فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
✨﷽✨
🔰 گوهر وجودمان را آلوده نکنیم!!
🎙 حجتالاسلام مسعود عالی
@Sajjadi141
.
من از روزی که حرز امام جواد
وارد زندگیم شده از #اجاره_نشینی
نجات پیدا کردم و وسیلش جور
شد تونستیم #خونه بخریم.
بچه هام همیشه ضربه میخوردن ولی حالا #آرامشمون بیشتر شده.
تازه برای همه ی فامیلامونم ازتون خریدکردم.ممنون ازتون بخاطر این حرز گرانبها.
#حرز_امام_جواد
#خرید_منزل
#آرامش
حرز رضوان|سید علی سجادی
حرز رضوان|سید علی سجادی
این پیامو #مستأجرهای عزیز بخونند 🏠
و
همینطور اونهایی که بدنبال #آرامش هستند❤️
از حرز امام جواد علیه السلام نتیجه گرفتند و برای فامیلهاشونم حرز تهیه کردند☺️🌹❌اینه معجزه حرز امام جواد علیه السلام ❌ ┅─•°•🍃🌸🍃•°•─┅ ادمیــن مشــاوره و ثبــت سفارش👇 @maahdiua 🍃حرز رضوان @Rezvan0313
🌟تنبیه در تربیت کودک🌟
✨چه زمانی و چگونه میتوان از آن استفاده کرد؟✨
⚠️ تنبیه در تربیت کودک باید بهعنوان آخرین راهحل و با دقت بسیار استفاده شود. اگر به درستی و به شکل منطقی انجام شود، میتواند موثر باشد، اما باید از آسیبهای روانی و جسمی جلوگیری کرد. نکاتی که باید در استفاده از تنبیه به آنها توجه کنیم عبارتند از:
1️⃣ زمان مناسب : تنبیه باید زمانی انجام شود که کودک بتواند متوجه اشتباه خود شود. اگر کودک هنوز احساساتش شدید است یا آرام نشده، بهتر است صبر کنید تا وقتی آرامتر شد با او صحبت کنید.
2️⃣ تناسب تنبیه : تنبیه باید متناسب با سن و سطح درک کودک باشد. نباید به گونهای باشد که کودک احساس تحقیر یا آسیب ببیند. محرومیتهای کوتاهمدت یا محدودیت در انجام فعالیتهای موقتی میتواند به کودک کمک کند تا بفهمد رفتار نامناسبی داشته است.
3️⃣ توضیح علت تنبیه : بعد از تنبیه، حتماً با کودک صحبت کنید و علت تنبیه را برای او توضیح دهید تا بداند چه رفتاری اشتباه بوده و چگونه میتواند آن را اصلاح کند.
4️⃣ فرصت برای جبران : پس از تنبیه، به کودک فرصت دهید تا رفتار خود را جبران کند. این کار باعث میشود که او یاد بگیرد مسئولیتپذیر باشد و رفتار خود را تغییر دهد.
🌟 نکته مهم: تنبیه تنها زمانی موثر است که با عشق و درک همراه باشد. هدف از تربیت، یادگیری و رشد کودک است، نه ایجاد ترس و ناامنی.
@Sajjadi141
⚜️ یکی از فاکتورهایی که در انتخاب همسر بایستی مورد بررسی قرار بگیرد، مفهوم استقلال فکری میباشد.
استقلال فکری یعنی
🔹️فرد قادر است مسائل زندگی خودش را به راحتی تشخیص دهد.
🔹️برای حل مسائل زندگیاش از دانش دیگران استفاده میکند.
🔹️در پیدا کردن راهحل ها کمک میگیرد ولیکن خودش تصمیم میگیرد.
🔹️وقتی تصمیم گرفت، نتیجه تصمیمگیری را خودش قبول می کند.
🔹️از شکستها و پیروزیهای خودش درس میگیرد.
🔻 بنابراین افراد مستقل، از دیگران مشورت می گیرند ولی مقلدانه عمل نمیکنند و افراد وابسته در تشخیص مسائل مهم زندگی ناتوان هستند و مسئولیت شکست های خود را به گردن دیگران می اندازند.
@Sajjadi141
🗣تنبیه باید آنقدر ظریف و به جا و به موقع و خیلی به ندرت انجام گیرد که موجب شرمندگی کودک گردد....
مطلقا اطرافیان از پدر یا مادر و سایر اقوام به حمایت او اقدام نکنند.
کودکی که در برابر توبیخ مادر با حمایت پدر رو به رو میشود در انجام آن کار راغب تر میگردد و یکی از عوامل عمده ی عصبانیت و کج خلقی و نق زدن های فرزندان ریشه در این موضوع دارد که پدر یا مادر در برابر گوشزد یا تنبیه یکی از والدین خویشتن داری لازم را به خرج نمیدهد و جانبداری بی موقع موجب گستاخی کودک میشود.
@Sajjadi141
.
از صدای گذر آب چنان میفهمی
تندتر از آب روان،
عمر گران می گذرد...
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست
آنقدَر سیر بخند
که ندانی غم چیست !
@Sajjadi141
🟣 پرسش:
سلام دختري هستم که 9 ماه عقد کردم، همسرم شهر ديگه اي ساکن هست و خانواده من اصرار دارن بايد توي شهر خودم زندگي کنم و اقا بايد بياد محل سکونت ما براي تشکيل زندگي، تکليف من چيه؟ به حرف خانواده گوش کنم يا تابع همسرم و شرايط شغلش باشم؟ همسرم شغل آزاد داره
🟢 پاسخ:
سلام بر شما
پاسخ شما را در قالب نكات و توصيه هاي زير بيان مي كنيم:
1- زن و مرد حقوق مشترك و حقوق اختصاصي دارند كه قانون و حقوق آنها را مشخص كرده است. توجه به اين حقوق مي تواند بسياري از اختلافات را حل كند.
2- اساساً خانواده و اجتماع هم به «حقوق واجب و قانوني» نيازمند است و هم به «حقوق مستحب و اخلاقي». براي داشتن زندگي فردي و اجتماعي شيرين و آرام و امن، حقوق مستحب و اخلاقي نقش مهمتري دارد. حقوق اخلاقي مانند انصاف و گذشت، ضامن اجرايي براي تحقق حقوق واجب نفقه و مسكن و تمكين خاص است.
3- مرد نفقه مي دهد و نفقه شامل مسكن، لباس و غذا و درمان متعارف است. او متناسب با استعداد و رغبت خود شغل انتخاب مي كند. قوانين حقوقي به او اين اجازه را داده محل زندگي را او انتخاب كند. زن هم بايد مطيع شوهرش باشد.
4- الزام كردن مرد از سوي خانواده همسرش سبب مقاومت و تنش مي شود. بهترين تدبير است كه از گفتگوي اخلاقي و ارائه پيشنهاد كمك بگيرند و اختيار را به عهده خودش بگذارند. اگر بين شما اختلاف نظري بود با هم گفتگو كنيد و براي رسيدن با مشاوره يا حداقل مشورت با فردي باتجريه و امين و مورد قبول هر دو كمك بگيرد.
5- براي رد كردن نظر خانواده با انها در نيفتيد و محترمانه نظرتان را بگوييد. طوري با همسرتان برنامه ريزي كنيد كه نگراني ها و دغدغه هاي آنها رفع شود.
مديريت زندگي مشترك شما و همسرتان با خودتان است. اهل مشورت باشيد ولي در آخر خودتان تصميم نهايي را بگيريد. با نرمش مانع رفتارهاي مداخله بشويد.
6- براي رفع مشكلات و كسب آرامش بيشتر از دعا و نماز كمك بگيريد