسان واقعاً خجالتزده میشود از این قضیّه!
🔹 یک نکتهی اساسی این است که مردان اقتصادی ما و مسئولان اقتصادی ما در این دولت، بایستی در حلّ این مشکلات هماهنگ عمل کنند. یک مصداق مهم آن انسجامی که ما قبلاً عرض کردیم، اینجا است، یعنی نظرات را یکی کنند در این زمینههای مهمّ اقتصادی و هماهنگ عمل بشود. حالا اینکه آقای رئیسجمهور گفتند که معاون اوّل مسئولیّت هماهنگی دارند، این کار بسیار مهمّی است، این خیلی مهم است؛ باید یک هماهنگی در این زمینههای اقتصادی انجام بگیرد و این مأموریّت هم بخوبی انشاءالله تحقّق پیدا کند.
🔹 و اگر چنانچه اختلاف نظری هم هست، من مؤکّداً توصیه میکنم که آقایان اختلاف نظر را به میان مردم نیاورید، چون اختلاف نظر اقتصادی وقتی به مردم منعکس میشود، تأثیرات واقعی خودش را در محیط اقتصادی میگذارد؛ یعنی آن مشکلات توهّمی تبدیل میشود به مشکلات واقعی در بازار کار مردم و در محیط اقتصادی مردم. اگر مشکلی، اختلافی وجود دارد، در خود دولت اینها را حل کنند و به مردم منعکس نکنند.
🔹 در زمینهی مسائل اقتصادی خب الان مشکلاتی در کشور وجود دارد: تورّم بالا یکی از اساسیترین مشکلات است؛ کسری بودجه هست؛ معیشت مردمِ کمدرآمد هست -که اینها مشکلات مهم است.
🔹 در بخش مسکن -که کارشناسها میگویند اگر بخش مسکن به جریان بیفتد، بخشهای متعدّدی به راه میافتد- یا بخش صنایع مهمّی مثل صنعت فولاد، صنعت خودرو، بخشهای انرژی و پتروشیمی و امثال اینها وقتی که به کار بیفتد، اینها جنبهی پیشران دارد؛ بایستی اینها را به حرکت درآورد، و در این بخشها بخصوص هماهنگیِ متولّیانِ کار خیلی مهم است.
🔹 یک نکتهی مهمّ دیگر در مسئلهی مشکلات اقتصادی ما، مسئلهی کنترل نظام بانکی است در خصوص مسئلهی خلق پول و تولید نقدینگی. آن چیزی که صاحبنظران اقتصادی به ما گزارش میدهند و منعکس میکنند، این است که میگویند خلق پول بایستی در نسبت با تولید انجام بگیرد؛ اگر این نسبت وجود نداشت، بایستی جلوی خلق پول گرفته بشود، جلوی تولید نقدینگی باید گرفته بشود؛ یعنی بِجِد این مسئله را اهمّیّت بدهند. اگر در این زمینه درست عمل بشود، این برکات زیادی خواهد داشت: جلوگیری از تورّم، رونق تولید، رونق اشتغال، تقویت پول ملّی و از این قبیل چیزها. این یکی از آن نکات مهمّی است که به نظر من روی آن بایستی تکیه کرد.
🔹 در حلّ مشکلات اقتصادی دنبال راهحلهای موقّتی و مسکّن و مانند اینها نباید رفت، چون اینها گاهی اوقات مشکل را افزایش میدهد؛ این مسکّنها و علاجهای موقّت، گاهی مشکل را اضافه میکند؛ باید برای رفع این چالشها به راهحلهای اساسی پرداخت و شروع کرد به امید خدا، با توکّل به خدا و با صحّت عمل، با گامهای محکم انشاءالله پیش رفت.
🔹 حلّ این مشکلات اقتصادی را موکول به رفع تحریمها نکنید؛ رفع تحریمها در اختیار ما و شما نیست، در اختیار دیگران است. برنامهریزی برای رفع مشکلات را با فرض وجود تحریم انجام بدهید و برنامهریزی کنید که انشاءالله بتوان این کار را پیش برد. اینها با همّت و تدبیر خود شما و با کار جهادی خود شما بایستی انشاءالله حل بشود، و حل هم خواهد شد.
🔥 @Moohem
🔴 صحبت های مهم حضرت آقا خطاب به رییس جمهور و دولتش که در رسانه ها به آن پرداخته نشد.
🔻 بخش چهارم:
🔹 رهبر معظم انقلاب: در مسئلهی فرهنگ و رسانه، به گمان بنده، ساختار فرهنگی کشور نیاز به یک بازسازی انقلابی دارد. ما مشکل داریم در ساختار فرهنگی کشور؛ و یک حرکت انقلابی لازم است.
🔹 ابزارهای فرهنگی از قبیل سینما و هنر و رسانههای صوتی و تصویری و امثال اینها را بایستی شکوفا کنید؛ مطبوعات و کتاب و امثال اینها ابزارهای فرهنگی هستند، باید به معنای واقعی کلمه اینها شکوفا بشوند. خب امروز بحمداللّه یک لشکر عظیمی از جوانهای علاقهمند به مسائل فرهنگی مشغول کارند، وجود دارند و تلاش میکنند و کار میکنند.
🔹 با فساد اخلاقی و فساد در زمینهی فرهنگ هم بیرودربایستی مقابله کنید و مبارزه کنید؛ یعنی واقعاً این جوری باید برخورد بشود. راه اصلی مواجهه و مقابلهی با جنگ نرم دشمن هم همین است که ما از حرکت صحیح در زمینهی فرهنگ حمایت کنیم و آن را تشویق کنیم، از آن تقدیر کنیم و در مقابل حرکتهای غلط بِایستیم. و عرصهی رسانه و فرهنگ، از یک طرف، یک دانشگاه بزرگی میتواند باشد و هست، و از طرفِ دیگر یک آوردگاه صلاح و فساد است، آوردگاه حق و باطل است و عرصهی جنگ فرهنگی با کسانی است که فرهنگشان ایجاد فساد در دنیا است؛ از این دو جهت باید نگاه کرد به آن.
🔹 بایستی در دیپلماسی، جنبهی اقتصادی تقویت بشود؛ دیپلماسی اقتصادی یک چیز بسیار مهمّی است. امروز انسان مشاهده میکند که خیلی از کشورها وزیرخارجه هم دارند امّا خود رئیسجمهور در زمینهی مسئلهی اقتصادی با کشورهای مختلف یا با فلان کشور خاص، بخصوص وارد میشود و مسئله را دنبال میکند؛ یعنی ارتباط با کشورهای مختلف در زمینهی اقتصادی خیلی مهم است. این جنبهی اقتصادی دیپلماسی را بایستی تقویت کرد.
🔹 تجارت خارجی خیلی مهم است، به طور ویژه با همسایگان. ما چهارده پانزده همسایه داریم که یک جمعیّت عظیمی را تشکیل میدهند، بازار وسیعی را به وجود میآورند لکن به اینها منحصر نباید بود و ارتباط با دیگرِ کشورها هم همین جور است؛ حدود دویست و خردهای کشور در دنیا هست؛ ما بنا نداریم با تعداد خیلی معدودی، با یکی دو کشور ارتباط داشته باشیم، با بعضیها هم امکانش شاید نیست امّا با اکثر اینها امکان ارتباطات خوب و روان وجود دارد؛ تلاش لازم است.
🔹 امیدوارم بتوانید انشاءالله آنچه را گفتید عمل کنید و مردم را از مشکلاتشان خلاص کنید و مردم را از خودتان راضی کنید انشاءالله. رضایت مردم انشاءالله رضایت خداوند متعال را هم در پی خواهد داشت؛ نیّتهای خالص و نیّت خدمت، نیّت خدایی انشاءالله به شما کمک خواهد کرد.
🔥 @Moohem
🔴 حمایت رییس پیشین سازمان انرژی اتمی از انتصاب اسلامی به ریاست این سازمان
🔥 @Moohem
🔴 واکسیناسیون همگانی کاری اشتباه و محال است
🔹 اگر بر فرض برای کاهش بیماری کرونا، باید واکسیناسیون انجام گیرد اگر جمعیت قابل توجهی واکسن بزنند از بقیه کفایت میکند و لازم نیست واکسیناسیون الزامی برای همه باشد.
🔹 لذا مشروط کردن خدمات عمومی مثل دادن کارت بانکی، بلیط های مسافرتی و... به داشتن کارت واکسن، کاری اشتباه و تا حدودی احمقانه است.
🔹 خیلی ها به دلایل مختلف نمیخواهند یا نمی توانند واکسن بزنند چون واکسن برای بدن ضرر محض است، لذا بهترین کار این است تست کرونا را رایگان یا بسیار ارزان کنید و در دسترس همه باشد که اگر کسی خواست از خدمات عمومی استفاده کند تست منفی کرونا ارائه کند نه کارت واکسن.
🔹 رهبر انقلاب تاکید فرمودند در زمینه سلامت مردم کار عقلانی کنید نه کار احمقانه و محال
🔥 @Moohem
🔴 اینو دیگه کجای دلمون بذاریم؟!
🔻 واکسن زدن زنان توسط مردان!!
✍ به بهانه واکسیناسیون، فعل حرام های متعددی در مراکز واکسیناسیون در حال انجام است!
🔥 @Moohem
🔴صفحات مجازی "ميلاد حاتمی" از دسترس خارج شد
🔺 به گزارش گرداب، صفحات مجازی "میلاد حاتم آبادی فراهانی" معروف به "ميلاد حاتمی" از اعضای اصلی شبکه قمار خارج از کشور از دسترس خارج شد.
🔹فعالیت تبلیغی علیه نظام، توهین به مقدسات اسلامی، روابط نامشروع، نشر محتوای مبتذل و مستهجن در فضای مجازی و تجاهر به فسق، دعوت مردم به ویژه نوجوانان و جوانان به فساد و فحشاء، عضویت در شبکه سازمانیافته قمار، کلاهبرداری و پولشویی و کسب در آمد از محل نامشروع از جمله اتهامات وارده به میلاد حاتمی است.
🔹حاتمی به همراه شبکه قمار خارج از کشور، با تبلیغ و دروغ پردازی یک شبه پولدار شدن و به تصویر کشیدن زندگی اشرافی و لاکچری به فریب جوانان زیادی پرداخته و شکایات زیادی ازمالباختگان علیه وی به مراجع قضایی ارسال شده بود.
🔹میلاد حاتمی از اواخر آذر ماه سال گذشته در بازداشت نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی ایران قرار دارد.
🔥 @Moohem
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴تخلف در زندان اوین، محرز است
🔺شجاعی رئیس کمیسیون اصل ۹۰ با اشاره به بازدید امروز اعضای این کمیسیون از زندان اوین :
🔹ما قبل از اینکه این بازرسی را از این زندان انجام دهیم فیلمها را با دقت در کمیسیون مورد بازبینی قرار دادیم.
🔹این فیلمها در طی چند سال اخیر توسط دوربینهای زندان اوین ضبط شده بود و از آرشیو این مجموعه خارج شده است و این فیلمها مربوط به سال ۹۵ تا ۹۹ است.
🔹تخلف در زندان اوین محرز است و ما به این جمع بندی رسیدیم که خاطیانی در این پرونده وجود دارند.
🔥 @Moohem
🔴 "جین ماریوت" کیست؟
🔹این روزها در گاندو نام "جین" را مرتبا از زبان شارلوت افسر سازمان جاسوسی انگلیس در تهران، زیاد میشنوید
🔹جین در واقع همان "جین ماریوت" افسر ارشد MI6 است که در سالهای 90 و 91 در پوشش معاون سفیر انگلیس در تهران حضور داشته است
🔺جین ماریوت نقش مهمی با استفاده از پوشش دیپلماتیک برای ایجاد یک شبکه جاسوسی با "ماموریت ویژه" در تهران داشت و موفق به تشکیل این شبکه شد
🔹جین اما از این مسئله غافل بود که سازمان اطلاعات سپاه از ابتدا روی او و تمام تیمش سوار است
🔹جین ماریوت پس از لو رفتن اقداماتش یکی از بزرگترین شکستهای امنیتی انگلیس در ایران را به نام خودش ثبت کرده است
🔹دست مریزاد باید گفت به سازمان اطلاعات سپاه، بابت اینکه روی "جین" و "شارلوت" تسلط کامل داشته و شبکه جاسوسی و خرابکاری آنها را زیر ضربه برده است.
🔥 @Moohem
🔴ترورها؛ بعد از انقلاباسلامی تاکنون
🔺جمهوری اسلامی ایران از نخستین ماههای شکلگیری، شاهد عملیات تروریستی گروهکها و همچنین تروریسم دولتی بوده است.
🔹به مناسبت هشتم شهریور، سالروز شهادت محمدعلی رجایی و محمدجواد باهنر و روز مقابله با تروریزم ، ترورها، از بعد از انقلاب اسلامی تاکنون را مرور کردهایم. ببینید.
🔥 @Moohem
🔴 وضعیت بعضی پیج های تبلیغاتی و سرگرمی قمی در اینستاگرام!🤦♂
♦️ بخش اول
🔸پیشاپیش ازمخاطبین فرهیخته کانال عذرخواهی می کنیم.
✅رهبر انقلاب:
🔺 انگیزههایی وجود دارد برای اینکه فضای انقلابی قم را تغییر وروحیهی انقلابی قم وروحیهی دینی قم را کمرنگ کنند!
🔺 از کید دشمن در همهی جنبهها و جوانب نباید غافل شد، نباید از کید و مکر و دشمنی او در جنبهی فرهنگی غافل شد؛ مشغولند، انگیزههایی دارند، عواملی را میفرستند؛ بایدبه این توجّه کرد.
🔺 بزرگان قم،جوانان قم بایدنگذارند تا دستهای خائن، قم را ازمرکزیّت انقلاب، از کانون انقلاب بودن بیرون بیاورند واین معانی رادر آن کمرنگ کنند.
__
🔹 خدا قوت به آقای سعیدی نماینده ولی فقیه و امام جمعه قم!!!
🔹 خداقوت به آقای «ق»، رییس اطلاعات سپاه قم!
🔹 خدا قوت به آقای شاهچراغی استاندار قم!
🔹 خدا قوت به سردار موحد فرمانده سپاه قم!
🔹 خدا قوت به آقای شعبان زاده مدیرکل سازمان تبلیغات قم!
🔹 خدا قوت به آقای واعظی، رییس دفتر تبلیغات قم!
🔹 خدا قوت به آقای زمانی مسئول دفتر سیاسی اجتماعی حوزه های علمیه!
🔹 خداقوت به آقای منتظر زاده، فرمانده محترم تیپ ۸۳ امام جعفر صادق علیهالسلام!
🔹 خداقوت به آقای «س»، مدیرکل وزارت اطلاعات قم!!!
🔹 خداقوت به آقای غریب، دادستان قم!
🔹 خدا قوت به آقای مظفری، رییس دادگستری قم!
🔹 خداقوت قوی به دونماینده محترم قم، آقایان امیرآبادی و ذوالنوری!
🔹 و خداقوت به دیگر مسئولان استان قم، که نگرانی رهبر انقلاب در مورد قم را مورد توجه خودتون قرار دادید!!
🔹 جواب حضرت معصومه سلام الله علیها و شهداراچه میدهید؟!
🔥 @Moohem