4_5810037612622122388.mp3
21.7M
﷽
#صفر ١٤٤٤
زمینه کربلا ته عاشقیه
سید رضا نریمانی
@NAFAS_MAHMOUM
4_5850182955405676656.mp3
18.65M
﷽
#صفر ١٤٤٤
هوای قشنگ ترین دقیقه ها
زمینه زیبا سید رضا نریمانی
@NAFAS_MAHMOUM
Mahmoud Karimi - Damane Aloode Va Bare Gonah Avardeam (MusicTarin).mp3
8.87M
﷽
#صفر ١٤٤٤
شاه پناهم بده خسته راه آمدم
زمینه حاج محمود کریمی
@NAFAS_MAHMOUM
Meisam Motiei - Yeki Ba Royaye Haj Amad (MusicTarin).mp3
6.34M
﷽
#صفر ١٤٤٤
یکی با رویای حج آمد
حاجت گرفت وبرگشت
@NAFAS_MAHMOUM
AudioCutter_SH 08(1).mp3
1.23M
﷽
#صفر ١٤٤٤
شنیدم سجیتکم الکرم
شما رو رها کنم کجا برم
@NAFAS_MAHMOUM
﷽
حجاب در اسلام
در اسلام آنچه در عرصه فعاليتهاي اجتماعى بانوان ممنوع شده، اصل حضور در اجتماع نيست؛ بلكه خودنمايی و بی مبالاتی در حفظ حجاب و عفاف است. خداوند متعال درباره همصحبتی با مردان، خطاب به زنان ميفرمايد: فَلاَ تَخْضَعْنَ بِالْقَوْلِ فَيَطْمَعَ الَّذِى فِى قَلْبِهِ مَرَضٌ؛ پس به گونهاي هوس انگيز سخن مگوييد كه بيماردلان در شما طمع كنند. اين آيه نميفرمايد با مردان يا در محل حضور ايشان هرگز صحبت نكنيد؛ بلكه به اين ارزش اخلاقى اشاره دارد كه هنگام صحبت با نامحرمان، عادى و ساده سخن بگوييد و با نرمى و عشوهگری با آنان سخن مگوييد تا مبادا آنان كه مرضى در دل دارند، به طمع افتند.
#اربعین
#حجاب
@NAFAS_MAHMOUM
﷽
حجاب در اسلام
حجاب و عفافِ كامل، دستور و توصيه خداوند مهربان به همه دختران و زنان با ايمان است. قرآن کریم به پیامبرش فرمود: به همسران و دخترانت و زنان مؤمنان بگو؛ جلبابهاى (روسرىهاى بلند) خود را بر خويش افكنند. اين كار براى اينكه شناخته شوند و مورد آزار قرار نگيرند بهتر است؛ (و اگر تا كنون خطا و كوتاهى از آنها سر زده توبه كنند) و خداوند همواره آمرزنده رحيم است.
دستور به حجاب و عفاف نهتنها يك ضرورت اجتماعى براى حفظ عفت جامعه است، بلكه مهمترين راهكار حفظ عفت، كرامت و شخصيت انسانى زنان در عرصههای گوناگون می باشد.
#اربعین
#حجاب
@NAFAS_MAHMOUM
پيامبر(صلى الله عليه وآله) روزى از جمع مسلمانان حاضر در مسجد سؤال كردند كه اَىُّ شَىْء خَيْرٌ لِلنِسَّاءِ؛ چه روش و سيره اى براى زندگانى بانوان بهتر است؟
هر كس به فراخور معرفت خويش جوابى ميداد؛ اما هيچ جوابى پيامبر را قانع نميساخت. در اين هنگام سلمان فارسى كه در آن روزگار پيرمردى باوقار و پر ذکاوت و در ميان آن جمع، به لحاظ ايمان و معرفت بالاتر بود، با خود انديشيد كه پاسخِ اين سؤال دقيق از سطح عمومى انديشه مردان فراتر است. از اين روى، در بحبوحه اظهار نظرهاى گوناگون، خود را به خانه زهرا(عليها السلام) كه متصل به مسجد پيامبر بود، رسانيد و پاسخ سؤال پيامبر را از يگانه دخترش جويا شد. حضرت زهرا(عليها السلام) در پاسخ سؤال پدر فرمودند:خَيْرٌ لِلنِّسَاءِ أَنْ لايَريْنَ الرِّجَالَ وَ لَايَرَاهُنَّ الرِّجَالُ؛ براى زنان بهتر است كه مردان نامحرم را نبينند و مردان نامحرم نيز ايشان را نبينند.
سلمان به جمع حاضر در مسجد بازگشت و پاسخ را طرح نمود. پيامبر دانستند كه اين پاسخ از خود سلمان نيست؛ از اين روى پرسيدند: اين جواب را از كه آموختى؟
سلمان عرضه داشت: سؤال شما را از دخترتان زهرا پرسيدم و چنين پاسخ شنيدم. پيامبر در اين هنگام فرمودند:جُعِلَتْ فِدَاهَا أَبُوهَا ... إِنَّ فَاطِمَةَ بَضْعَةٌ مِنِّى؛ پدرش به فدايش باد ... به راستى كه فاطمه پارهاى از وجود من است.
#اربعین
#حجاب
@NAFAS_MAHMOUM