✳️ آموزه های انتخابات در حکومت دینی
🔴 در بخش فرهنگی اجتماعی :
🔹 انتخابات در حکومت دینی می تواند منجر به رشد درخت عدالت در نهادها ، سازمانها و ساختارها شود به گونه ای که همگان در سایه این درخت تنومند در تابستان داغ و سوزناک بی مهری ها و بی اخلاقی ها ، با تمام خوشی و خرمی خرامیده تا نفسی چاق کنند ، نفسی که بتواند تشریک مساعی ، تعاون و همکاری ، رایگان بخشی و احساس مسئولیت را به ارمغان آورد ، نفسی که تعهد اجتماعی را پر رنگ نموده و با تمام سعی تلاش خودش بی تفاوتی ها و غفلت از زندگی یکدیگر را کنار نهد.
🔹 انتخابات می تواند با ایده پردازی تئوریسین ها در بخش فرهنگی و اجتماعی ، یک زندگی سراسر محبت ، عشق ، علاقه مندی به یکدیگر ، فرکانس سازی مثبت و پرهیز از دعوا و نزاع را در جامعه انسانی نهادینه کند.
🔴 در بخش دینی مذهبی :
🔹 انتخابات می تواند توانمندیهای دین و کار آمدگیهای آن را در حکومت دینی تابلو کرده و لذت دینداری را نه تنها بر متدینین که بر عموم انسانها نیز بچشاند.
🔹 انتخابات می تواند در جهان عینی ، مصداق عملی وامرهم شوری بینهم و شاورهم فی الامر را متجلی ساخته و تداعی گر سیره و سنت نبوی باشد.
🔹 انتخابات می تواند زمینه تربیت جانها و گفتگو با دلها و عرفانی سازی جامعه یا همان معنویت بخشی آن را فراهم کند تا آنجا که دست محبت ، حلم و بردباری و خصلت مسیحایی را بر سر همگان بکشد.
🔹 انتخابات می تواند علاوه بر شیوه های حکومت درست ، محتوای خوب و جامع الابعادی را نیز در جهت خدمت رسانی به اقشار مختلف اعم از مرد و زن ، ریش دار و بی ریش ، مؤمن و کافر ، شیعه و سنی ، معتقد و منکر ، متعهد و متخصص ، منتقد و پیرو نشان دهد.
🔹 انتخابات می تواند جامه سبز شریعت محوری و دین پذیری را بر تن کرده و با سازوکاری خاص و فرایندی ویژه ، طمأنینه و آرامش قلبی و الا بذکر الله تطمئن القلوب را بر قامت انسانها بپوشاند.
🔴 در بخش سیاسی مدیریتی :
🔹 انتخابات می تواند جلوی زمختی در رفتار ، استبداد رأی ، ارباب محوری ، کدخدا منشی ، زیستن برده وار و بله قربان گوی بزدلانه را گرفته و با میراندن فرعون صفتی و خصلت نمرودی ، نرم خوئی ابراهیمی و شرح صدر موسوی مسئولین را متجلی بسازد.
🔹 انتخابات می تواند منزلت اجتماعی ، بلوغ فکری و رشد سیاسی افراد را به جهانیان عرضه کرده و از منشور مدل سازی در حکومت دینی و قابلیت داشتن آن را رونمایی کند.
🔹 انتخابات می تواند تجربه نیک در تصمیم سازی و اقدامات به هنگام و بلند همتی را برای پرش رو جلو نمایان کرده و به مرور زمان ، آگاهی و دانش سیاسی مردم را در جهت استوار سازی مدیریتی به ارمغان بیاورد.
✍ موسی آقایاری...1400/1/11
ادامه دارد....
🆔 @myfekr
💢 پرسش و پاسخ انتخاباتی با حضرت امام(ره)
🔸 تمام پاسخ ها مربوط به دیدار امام با طلاب است
⏳ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۴۴ ثانیه
❇️ وظیفه طلاب در ایام انتخابات چیست؟
🔻 همانطور كه سپاه ما در جبهه ها مشغول دفاع از اسلام هستند، شما[طلاب] هم مكلفید كه مردم را دعوت كنيد[به انتخابات]. اين را آسان نگيريد! اين امر سياسى به حفظ اسلام مربوط است.
📚صحيفه امام، ج۱۵، ص: ۱۷
❇️ آیا تمام طلاب موظف اند؟ حتی طلاب سطح و مقدمات؟
🔻در قضيه تعيين رئيس جمهور بر همه مكلّفهاى ايران واجب است كه در اين امر دخالت داشته باشند! اگر دخالت نكنند و يك صدمه اى به اسلام برسد، يك يك ما مسئول هستيم.
📚صحيفه امام، ج۱۵، ص: ۱۸
❇️ آیا در کنار درس فعالیت کنند که به درس لطمه نخورد یا درسها را تعطیل کنند؟
🔻 در این ایام که مسئله انتخابات رئیس جمهور [است]، آن اشخاص که در حوزه ها هستند باید دست از کارها بردارند، راه بیفتند توی شهرها و دهات و روستاها و نقاط دور افتاده و اگر نکنند، فردا مسئولند پیش خدا.
📚صحیفه امام، ج ۱۵، ص۱۵
❇️ آیا این قضیه مربوط به اوایل انقلاب نیست؟
قضيه سپردن يك مملكتى است به دست كسى كه اگر ناباب از كار در آيد، صدمه به اسلام مى زند! این را آسان نگیرید. اين يك مسئله حياتى است.
📚صحيفه امام، ج۱۵، ص: ۱۷
❇️ صرفا تشویق به مشارکت کنیم یا تبلیغ نامزد اصلح را هم بکنیم؟
🔻[طلاب] مردم را دعوت کنند به به انتخاب یک رئیس جمهور صحیح. اگر شما نکنید، آنهایی که بر ضد شما هستند می کنند این کار را.
📚صحیفه امام، ج ۱۵، ص۱۵
❇️ آیا برای برخی اولویت درس بیشتر نیست؟
🔻 بايد همه شما[طلاب]، همه اشخاصى كه در هر جا هستند، با كمال جديت، مردم را دعوت كنند به دخالت. حفظ [اسلام] امروز به اين است كه رئيس جمهورش يك رئيس جمهور صحيح باشد. اگر شماها حاضر نشويد و يك رئيس جمهورى مثل سابق برايتان بتراشند و بازى بدهند همه مان را، همه مان مسئول هستيم!
📚صحيفه امام، ج۱۵، ص: ۱۶
🆔@myfekr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 هشدار رئیس جمهور روحانی: اگر روزی انتخابات از نظر مردم بیفتد، به معنای پایان تمام انقلاب ها است.
پی نوشت : .....................
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوازده فروردین روز جمهوری اسلامی گرامیباد🌹🌹❤️❤️
🆔@myfekr
4_5992269918190439124.ogg
1.72M
🔹 شبکه های مثبت جهان را شناسایی کرده و از آنها جهت به کمال رسیدن استفاده کنیم.
🔹 از تولیدات افراد خبره در جهت کمال خودمان استفاده ببریم
🔹 تابع توصیه های وجدان و عقل و دین خودمان باشیم
🔹 هر جا که خرد و عقلانیت بود غفلت نکنیم
🆔@myfekr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایران مقتدر است بشرط نبودن لیبرالها
🆔 @myfekr
4_5774131368199979868.mp3
4.81M
حتماگوش کنید اگه دلتون شکستـــ💔💔💔 😭😭
ازهمه شماعزیـــزان التماس دعای فراوان دارم🙏🙏
🆔@myfekr
🔵 مطالبات ما از شوراهای بالقوه
توسعه یافتگی شهری در سطوح مختلف ، مرهون همکاری و هم افزایی خردمندان و حُکمای شهر است. جامعه خوشبخت جامعه ای است که آحاد مردمانش نه تنها به فکر زیبا زیستن خودشان هستند که بلکه با تمام شور و اشتیاق به فکر زیبا زیستن دیگران نیز هستند . آنها با بی تفاوت انگاری و اینکه خود را از گردونه اجتماع بیرون بکشند میانه خوبی ندارند یعنی احساس وظیفه و ورود به کارهای خداپسندانه و همسو با عقلانیت ، جزء هویّت ذاتی آنها بوده و نقش ناخداگری را در تلاطم امواج سهمگین دریای زندگی به خوبی بازی می کنند. از آنجا که شوراها نیز می توانند در خوب زیستن ما نقشی برجسته ای بازی کنند ، اندکی از مطالبات خود را در ادامه معروض می دارم :
❇️ از شوراهای بالقوه انتظار داریم که همیشه حل مسئله را در انکار آن نبینند بلکه با استفاده از ظرفیت های موجود در سطح شهر به جای جای شهر محل سکونت خود با سوار شدن به ماشین های مدل پایین و آسفالت های ناجور سرک کشیده یعنی جلسات خود را لزوما در اتاق جلسات و روی صندلی های نرم و چرخشی برگزار نکنند.
❇️ از شوراها انتظار داریم که دیگر بعد از انتخاب شدن ، با جناح و حزب خودشان خدا حافظی مطلق کرده و صرفاً به منافع جمعی و مصالح شهری بیندیشند.
❇️ از شوراهای بالقوه انتظار داریم که به اندازه طاقت و توان خویش وعده داده و مردم را بدبین به دیانت و مقدسات نکنند.
❇️ از شوراهای بالقوه انتظار داریم که از فرضیات ذهنی و خیال پردازی های خود بیرون آمده و در جهان واقعیتِ مردم پرسه بزنند مثلا به فکر شغل های کاذب و بی آینده برخی جوانان بوده و مطالبات خود را به جهت ایجاد اشتغال آبرومند توأم با حفظ عزت ، از مسولین رده بالا داشته باشند.
❇️ از شوراها انتظار داریم که توهّم جامعیت را کنار گذاشته و مراقب اهل فکر و معنا باشند یعنی قبل از تشکیل جلسات ، ساعت ها و روزها از تولیدات و مطالبات اهل فکر و معنا استفاده برده آنها را مطالعه کنند و در صورت لزوم با اهالی فکر ، فرهنگ ، هنر و نونگران سلیم الفکر جلسه مشورتی داشته باشند تا بلکه بسبب اتخاذ تصمیمات جامع الاضلاع ، خروجی جلسات آنها به وفور در سطح شهر نمایان شده و حاکی از ارزیدن نتایج جلسات بر هزینه جلسات باشد.
✍ موسی آقایاری....1400/1/15
🆔 @myfekr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسلام دین حق و کامل است
#حتما_ببینید
🆔 @myfekr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا شهر مکه فرودگاه ندارد؟
چرا هیچ پرنده ای نمی تواند در آسمان کعبه پرواز کند؟
#حتما_ببینید
#مکه
#رازها
🆔 @myfekr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهید احمد کاظمی
🆔 @myfekr
🔵 آثار عدم آگاهی
اداره جهان به سمت گسترش خوبیها منوط به ایجاد علم و آگاهی است. تا زمانی که آگاهی مردم و اطلاعات آنها بالا نرفته باشد اداره جامعه آنها به مراتب صعب و مستصعب خواهد شد. بنابراین به جهت موفقیت و تسهیل در امر مدیریت ، حیاتی ترین کار در چنین جامعه ای اشاعه آگاهی و دانایی هست یعنی مدیران جامعه در وهله اول باید ابزار آگاهی را احصاء کرده و بوسیله آن شروع به روشنگری و بصیرت افزایی بکنند تا از عواقب خطرناک نادانی و جهالت مصون بمانند. قرآن کریم با طرح سوالی در خصوص عدم تساوی آگاهی و ناآگاهی می فرماید : هَلْ يَسْتَوِي الَّذِينَ يَعْلَمُونَ وَالَّذِينَ لَا يَعْلَمُونَ. آیا کسانی که معرفت و دانش دارند و کسانی که بی بهره از معرفت و دانش اند، یکسانند؟ آیه 9 سوره زمر.
❇️ نادانی سم مهلکی است که وجود انسان را محو کرده و او را از انجام رسالت فردی ، اجتماعی ، سیاسی ، فرهنگی و اقتصادی محروم می کند . نادانی به هر جا که رخنه کند آثار زیانبار و عواقب شوم خود را گذاشته و انواع شکست ها و ناکامی ها و ناتوفیری ها را رقم می زند. نادانی می تواند چهره یک اندیشمند و یک رهبر دینی و معنوی و حتی چهره یک خبره سیاسی را کریه و زشت و بد قلق کرده تا آنجا که مردمان نادان اجازه قتل و یا به حاشیه کشاندن آن رهبر خدوم و اندیشمند تراز را به خودشان می دهند. لذا اگر بگوییم که امیرالمومنین علیه السلام کشته جهالت و نادانی است ، سخن به گزاف نگفته ایم. نادانی می تواند عزیزهای جامعه را ذلیل ، پخمگان را نخبگان و نخبگان را پخمگان معرفی کند. نادانی یک شمشیر دو لبه و برانی است که از هر طرف بخوانی نادان است و کشندگی عجیبی دارد.
❇️ اگر بخواهیم آثار نادانی را در گذر تاریخ بنگاریم صدها و صدها جلد کتاب خواهد شد. البته ذکر این نکته لازم است که نادان ترین انسانها نیز خودشان را دانا و عاقل و بلکه اعقل عقلاء و اعلم علماء می پندارند ، بنابراین برای سنجیدن نادانی افراد باید به نوع رفتار آنها توجه نمود مثلا انسانی که به راحتی و عین آب خوردن حقوق دیگران را پایمال می کند ، نادانی بیش نیست. و یا مسئولی که بی هیچ توجهی به نظرات صائب و پخته دیگران با استبداد رأی ظاهر شده و سماجت در اجرایی شدن افکار جامد خویش را دارد ، نادانی بیش نیست.
🔻 آری کسی که حوصله آموختن را در هیچ حالتی ندارد
🔻 کسی که نه توان ایراد یک گفتگوی سالم و منطقی را دارد و نه به چنین گفتگوهایی ارزش و بهائی قائل می شود
🔻کسی که فیلم آموزنده نمی بیند
🔻کسی که از فضای مجازی صرفا برای سرگرمی ، سودخواهی و یا لذت خواهی استفاده می کند.
🔻کسی که از ناراحتی و غمناکی دیگران نه تنها که غمگین نشده بلکه مسرور و شادمان می گردد
🔻کسی که به دانش سیاست و انواع مهارتهای لازم در زندگی هیچ وقعی نمی نهد و بیسوادی سیاسی و نداشتن مهارتها را فخر خود می داند ، نادانی بیش نیست.
آثار تخریبی چنین شخصی از بمباران هیروشیما و ناکازاکی قطعا بیشتر خواهد بود.
✍ موسی آقایاری...1400/1/17
🆔 @myfekr
🔵 تعهد و وفاداری در خانواده
به جهت وضوح و روشنی مفهوم خانواده از تعریف آن فاکتور می گیرم چرا که همگان وقتی کلمه خانواده را می شنوند فورا به معنای آن وقوف پیدا می کنند.
❇️ اما سخن ما در این مقال در خصوص تعهد و گره قلبی و تعلق خاطر اعضای خانواده به همدیگر است. یک خانواده نمونه و تراز اول و مورد تأیید دین اسلام و عقلای جهان ، خانواده ای است که اعضای آن از تعهد و مسئولیت پذیری برخوردار بوده و همیشه با تشریک مساعی و با آغوش باز کانون آن را به جهت وصول به کمال و سعادت و نیک بختی ، گرم نگه می دارد.
❇️ اگر افرادی به درجات معنوی خاص همانند آیت الله بهجت ره و علامه قاضی طباطبایی و شیخ رجبعلی خیاط و... رسیده اند و حتی افرادی که در عرصه مادیات حلال به رشد و ترقی خاصی در دنیا دست یافته اند بزرگترین و برترین عاملش به جهت حضور در یک خانواده خوب ، آرام و توأم با یک برنامه منسجم تربیتی بوده است.
🔻 تعهد و وفاداری را می توان در سطوح مختلف ترسیم و تقسیم کرد که عبارتند از :
✔️ تعهد اجتماعی فرهنگی : که هر فردی با رعایت آداب و موازین لازم ، احترام به حقوق شهروندی و احترام به جایگاه دیگران در اجتماع ظاهر می شوند.
✔️ تعهد سیاسی مدیریتی : که هر فردی خودش را نسبت به سرنوشت کشور خود سهیم می داند یعنی عزلت نشینی ، بی تفاوت انگاری و گریز از حضور در عرصه های لازم در قاموس او نمی گنجد.
✔️ تعهد آموزشی : که هر فردی خودش را به جهت کمک به توسعه و ارتقاء جامعه ، مقید و ملزم به مطالعه کرده و در این راستا زکات علم و دریافت های خویش را نسبت به دیگران نیز افاضه می کند.
✔️ تعهد خانوادگی : که هر فردی نسبت به اعضای دیگر خانواده وفادار شده و سعی می کند با آغوش باز و وقت گذاری لازم و مکفی در امر خانواده داری ، تعهد و گره قلبی خود را نشان دهد. از جمله مسائل مهم در این باره تعهد زن و شوهر نسبت به یکدیگر است که همیشه و در همه حال مراقب خیانت و انحراف از مسیر اصلی خانواده داری و اهداف مقدس آن هستند. مثلا امروزه که فضای مجازی گسترش پیدا کرده به جهت ممانعت از بروز طلاق عاطفی و عدم رغبت به همدیگر ، با نامحرمان ارتباط عاطفی و احساسی مجازی برقرار نمی کنند.
✍ موسی آقایاری...1400/1/18
🆔@myfekr
افرادی که با عظمت پروردگارشان آشنا هستند و عظمت پروردگار را حس میکنند، اصلًا هر چیز دیگری در نظرشان حقیر و کوچک است، نمیتواند بزرگ باشد. سعدی در بوستان خیلی عالی میگوید:
برِ عارفان جز خدا هیچ نیست
ره عقل جز پیچ در پیچ نیست
میگوید عارفان غیر از خدا برای هیچ چیز شیئیت قائل نیستند و میگویند اصلًا وجود ندارد. یکی از معانی «وحدت وجود» همین است که عارف وقتی خدا را به عظمت میشناسد، دیگر اصلًا نمیتواند بگوید غیر از او موجود دیگری هست؛ میگوید اگر وجود، «او» است غیر «او» هرچه هست عدم است. سعدی هم وحدت وجود را به همین معنی میگوید. بعد میگوید:
توان گفتن این با حقایق شناس
ولی خرده گیرند اهل قیاس
حقیقت شناسان میفهمند که من چه میگویم اما افرادی که به قول او اهل قیاسند عیب میگیرند که وحدت وجود یعنی چه؟!
که پس آسمان و زمین چیستند
بنی آدم و دیو و دد کیستند
اگر غیر خدا چیزی نیست، پس زمین چیست؟ آسمان چیست؟ بنیآدم چیست؟
دیو و دد چیست؟
پسندیده پرسیدی ای هوشمند
جوابت بگویم درایت پسند
که خورشید و دریا و کوه و فلک
پری و آدمیزاد و دیو و مَلَک
همه هرچه هستند از آن کمترند
که با هستیاش نام هستی برند
میگوید: من نمیگویم آسمان و زمین و انسان و فرشته وجود ندارد که وقتی میگویم خدا هست و غیر خدا نیست، تو بگویی من منکر اشیاء دیگر شدهام؛ نه، وقتی او را به عظمت شناختم، غیر او هرچه را میبینم کوچکتر از این میبینم که بگویم هست.
که جایی که دریاست من چیستم
گر او هست حقّا که من نیستم
شهید مطهری، آزادی معنوی ، ص 103-104
🆔 @myfekr
🔺ما یک حدیثی داریم که: هرگاه اهل بدعت را دیدید «فَباهِتوهُم». این «باهِتوهُم» از ماده «بَهَتَ» است. ماده «بَهَتَ» در دو مورد به کار برده میشود: یکی در مورد مبهوتکردن، محکومکردن و متحیرساختن.
🔺در قرآن آمده است که حضرت ابراهیم با آن جبار زمان خودش که مباحثه کرد، در نهایت امر «فَبُهِتَ الَّذی کَفَر»، یعنی مقابل منطق ابراهیم درماند، مبهوت شد، محکوم شد، مفتضح شد.
🔺شیخ انصاری تصریح میکند معنای اینکه اگر با اهل بدعت روبهرو شدید «باهِتوُهُمْ»، یعنی با منطق قوی با آنها روبهرو شوید و مبهوتشان بکنید؛ آنچنان که ابراهیم با نمرود زمان خودش مباحثه کرد و مبهوتش کرد؛ «فَبُهِتَ الَّذی کَفَر». با منطق وارد بشوید مردم بفهمند اینها اهل بدعت هستند. دروغ میگویند. محکومشان کنید. مباحثه بکنید با آنها.
🔺یک عده از این [حدیث] اینجور استفاده کردهاند. گفتهاند: اگر اهل بدعت را دیدید، اینجا دیگر دروغگفتن جایز است، هر نسبتی میخواهید به اینها بدهید، هر دروغی میخواهید ببندید، ببندید. یعنی برای کوباندن اهل بدعت (که هدف مقدس است)، از این وسیله نامقدس (یعنی دروغبستن) استفاده کنید.
🔺آدمهای ناحسابی گاهی وقتها دنبال بهانه هستند؛ آقا مکائد نفس عجیب است. مکرهای نفس اماره عجیب است. انسان گاهی آنچنان نفسش مکر میکند که خودش هم نمیفهمد.
🔺بعضی مردم دنبال بهانه هستند برای بد مستی؛ [میگویند:] اهل بدعت را به ما اجازه دادهاند هر دروغی که دلمان بخواهد برای آنها جعل بکنیم. بعد با هر کسی که دندان پیدا میکند و کینه شخصی پیدا میکند، فورا یک نسبتی به او میدهد و یک تهمتی به او میزند. بعد میگوید خب او اهل بدعت است. آنوقت شروع میکند به جعلکردن، به دروغگفتن، به تهمتزدن. چرا؟ میگوید به ما اجازه دادهاند!
🔺آنوقت شما ببینید بر سر دین چه میآید!
✍️ شهید مطهری ره ، مجموعه آثار ج 16 ص 687
🆔 @myfekr
🌸 آغاز
#پیش_ثبت_نام ۱۴۰۱_۱۴۰۰
دبستان راهیان کوثر ابهر به ویژه
#پیش_دبستانی
و
#پایه_اول
🔸آدرس کانال مدرسه در ایتا:
@rahiyankosarabhar
شماره تماس: ۰۲۴۳۵۲۶۰۳۳۰
🔸🔸 مدرسه از روز شنبه تا چهارشنبه به غیر از روزهای تعطیل باز و پاسخ گوی سوالات اولیا بزرگوار می باشد.
🌸به امید تربیت فرزندان در تراز انقلاب اسلامی و کادر ۵۰ ساله نظام🌸
#راهیان_کوثر_ابهر
🔵 ضرورت تجدید ایمان در جامعه امروزی
صداقت در ایمان به خدا و رسول مکرم اسلام ، زمانی است که کرده های ما همسو با گفته های ما بوده باشد. اگر از خوبی ها گفتیم خوب باشیم ، اگر از انصاف و وجدان گفتیم منصف و با وجدان باشیم .
اما اگر از اخلاق و رأفت و عطوفت رسول الله گفتیم ولی خود فاصله کهکشانی با آن داشته و خلاف آن را مستمرا در ارتباط با خانواده ، دوستان و همسایگان مرتکب شدیم ، معلوم می شود که یا اصلا ایمان نداشته و از حیث اعتقاد و عمل کافر مطلق هستیم ، و یا به شدت گرفتار ضعف و کرختی در ایمان و خدا باوری شده ایم.
❇️ آری کسی که :
دروغ می گوید.
تهمت می زند.
کم فروشی می کند .
گران فروشی می کند .
امروزه در فضای مجازی بر علیه مومنین و مومنات و یا هر انسان دیگر به راحتی جک های زننده و کلیپ های ناجور ساخته و آنها را به باد سخریه گرفته و بی آبرو نشان می دهد.
کسی که چراغهای رابطه فامیلی را همیشه خاموش نگه داشته و سالهاست که با نزدیکان و اقربای خود هیچ گونه ارتباطی ندارد.
کسی که راز دار نبوده و در حفظ اسرار و سفره دل دیگران هیچ گونه دقتی اعمال نمی کند.
اگر مسئول است بیت المال را به شکلهای مختلف و با انواع لطایف الحیل حیف و میل کرده و آن را ملک طلق خود می داند.
اما با این وضعیت همچنان ادعای ایمان مداری و خدا پرستی را نیز دارد ، چنین رفتارهای وی هیچ گونه توجیه و تحلیلی نداشته و و در واقع نظر ، نشانگر بی ایمانی و یا ضعف در ایمان است.
به چنین افرادی باید متذکر شد که : يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا آمِنُوا . ای اهل ایمان ، ایمان بیاورید. / آیه 136 سوره نساء /
❇️ آری مثل اینکه در جامعه فعلی ما تجدید ایمان امر لازمی است زیرا مومنی که از خود بیگانه بوده و انزوا طلبی و بی تفاوت انگاری را پیشه خود می کند ، مومنی که فرد گرایی را بر جمع گرایی یا خودخواهی را بر دیگر خواهی ترجیح داده و هیچ گونه احساس مسئولیتی در قبال انحراف جوانان و جامعه خود از صدر تا ذیل نمی کند ، مومنی که با صر خوردن دیگران شادناک گشته و با شادی دیگران ، غمناک می شود ،
❇️ او مومن مورد رضایت الله متعال و رسول گرامی اسلام نیست ، او باید در دریای تجدید ایمان ، غسل توبه و ندامت کرده و از دوباره شهادتین را با صدای بلند بخواند چرا که بلاشک رفتار انسانهای مومن ، در جهت هدایت و تقویت ایمان و یا در جهت ضلالت و تضعیف ایمان دیگران تاثیر شایانی دارد.
✍ موسی آقایاری....1400/1/21
🆔 @myfekr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عزیزان سلام
نمیدونم چرا که من در زمانهای مختلف چندین بار این کلیپ زیبا را گوش دادم وهربار که مجددا انرا میبینم سرا پای وجودم لبریز از تحسین بیشتر به این بانوی فرهیخته ، با شخصیت و بزرگوار وآزادمنش مسلمان میشود
🆔@myfekr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حتما ببینید
راجع به این کلیپ خطرناک :بچه های مومن و حزب اللهی و بسیجی این کلیپ را ببینید تعارف که نداریم بسیج و حوزه علمیه و امور مساجد و ستاد نماز جمعه تبلیغات اسلامی و حوزه هنری و...ما که ۴۰ساله تعطیل است و با (!!!!$€* ) یه قول دوقول بازی می کنند وزارت ارشاد و آموزش و پرورش و....ماهم که الفاتحه مع الصلوات راستی مای بچه حزب اللهی وطلبه و...با پول توجیبی خودمان چه قدر داریم برای ارزش ها کار می کنیم ؟؟؟مگر آقاو فرمانده نفرمود حالا که مرکز فرماندهی فشل است آتش به اختیار فرهنگی ؟کلیپ را با این متن پخش کنید بلکه تکانی بخوریم
🆔@myfekr
🔵 خانه تکانی در ماه رمضان
غبار زمان ، کثرت مشغله ، مواجه با افکار گوناگون ، گسترش مدرنیته ، نبود آموزش مناسب و تربیت اصولی و عواملی دیگر از این جنس می توانند زمینه غفلت از پرداختن به کارهای اولویت دار را فراهم کنند. لذا می طلبد که به جهت مصونیت خود و جامعه خویش از تبعات غفلت ، مدیریت و برنامه ریزی لازم را در این خصوص اعمال کنیم. یکی از برنامه ها و راهکارها ، پرسش سازی و تفکر به پاسخ آن است ، مثلا از باب نمونه : آیا اگر امر دائر بین تقدم معنویات یا مادیات باشد ، شمای عاقل و حکیم کدامیک را ترجیح می دهید ؟ قطعا پاسخ شما تقدم امور معنوی بر مادی است چرا که معنویات می توانند لباس بقاء و ماندگاری را بپوشند بنابراین عقل حکم می کند که تلاش و انرژی حداکثری خود را صرف امور ماندنی و جاودانه کنیم.
✳️ همه ما انسانها هدف واحدی تحت عنوان سعادت و خوشبختی را دنبال می کنیم . اگر از ما بپرسند از زندگی چه می خواهید؟ پاسخمان همان سعادت و نیک بختی خواهد بود ، شب و روز تلاش می کنیم ، مطالعه می کنیم ، می نویسیم ، تفکر و تعقل می کنیم ، از اهل فن مشورت می گیریم ، از دالان آزمون و خطا عبور می کنیم تا به آن هدف والا دست یابیم . اما در این میان چون خیلی از افراد یا تلاش ناقص می کنند و یا به علل دیگری از دست یابی به هدف مزبور ناکام می مانند ، سبب بروز ناامیدی در زندگی و کرختی در رفتار و بیحالی آنها می شود.
✳️ اما به جهت ممانعت از این کرختی و بیحالی ، دیدگاه خود را در خصوص وصول به اهداف تغییر می دهیم تا اینکه در صورت مواجه با ناکامی ها ، دچار رخوت و ناامیدی نگشته و روحیه خود را از دست ندهیم ، لذا بهتر است با این دیدگاه هم آغوش شویم که :
تلاش ما در این جهان صرفا و لزوما وصول به هدف نیست بلکه کوشیدن و تلاش در مسیر هدف ، دغدغه اصلی ماست.
با این دیدگاه از نفوس معطله بودن در آمده و مبدل به یک فرد مفید ، فعال و تاثیرگذار و با نشاطی خواهیم شد. فردی که از فرصت هایی همچون ماه مبارک رمضان برای خانه تکانی خویش از آلودگیهای اخلاقی و باورهای غلط استفاده کرده و تقریبا یک انبار گردانی ویژه ای از اعمال و رفتار خویش را در این فرصت عزیز انجام می دهد. انبار گردانی که جنس های نامرغوب و بلامصرف و کم اهمیت را از اجناس مرغوب و مفیدتر تفکیک نموده و برای فروش در بازار الهی عرضه می کند.
✳️ آری ماه مبارک رمضان ، بازار الهی است بازار بدون ربا ، بدون دوز و کلک ، بدون تدلیس و غش در معامله ، بازاری که خدای متعال اجناس با کیفیتی مانند روزه ، نماز ، تلاوت قرآن و تدبر در معانی آن ، انفاق و احساس ، ورود به کارهای خیریه و عام المنفعه و سایر اعمال صالحه فردی و اجتماعی را به قیمت بسیار بسیار مناسب و به صرفه می خرد.
✔️ خانه تکانی را آغاز کنیم تا همیشه خانه ی دلمان آباد و پاکیزه باقی بماند.
✍ موسی آقایاری....1400/1/23
🆔@myfekr
2021_04_15_04_40_01_128kbs.mp3
15.8M