1_4597270057_1.mp3
2.68M
این صحبتهای شیخ حسین انصاریان نکات مهمی دارد که بهتر مشخص میکند پروژه ضد حجاب و بیحیا کردن زنان و دختران، ریشه در چه چیزی دارد.
#حجاب
8.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شرح حدیث شنیدنی در رابطه با فقر
خداوند تبارک و تعالی: من در آسمان و زمین چیزی سختتر از فقر خلق نکردم!
درس اخلاق آیتالله مجتهدی تهرانی
@BisimchiMedia
18.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠حجاب اجباری یعنی چه؟
💬آیا شوهر یا پدر، میتوانند همسر و یا دختران خود را مجبور به حجاب اجباری کنند ؟
🔹وظیفه این افراد نسبت به حجاب همسر و فرزندان خود چیست؟
💠 #استاد_وحیدپور
#احکام
#حجاب
8.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ بیانات قابل تأمل استاد فاطمینیا رضوان الله تعالی علیه، درباره رهبر معظم انقلاب
حضور اجتماعی بانوان تا کجا؟!
شرایط جامعه در دهههای اخیر به سمت و سویی رفته که معمولا خانهداری بانوان امری ناچیز شمرده میشود و حتی برای بعضی کسر شأن نیز به حساب میآید. منظور از خانهداری هم صرفا رسیدگی به امور خانه نیست؛ بلکه شامل تربیت فرزند و شوهرداری نیز میشود.
در طول دهههای اخیر به گونهای فرهنگسازی شده که یک زن متمدن و فرهنگی یعنی زن شاغل؛ اگر زنی خانهدار باشد و کار بیرون از خانه نداشته باشد گویا چیزی کم دارد و یا عقب افتاده است.
تبلیغات رسانهای از مهمترین عوامل فرهنگسازی در این باره بوده است. وقتی مثلا در مجموعههای تلویزیونی زن متمدن، زن شاغل به تصویر کشیده میشود و زن خانهدار، بانویی کم فرهنگ؛ نتیجهاش جابجایی ارزشها خواهد شد.
البته اشتغال بانوان در خارج از خانه به خودی خود چیز بدی نیست؛ چه بسا بعضی بانوان به دلایلی مثل معضلات اقتصادی مجبور باشند که در بیرون از منزل کار کنند و اصلا در برخی شغلها نیاز است که حداقل عدهای از بانوان تخصص لازم را پیدا کنند و اشتغال خارج از منزل داشته باشند؛ مانند پزشکی و معلمی؛ ولی نکته این است که این اشتغال بعضاً به صورت یک ارزش درآمده و خانهداری برای برخی مساوی با اُمُل بودن است. اینجاست که مشکل ایجاد میشود و نظام خانواده را با معضلاتی مواجه میسازد.
حالا سخن این است که آیا واقعاً یک زن مسلمان باید اینگونه باشد؟ آیا واقعاً خانهدار بودن، بچهداری و تربیت فرزند، کسر شأن و پایین آوردن مقام زن است؟ آیا ازدواج کردن و زیر بار زندگی مشترک رفتن، مادر شدن و تربیت فرزند صالح و شایسته، امری بیارزش و بیفضیلت است؟ آیا در احادیث اسلامی نیامده که جهاد زن، خوب شوهرداری کردن اوست؟ آیا ذکر نشده که بهشت زیر پای مادران است؟ مگر ما الگوی بزرگ و عظیم الشأنی همچون حضرت زهرای مرضیه سلام الله علیها نداریم که در سن نه سالگی ازدواج کرد و در هجده سالگی صاحب پنج فرزند بود؟ آنهم چه فرزندانی!
مگر رسول خدا صلی الله علیه و آله کار بیرون را به امیرالمؤمنین علیهالسلام و کار منزل را به حضرت فاطمه سلام الله علیها محوّل نکرد؟ آیا ایشان الگوی ما نیستند؟!
#فاطمیه
#اشتغال_بانوان
#حجاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حکمتی از سکوت حضرت علی علیهالسلام نسبت به هتک حرمت حضرت فاطمه سلام الله علیها در بیان آیت الله بهجت
#فاطمیه
14.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توصیف زیبای غربزدگان توسط جلال آل احمد
@pavaraghi_tv2
6.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑🎥 شاید باور نکنید ولی!
محبت کردن درحق حیوانات حتی یک گاو نیز باعث میشه گاو قدردان شما باشد
این کلیپ رو حتما ببینید بادقت
➖➖➖➖➖➖➖➖
@Qomonline
#قمآنلاین، کانون اخبار مهم🔝
♨️ایران مدافع حرم بود نه مدافع اسد
🔻برای کسانی که ایران و نیروهای مقاومت را متهم میکردند که شما #مدافع_اسد هستید، نه #مدافع_حرم، اکنون باید ثابت شده باشد که ما واقعا در آن زمان هجوم داعش، مدافع حرم بودیم نه مدافع اسد.
🔻اکنون جبهه مقاومت و گروههای شیعی نظارهگر اتفاقات سوریه هستند، اگر گروههای مسلح در سوریه، عاقلانه عمل کنند و به حرمین جسارت نکنند، و روند انتقال قدرت را بصورت صحیح طی کنند، درگیری ها ادامهدار نخواهد شد.
✍🏻 #محمدحسین_رمضانی
🆔 @MH_RAMAZANI
هدایت شده از نویسندگان حوزوی تهران
🔻بلندهمتی در نگارش
آیت الله عابدی در درس اخلاق خود گفت: همت بلند کاری است که قاضی نورالله شوشتری در نوشتن کتاب «احقاق الحق» انجام داد. از مشهد به آگرای هند رفت و تا روزی که شهید شد بین شش تا هفت ماه طول میکشد. حداکثر هفت ماهه این کتاب را نوشته، در حالی که قاضی بود و در حالی که در حال تقیه هم بود. حالا در هفت ماه اگر یکی از شما توانست یک جلدش را مطالعه کند!
مشروح خبر در رسانه رحا👇
https://rahamedia.net/?p=7291
#نویسندگان_حوزوی_تهران
@howzavian_tehran