eitaa logo
نسیم معرفت۲۴(نخبگان مدیا)
275 دنبال‌کننده
2.8هزار عکس
1.3هزار ویدیو
143 فایل
📲اینجارسانه اختصاصی نخبگانی ها برای بهتراستفاده کردن ازوقتشان درفضای مجازی وکسب کلی اطلاعات درزمینه های مختلف هستش😎 به #حسینیه_مجازی_کربلا خوش آمدید ✅جهت ارسال پاسخ مسابقات وارتباط بامدیرکانال 👇👇 🆔️ @Nasim_marefat_24
مشاهده در ایتا
دانلود
8.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حقیقت فرودگاه مهرآباد از دوربین مدار بسته انتهای کلیپ رو منتشر کرده بودن و به دروغ نوشته بودن آخوند به خاطر حجاب با خانوم درگیر شده و کار به اینجا رسیده. اینطوری به این روحانی مظلوم تهمت زدن
نسیم معرفت۲۴(نخبگان مدیا)
ایلان ماسک: آمریکا به سرعت ورشکست خواهد شد 🔹ایلان ماسک ورشکستگی قریب الوقوع و سریع ایالات متحده
قطعا تحریم ها موجب رشد و خودکفایی خواهد بود و این رو در عمل دیدیم. اما هر کسی هم بگه تحریم بی اثر در بعضی مشکلات هست دروغ گفته! موضوع اینجاست که بعضی ها فکر میکنن غرب واقعا دنبال رسیدن به توافقی منطقی برای کنارگذاشتن تحریم هاست. ببینید دوستان! حتی اگر مقاومت رو کنار بگذاریم، هسته ای رو تعطیل کنیم، موشکی و پهپادی و کلا صنایع دفاعی رو کنار بگذاریم، از سه جزیره ایرانی بگذریم حتی از نام خلیج فارس بگذریم، تمام مسائل حقوق بشری مدنظر غربی ها مثل انصراف از اعدام قاچاقچیان و قاتلین و جاسوسان تا حذف واژه شهادت از کتابهای درسی به دلیل نوعی آموزش خشونت به کودکان و آزادی پوشش به سبک غربی ها رو هم بپذیریم و همجنس گرایی رو هم به صورت قانونی به رسمیت بشناسیم و... باز هم این حرامی ها یک بهانه جدید برای بازگردوندن تحریم ها برامون میتراشن! ببینید دیگه، اوکراین رسما خودش اعلام کرد ایران به روسیه موشک نداد ولی غرب به همین بهانه کشتیرانی و هواپیمایی ما رو اخیرا تحریم کرد. این مسئله ای هست که متاسفانه بعضی ها درک نمیکنند.
10.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. مذاکره با آمریکا هیچ فایده‌‌ای ندارد! 🔹حضرت آیت الله خامنه‌ای در خطبه‌های نمازجمعه تهران.
10.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بی دلیل نیست که رهبری معظم انقلاب این پیر فرزانه خردمند فرمودند کسانی که دَم از مذاکره با آمریکا میزند یا ازالفبای سیاست چیزی نمیدانند یا الفبای غیرت را بلد نیستند.
نسیم معرفت۲۴(نخبگان مدیا)
ایلان ماسک: آمریکا به سرعت ورشکست خواهد شد 🔹ایلان ماسک ورشکستگی قریب الوقوع و سریع ایالات متحده
🔺 ماه پیش برای مذاكره رفته بود دیدن ترامپ، شنیده بود ترامپ اهل معامله است 🔹الان ترامپ میگه استعفای نخست‌وزیر کانادا نتیجه تلاش او بوده و کانادا باید ايالت ۵۱ آمریکا بشه. 🔸به قول کیسینجر: دشمن آمريكا بودن ممكن است خطرناك باشد اما دوست آمريكا بودن کشنده است.
13.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فرمول و شیوه‌ی مذاکره کردن آمریکا از زبان رهبر انقلاب 🔹چرا مذاکره با آمریکایی‌ها فايده‌ای برای ما ندارد؟
5.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مقام‌معظم رهبری: 🔹کسانی که دَم از مذاکره با آمریکا میزنند یا ازالفبای سیاست چیزی نمیدانند یا الفبای غیرت را بلد نیستند..... 🔹در حالیکه دشمن اخم میکند و متکبرانه حرف میزند و اینطور به ملت ایران اهانت میکند و تصریح میکند علیه منافع این کشور اقدام میکند یه عده ای ذلیلانه و زبونانه میگویند برای مذاکره برویم یا نرویم. 🔹این اهانت به غیرت مردم ایران و اهانت به عزت مردم ایران است. این نشانه بی غیرتی ست این سیاستمداری نیست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. نطق بی‌سابقه رئیس مجلس عراق خطاب به نتانیاهو: ای حرامزاده! ما را تهدید می‌کنی؟! ما ملتی هستیم که شهادت را افتخار و عزت می‌دانیم 🔹محمود المشهدانی رئیس مجلس عراق: فلانی می‌گوید که "در آتش بازی می‌کنید و می‌ترسم که شما را بسوزاند." و من به او می‌گویم: ای حرامزاده! این راه ماست! ما را به مرگ تهدید می‌کنی؟! 🔹ما ملتی هستیم که شهادت را افتخار و عزت می‌دانیم؛ ما مردمی هستیم که عاشق شهادتیم و به آن ارج می‌نهیم.
10.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انهدام بمب سنگرشکن توسط سامانه ۹ دی در رزمایش نطنز در مرحله نخست رزمایش مشترک اقتدار پدافند هوایی در نطنز، سامانه موشکی ۹ دی هوافضای سپاه توانست در کمتر از ۱۵ ثانیه بمب سنگرشکن رها شده از جنگنده را رهگیری و در فاصله ۱۷ کیلومتری با موفقیت منهدم کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جناب وزیر به سرمایه گذار با روی باز خیر مقدم میگویند و تکریم میکنند. نمیگویند بِجُنب! تمام حرف شما و دوستانتان این است که رشد ۸ درصدی محقق نخواهد شد مگر اینکه FATF امضا شود تا مشکل مراودات مالی خارجی حل شود برای ورود و جذب سرمایه گذار! جناب دولت! ایران سرمایه گذار کم ندارد، شما توانایی جذب ندارید. از نظر شما سرمایه گذار فقط کسی‌ست که چشمانی آبی داشته باشد و کراوات بزند و انگلیسی صحبت کند. تمام درد سرزمینمان این نوع تفکر غلط شماهاست که بدون خارجی ها نمیشود و نمیتوانیم. نگاهتان به ظرفیت های داخلی باشد! اعتماد کنید! همانها که خارجی ها برایشان سر و دست میشکنند! یکی از مصادیق "مدیریت تحریم " یعنی پرداختن به این موضوع و موضات مشابه! راست گفت که صیاد به دنبال صید میگردد..‌
32.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‼️ یک عده‌ای تصور می‌کنند خون‌هایی که در راه دفاع از حرم ریخته شد، هدر رفت! این خطای بزرگ و این اشتباه بزرگ را این‌ها می‌کنند...