eitaa logo
نماز اول وقت
81 دنبال‌کننده
6.8هزار عکس
6.2هزار ویدیو
317 فایل
﷽♥️أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ‍‍‍الفرج❁ امام صادق(ع): اولین چیزى که از هر انسانى سؤال مى شود نماز است، در صورتى که نماز او پذیرفته بود بقیه اعمال او نیز امکان دارد پذیرفته شود. ولى اگر نماز.... https://harfeto.timefriend.net/16861702623760
مشاهده در ایتا
دانلود
نشست دهم استاد مومن نسب.mp3
47.15M
👇 🎧 صوت نشست دهم شم سیاسی با حضور جناب آقای مومن نسب دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان تهران 🔻همان طور که عملیات دشمن به سفارت جمهوری اسلامی، تعرض به خاک محسوب میشد که برای مقابله با آن عملیاتی طراحی شد، تعرض به حریم و هویت جمهوری اسلامی ایران هم که تعرض به زنان و نوامیس هست، این را هم باید ورود به تمامیت فرهنگی جمهوری اسلامی در نظر بگیریم. 🔻در برابر چالش تحمیلی حجاب، هم تمامی سی و چند دستگاهی که از بیت المال بودجه میگیرند مسئولیت دارند، هم مردم ما. 🔻اگر مردم وارد میدان شوند و تذکر دهند سره از ناسره خیلی بهتر تشخیص داده میشود. 🔻اگر نیروی انتظامی در کنار مردم باشد و دستگاه قضائی هم حامی آمر به معروف و ناهی از منکر باشد، این مسئله را واقعا میشود از حالت چالش خارج کرد. و یک مسئله ی جزئی تری تبدیل کرد. 🔻همه ی دستگاه های کشور، تمام وزارتخانه ها، اداره ها، سازمان ها، شرکت های خصوصی، دولتی و هرجایی که بیش از پانزده کارمند دارد باید شورای امر به معروف داشته باشد. 🔻اجرای طرح نور نباید مقطعی باشد و عزیزان نیروی انتظامی باید از نیروهای مردمی نیز استفاده کنند. 🔻راه برون رفت از این چالش در وحدت کلمه است 🔻تشریح برخی قوانین حمایت از آمرین به معروف و ناهی از منکر 🔻برخی اقدامات ستاد احیای امر به معروف 🇮🇷 بی_تفاوت_نباشیم .👇 ╔═ 💎 ═══╗ 🆔 @RSh34953 ╚═══ 💎 ═╝ 🌐 به کانال دانش پژوهان و احیاگران ونهی ازمنکر🔗بپیوندید.
10.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👇 🦋این فرمولی که حاج قاسم برای ائمه جماعت مسجد با هوشمندی فوق العاده عنوان میکنند، اولا نشان میدهد که فهم او از دشمن و تاکتیک های جدید دشمن تا چه میزان دقیق و عمیق است و ثانیا این فرمول در نقطه های دیگر هم کاربرد جدی دارد و امروز خلا قابل لمسی است. 📺. 🦋.👇 ╔═💎💫═══╗ 🆔 @RSh34953 ╚═══💫💎═╝ 📡به کانال دانش پژوهان واحیاگران امربه معروف و نهی ازمنکر🔗بپیوندید.
AHADIS4.mp3
37.41M
استاد_علی_تقوی_یگانه 🇮🇷 بی_تفاوت_نباشیم .👇 ╔═ 💎 ═══╗ 🆔 @RSh34953 ╚═══ 💎 ═╝ 🌐 به کانال دانش پژوهان و احیاگران ونهی ازمنکر🔗بپیوندید.
9.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👇 🦋ظلم به اقلیت‌ها در جمهوری اسلامی! 🔻نمونه‌هایی از را در این فیلم ببینید. اگر میخوای روشنگری کنی بسم ا... ⭕️نشر حداکثری 🇮🇷 .👇 ╔═ 💎 ═══╗ 🆔 @RSh34953 ╚═══ 💎 ═╝ 🌐 به کانال دانش پژوهان و احیاگران ونهی ازمنکر🔗بپیوندید.
12tala.mp3
18.04M
باسلام_وعرض_ادب🌸👇 استاد_علی_تقوی_یگانه 🇮🇷 بی_تفاوت_نباشیم .👇 ╔═ 💎 ═══╗ 🆔 @RSh34953 ╚═══ 💎 ═╝ 🌐 به کانال دانش پژوهان و احیاگران ونهی ازمنکر🔗بپیوندید.
11.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👇 ❌فوری،تذکر جدی رهبری برای انجام امر به معروف و نهی از منکر توسط همه ی مردم! ✅حتما ببینیدونشربدید. 🇮🇷 .👇 ╔═ 💎 ═══╗ 🆔 @RSh34953 ╚═══ 💎 ═╝ 🌐 به کانال دانش پژوهان و احیاگران ونهی ازمنکر🔗بپیوندید.
چرا از گشت ارشاد حمایت می کنیم ارسال .mp3
50.1M
👇 🎙چرا از گشت ارشاد حمایت می کنیم؟ ➖گشت ارشاد در سیره پیامبر اسلام ص و امام علی علیه السلام ➖ روایات مهم در باب ارتباط زن و مرد و حجاب و عفاف که کسی براتون نگفته!! ➖ده شبهه کلیدی در باب گشت ارشاد ➖فاجعه روابط آزاد در دانشگاه های کشور ➖ راه کارهای تقابل با کشف حجاب و فتنه حیاء زدایی 💥برای مقابله با فتنه جدید💥 ➖این پست را طوفانی انتشار دهید جمعه ۱۴۰۳/۰۳/۰۷ ➖➖➖ 🇮🇷 .👇 ╔═ 💎 ═══╗ 🆔 @RSh34953 ╚═══ 💎 ═╝ 🌐 به کانال دانش پژوهان و احیاگران ونهی ازمنکر🔗بپیوندید.
📌فراخوان جذب استاد 🔹موسسه آموزش و مشاوره خانواده بهارنکو از مشاورین محترم در شهر شیراز و مرودشت، دعوت به همکاری می نماید 🗓علاقه مندان می توانند درخواست خود را تا تاریخ :چهارشنبه ۳ مرداد ماه در پرس لاین به آدرس زیر وارد نمایند. https://survey.porsline.ir/s/YUAI508E 👈ثبت نام تنها از طریق پرس لاین می باشد و مهلت ثبت نام غیر قابل تمدید خواهد بود. 🌐 ایتا▫️بله @bahar_nekuo
🌸👇 بیانات رهبرمعظم انقلاب درمورد🌸👇 🔹الَّذِينَ إِن مَّكَّنَّاهُمْ فِي الْأَرْضِ أَقَامُوا الصَّلَاةَ وَ آتَوُا الزَّكَاةَ وَأَمَرُوا بِالْمَعْرُوفِ وَ نَهَوْا عَنِ الْمُنكَرِ وَلِلَّهِ عَاقِبَةُ الْأُمُور 📖🌸👇 🦋حدودا" ۲۰تا آیه از قرآن به بصورت مستقیم توصیه می کند.👇 📖سوره آل عمران 🦋سوره توبه 📖سوره اعراف 🦋سوره حج 📖سوره لقمان 🦋سوره طه 📖سوره نساء 🦋سوره نحل 📖سوره نور سوره عنکبوت 🦋سوره تحریم 📖سوره مائده 🔸سوره هود 🦋 ونهی ازمنکر باوجوب شرایط آن شرعا"برهمه مسلمانان مکلف واجب است و درصورت ترک آن طبق حدیثی ازامام رضا علیه السلام اعلان جنگ با خداست.👇 📚 صفحه ۹۵ 🇮🇷 بی_تفاوت_نباشیم .👇 ╔═ 💎 ═══╗ 🆔 @RSh34953 ╚═══ 💎 ═╝ 🌐 به کانال دانش پژوهان واحیاگران ونهی از منکر🔗بپیوندید. 🔹نشرحداکثری...
9.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌱 هر چی تو بگی، هر چی تو بخوای! 👈 خدا میخواد به اینجا برسی!
یه شعر عراقی میگه : انت الأحب اهوای و الگلب راده شی مختصر معناه انت السعادة یعنی تویی که خیلی دوست دارم و قلبم تورو میخواد معناش یچیز کوتاهه تو خوشبختی هستی آقای امام حسین🌱