📜 *١۵ توصیه حاج میرزا اسماعیل دولابی برای یک زندگی مومنانه که فوق العاده است:*
١. هر وقت در زندگیات گیری پیش آمد و راه بندان شد، بدان خدا کرده است؛ زود برو با او خلوت کن و بگو با من چه کار داشتی که راهم را بستی؟ هر کس گرفتار است، در واقع گرفته ی یار است .
٢. زیارتت، نمازت، ذکرت و عبادتت را تا زیارت بعد، نماز بعد، ذکر بعد و عبادت بعد حفظ کن؛ کار بد، حرف بد، دعوا و جدال نکن و آن را سالم به بعدی برسان. اگر این کار را بکنی، دائمی می شود؛ دائم در زیارت و نماز و ذکر و عبادت خواهی بود.
٣. اگر غلام خانهزادی پس از سال ها بر سر سفره صاحب خود نشستن و خوردن، روزی غصه دار شود و بگوید فردا من چه بخورم؟ این توهین به صاحبش است و با این غصه خوردن صاحبش را اذیت می کند. بعد از عمری روزی خدا را خوردن، جا ندارد برای روزی فردایمان غصه دار و نگران باشیم .
۴. گذشته که گذشت و نیست، آینده هم که نیامده و نیست. غصه ها مال گذشته و آینده است ، حالا که گذشته و آینده نیست، پس چه غصه ای؟ تنها حال موجود است که آن هم نه غصه دارد و نه قصه .
۵. موت را که بپذیری، همه ی غم و غصه ها می رود و بی اثر می شود. وقتی با حضرت عزرائیل رفیق شوی، غصه هایت کم می شود. آمادگی موت خوب است، نه زود مردن. بعد از این آمادگی، عمر دنیا بسیار پرارزش خواهد بود. ذکر موت، دنیا را در نظرت کوچک می کند و آخرت را بزرگ. آمادگی باید داشت، نه عجله برای مردن .
۶. اگر دقّت کنید، فشار قبر و امثال آن در همین دنیاقابل مشاهده است؛ مثل بداخلاق که خود و دیگران را در فشار می گذارد .
٧. تربت، دفع بلا میکند و همه ی طوفان ها و زلزله ها با یک سر سوزن از آن آرام می شود. مؤمن سرانجام تربت میشود. اگر یک مؤمن در شهری بخوابد، خداوند بلا را از آن شهر دور میکند .
٨. هر وقت غصه دار شدید، برای خودتان و برای همه مؤمنین و مؤمنات از زنده ها و مرده ها و آنهایی که بعدا خواهند آمد، استغفار کنید. غصهدار که میشوید، گویا بدنتان چین میخورد و استغفار که میکنید، این چین ها باز می شود .
٩. تا می گویم شما آدم خوبی هستید، شما می گویید خوبی از خودتان است و خودتان خوبید. خدا هم همین طور است. تا به خدا می گویید خدایا تو غفّاری، تو ستّاری، تو رحمانی وخدا می فرماید خودت غفّاری، خودت ستّاری، خودت رحمانی وکار محبت همین است .
١٠. با تکرار کردن کارهای خوب، عادت حاصل می شود. بعد عادت به عبادت منجر می شود. عبادت هم معرفت ایجاد می کند. بعد ملکات فاضله در فرد به وجود می آید و نهایتا به ولایت منجر می شود .
١١. خدا عبادت وعده ی بعد را نخواسته است ؛ ولی ما روزی سال های بعد را هم می خواهیم، در حالی که معلوم نیست تا یک وعده ی بعد زنده باشیم .
١٢. لبت را کنترل کن. ولو به تو سخت می گذرد، گله و شکوه نکن و از خدا خوبی بگو. حتّی به دروغ از خدا تعریف کن و این کار را ادامه بده تا کم کم بر تو معلوم شود که به راستی خدا خوب خدایی است و آن وقت هم که به خیال خودت به دروغ از خدا تعریف می کردی، فی الواقع راست می گفتی و خدا خوب خدایی بود .
١٣. از هر چیز تعریف کردند، بگو مال خداست و کار خداست. نکند خدا را بپوشانی و آنرا به خودت یا به دیگران نسبت بدهی که ظلمی بزرگ تر از این نیست .
اگر این نکته را رعایت کنی، از وادی امن سر در می آوری. هر وقت خواستی از کسی یا چیزی تعریف کنی، از ربت تعریف کن .
بیا و از این تاریخ تصمیم بگیر حرفی نزنی مگر از او. هر زیبایی و خوبی که دیدی رب و پروردگارت را یاد کن، همانطور که امیرالمؤمنین علیه السلام در دعای دههی اول ذیحجه می فرماید: به عدد همه چیزهای عالم لا اله الا الله بگو "
١۴. دل های مؤمنین که به هم وصل میشود ، آب کُر است. وقتی به علــی علیه السّلام متّصل شد، به دریا وصل ! است شخصِ تنها ، آب قلیل است و در تماس با نجاست نجس می شود ، ولی آب کُر نه تنها نجس نمی شود ، بلکه متنجس را هم پاک می کند "
١۵. هر چه غیر خداست را از دل بیرون کن. در "الا" تشدید را محکم ادا کن، تا اگر چیزی باقی مانده، از ریشه کنده شود و وجودت پاک شود. آن گاه "الله"را بگو همه ی دلت را تصرف کند .
📲 اشتراک این پیام صدقه جاریه است .
🍃🍀🍃
ﻣﺠﺎﻟﺲ ﻋﺰﺍﺩﺍﺭﻱ حضرت ﺣﺴﻴﻦ علیه السلام ﭼﻬﺎﺭﺩﻩ ﺻﻔﺖ ﺩﺍﺭﺩ ﻭ ﭼﻨﻴﻦ ﻣﺠﻠﺴﻲ ﺩﺍﺭﺍﺳﺖ ﺻﻔﺎﺕ ﻣَﺸﺎﻫﺪ ﺷﺮﻳﻔﻪ ﺭﺍ،
👈ﺍﻭﻝ:ﺁﻧﻜﻪ ﻣﺼﻠﺎﻱ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﺍﺳﺖ، ﻳﻌﻨﻲ «ﻣﺤﻞ ﺻﻠﻮﺍﺕ ﺍﻭﺳﺖ ﺑﺮ ﺍﻫﻠﺶ»
👈ﺩﻭﻡ:ﺁﻧﻜﻪ ﻣﻠﺎﺋﻜﻪ ﺩﺭ ﺁﻧﺠﺎ ﺣﺎﺿﺮ ﻣﻲﺷﻮﻧﺪ.
👈ﺳﻮﻡ: ﺁﻧﻜﻪ ﺷﺨﺺ ﺑﻪ ﺩﻋﺎﻱ ﭘﻴﻐﻤﺒﺮ ﺧﺪﺍ ﻭ ﺍﺋﻤﻪ ﻱ ﻫﺪﻱ ﻓﺎﺋﺰ ﺷﻮﺩ.
👈ﭼﻬﺎﺭﻡ: ﺁﻧﻜﻪ ﻣﻨﻈﻮﺭ ﻧﻈﺮ ﺑﻬﺠﺖ ﺍﺛﺮ ﺟﻨﺎﺏ ﺳﻴﺪﺍﻟﺸﻬﺪﺍﺀﮔﺮﺩﺩ.
👈ﭘﻨﺠﻢ: ﺁﻧﻜﻪ ﺁﻧﺤﻀﺮﺕ ﺑﺎ ﺍﻳﺸﺎﻥ ﻣﺨﺎﻃﺒﻪ ﻭﻣﻜﺎﻟﻤﻪ ﻧﻤﺎﻳﺪ.
👈ﺷﺸﻢ: ﭼﻨﻴﻦ ﻣﺠﻠﺴﻲ ﻣﺤﺒﻮﺏ حضرت ﺻﺎﺩﻕ (ﻋﻠﻴﻪ ﺍﻟﺴﻠﺎﻡ) ﺍﺳﺖ.
👈ﻫﻔﺘﻢ: ﻣﺎﻧﻨﺪ ﻋﺮﻓﺎﺕ ﺍﺳﺖ.
👈ﻫﺸﺘﻢ: ﻣﺎﻧﻨﺪ ﻣﺸﻌﺮﺍﻟﺤﺮﺍﻡ ﺍﺳﺖ.
👈ﻧﻬﻢ:ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺣﻄﻴﻢ(فاصله بین درِ کعبه تا حجرالاسود) ﺍﺳﺖ.
👈ﺩﻫﻢ: ﻣﻄﺎﻑ ﺑﻴﺖ ﺍﻟﻠﻪ ﺍﺳﺖ.
👈ﻳﺎﺯﺩﻫﻢ: ﻗُﺒﻪ ﺣﺴﻴﻦ علیه السلام ﺍﺳﺖ.
👈ﺩﻭﺍﺯﺩﻫﻢ: ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻛﻨﻨﺪﻩ ﺁﺗﺸﻬﺎ ﺍﺳﺖ.
👈ﺳﻴﺰﺩﻫﻢ: ﻣﻨﺒﻊ ﺁﺏ ﺣﻴﺎﺕ ﺍﺳﺖ.
👈ﭼﻬﺎﺭﺩﻫﻢ: جزء ﻣﺠﺎﻟﺴﻲ ﻣﻲﺷﻮﺩ ﻛﻪ ﺍﺑﺘﺪﺍﻱ ﺁﻥ ﺧﻠﻘﺖ ﻭ ﺁﺧﺮ ﺁﻥ ﺣﺸﺮ ﺍﺳﺖ
📓خصائص الحسینیه ص 150
🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶
〰〰
✨﷽✨
✍توصیه های ناب بزرگان در مورد مجلس روضه و اشک بر حضرت امام حسین عليه السلام
1⃣ ﺁﯾﺖ ﺍﻟﻠﻪ ﻗﺎﺿﯽ (ره):
ﺩﺭ ﻋﺰﺍﺩﺍﺭﯼ ﻭ ﺯﯾﺎﺭﺕ ﺣﻀﺮﺕ ﺳﯿﺪﺍﻟﺸﻬﺪﺍ علیه السلام ﻣﺴﺎﻣﺤﻪ ﻧﻨﻤﺎﯾﯿﺪ ، #ﺭﻭﺿﻪ_ﻫﻔﺘﮕﯽ ﻭﻟﻮ ﺩﻭ ﺳﻪ ﻧﻔﺮ ﺑﺎﺷﺪ، ﺍﺳﺒﺎﺏ ﮔﺸﺎﯾﺶ ﺍﻣﻮﺭ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﮔﺮ ﻫﻔﺘﮕﯽ ﻫﻢ ﻧﺸﺪ ﺩﻫﻪ ﺍﻭﻝ ﻣﺤﺮﻡ ﺗﺮﮎ ﻧﺸﻮﺩ.
2⃣ ﺁﯾﺖ ﺍﻟﻪ ﺑﻬﺠﺖ (ره):
ﮔﺮﯾﻪ ﺑﺮ ﺳﯿﺪ ﺍﻟﺸﻬﺪﺍ علیه السلام ﺍﺯ ﻧﻤﺎﺯﺷﺐ ﺑﺎﻻﺗﺮ ﺍﺳﺖ .
3⃣ ﺁﯾﺖ ﺍﻟﻠﻪ ﻋﻼﻣﻪ ﻃﺒﺎﻃﺒﺎﯾﯽ (ره):
برای رسیدن به عرفان کامل دو راه و دو مکان بیشتر وجود ندارد ؛ یا در حرم اباعبدالله یا در #مجلس ابا عبدالله…
4⃣ شیخ جعفر شوشتری(ره):
کسانی که نام این بزرگوار را می شنوند و تغییر حالی در خود نمی بینند، جداً نگران ایمان خود باشند! نام آقا امام حسین علیه السلام #محک ایمان است.
5⃣ آیت الله علامه امینی (ره):
به هنگام شنیدن مدایح و مراثی آل محمد چنان بی قرار می شد که بر اثر شادی یا اندوه، زمان و مکان را از یاد میبرد و روحش چنان به پرواز در می آمد که گویی هم اکنون در همان صحنه ای است که اشعار و مدایح و مراثی از آن سخن می گوید.
6⃣ آیت الله آشیخ عبدالکریم حائری (ره):
روضه خوانی و #گریه بر سیدالشهدا علیه السلام عمل مستحبی است که هزار واجب در آن است.
7⃣ حاج میرزا اسماعیل دولابی (ره):
محبت و عزاداری برای امام حسین علیه السلام انسان را زود به مقصد می رساند. کلنا سفن النجاه و سفینه الحسین اسرع. همه ی ما اهلبیت کشتی نجاتیم ولی کشتی امام حسین علیه السلام سریعتر است . هنگام عزاداری انسان در دلش را باز میکند و امام حسین علیه السلام داخل میشوند
8⃣ آﯾﺖ ﺍﻟﻠﻪ ﻋﻼﻣﻪ ﻃﺒﺎﻃﺒﺎﯾﯽ (ره):
ﻫﯿﭻ ﮐﺲ ﺑﻪ ﻫﯿﭻ ﻣﺮﺣﻠﻪ ﺍﯼ ﺍﺯ ﻣﻌﻨﻮﯾﺖ ﻧﺮﺳﯿﺪ، ﻣﮕﺮ ﺩﺭ ﺣﺮﻡ ﻣﻄﻬﺮ ﺍﻣﺎﻡ ﺣﺴﯿﻦ علیه السلام ﻭ ﯾﺎ ﺩﺭﺗﻮﺳﻞ ﺑﻪ ﺁﻥ ، «این کتیبه های سیاه که بر در و دیوار حسینیه و محل عزاداری نصب کرده اند، ما را #شفاعت می کنند».
9⃣ ﺁﯾﺖ ﺍﻟﻠﻪ ﮔﻠﭙﺎﯾﮕﺎﻧﯽ (ره):
ﺩﻟﻢ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﻧﺎﻡ ﻣﺮﺍ ﻫﻢ ﺟﺰﺀ ﺭﻭﺿﻪ ﺧﻮﺍﻥ ﻫﺎﯼﺣﻀﺮﺕ ﺳﯿﺪ ﺍﻟﺸﻬﺪﺍﺀ علیه السلام ﺛﺒﺖ ﻧﻤﺎﯾﻨﺪ .
🔟 آیت الله بهاءالدینی (ره):
دستگاه امام حسین علیه السلام فوق فقه است… نباید به دستگاه امام حسین علیه السلام اهانت شود، این عزاداری ها احیا کننده نماز و مساجد است.
eitaa.com/moshavereslami
ارتباط با مدیر کانال
@Moshver_eslami
💫امام رضا(علیه السلام):
⚫️ إِنْ بَکیتَ عَلَی الْحُسَینِ حَتَّی تَصِیرَ دُمُوعُک عَلَی خَدَّیک غَفَرَاللَّهُ لَک کلَّ ذَنْبٍ أَذْنَبْتَهُ صَغِیراً کانَ أَوْ کبِیراً قَلِیلًا کانَ أَوْ کثِیرا.
🏴اگر به گونه ای برای امام حسین(علیه السلام) گریه کنی که اشک هایت بر گونه هایت جاری شود خداوند همه گناهانت چه کوچک، چه بزرگ و چه کم و چه زیاد را خواهد بخشید.
◀️ بحارالأنوارج44، ص286، ح23
#حدیث_روز
🖤 #امام_سجاد علیه السلام فرمودند:
🌴 لَوْ مَاتَ مَنْ بَيْنَ اَلْمَشْرِقِ وَ اَلْمَغْرِبِ لَمَا اِسْتَوْحَشْتُ بَعْدَ أَنْ يَكُونَ اَلْقُرْآنُ مَعِي
🍃 اگر تمام کسانی که در میان مشرق و مغرب هستند از دنیا بروند (و من تنها بمانم) و قرآن با من باشد وحشت مرا نمی گیرد (و نمی ترسم).
📚 کافی ج۲ ص۶۰۲
#ما_ملت_امام_حسینیم
🖤 #شهادت_امام_سجاد علیه السلام تسلیت باد.