eitaa logo
تلاوت
311 دنبال‌کننده
3.3هزار عکس
1.6هزار ویدیو
128 فایل
﷽ تلاوت و ختم قرآن کریم ———————- ⏰ #قرار_روزانه ✨ دو صفحه از مصحف شریف + ترجمه خواندنی 🎧 صوت صفحه استاد پرهیزگار و منشاوی 📖 تفسیر صوتی آیات تلاوت شده 🎞️ کلیپ یا ... مرتبط با آیات 📲 در ثواب تبلیغ معارف قرآن سهیم باشید.
مشاهده در ایتا
دانلود
089 🎧 تلاوت | 🎙️ تفسیر | 📖 ترجمه ┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈ ﷽ ؛ ✨ جهت سلامتی و تعجیل در فرج عجّل الله تعالی فرجه و علیه السلام و سلامتی و عزت و اقتدار نائب الامام امام خامنه‌ای مدّظله العالی ═════❖•°🌸 °•❖════ ✨ @Nafaahat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
089_Page.MP3
1.05M
🔊 تلاوت + ترجمه ✨ | سوره 📖 صفحه هشتاد و نه 👤 قاری: استاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سوره نساء آیه [ ۶۶ ].mp3
3.33M
نکات: این آیه اشاره دارد به تکلیف‌هاى سختى که براى امّت‌هاى پیشین بوده است، مثلاً خداوند به کیفر گوساله‌پرستى بنى‌اسرائیل، فرمان داد یکدیگر را بکشند. چون براى گناهى بزرگ مثل بت پرستى، جبرانى عظیم مانند کشتن یکدیگر و بیرون رفتن از شهر و دیار خود لازم بود. پیام ها: 1- مؤمنان باید خود را بسنجند، که اگر فرمان سختى صادر شد، در برابر آن چگونه خواهند بود؟ «و لو انّا کتبنا علیهم» 2- هنگام امتحان، افراد کمترى از عهده‌ى انجام تکلیف و اثبات ادعا برمى‌آیند. «ما فعلوه الا قلیل» 3- فرمان کفرِ به طاغوت و رجوع به پیامبر و تسلیم قضاوت‌هاى او بودن، موعظه و خیرخواهى الهى است. «ما یوعظون به لکان خیراً لهم» 4- خیر و سعادت در گرو عمل است «فعلوا - خیراً» 5 - احکام الهى (اوامر و نواهى) مواعظ خداوند است. «فعلوا ما یوعظون به» 6- هرچه در راه خدا گام برداریم، ثبات قدم و ایمان بیشتر مى‌شود. «فعلوا...اشدّ تثبیتاً» 7- عمل، در نفس و روح اثر دارد. عمل به احکام، سبب پایدارى ایمان است.«فعلوا... اشدّ تثبیتاً» 8 - تکالیف الهى هرچند به ظاهر ناخوشایند و سخت باشد، ولى به خیر و صلاح انسان است. «و لو انّهم فعلوا... لکان خیراً لهم»
سوره نساء آیه [ ۶۷-۷۰ ].mp3
3.11M
پیام ها: 1- رسیدن به خیر، ثبات قدم، اجر بزرگ و رهیابى به راه مستقیم، در سایه‌ى عمل به مواعظ و پشتکار انسان است. «فعلوا... خیراً - تثبیتاً - اجراً - مستقیماً» 2- گام نهادن در راه خیر، سبب رسیدن به خیر بالاتر و بیشتر مى‌شود. «فعلوا - اشدّ تثبیتاً - اجراً عظیماً - صراطاً مستقیماً» نکات: در سوره‌ى حمد در کنار صراط مستقیم، گروه «انعمت علیهم» آمده بود، و این بار دوّم است که در کنار آیه‌ى صراط مستقیم، گروه «انعم‌اللّه علیهم» مطرح است. گویا غیر از انبیا و شهدا و صدّیقان و صالحان، دیگران بیراهه مى‌روند و راه مسقیم، منحصراً راه یکى از این چهار گروه است. در روایات، بهترین نمونه‌ى صدّیقان، امامان معصوم‌علیهم السلام، و حضرت صدیقه فاطمه‌ى زهراعلیها السلام معرّفى شده است. مراد از «شهدا» هم، یا کشتگان میدان جهادند، یا گواهان اعمال در قیامت. همنشینى با انبیا در دنیا براى همه‌ى پیروان واقعى امکان ندارد، بنابراین مراد آیه همنشینى در آخرت است. پیام ها 1- قرار گرفتن در راه انبیا و شهدا و داشتن رفقاى خوب، جز با اطاعت از فرمان خدا و رسول به دست نمى‌آید. «و من یطع‌اللّه و الرسول، فاولئک ...» 2- رفیق خوب، انبیا، شهدا، صدّیقان و صالحانند. رفقاى دنیایى را هم باید با همین خصلتها گزینش کرد. «حَسُن اولئک رفیقاً» 3- اطاعت از رسول، پرتوى از اطاعت خدا و در طول آن است، پس با توحید، منافاتى ندارد. «من یطع اللّه و الرسول» 4- پاداش اطاعت از پیامبر، همجوارى با همه‌ى انبیاست. چون همه یک نورند و یک هدف دارند و اطاعت از یکى، همراه شدن با همه است. «من یطع اللَّه و الرسول... مع... النّبیین» مطالعه بیشتر ...
سوره نساء آیه [ ۷۱ ].mp3
1.88M
ادامه پیام ها : 5 - آگاه بودن خدا، بهترین عامل تشویق براى انجام وظیفه است. «باللّه‌علیماً» 6- مقام نبوّت از مقام صدّیقین و شهدا و صالحین بالاتر است (چون نام انبیا قبل از آنها برده شده است) «من النّبیین و الصدّیقین...» 🔊 نکات : در آیه‌ى پیش، اطاعت از خدا و رهبرى معصوم و حاکمیّت پیامبر، و در این آیه، ضرورت هوشیارى و آمادگى رزمى براى امّت اسلامى و رهبرى حقّ مطرح است. 💡 «حِذْر»، به معناى بیدارى، آماده باش و وسیله دفاع است. 💡 «ثُبات»، جمع «ثُبه»، به دسته‌هاى پراکنده (شامل گروه‌هاى پارتیزانى که دشمن را گیج و تمرکز فکرى او را سلب مى‌کند) مى‌گویند. مسلمانان باید مرزهاى کشور خود را حفظ کنند. عمل به این آیه، رمز عزّت و غفلت از آن، رمز سقوط و شکست مسلمانان مى‌باشد. 📢 پیام ها: 1- مسلمانان باید در هر حال آماده و بیدار باشند، و از طرحها، نفرات، نوع اسلحه، روحیّه، همکارى داخلى و خارجى دشمنان آگاه باشند و متناسب با آنها طرح بریزند و عمل کنند. «یا ایها الّذین آمنوا خذوا حذرکم» 2- آمادگى رزمى در سایه‌ى ایمان ارزش دارد. «یاایّها الّذین آمنوا خذوا حذرکم» 3- مسلمانان باید بسیج شوند. «انفروا جمیعاً» 4- مسلمانان باید از تاکتیک‌هاى مختلف، براى مقابله با دشمن استفاده کنند. «ثبات او انفروا جمیعاً» 5 - شیوه بسیج و مبارزه را خودتان تعیین کنید. «ثبات او انفروا جمیعاً»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا