🔵 #پزشکیان بارها از نهج البلاغه می خواند و می گفت: راهم راه مولا علی است.
اما آقای #ظریف که دست راست او شده می گوید: #شیعه در کشور امام زمان عج هیچ امتیازی ندارد.
امید است که پزشکیان با کسب موفقیت در آزمون های : شایسته سالاری، همگرایی ، صداقت ، اصالت، نه به دولت سوم روحانی، کارنامه را به دست راست بگیرد.
✍ موسی آقایاری
🆔 @Myidea
🔵 قرار هست #شیخ_رحمت_اله_بیگدلی زنجانی هم در دولت پزشکیان با این کوله باری از سوابق درخشان از جمله ارتباط مستمر با #آمد_نیوز معلوم الحال ، پست و مقامی را دریافت و مشغول به خدمات رسانی به خلق الله بشود.
#آمد_نیوز
#روح_اله_زم
#شیخ_رحمت
✍ موسی آقایاری
🆔 @Myidea
🔵 پرونده #ظریف_منافق بسیار سنگین تر از این حرفهاست که سوخته دلان وی بتوانند با چند پست مجازی او را تبرئه و مظلوم جلوه دهند
ضربه های مهلک او از تیم برجام جاسوسی گرفته تا هدف گرفتن #جبهه_مقاومت و این روزها با طرح معیارهای من در آوردی ضد قانونی از قبیل امتیاز نداشتن شیعه و #گسل_جنسیتی و تحرک بخشی به آنها.
✍ موسی آقایاری
🆔 @Myidea
🔵 از آنجا که بعد از 1400 سال با وجود تهدیدها و تحریم ها با #امپراطوری_رسانه_ای شاهد حضور گسترده جوانان در هیأت های عزاداری و افزایش #بصیرت و حسین شناسی هستیم
کفار و هم کیشان و کسانی که فریب خورده آنهایند ، این روزها به جهت حاشیه بردن و تقلیل ابهت #عاشوراییان، سخت در حال #شبهه_پراکنی و لجن گزاری اند.
▫️اما عاشوراییان ، ضمن گریه و ضجه بر مظلومیت امام حسین ع و لب های عطشان و گریه های طفلان آن حضرت ، به بعد حماسه و آرمانهای #رهبر_کربلا در بخش سیاسی و اجتماعی نیز توجه عمیق نموده و با افزایش بصیرت و درس گرفتن از صاحب 《 ما رأیت الا جمیلا ، جز زیبایی چیزی ندیدم. 》پوزه بنی امیه و یزیدیان زمان را به خاک مالیده و با توان حبیب بن مظاهری و قدرت ابالفضلی و شجاعت علی اکبری و درایت قاسم بن الحسنی به سمت مدینه فاضله در قامت نظام مقدس جمهوری اسلامی پیش خواهند رفت.
▫️ عاشوراییان ، ضمن رفاقت و دوستی با صاحبان سلیقه های مدیریتی در کشور ، در صورت مشاهده هر گونه خط شکنی و پا گذاری روی اصول مسلم نظام اسلامی ، از جمله خطاهای #محمد_جواد_ظریف در برنامه تلویزیونی ، با تمام توان البته با حفظ هوشیاری کامل ، در جهت اصلاح خطاهای موجود ، پافشاری و نقدهای عالمانه و روشنگرانه خویش را ادامه خواهند داد.
✍ موسی آقایاری
🆔 @Myidea
🔵 هدف ما در اتاق #تقوای_سیاسی این بود که با وام گرفتن از رهنمودهای رهبری برای مدیران تراز کشوری و پرداختن به شاخصه های انقلابیگری با عنایت به الزامات دینی مرتبط ، مرز بین مسئول سالم از ناسالم در #سپهر_سیاسی تعیین و نشانه های سلامت سیاسی، تلاش دلسوزانه و مدبرانه و پرهیز از لغزشگاه ها فحص و بررسی گردد.
✍ موسی آقایاری
🆔 @Myidea
🔵 #ظریف_پرستی نه تنها مرز اخلاق و ایمان را با بدترین شکل ممکن با ادبیات بسیار غلط آن هم از سوی برخی از معلمین، شکسته بلکه به جای دیدن نقادانه معیارهای ضدقانونی ظریف با نشستن روی گسلهای مذهبی و جنسیتی که هیچ تناسبی با امنیت و منافع ملی ما ندارد، او را صاحب عزت خداوندی خوانده و ناقدانش را فاحشه می نامند!!
✍ موسی آقایاری
🆔 @Myidea
🔵 #سیاست_اسلام بر تربیت محوری است یعنی رشد و تعالی انسان را یک امر فرایندی و در گذر زمان و با استفاده از امکانات موجود می داند. این سیاست دنبال ساختن انسان بر پایه تأله و خدایی است.
بر خلاف #سیاست_شیطانی که انسان را متکبر قدرت طلب بار آورده و او را داخل در #سیاست_حیوانی یعنی ممحض در شکم و شهوت میداند.
✍ موسی آقایاری
🆔 @Myidea
🔵 آقای داوری ، شرم و حیاء را قورت داده و انصاف و وجدان را قی نموده و اخلاق کاربردی در تحلیل دولت #شهید_رئیسی را به منصه ظهور گذاشته
کاش فقط فعالیت های انتخاب تا تحلیف ایشان را می دید و با فعالیت های پزشکیان مقایسه می نمود.
✍ موسی آقایاری
🆔 @Myidea
🔵 اگر قائل شدیم که ولایت و حاکمیت در زمان غیبت جایز نیست و فقط شخص معصوم باید برای ما حکمرانی و رتق و فتق امور کند ، ضمن اینکه گرفتار سوء فهم از ارسال رسل و بعثت و امامت شده ایم ، دین را برای زمان ظهور معصوم خلاصه کرده یعنی کار آیی آن را برای همه زمانها به محاق برده ایم
#قرآن_مهجور یعنی 👆 همین باور .
▫️ ولایت امام معصوم بر اساس اصل تنزل تدریجی و سیر ولایت از حد اعلی به حد پایین یعنی فردی که نزدیکترین شخص به امام معصوم است ، ادامه دارد. برای اینکه دین الهی مهجور و بیگانه از جامعه جلوه داده نشده و در صدر امور قرار گیرد. برای اینکه همگان لذت دینداری را در ساحت اجتماعی و سیاسی هم بچشند. برای اینکه متهم به 1400 سال پیش یعنی عقب مانده و امل نشده و از قافله توسعه و تکنولوژی عقب نمانیم ، نیازمند به ولایت فقیه با توانمندی خاص در زمان غیبت کبری هستیم که بر محور دین ، سیاست های کلی را ترسیم و جامعه را به سمت تمدن اسلامی سوق دهد.
✍ موسی آقایاری
🆔 @Myidea
🔵 یکی در دل #آمریکا که پدر جنایتهاست، با تمام شجاعت پرچم ظلم ستیزی و مقابله با سیاستهای کثیف طرفداری از رژیم صهیونیستی را بالا می برد و دیگری در داخل نظام مقدس #جمهوری_اسلامی می گوید چه کسی رسالت مقابله با اسرائیل را به ایران داده؟ و پرچم او را به رسمیت می شناسد
و دیگری می گوید: #غزه ربطی به ما ندارد!
✍ موسی آقایاری
🆔 @Myidea