🔘اهمیت قرائت قرآن از روی صفحات آن
عن الصادق علیه السلام : قِرَاءَةُ الْقُرْآنِ فِي الْمُصْحَفِ تُخَفِّفُ الْعَذَابَ عَنِ الْوَالِدَيْنِ وَ لَوْ كَانَا كَافِرَيْنِ.
امام صادق علیه السلام:
خواندن قرآن از روی صفحات آن عذاب را از پدر و مادر سبک کند اگر چه آن دو کافر باشند.
📚الکافی ج ۲، ص۶۱۳
📜@MosHaf_et
#فضیلت_سوره #سجده
🔸الصّادق (علیه السلام)- مَنْ قَرَأَ سُورَهًَْ السَّجْدَهًِْ فِی کُلِ لَیْلَهًِْ جُمُعَهًٍْ أَعْطَاهُ اللَّهُ کِتَابَهُ بِیَمِینِهِ وَ لَمْ یُحَاسِبْهُ بِمَا کَانَ مِنْهُ وَ کَانَ مِنْ رُفَقَاءِ مُحَمَّدٍ (صلی الله علیه و آله) وَ أَهْلِ بَیْتِه (علیهم السلام).
🔸امام صادق (علیه السلام)- هرکس سورهی سجده را در هر شب جمعه تلاوت کند، خداوند [در روز قیامت] نامهی اعمال او را به دست راستش میدهد و بابت کارهایش از او بازخواست نمیکند و او از دوستان محمّد (صلی الله علیه و آله) و اهل بیتش (علیهم السلام) خواهد بود.
📚تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱۱، ص۵۹۴/بحار الأنوار، ج۷، ص۲۰۴
📜@MosHaf_et
636673463871044213.mp3
1.13M
✅تلاوت ترتیل
جزء بیست و یک/سوره مبارکه سجده
🎙استاد شهریار پرهیزگار
#پرهیزگار
#ترتیل
#جزء_بیست_و_یکم
📜@MosHaf_et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳ تلاوت قاری نوجوان و همراهی استاد حامد شاکر نژاد
💌 بسیار عالی
#محفل
📜@MosHaf_et
آموزش#تجوید
🔰تأثیر رعایت حجم حروف بر زیبایی تلاوت
در زبان قرآن و زبان عرب که به طور اصولی داریم رعایت میکنیم هر کدام از حروف دارای حجم متفاوتی هستند که زمانی که در کنار هم قرار میگیرند صدای خواندن قرآن ما را قبل از اینکه آهنگین بخوانیم موسیقایی و زیبا میکند.
اگر کلید حجم را رعایت نکنیم و آیات قرآن را به صورت فارسی تلفظ کنیم این گونه خواهد شد؛ «الْحَمْدُللّهِ رَبِّ الْعَالَمِینَ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ مَالِکِ یَوْمِ الدِّینِ». همه این آیاتی که تلاوت شد نازک بود در حالی که عرب این کار را نمیکند بلکه میگوید «بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِینَ، الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ إِیَّاکَ نَعْبُدُ وإِیَّاکَ نَسْتَعِینُ و …».
📜@MosHaf_et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💌تلاوتی ناب
✳استاد شحات محمد انور
🚩امیرالنغم
💢 نساء -۹
#تلاوت
📜@MosHaf_et
#سخن_بزرگان
⏱ حتی یک دقیقه!
🙏🏼تمرین کنیم با یک قرآن جیبی، انس خود را با قرآن بیشتر کنیم...
📜@MosHaf_et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️ قاری: استاد محمود شحات
🔰 آیه ۸۷، انبیاء
«وَ ذَا النُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغاضِباً فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقْدِرَ عَلَيْهِ فَنادى فِي الظُّلُماتِ أَنْ لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَكَ …»
بسیار فنی و دلنشین
#تلاوت
📜@MosHaf_et
#خادمان_قرآن
شهریار پرهیزگار در سال 1343 در تهران دیده به جهان گشود. قرائت قرآن را در 9 سالگی و به تشویق والدین خود نزد آقای دکتر ادیب در مسجد محل (مسجد توحید واقع در خیابان جمهوری اسلامی) و در ماه مبارک رمضان آغاز کرد و در پایان دوره یک ماهه مقام اول روخوانی را به دست آورد. در این دوره یک ماهه، روخوانی و نیز تا حدودی تجوید مقدماتی و اندکی الحان قرآنی را فراگرفت. سپس نزد استاد مروت و استادپور فرزیب به فرا گرفتن قرائت قرآن پرداخت. از یازده سالگی به تشویق پدر به حفظ قرآن پرداخت و یک دوره آموزش دستور زبان عربی (صرف و نحو) را نزد آقای محمد رضایی مؤلف کتاب «گامی به سوی قرآن» گذراند. نخستین بار در سال 1356 در مسابقاتی که در مسجد لالهزار برگزار شد به عنوان قاری و حافظ نوجوان مقام اول را به دست آورد. در همین سال در مسابقات سراسری برنده عنوان اول شد و در نوروز 1357 همراه پدر و کاروانی از قاریان برگزیده کشور به مکه و مدینه مشرف شد. او پس از دریافت دیپلم، در دانشگاه شهید بهشتی تهران در رشته نرمافزار کامپیوتر تحصیل خود را آغاز کرد و مدرک کارشناسی را دریافت نمود.
پرهیزگار درباره اهمیت قرآن در زندگی خود چنین میگوید: «خاصیت قرآن درباره من این بود که من همیشه امیدوار بودم و هیچگاه پژمردگی به من دست نداد و گرنه ما خیلیها را میبینیم که وقتی در مسائل اعتقادی مشکل پیدا میکنند، زندگی هم برایشان دشوار میشود و بحمدالله این قسمت از مشکلات برای من نبود و این به برکت قرآن بود».
📜@MosHaf_et
«وَ لَقَدْ کَرَّمْنا بَنی آدَمَ وَ حَمَلْناهُمْ فِی الْبَرِّ وَ الْبَحْرِ وَ رَزَقْناهُمْ مِنَ الطَّیباتِ وَ فَضَّلْناهُمْ عَلی کَثیرٍ مِمَّنْ خَلَقْنا تَفْضیلاً» (اسرا،۷۰)
ترجمه:و حقّا که ما فرزندان آدم را ( به وراثت از پدر به وسیله نعمتهای مادّی و معنوی ) کرامت و شرافت بخشیدیم ، و آنها را در خشکی و دریا ( بر مرکبهای مناسب هر یک ) سوار کردیم و آنها را از انواع پاکیزهها ( چیزهایی که ملایم طبع آنهاست ) روزی کردیم ، و آنها را بر بسیاری از آفریدههای خود ( از جانداران و اجنّه و اغلب فرشتهها ) برتری کامل دادیم.
🕋 #نکته_قرآنی | می خواهم خودت، خودت را بسازی!
🔹️[خداوند میفرماید که ما] کمکهایی به انسان کردیم تا بتواند به هدف مطلوب [خلقت] برسد. چرا [خداوند] مزایایی [مانند اراده و اختیار] را به انسان داده است؟
🔹️زیرا هدفی از خلقت داشته که [برای تحققش] انسان باید با اراده خودش، [پیش برود] و اگر با [انتخاب و] اراده، [رشد نکند]، آن چیزی که خدا میخواهد، نمیشود. اصلا خدا میخواهد که انسان، خودش خودش را بسازد.
🔺️ بیانات آیت الله مصباح یزدی(قدس سره) ۱۳۹۷/۱۰/۱۰
📜@MosHaf_et