شعر کودکانه درباره ی حضرت علی اکبر
(مناسب سن بالای شش سال که بر اساس بحث شخصیت محوری قبلا با شخصیت نورانی و فضایل اهل بیت علیهم السلام و مفاهیمی مثل شهادت
آشنا شدن)
برای آشنایی با مبحث شخصیت محوری استاد عباسی ولدی درکانال زیر وارد شوید👇
@shakhsiatemehvari
🏴🏴🏴🏴
خدا برای اینکه جمع بمونیم
گفته تو مسجدا نماز بخونیم
نماز، جماعتش خوبه بچهها
اول ساعتش خوبه بچهها
تو مسجد محله، جمع میشیم تا
با هم تشکر بکنیم از خدا
یکی اذان میگه با صوت زیبا
میگه همه بیاین برای دعا
تو روز عاشورا علی اکبر
با صدای بهشتی چون پیمبر
موقع ظهر اذانو گفت تو میدون
نماز خیلی مهم بوده براشون!
اول وقت امام نمازشو خوند
علی اکبر کنار باباش موند
شبیه پیغمبره قد و بالاش
صورت و قلب مهربون و صداش
امام که دلتنگ پیامبر میشد
با دیدن علی چشاش تر میشد
راه میره اکبر تا که توی صحرا
بوی پیامبر میپیچه همه جا
علی اجازه خواست بره به میدون
امام سریع اجازه داد به ایشون
اگرچه تشنه، اما قهرمان بود
عشق امام حسین و شیعیان بود
رفت و چه زیبا با بدیها جنگید
تا اینکه موقع شهادت رسید
تشنه بود و با دستای پیامبر
سیراب شد و شد به فدای پدر
ما هم شبیه علی اکبریم
عاشق راه و رسم پیغمبریم
وقتی که اسم ایشونو شنیدیم
یک صلوات به آقا هدیه میدیم
پیامبر مهربون خدایی!
میدونم عاشق ما بچههایی!
پیش خدا برای ما دعا کن
اگه که گم شدیم مارو صدا کن
به چشمامون اشک مث بارون بده
به دست ما سینهزنا جون بده
سینه زنیمو به تو هدیه میدم
به مهربونی توئه امیدم
پرچم زدم برا حسین تو خونم
دعا بکن که هیئتی بمونم
🏴🏴🏴🏴
شاعر: فهیمه انوری
کاری از گروه شعروقصه درمسیرمادری
#شعر
#امام_حسین_علیه_السلام
#شعر_کودکانه
#شهادت
#کربلا
#عاشورا
@gheseshakhsiatemehvari
https://eitaa.com/Namazeavalevaght
tameshirin 01 (6).pdf
808.7K
نمونه صفحات کتاب بسیار ارزشمند و جذاب
طعم شیرین خدا
20.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مصاحبه استاد #محسن_عباسی_ولدی در مورد هیئت نوجوانان ثارالله
وقتی بچهها بزرگ فکر میکنن و حرفای بزرگ میزنن، نشون میده که یه روح بزرگ دارن...
@lalaiekhoda
#معرفی_کانال_خوب
https://eitaa.com/Namazeavalevaght
📖 سوره بقره
وَبَشِّرِ الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ أَنَّ لَهُمْ جَنَّاتٍ تَجْرِي مِنْ تَحْتِهَا الْأَنْهَارُ كُلَّمَا رُزِقُوا مِنْهَا مِنْ ثَمَرَةٍ رِزْقًا قَالُوا هَذَا الَّذِي رُزِقْنَا مِنْ قَبْلُ وَأُتُوا بِهِ مُتَشَابِهًا وَلَهُمْ فِيهَا أَزْوَاجٌ مُطَهَّرَةٌ وَهُمْ فِيهَا خَالِدُونَ ﴿۲۵﴾به كساني كه ايمان آورده اند و عمل صالح دارند، بشارت ده، كه باغهائي از بهشت براي آنها است، كه نهرها از زير درختانش جاري است، هر زماني كه ميوه اي از آن به آنها داده شود، ميگويند اين همان است كه قبلا به ما روزي شده بود (ولي چقدر اينها از آنها بهتر و عاليتر است) و ميوه هائي كه براي آنها ميآورند همه (از نظر خوبي و زيبائي) يكسانند، و براي آنها همسراني پاك و پاكيزه است و جاودانه در آن خواهند بود. (۲۵)
إِنَّ اللَّهَ لَا يَسْتَحْيِي أَنْ يَضْرِبَ مَثَلًا مَا بَعُوضَةً فَمَا فَوْقَهَا فَأَمَّا الَّذِينَ آمَنُوا فَيَعْلَمُونَ أَنَّهُ الْحَقُّ مِنْ رَبِّهِمْ وَأَمَّا الَّذِينَ كَفَرُوا فَيَقُولُونَ مَاذَا أَرَادَ اللَّهُ بِهَذَا مَثَلًا يُضِلُّ بِهِ كَثِيرًا وَيَهْدِي بِهِ كَثِيرًا وَمَا يُضِلُّ بِهِ إِلَّا الْفَاسِقِينَ ﴿۲۶﴾خداوند از اينكه مثال (به موجودات ظاهرا كوچكي مانند) پشه و حتي بالاتر از آن بزند شرم نميكند (در اين ميان) آنها كه ايمان آورده اند ميدانند حقيقتي است از طرف پروردگارشان، و اما آنها كه راه كفر را پيموده اند (اين موضوع را بهانه كرده) و ميگويند منظور خداوند از اين مثل چه بوده است؟! (آري) خدا جمع زيادي را با آن گمراه و عده كثيري را هدايت ميكند ولي تنها فاسقان را با آن گمراه ميسازد. (۲۶)
الَّذِينَ يَنْقُضُونَ عَهْدَ اللَّهِ مِنْ بَعْدِ مِيثَاقِهِ وَيَقْطَعُونَ مَا أَمَرَ اللَّهُ بِهِ أَنْ يُوصَلَ وَيُفْسِدُونَ فِي الْأَرْضِ أُولَئِكَ هُمُ الْخَاسِرُونَ ﴿۲۷﴾(فاسقان آنها هستند كه) پيمان خدا را پس از آن كه محكم ساختند، ميشكنند، و پيوندهائي را كه خدا دستور داده بر قرار سازند قطع مينمايند، و در جهان فساد ميكنند، اينها زيانكارانند. (۲۷)
كَيْفَ تَكْفُرُونَ بِاللَّهِ وَكُنْتُمْ أَمْوَاتًا فَأَحْيَاكُمْ ثُمَّ يُمِيتُكُمْ ثُمَّ يُحْيِيكُمْ ثُمَّ إِلَيْهِ تُرْجَعُونَ ﴿۲۸﴾چگونه به خداوند كافر ميشويد در حالي كه شما اجسام بيروحي بوديد و او شما را زنده كرد، سپس شما را ميميراند، و بار ديگر شما را زنده ميكند، سپس به سوي او باز ميگرديد (بنابر اين نه حيات و زندگي شما، از شما است و نه مرگتان، آنچه داريد از خدا است). (۲۸)
هُوَ الَّذِي خَلَقَ لَكُمْ مَا فِي الْأَرْضِ جَمِيعًا ثُمَّ اسْتَوَى إِلَى السَّمَاءِ فَسَوَّاهُنَّ سَبْعَ سَمَاوَاتٍ وَهُوَ بِكُلِّ شَيْءٍ عَلِيمٌ ﴿۲۹﴾او خدائي است كه همه آنچه (از نعمتها) در زمين وجود دارد، براي شما آفريده سپس به آسمان پرداخت، و آنها را به صورت هفت آسمان مرتب نمود و او به هر چيز آگاه است. (۲۹)
https://eitaa.com/Namazeavalevaght
❇️ نکته آیه ۲۶
... يُضِلُّ بِهِ كَثِيرًا وَيَهْدِي بِهِ كَثِيرًا وَمَا يُضِلُّ بِهِ إِلَّا الْفَاسِقِينَ
🔸اضلال و هدايت نسبت به خداوند بر دو قسم است: يكى ابتدايى و ديگرى پاداشى و كيفرى.
هدايت ابتدايى از اوصاف كمالى حق است كه با تعبيرهايى مانند: (انا هديناه السبيل)، و (هدى للناس) از آن ياد شده است و بر دو گونه است: يكى تشريعى كه به معناى ارائه طريق است و نصيب همه انسانها مى شود و ديگرى تكوينى كه شامل همه موجودات اعم از انسان و غير انسان است، چون خداوند همه را از راه فطرت يا غريزه يا ميل به كمالهاى شايسته آنها راهنمايى كرده است: (ربنا الذى اعطى كل شى ء خلقه ثم هدى).
🔹غير از هدايت عمومى ابتدايى، خداى سبحان هدايتى ويژه به نام هدايت پاداشى براى مكلفان دارد كه به معناى رساندن به مطلوب است و نصيب كسانى مى شود كه با حسن اختيار خود بر اثر هدايت ابتدايى خداوند، حق را پذيرفته و به آن عمل كرده باشند، كسى كه طبق هدايت تشريعى به معارف الهى ايمان آورد و به احكام عمل كند خداى سبحان به او از این هدایت که هدایت پاداشی است عطا می کند. (والذين اهتدوا زادهم هدى)
🔸اما اضلال و گمراه کردن ابتدايى از صفات سلبى خداى سبحان است كه به دوصورت فرض مى شود:
۱) تشريعى: يعنى قانون بد و باطل وضع كردن و نطق به باطل كردن و يا بيان نكردن حقيقت. اين گونه اضلال ابتدايى قابل اسناد به خداى سبحان نيست، زيرا از خداوند كه حق محض است كار ناصواب و باطل نشئت نمى گيرد.
۲) تكوينى: يعنى ندادن توفيق و رها كردن آدمى به حال خود و يا وسائل خير را براى او فراهم نكردن. اين گونه اضلال نيز ابتداء به خداى سبحان استناد ندارد؛ زيرا هم با هدايت عمومى تكوينى او كه در آيه شريفه (ربنا الذى اعطى كل شى ء خلقه ثم هدى) مطرح است، منافات دارد و هم با هدايت تشريعى وى ناسازگار است
🔸اما اضلال تكوينى به عنوان كيفر تبهكار به خداوند قابل استناد است ؛ زيرا وقتى انسان با داشتن حجت عقل و نقل و كتاب و سنت به بيراهه برود و با اين كه راه توبه و انابه براى او باز است، بر عصيان و طغيان اصرار ورزد، در اين صورت خداى سبحان او را به حال خود رها مى كند و فيضى از جانب خود نصيب او نمى كند.
🔹اضلال كيفرى گرچه قابل اسناد به خداوند است، ليكن نسبت به خداى سبحان معناى سلبى دارد، نه ثبوتى. اضلال خداوند همان منع فيض و قطع رحمت خاص است ، زيرا ضلالت امرى عدمى است و قابل خلق و ايجاد نيست
🔹 قرآن كريم اضلال ابتدايى را كه به معناى وسوسه، اغوا و دعوت به گناه است، گاهى به شيطان نسبت مى دهد و گاهى به انسانهاى تبهكارى مانند فرعون و سامری به عنوان شیاطین انسی.
تفسیر تسنیم
https://eitaa.com/Namazeavalevaght
-192798975_-226401.pdf
520.7K
نمونه صفحات کتاب ریحانه خدا
کتاب اول
منبع نور بهشت،خنده ی تو فاطمه
اثر استاد عباسی ولدی
#معرفی_کتاب