⚜سبک زندگی قرآنی :
🍂لایق شفاعت شوید🍂
🔸فَمَا تَنفَعُهُمْ شَفَاعَةُ الشَّافِعِينَ.
(مدثر/۴٨)
⚡️ترجمه :
پس شفاعت شافعان سودشان ندهد.
💫خداوند در قيامت به افرادى اجازه مى دهد تا براى ديگران شفاعت كنند، ولى بسيارى از مردم، شرائط دريافت شفاعت را ندارند.
✅کوتاهی و تساهل در نماز و انفاق و اطعام نيازمندان، و هدر دادن عمر، سبب محروم شدن از شفاعت در قيامت مى شود.
❌بنابراین؛ با انجام اعمال صالح، زمینه ی بهره مندی خود از شفاعت را فراهم سازیم.
📜@MosHaf_et
#قرآن_کریم
صفحه6⃣8⃣5⃣
#ترجمه سوره مبارک#تکویر
به نام خداوند بخشنده مهربان
🔸1 - آنگاه که خورشید درهم پیچیده شود،
🔹2 - و آنگاه که ستارگان تیره شوند [و فرو ریزند]،
🔸3 - و آنگاه که کوهها به راه افتند [و خرد شوند]،
🔹4 - و آنگاه که شتران آبستن وا نهاده شوند،
🔸5 - و آنگاه که درندگان گرد آورده شوند،
🔹6 - و آنگاه که دریاها بجوشند،
🔸7 - و آنگاه که جانها جفت شوند [و با قرین خود همراه گردند]،
🔹8 - و آنگاه که از دختر زنده به گور پرسیده شود،
🔸9 - که به کدامین گناه کشته شده است!
🔹10 - و آنگاه که نامههای اعمال گشوده شود،
🔸11 - و آنگاه که آسمان برکنده شود،
🔹12 - و آنگاه که دوزخ شعلهور گردد،
🔸13 - و آنگاه که بهشت نزدیک آورده شود،
🔹14 - [در آن روز] هر کس داند چه حاضر کرده است
🔸15 - پس سوگند به اختران بازگردنده،
🔹16 - که میروند و نهان میشوند
🔸17 - و سوگند به شب، آنگاه که پشت کند،
🔹18 - و سوگند به صبح چون بردمد،
🔸19 - که قطعا این قرآن سخن فرستادهای ارجمند است (جبرئیل)
🔹20 - نیرومندی که نزد خداوند عرش، منزلت والایی دارد
🔸21 - در آن جا فرمانروا و امین است
🔹22 - و این رفیق شما دیوانه نیست
🔸23 - او [جبرئیل] را در افق روشن دیده است
🔹24 - و او در [ابلاغ] وحی بخیل نیست
🔸25 - و این [قرآن] سخن شیطان مطرود نیست
🔹26 - پس به کجا میروید!
🔸27 - این جز تذکاری برای جهانیان نیست،
🔹28 - برای هر کس از شما که خواهد راست و مستقیم شود
🔸29 - و شما نمیخواهید مگر آن که خدا، پروردگار جهانیان، بخواهد
📜@MosHaf_et
هدایت شده از قرآندلان
4_5886291750485495261.mp3
5.51M
🎧 ترجمه صفحه 108 قرآن کریم:
▫️ روش گرفتن وضو و تیمم.
▫️ ایستادگی با تمام توان، برای رضای خداوند.
▫️ شهادت دادن برای اجرای عدالت. شهادت ناحق ندهید.
🔻 انتشار، بلامانع فقط بصورت فوروارد.
رسول خدا" ص" فرمودند:
💚 قرآندلان، یک بهشتی ناباند.
https://eitaa.com/joinchat/3347251394Cd8846c59bb
✅
https://rubika.ir/qurandelan
#آیات_الاحکام #قسم
🔺لايُؤاخِذُكُمُ اللهُ بِاللَّغْوِ في أَيْمانِكُمْ وَ لكِنْ يُؤاخِذُكُمْ بِما عَقَّدْتُمُ الْأَيْمانَ فَكَفّارَتُهُ إِطْعامُ عَشَرَةِ مَساكينَ مِنْ أَوْسَطِ ما تُطْعِمُونَ أَهْليكُمْ أَوْ كِسْوَتُهُمْ أَوْ تَحْريرُ رَقَبَةٍ فَمَنْ لَمْ يَجِدْ فَصِيامُ ثَلاثَةِ أَيّامٍ ذالِكَ كَفّارَةُ أَيْمانِكُمْ إِذا حَلَفْتُمْ وَ احْفَظُوا أَيْمانَكُمْ كَذالِكَ يُبَيِّنُ اللهُ لَكُمْ آياتِهِ لَعَلَّكُمْ تَشْكُرُونَ؛
📚سوره #مائده-89
خداوند شما را بهخاطر سوگندهايىكه بدون توجّه ياد مىكنيد مؤاخذه نمىكند؛ ولى در برابر سوگندهايى كه [از روى اراده] محكم كردهايد، مؤاخذه مىنمايد.كفّاره اينگونه سوگندها، اطعام ده نفر مستمند، از غذاهايى است كه غالباً به خانواده خود مىدهيد؛ يا لباس پوشاندن بر آن ده نفر؛ و يا آزادكردن يك برده؛ و هركس كه نمىتوند، بايد سه روز روزه بگيرد؛ اين، كفّاره سوگندهاى شماست به هنگامىكه سوگند ياد مىكنيد [و مخالفت مىنماييد]. و سوگندهاى خود را حفظ كنيد [و نشكنيد]. خداوند آيات خود را اين چنين براى شما بيان مىكند، شايد شكر بهجا آوريد.
▫️امام صادق (علیه السلام)- سعید اعرج گوید: از امام صادق (علیه السلام) درباره مردی سؤال کردم که قسم میخورد و بعد میبیند که ترک آن بهتر است، و اگر آن را ترک کند، ترس این دارد که گناه کرده باشد، آیا آن را ترک کند؟ فرمود: آیا کلام رسول خدا (صلی الله علیه و آله) را نشنیدی که فرمود: «اگر چیزی بهتر از سوگندت دیدی، سوگند را رها کن».
📚تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۴، ص۲۰۸ الکافی، ج۷، ص۴۴۴
📜@MosHaf_et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تلاوت اعجازی سوره #توحید با یک نفس استاد عبدالباسط
📜@MosHaf_et
#فضیلت_سوره #توحید
🍃پیامبر گرامی اسلام صل الله علیه وآله میفرماید:
کسی که این سوره را بخواند و بدان توجّه کند خداوند وی را دوست میدارد و کسی که خدا او را دوست بدارد، اهل سعادت و نجات خواهد بود.
و هر کس آن را به جهت تعظیم و بزرگداشت تلاوت کند خداوند او را از عذاب دوزخ ایمن مینماید.
و نیز فرمود: هر کس آن را در قبرستان یازده مرتبه بخواند و ثوابش را هدیهی اموات نماید به تعداد آن اموات به او ثواب و پاداش داده میشود، و این سورهی مبارکه خود حرز و ایمنی از هرگونه آفت و خطر میباشد.
📚 مجمعالبیان، ثوابالاعمال ص ٢٨٥.
📜@MoasHaf_et
🔎 #کلام_نور
📣 خدا:
📜 ﴿هُوَ الَّذِي أَنْزَلَ السَّكِينَةَ فِي قُلُوبِ الْمُؤْمِنِينَ﴾
✍️ اوست که آرامش را در دلهای مؤمنان نازل کرد
📎 سوره #فتح آیه 4
💠ترجمه استاد حسین انصاریان💠
📜@MosHaf_et
#خادمان_قرآن
◾️در سال 1348 در محلات و در یک خانوادة مذهبی دیده به جهان گشود. دوران تحصیلات ابتدایی را در محلات سپری کرد و در 12 سالگی به قم رفت و در مدرسة باقریه مشغول ادامة تحصیل شد. پس از اتمام کلاس ششم ابتدایی، به تشویق پدر بزرگوارش به تحصیل علوم دینی پرداخت.
و...
🔹ایشان دروس مقدماتی را نزد مرحوم پدرش حجت الاسلام حاج سیّد حسین رسولی محلاتی و مرحوم حجتالاسلام آقا رحمان محلاتی فراگرفت. شرح لمعه را نزد آیتالله شهید صدوقی و حجتالاسلام حاج شیخ اسدالله نورالهی اصفهانی خواند. همچنین قسمتی از معانی و بیان را نزد شهید آیتالله مطهری، بخشهایی از کتاب قوانین را نزد آیتالله حاج شیخ عبدالجواد اصفهانی و کفایة الاصول را نزد مرحوم آیتالله مجاهدی تبریزی و آیتالله حاج سیّد محمد باقر طباطبایی بروجردی فراگرفت. در آن زمان حضرت امام (ره) در مسجد سلماسی درس خارج اصول و در مسجد موزه خارج فقه تدریس میکرد. وی از محضر آن استاد گرانقدر نیز بسیار بهرهمند شد. حدود هفت سال نیز در مسجد بالاسر و مسجد اعظم در درس خارج مرحوم آیتالله بروجردی (قدس سره) حاضر شد و همزمان در درس تفسیر علامه طباطبایی (ره) - که در مسجد سلماسی تشکیل میشد- شرکت کرد و زیر نظر ایشان با بعضی از آقایان دیگر به استنساخ تفسیرالمیزان مشغول شد. این موضوع باعث شد که در جلسات خصوصی علامه حضور یابد و از این جلسات بهرههای فراوانی ببرد. به جای پدر به محلات میرفت اما پس از تبعید حضرت امام (ره) و تعطیل شدن درس فقه و اصول ایشان، به دلیل مشکلاتی که ساواک ایجاد کرده بود، ناچار به تهران رفت و در مسجد امام صادق (ع) در محلة درخونگاه تهران که تازه تأسیس شده بود، به اقامة نماز جماعت و تشکیل کلاسهای درس پرداخت. فعالیت ایشان در این مسجد بیش از سه چهار ماه نبود و با فوت پدر خاتمه یافت. بعد از فوت پدرش، اهالی امامزاده قاسم نزد آیتالله حاج سیّد احمد خوانساری (ره) رفتند و از ایشان خواستند که به جای مرحوم حجتالاسلام و المسلمین حاج سیّد حسین رسولی محلاتی، فرزندشان - حاج آقا سیّد هاشم رسولی محلاتی را به آنجا بفرستند، که این امر صورت پذیرفت و ایشان پس از اسکان در امامزاده قاسم برنامههای خود را از سر گرفت.
آیتالله رسولی محلاتی بعد از فوت آیتالله بروجردی از معدود شاگردان امام بودند که ایشان را به عنوان مرجع تقلید معرفی نمودند و وی در چاپ اولین رسالهی عملیهی حضرت امام نقش زیادی ایفا کرد. با شروع نهضت حضرت امام خمینی (۱۳۴۲ ش) به نهضت مزبور پیوست و بنا به درخواست امام به بیت معظمله منتقل گردید و مسئول نگاشتن نامهها و پیامهای ایشان شد.
و...
▫️به دنبال دستگیری حضرت امام که در جریان مبارزه علیه کاپیتولاسیون صورت گرفت، یاران ایشان هم تحت تعقیب قرار گرفتند که حجتالاسلام رسولی از جملهی آنان بود. مأموران ساواک که به دنبال وی بودند، اشتباهاً روحانی دیگری بهنام رسولی را دستگیر کردند و این موضوع باعث گردید تا وی به تهران نقل مکان کند و امامت مسجد امام صادق (ع) در محلهی «درخونگاه» تهران را، که تولیت آن با یکی از بستگانش بود عهدهدار گردد.
بعد از تبعید امام، ایشان امانتهایی از مردم نزد خود داشتند که به همراه خود نبرده بودند؛ لذا سیدهاشم رسولی مأمور گردید تا این امانات را به محضر حضرت امام در نجف ببرد و ایشان هم به خوبی این مأموریت را به انجام رساند؛ ولی در حین بازگشت به کشور، در گمرک خرمشهر توسط مأموران دولتی دستگیر گردید. وجود یکی از دلبستگان به خطابههای ایشان که در مسجد امام صادق (ع) مستمع بود، باعث رهایی وی گردید. پس از این ماجرا حجتالاسلام محلاتی به تهران بازگشت و به امامت جماعت مسجد مزبور ادامه داد.
با پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری امام، حجتالاسلام سیدهاشم رسولی بار دیگر به بیت امام پیوست و مسئول نگارش نامهها، پیامها و نیز جواب نامههای ایشان گردید و تا پایان عمر مبارک حضرت امام در این سمت بود. بعد از فوت حضرت امام وی بهعنوان نمایندهی ولیفقیه در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی منصوب گردید. (روزشمار انقلاب اسلامی، ۲/۶۱۲). ضمن اینکه کرسی استادی تاریخ اسلام را در دانشگاه امام صادق (ره) و دانشکدهی الهیات دانشگاه تهران برعهده داشتند (تاریخ تحلیلی اسلام، ج ۱، مقدمه)
آیتالله رسولی محلاتی آثار متعددی را به رشتهی تحریر درآورده است که میتوان آنها را در سه مجموعهی تألیفات، ترجمهها و تصحیحها طبقهبندی کرد. از تألیفات ایشان میتوان به موارد ذیل اشاره کرد:
📚1. احادیث اخلاق 2. تاریخ انبیا 3. تاریخ زندگی پیامبر اسلام (ص) 4. تاریخ زندگی حضرت فاطمه الزهرا(س) 5. تاریخ زندگانی حضرت امیرالمؤمنین(ع) 6. تاریخ زندگانی امام حسن مجتبی(ع) 7. تاریخ زندگانی حضرت امام حسین(ع) 8. تاریخ تحلیلی اسلام 9. چهل حدیث (در نه جلد) 10. سخنی دربارهی زکاه 11. سخنی دربارهی قرآن 12. سخنی دربارهی نماز 13. کیفر گناه 14. مبارزه با گناه.
📜@MosHaf_et
#آیه های نور
✨إِنَّ الْمُنافِقينَ يُخادِعُونَ اللَّهَ وَ هُوَ خادِعُهُمْ وَ إِذا قامُوا إِلَي الصَّلاةِ قامُوا کُسالي يُراؤُنَ النَّاسَ وَ لا يَذْکُرُونَ اللَّهَ إِلاَّ قَليلاً/سوره #نساء آیه142
«منافقان می خواهند خدا را فریب دهند در حالی که او آنها را فریب می دهد و هنگامی که به نماز برمی خیزند ، با کسالت برمی خیزند و در برابر مردم ریا می کنند و خدا را جز اندکی یاد نمی نمایند!»
📜@MosHaf_et
🔷رسـول اكرم صلي الله عليه و آله فرمود:
قـرآن جز خـدا بهترين و برترين چيـزهاست، كسى كه احـترام قـرآن را نـگهدارد به خدا احـترام كرده است، و كسـى كه حـرمت قـرآن را نـگه ندارد نسبت به خدا بى حرمتى كرده اسـت، احـترام به قـرآن در پيشـگاه الهى هـمانند احتـرام پـدر بر فـرزند اسـت.
📚 جامع الاخبار و الآثار، ج1، ص 420
📜@MosHaf_et
💫آیتی از خداست
معصومه🌸
💫لطف بی انتهاست،
معصومه🌸
💫جلوه ای از جمال قرآنی
چهره ای حق نماست،
معصومه🌸
🎉 میلاد باسعادت
حضرت معصومه (س) مبارک💐
📜@MosHaf_et
⚜سبک زندگی قرآنی
🍂لایق شفاعت شوید🍂
🔸فَمَا تَنفَعُهُمْ شَفَاعَةُ الشَّافِعِينَ.
(#مدثر/۴٨)
⚡️ترجمه :
پس شفاعت شافعان سودشان ندهد.
💫خداوند در قيامت به افرادى اجازه مى دهد تا براى ديگران شفاعت كنند، ولى بسيارى از مردم، شرائط دريافت شفاعت را ندارند.
✅کوتاهی و تساهل در نماز و انفاق و اطعام نيازمندان، و هدر دادن عمر، سبب محروم شدن از شفاعت در قيامت مى شود.
❌بنابراین؛ با انجام اعمال صالح، زمینه ی بهره مندی خود از شفاعت را فراهم سازیم.
📜@MosHaf_et
هدایت شده از قرآندلان
4_5886291750485495262.mp3
5.78M
🎧 ترجمه صفحه 109 قرآن کریم:
▫️ نشانههای خدا را دروغ دانستن و عهدشکنی، حرامی بس بزرگ.
▫️ بنیاسراییل، ۱۲ فرزند، ۱۲ گروه با ۱۲ سرپرست.
▫️ بخشش گناهان کوچک، نتیجهی کارهای خوبی چون: خواندن نماز با آدابش، دادن صدقه، باور کردن پیامبران و پسانداز کارهای خوب، نزد خداوند.
🔻 انتشار، بلامانع فقط بصورت فوروارد.
رسول خدا" ص" فرمودند:
💚 قرآندلان، یک بهشتی ناباند.
https://eitaa.com/joinchat/3347251394Cd8846c59bb
✅
https://rubika.ir/qurandelan
#قرآن_کریم
صفحه7⃣8⃣5⃣
#ترجمه سوره مبارک#انفطار
🔸1 - آنگاه که آسمان بشکافد،
🔹2 - و آنگاه که اختران پراکنده شوند،
🔸3 - و آنگاه که دریاها درهم روان شوند،
🔹4 - و آنگاه که قبرها زیر و رو شوند،
🔸5 - هر کسی بداند آنچه را پیش فرستاده و آنچه را پس نهاده است
🔹6 - ای انسان! چیست که تو را در برابر پروردگار کریمت مغرور ساخته!
🔸7 - همان که تو را آفرید و پرداخت و تناسب بخشید
🔹8 - به هر صورتی که خواست تو را ترکیب نمود
🔸9 - چنین نیست [که میپندارید،] بلکه شما رستاخیز را دروغ میانگارید
🔹10 - و قطعا بر شما نگاهبانانی است
🔸11 - نویسندگانی ارجمند
🔹12 - میدانند آنچه میکنید
🔸13 - همانا نیکان در بهشت پر نعمتاند
🔹14 - و به یقین بدکاران در دوزخند
🔸15 - که روز جزا در آن میسوزند
🔹16 - و هیچگاه از آن دور نباشند، [از آن بیرون نیایند]
🔸17 - تو چه میدانی روز جزا چیست!
🔹18 - باز تو چه میدانی روز جزا چیست!
🔸19 - روزی است که هیچ کس برای کسی اختیار چیزی را ندارد، و حکم در آن روز مخصوص خداست
به نام خداوند بخشنده مهربان
🔹1 - وای بر کم فروشان
🔸2 - آنان که چون از مردم پیمانه بستانند، تمام میستانند
🔹3 - و چون به دیگران پیمانه دهند یا وزن کنند، کم میدهند
🔸4 - آیا آنان فکر نمیکنند که برانگیخته میشوند!
🔹5 - برای روزی بزرگ!
🔸6 - روزی که مردم در پیشگاه پروردگار جهانیان بایستند!
📜@MosHaf_et
24.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تدبر در قرآن کودکان(سوره #ناس)
📜@MosHaf_et
#آیات_الاحکام #وصیت
▪️كُتِبَ عَلَيْكُمْ إِذا حَضَرَ أَحَدَكُمُ الْمَوْتُ إِنْ تَرَكَ خَيْراً الْوَصِيَّةُ لِلْوالِدَيْنِ وَ الْأَقْرَبينَ بِالْمَعْرُوفِ حَقًّا عَلَى الْمُتَّقينَ ؛
📚#بقره-180
بر شما مقرر شده است: «هنگامى كه مرگ يكى از شما فرارسد، اگر چيز ارزشمندى (مالى) از خود به جاى گذارده، براى پدر و مادر و خويشاوندان، بهطور شايسته وصيّت كند. اين وظيفه اى است بر پرهيزگاران».
▫️امام علی علیه السلام :
کسی که [دربارهی مالش] وصیّت کرده و ظلم نکند و دراینباره ضرری هم به کسی نرساند، مانند کسی است که در زمان حیاتش آن مال را صدقه داده است و کسیکه هنگام مرگ، در خصوص مالش برای خویشاوندانی که به طور طبیعی از مال او چیزی به ارث نمیبرند، وصیّت نکند، همانا اعمالش به خطا و معصیت پایان پذیرفته است.
📚تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱، ص۸۳۴ فقه القرآن ج:۲، ص۳۱۶
📜@MosHaf_et