eitaa logo
✈️مطالبه‌گری✈
113 دنبال‌کننده
1.2هزار عکس
1.1هزار ویدیو
49 فایل
جلوه‌ای از مردم‌سالاری دینی مطالبه‌گری است. با مطالبه‌گری مناسب رشد کشور به نحو مطلوبی ادامه می‌یابد
مشاهده در ایتا
دانلود
4.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حالا که بازار هشتگ نه به اعدام داااغه، بد نیست یادی کنیم از این صحبت‌های علی دایی (اسطوره سلبریتیا) درباره دلایل نبخشیدن سارق گردنبندش!! رضایت دادن یک اشتباه بزرگه؛ این کارها (دزدی با قمه و...) آسیب اجتماعی است پس به شخص من ربطی نداره به همه اجتماع و مردم مربوطه! کسانی که به این طرز وحشیانه جرم انجام میدن، چقدر آرامش رو از مردم میگیرن!
پیشنهاد عبور ۶۵ درصد کشتی‌ها از مسیر ایرانی تنگه هرمز و ۳۵ درصد از مسیر عمانی، در واقع یک پیشنهاد آمریکایی است. مهم‌ترین پیامد این طرح، به رسمیت شناخته شدن مسیر جنوبی تنگه و تبدیل عملی تنگه هرمز به یک گذرگاه دو مسیره است. چنین تغییری، شکافی جدی در یکی از مهم‌ترین ظرفیت‌های راهبردی جمهوری اسلامی ایران ایجاد می‌کند؛ ظرفیتی که یکی از مؤلفه‌های اصلی بازدارندگی و موازنه قدرت در منطقه به شمار می‌رود. نگرانی اصلی آن است که با تثبیت و عادی‌سازی مسیر دوم، دست آمریکا و متحدانش برای اعمال فشارهای سیاسی، اقتصادی و حتی اقدامات نظامی، نسبت به گذشته بازتر شود.از این منظر، موضوع صرفاً تقسیم مسیرهای کشتیرانی نیست؛ بلکه تغییری ژئوپلیتیکی با پیامدهای بلندمدت برای جایگاه راهبردی ایران در تنگه هرمز است؛ تغییری که می‌تواند بخشی از مهم‌ترین اهرم ژئوپلیتیکی و بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران را تضعیف کند. فرزاد جهان‌بین
نیروگاه و پالایشگاه نمی‌سازند؛ تولید نسبت به نیاز کشور کم می‌شود؛ می‌گویند ناترازی داریم؛ پروژه آغاز می‌شود تا زمینه شورش و ریزش سرمایه اجتماعی نظام فراهم شود؛ اعتراضات داخلی دشمن را برای حمله نظامی به طمع می‌اندازد. اگر کسی در این کشور هست که هنوز متوجه نشده که این سیاست‌های اقتصادی یک پروژه براندازی است، یا عامل است، یا جاهل، یا خائن...
♨️ ولایت‌مداری یا ولایت‌بازی؟ کسایی بودند و هستند که از این عکس، «دستور به ماسک‌زدن» در می‌آوردند! ولی از جمله «مذاکره با آمریکا؛ شرافتمندانه و هوشمندانه و عاقلانه نیست... خیانت و حماقت است... ضرر و بن‌محض بست است... سم مضاعف است و ...» ممنوع بودن مذاکره را درنمی‌آورند! 👈 می‌دانید چرا؟ چون غرق در شخصیت‌پرستی هستند. تا جایی با ولایت هستند که قالیباف باشد! اگر قالیباف با ولایت نباشد، آنها هم لگد خواهند زد، حتی اگر صریحاً گفته شود: «بنده علی‌الاصول نظر دیگری داشتم!» 💢 فریب ولایت‌بازی این جماعت وفاقی را نخورید که آخرت‌تان را از دست خواهید داد.
صوت سخنرانی شیخ ناصر یوسفی- میدان فاطمی.mp3
زمان: حجم: 13.3M
🚨عالی|مهم🎙شیخ ناصر یوسفی تقیه،انفعال نیست. تاکتیک است👇 بیشترین دست‌آورد با کمترین هزینه تقیه که فقط برای حفظ جان نیست. تقیه حاکمان‌الهی در موضع قدرت👌 بعدها معلوم شد مالک، تندرو نبود. 🔸️وقتی جُریربن‌عبدالله وسط مسجد گفت ۲ماه فرصت بده با مذاکره از معاویه بیعت بگیرم، افکار عمومی علیه مولا شد و مولا رفت در تقیه. جُریر زمان خرید برای معاویه تا تجهیز بشه و از محاصره قیس خلاص بشه! ۴ماه بعد معلوم شد دلواپسی مالک درست بود و جُریر خیانت کرده بود. 🔸️مالک‌ها و بنیامین‌هایی باید باشند که برچسب خوردن را به جان بخرند؛ تا مولا ناچار به تقیّه نشود. شهید آبرو بشیم تا مردم پخته بشن تحمیل با شمشیر نیست. طوری شرایط را می‌چینند که ولیّ‌خدا از مطلوباتش ناچار به عدول و تنزّل شود.
نادانها اینطور به فنا میرن
زمان: حجم: 2M
♨️ چند نکته در مورد فراخوان آیت‌الله خرازی 🎙حمزه شکریان هیچ مطالبه‌ای به نیت براندازی در هیچ سطحی نباید باشد. هیچ مطالبه‌ای، مقابله با نیروی انتظامی را تجویز نمی‌کند. 🆔 👈 گروه تحلیلی دادشهر
10.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚩حرف های بی‌سابقه هادیان در تلویزیون : با درگیری با آمریکا هرگز به توسعه نمی‌رسیم اورانیوم؟ بدیم بره موشک‌ها؟ بدیم بره تنگه هرمز؟ بدیم بره جزایر جنوب؟ بدیم بره دانش هسته‌ای؟ بدیم بره متحدان منطقه‌ای؟ بدیم بره روش مملکت‌داری تیم ظریف همین هست تفاوت‌شون با پهلوی فقط در لباس و کروات هست
350.7K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بله جناب پرزیدنت پزشکیان، همانطور که خودت هم گفتی، رهبری یه چیزی میگه و شما یه چیز دیگه ... !! 😪 1️⃣ - تفاهم‌نامه از نگاه رهبر انقلاب اسلامی ایران امام سید مجتبی خامنه‌ای: تجربه تاریک از بدعهدی، سند محکم دروغگویی، بی‌ارزش و نامعتبر و غیر قابل اعتماد و پلید بودن شیطان بزرگ آمریکا است و؛ 2️⃣ - تفاهم‌نامه از نگاه پزشکیان و سیف الاسلام قالیباف: توافق عزتمندانه، سند افتخار، سند شکست آمریکا و مرکز ثقل روابط خارجی است ... !!
غریب‌آبادی/ پریروز: «قطر کنسله؛ عمراً نمی‌ریم» بقایی/ دیروز: «به ریاست غریب‌آبادی رفتیم قطر» فقط صبر بده خداجون
3.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴اگر فقط یک ماه دیگر تنگه هرمز را بسته نگه می‌داشتیم ذخایر نفت آمریکا به قسمت غیر قابل استفاده خودش می‌رسید و بزرگ‌ترین بحران تاریخ این کشور رخ می‌داد/ پلن توافقنامه اسلام آباد کاملا یک برنامه فریب بود تا ما تنگه هرمز را باز کنیم و دست از گلوی آمریکا برداریم مصطفی مصلح‌زاده استاد دانشگاه و سفیر اسبق ایران در اردن: ترامپ به هیچکدام از تعهدات خودش در تفاهم عمل نکرد و معافیت فروش نفت ایران را هم برای پر کردن ذخایر نفت آمریکا اعمال کرد.
🔴ایشون از مشاورین و اطرافیان آقای پزشکیان هستند