هدایت شده از گوهرشاد | اخبار حجاب و بصیرتی
🔰گزارش نشست نخبگانی لایحه عفاف و حجاب (۳)
۵) اگر فرد کاشف حجاب و بدپوشش بخواهد با اصرار به حرم های مقدسه هم برود کسی نمیتواند مانعش شود و ماموری که ممانعت کند مجرم شناخته میشود.
۶) پلیس تنها میتواند از کاشف حجابی که چهره اش را پوشانده خواهش کند که «اجازه بده تا هویت تو را شناسايی کنم» و اگر نپذیرد حق بازداشت و الزام او را ندارد.
۷) در صورتی که پلیس مجرم کاشف حجاب را بازداشت کند یا الزام به ترک جرم نماید، مرجع قضایی باید آن پلیس را طبق لایحه، محاکمه کند
۸)کار بر ناهیان از منکر سخت تر میشود.
۹) مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در این لایحه دستخوش تغییر شده و بسیاری از مواد آن حذف شده و بعضی از مواد لایحه با مصوبات آن شورا، مغایر است
۱۰) مجلس حق ورود به حیطه مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی را نداشته و فقط می بایست برای ترک فعل نسبت به آنها ضمانت اجرا تعیین میکرد.
۱۱)مشکل اصلی فقدان عزم جدی اجرای قانون از ناحیه مسئولان است
۱۲) عمده نقاط قوت لایحه در قوانین فعلی هم موجود است ولی قوانین فعلی ایرادات لایحه را ندارند.
۱۳)منتقدین هم معتقدند شرایط جامعه موقع اجرای احکام الهی باید مدنظر باشد، اما روش نویسندگان لایحه مردود است و راهکارهای مبتنی بر عقلانیت توأم با بازدارندگی بالا وجود دارد.
۱۴) ممنوعیت ورود آقایان به مکان های اختصاصی بانوان مطرح شده ولی از ممنوعیت ورود بانوان به مکان های اختصاصی آقایان غفلت شده
۱۵) مجرم مصر، می بایست از ارتکاب جرم بازداشته شود.
🆔 @Dr_Javidnia
🔸کانال اخبار عفاف و حجاب کشور
https://eitaa.com/goharshad1_ir
هدایت شده از فریاد ابوذرها (۱۴ میلیون)
پزشک آلمانی و گشت ارشاد و بی حجاب
ما پزشک ها یه توصیه معروف داریم که حتما شنیدین...
همیشه میگیم اگر انتی بیوتیک شروع کردین دوره درمان رو جدی تا آخر ادامه بدین وگرنه فقط میکروب ها رو به درمان مقاوم کردین و در نهایت این میکروبهای مقاوم شده در کل جامعه تکثیر پیدا میکنه و درمان رو برای همه سخت تر میکنه.
امروز داشتم تو خیابون سجاد مشهد راه میرفتم که کمی جلوتر از خودم یه خانوم کشف حجاب رو دیدم
موهای مش کرده بافته پشت سر بدون اینکه حتی روسری دور گردنش باشه با بلوز و شلوار کمی کوتاه...
همینطور که پشت سرش راه میرفتم با خودم فکر میکردم یعنی خیلی سخته که تو سجاد!!! چهارتا مامور بگذارن برای کنترل وضع مکشوفه ها.
که یه دفعه دیدم یه خانوم چادری از گوشه پیاده رو اومد سمت این خانوم
و من بالاخره تو عمرم گشت ارشاد دیدم😍
که ای کاش ندیده بودم...
کل صحبت اون خانوم پلیس با خانوم کشف حجاب شاید پنج ثانیه نشد!!
هیچ محلی به پلیس نداد حتی سرش رو هم به طرفشون برنگردوند و به راهش ادامه داد و خب پلیس هم هیچ تلاشی برای متوقف کردن مجرم نکرد😮
۳ تا پلیس آقا و دوتا پلیس خانوم از پس یه دختر جوون گستاخ کشف حجاب کرده بر نیومدن!!
حالا سوال اینجاست بهشون دستور دادن که هیچ کاری نکنن یا خودشون اینقدر بی دغدغه ان!!
تذکر عادی دادن و رد شدن که کار من و شمای شهرونده نه پلیس!!
پلیس اینقدر بی اثر و خاصیت!!
در مثل جای مناقشه نیست ولی این مدل گشت ارشاد و تذکر دادن فقط افراد رو گستاخ تر و در جرمشون جرئت مند تر میکنه.
اگر پلیس و گشت میگذارین درست بگذارین اگر نه هم که جمع کنید
هدف این مدل گشت چیه؟ بی حجاب ها از دور ببینن و مثلا بترسن و حجاب کنن؟؟ خنده داره نه؟!
خلاصه که حرفم این نیست که گشت ارشاد باشه یا نباشه منظورم اینه پلیس اگر هست باید قدرت داشته باشه و حرفش اجرا بشه
اگر شما سیستم دفاعی بدن رو ضعیف کردین، سلامت کل بدن ممکنه به خطر بیافته، همینطور که اگر حرف پلیس رو بی اعتبار کردین و قدرتش رو گرفتین، امنیت کشور و به تبعش من شهروند در بقیه زمینه ها هم به خطر میافته!
آیا این مدل گشت ارشاد نتیجه پیش پیش لایحه جدید عفاف و حجابه؟!
واقعا جلی تاسفه!
فقط یه لحظه تصور کردم این اتفاق رو در آلمان..
تو خیابون اگر پلیس بیاد سمتت، تو ناخودآگاه خبردار می ایستی به جواب دادن!!
البته بنده خدا پلیس ها هم انگار عادت کرده بودن چون وقتی من چند ثانیه بعد از بی محلی اون خانوم بهشون رسیدم داشتن در مورد تعداد خواهر و برادر های همدیگه حرف میزدن
و اون سه تا پلیس آقا هم که اصلا از اول روشون رو این طرف نکرده بودن و با هم مشغول گپ بودن!!
می دونین بیشتر از کشف حجاب های متعدد در خیابون سجاد که معروفه تو این مورد، این بی قدرت بودن پلیس کشورم برام زجر دهنده بود، انگار قلبم درد گرفت
برای قدرت از دست رفته پلیس کشورم🖤🖤
کانال #دکتر_موتا در ایتا
دوستانتون رو به این کانال دعوت کنید🌱
مشاهدات و تجربه های یک مادرِ دندانپزشک ساکن آلمان
هدایت شده از پاسـداران | ابوذر منتظرالقائم
آقای ابوالفضل اقبالی که در مناظره ای در خصوص لایحه حجاب و عفاف شرکت کرده بودند، پس از کوتاه آمدن از دیوار تهدید و توهین، مطلبی تحت عنوان "نسبت میان شریعت و جامعه " در کانال ایتای خود نوشته و سعی کردند تا دیدگاههای خود را به نحوی موجه تشریح کنند. پاسخ اینجانب به دیدگاههای منتشره در مطلب ایشان تحت عنوان شریعت و جامعه ، در مطلب ذیل تحت عنوان "لیبرالیزم یا شریعت اسلامی؛ کدام را تئوریزه می کنیم؟" داده شده است. مشروح مطلب را می توانید در فایل پیوست مطالعه بفرمایید.
هدایت شده از پاسـداران | ابوذر منتظرالقائم
گوشه هایی از متن :
🔸 با مرور مطالب منتشره از سوی آقای اقبالی، بجای یک مطلب علمی و تئوریک، با یک بیانیه ی نسبتاً توهین آمیز در نقد و رد مخالفان دیدگاه ایشان مواجه می شویم که ادعاهای البته خودمتناقض خود را به نظام اسلامی و دین محمدی (ص) نسبت داده و در مقابل، الگویی بنام الگوی طالبانی از حکمرانی فرض و آن را به منتقدان خود منتسب می کند.
🔸 اشکال کار آنجاست که صاحبان این دیدگاههای غیرمتناسب با سیاستهای نظام اسلامی، مجری تهیه لایحه عفاف و حجاب برای تعزیز در حوزه ای می شوند که اصولاً به تعزیر در آن اعتقادی ندارند.
🔸 ما در حقیقت با این وضعیت مواجهیم که تلاش می شود در سایه ضعف تئوری بخشی از جامعه انقلابی، رفرمیستی و لیبرالی ترین دیدگاهها با تظاهر و شمایل و ادبیات انقالبی به خورد نیروهای متدین رفته و زمینه ساز عدول از سیاستها و روشهای حاکمیت در برخورد با منکرات ومفاسد گردد
🔹ابهامات شورای نگهبان به لایحه عفاف و حجاب:
عمده ابهامات و ایرادات شورای نگهبان را میتوان در موارد ذیل دستهبندی نمود: روشن نبودن مرزهای ضوابط مصوبه در برخی موارد، عدم تعریف برخی تعابیر و اصطلاحات تفسیربردار، ابهام در نسبت برخی از احکام مصوبه با مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی و مغایرت برخی مواد با اصل ۷۵ قانون اساسی به جهت افزایش هزینههای عمومی یا کاهش درآمدهای عمومی بدون پیشبینی طریق تامین یا جبران آن.
الف) روشن نبودن مرزهای ضوابط مصوبه
یکی از پرتکرارترین ایرادات شورای نگهبان به این مصوبه، عدم شفافیت مرزهای ضوابط پیشبینی شده در مصوبه است. به عنوان مثال در ماده(۲) این مصوبه، وظیفه «تدبیر و پیشبینی سازوکار لازم» بر عهده وزارت کشور قرار داده شده است اما با دقت در این عبارت مشخص میشود که حدود دامنه این حکم و مرزهای آن روشن نبوده و به عنوان مثال معلوم نیست که آیا شامل تداخل وظایف وزارت کشور با وظایف و مسئولیتهای دستگاههای دیگر نیز میشود یا خیر.
ب) عدم تعریف برخی تعابیر و اصطلاحات تفسیربردار
از دیگر از ابهامات شورای نگهبان، روشن نبودن تعریف برخی تعابیر و اصطلاحات به کار رفته در مصوبه است. به عنوان نمونه مواد متعددی از این مصوبه، برای ترویج، تبلیغ و یا ارتکاب «بیعفتی» احکام و ضمانت اجراهای مختلفی تعیین شده است، لکن تعریفی از این عبارت نه در مصوبه و نه در دیگر قوانین موضوعه وجود ندارد. بر همین اساس با توجه به اینکه منظور از «بیعفتی» روشن نبوده و مشخص نیست چه رفتارهایی را در برمیگیرد، دامنه و حدود آن با ابهام مواجه شد. همچنین در ماده (۶) مقرر شده است که اقلام مرتبط با عفاف و حجاب و ملزومات آن به عنوان «کالای فرهنگی» محسوب شده و از مزایای آن بهرهمند خواهند شد اما با توجه به اینکه این اصطلاح در قوانین تعریف مشخصی ندارد، آثار و احکام محسوب شدن اقلام مرتبط با عفاف و حجاب به عنوان «کالای فرهنگی» روشن نیست؛ از اینرو منظور از این اصطلاح و آثار مترتب بر آن واجد ابهام شناخته شد.
ج) ابهام در نسبت برخی از احکام مصوبه با مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی
از دیگر ابهامات شورای نگهبان نسبت به این مصوبه، روشن نبودن نسبت میان برخی از احکام آن با مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی است. به عنوان نمونه مواد (۱۰)، (۱۱) و (۱۲) مصوبه وظایف وزارتخانههای آموزش و پروش، علوم و بهداشت برای تحقق اهداف لایحه را بیان کرده است؛ لکن با توجه به اینکه شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز درباره وظایف وزارتخانههای مذکور در حوزه عفاف و حجاب مصوباتی دارد، شورای نگهبان نسبت میان مواد مذکور با این مصوبات را واجد ابهام تشخیص داد.
د) افزایش هزینههای عمومی و کاهش درآمدهای عمومی
اگرچه این مصوبه، در قالب لایحه به مجلس ارسال شده است، لکن مواد متعددی در مجلس به آن اضافه گردید که برخی از آنها منجر به افزایش هزینهها یا کاهش درآمدهای عمومی شده است. برای نمونه بند «۶» ماده (۱۱) از جمله احکامی بود که در فرایند بررسی لایحه در مجلس به آن اضافه شد و براساس آن وزارت علوم، تحقیقات و فناوری موظف به راهاندازی و گسترش دانشگاهها و پردیسهای دانشگاهی مختص بانوان با سطح کیفی بالاتر از سایر دانشگاهها و ارائه خدمات یارانهای به این پردیسها شده بود که طبیعتاً هزینه جدیدی برای این وزارتخانه ایجاد میکند لکن به سبب عدم پیشبینی طریق تأمین این هزینه جدید در مصوبه، مغایر اصل ۷۵ قانون اساسی شناخته شد.
هـ) تفویض تصویب برخی امور تقنینی به غیر از مجلس
به استناد قانون اساسی، قانونگذاری از صلاحیتهای انحصاری مجلس بوده که قابلیت تفویض به نهاد دیگری را نیز ندارد. در ماده(۷۰) این مصوبه، برخی از امور تقنینی که تاکنون احکام آن در قوانین مجازات اسلامی و آیین دادرسی کیفری تعیین تکلیف شده، به آییننامه مصوب رئیس قوه قضائیه واگذار شده است. از جمله این موارد میتوان به ضوابط مربوط نحوه تعیین مجازاتهای قانونی، اعمال احکام قانونی تخفیف و تعلیق اشاره کرد که با توجه به ماهیت قانونی این موارد و لزوم تصویب آن توسط مجلس، احاله آنها به آییننامه مغایر اصل ۸۵ قانون اساسی شناخته شد.
لذا با عنایت با ابهامات شورای نگهبان، مصوبه جهت طی مراحل بعدی به مجلس بازگردانده شد.
https://www.shora-gc.ir/fa/news/9630/%D8%A7%D8%A8%D9%87%D8%A7%D9%85%D8%A7%D8%AA-%D8%B4%D9%88%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%86%DA%AF%D9%87%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D9%84%D8%A7%DB%8C%D8%AD%D9%87-%D8%B9%D9%81%D8%A7%D9%81-%D9%88-%D8%AD%D8%AC%D8%A7%D8%A8-%D8%B6%D8%B1%D9%88%D8%B1%D8%AA-%D8%B4%D9%81%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%AA-%D9%85%D8%B1%D8%B2%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B6%D9%88%D8%A7%D8%A8%D8%B7-%D9%85%D8%B5%D9%88%D8%A8%D9%87
هدایت شده از محصنات
17.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مناظره_لایحه_حجاب
#نشر_حداکثری
💠 سکوت مدافعان #لایحه_حجاب مقابل دکتر جاویدنیا:
💢آقایون مدافع لایحه چطور شما ادعای اثرگذاری جرایم نقدی را دارید در حالی که «ماده 529 قانون مجازات اسلامی» را که تضمین کننده اجرای مجازات های مالی هستش، را در ماده 54 این لایحه ، رسماً حذف کرده اید، و مجازات های مالی را تبدیل به مجازات هایی نمادین و بی اثر نموده اید
ماده 529 مقرر می کند اگر مجرم دارای مال و اموالی هست ولی تعمدا نمیخواهد جزای نقدی را بپردازد، به مجازات حبسِ بدل از جزای نقدی محکوم شود تا برای رهایی از حبس، اقدام به پرداخت جزای نقدی نماید ولی این اهرم اعمال قانون، در لایحه حجاب، حذف شده است
#لایحه_حجاب
#قوه_قضائیه
#مجلس_شورای_اسلامی
#دولت
✾═┅┄┈
🔗 به کانال خبری ،تحلیلی، زنان عفیفه جهان ، مُحصَنات بپیوندید
🆔 @mohsanat_ir
هدایت شده از اخبار مجلس 🇮🇷
✅ لایحه عفاف و حجاب به مجلس برگشت
🔸 هادی طحاننظیف(سخنگوی شورای نگهبان): عمده ابهامات و ایرادات شورای نگهبان درباره لایحه عفاف و حجاب، روشن نبودن مرزهای ضوابط مصوبه، عدم تعریف برخی تعابیر و اصطلاحات تفسیربردار، ابهام در نسبت برخی از احکام مصوبه با مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی، افزایش هزینههای عمومی و کاهش درآمدهای عمومی و تفویض تصویب برخی امور تقنینی به غیر از مجلس است
🇮🇷 اخبار مجلس شورای اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/2884370684C177c1422e0
هدایت شده از یاوران رمضان-حوزه مقاومت بسیج ۱۳۷ رمضان
21.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴آقای اژه ای، دوربین مخفیه؟!
🔹در زندانهای ما چه خبره؟!
فکر نمیکنین از اونور پشت بوم افتادیم؟!
🔹لطفا مردم رو نا امید نکنید!
🔹امام خامنه ای :هرکس مردم را از آینده نا امید کند چه بخواهد چه نخواهد به سود دشمن کار میکند.
#انتقاد_خیرخواهانه
#سعیدیسم
📡@Raadaar
نظر شورای نگهبان-لایحه حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب.pdf
577.3K
⚠️متن کامل ایرادات شورای نگهبان به لایحه عفاف و حجاب.
🔸 نظر شورای نگهبان در مورد لایحه عفاف و حجاب منتشر شده است. تعداد ایرادها به غیر از موارد شکلی و ویرایشی، ۱۱۶ مورد است. انواع ایرادها از این قرار است:
🔹 ابهام: ۷۸ مورد
🔹 مغایرت با قانون اساسی: ۲۳ مورد
🔹 مغایرت با شرع: ۱۰ مورد
🔹 مغایرت با سیاستهای کلی نظام: ۵ مورد.
🔸 لایحه اکنون اصلاح شده و منتظر ارسال به شورای نگهبان توسط هیئت رئیسه مجلس است.
بررسی نظرات شورا و هیئت - نسخه خلاصه، معطوف به موارد مورد توجه.docx
23.6K
⚠️خلاصه بررسی ایرادات شورای محترم نگهبان نسبت به لایحه عفاف و حجاب ارسالی ازسوی مجلس شورای اسلامی به این شورا.
عفاف و حجاب ارسالی به شورا.pdf
1.84M
⚠️ متن رسمی ارسالی از مجلس شورای اسلامی به شورای محترم نگهبان بعنوان لایحه عفاف و حجاب که مورد نقد شورای محترم نگهبان و هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت قرار گرفته است.