🔰عمــــــلی نورانی و اثربخش 👇👇👇👇👇👇
✅ شيخ طوسي (رضي الله عنه) فرموده است: هنگام اجابت دعا ساعت آخر روز جمعه تا غروب آفتاب است، سزاوار است مؤمن در آن ساعت بسيار دعا كند. و روايت شده است: ساعت اجابت دعا، هنگامي است كه نيمي از خورشيد غروب كرده باشد، و نيمه ديگر آن در مغرب ديده شود. حضرت فاطمه (سلام الله عليها) در آن هنگام دعا مي كرد، بنابراين دعا در آن ساعت مستحب است. و دعايي را كه از پيامبر (صلّي الله عليه و آله) روايت شده مستحب است در ساعت اجابت دعا بخواند.
و آن دعا اين است:👇👇👇
⬅️ سُبْحَانَكَ لاَ إلَهَ إلاَّ أَنْتَ يَا حَنَّانُ يَا مَنَّانُ يَا بَدِيعَ السَّمَاوَاتِ وَ الأَْرْضِ يَا ذَا الْجَلاَلِ وَ الإِْكْرَامِ
پاك و منزّهي، پرستيده اي جز تو نيست، اي پرمهر اي بخشايشگر، اي پديدآورنده آسمانها و زمين، اي داراي بزرگي و كرم.
التماس دعای فرج 🤲
🌷دبستان پسرانه نور بصیرت🌷
www.noorbasirat.ir
🍃🌼سلااااام بچه های مهربونم🍃🌼 🥇لطفا این کارتون رو ببینید و بعد بگید چه نکته آموزنده اخلاقی از این کا
نکات مهم کارتون 💐مهارت های زندگی💐
1⃣ درس و مشق برای همه لازم است🦋
2⃣ برای رسیدن به چیز های خوب باید سختی کشید 🦋
💐🎉🌸👆👆👆
احسنت بر هوش و ذکاوت دانش آموز عزیزمون آقای محمد رضا رحیمی که به درستی برداشت خودشون از کارتون رو ذکر کردند
👏👏👏😍😘🎊
☑️ @f_noorbasirat
4_6001539660206068343.mp3
1.6M
#جمعه
#معرفت_مهدوی
🔻پاسخ به یک پرسش پرتکرار:
💎 ما چه کاری میتونیم برای امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف ) انجام بدیم؟
🔅امروز بزرگترین کمک به امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف ) چه کاری است؟
⚜@Noor_Basirat_sch
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 هنر آسمانی زندگی کردن در خانه
🔻 خیلی وقتها در زندگی کم میآوریم و احساس میکنیم تلاشمان جواب نمیدهد. احساس میکنیم هر کاری میکنیم همسر و بچه مان متوجه نمیشوند! در سوره ذاریات آیه ۲۳ آمده، رزق شما در آسمان است. از امشب هر کاری میکنید به عشق آسمان انجام دهید. زمین توان و لیاقت جبران را ندارد. یک قاب در خانهتان بزنید و روی آن بنویسید السلام علیک یا فاطمه الزهرا (س)... . پدر و مادر و بچهها! نیت کنید و بگویید یا فاطمه زهرا شما حرم ندارید... از امشب خانه ما حرم شماست... جارو میکنید، ظرف میشویید، هر کار و فعالیتی میکنید به عشق حرم انجام دهید. در حرم کسی غر نمیزند، خسته نمیشود، منّت نمیگذارد و انتظار تشکر ندارد. این یعنی هنر آسمانی زندگی کردن.
دکتر سعید عزیزی
#تربیت_فرزند
#تربیت_همسرانه
✅ @Noor_Basirat_sch
36.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اردوی_زیارتی
تشرف به حرم مطهر امام رضا علیه السلام
🏴🏴روز شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
@Noor_Basirat_sch
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
#شنبه
🧗♂#انگیزشی
🏆#موفقیت_دست_یافتنی
🌼آنکه امروز را از دست میدهد فردا را نخواهد یافت. خوشبختی آینده💖 در استفاده کردن از زمان حالست.
#موفقیت_توفیق_بندگی_خداست
@Noor_Basirat_sch
#موفقیت
💡 دو ویژگی تعیینکننده افراد موفق: افراد #موفق هنگام مواجهه با موقعیتهای جدید و تغییرات بزرگ به خود میگویند: " میدونم این موقعیت ترسناکه، اما انجامش میدم " و شعارشان این است: "بترس ولی انجام بده "
افراد #موفق هنگام روبرو شدن با چالشهای بزرگ و موقعیتهای مبهم به جای اینکه بگویند: " اگر نشد چی ؟ " به خود میگویند: " اگر شد چی ؟" " اگر این بار موفق شدم چی ؟" " اگر جواب مثبت بود چی ؟"
💥این تغییر رویکرد و تغییر #نگرش شما را از یک فرد منفیگرای ناخودآگاه به فردی مثبتاندیش تبدیل میکند. یادتان باشد وقتی میترسید احتمال گرفتن تصمیمهای اشتباه زیاد است.
#موفقیت_توفیق_بندگی_خداست
🏆 @Noor_Basirat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 حضرت زهرا رو چجوری به بچه هامون معرفی کردیم؟
🔻 در الگوسازی ما میگوییم الگوی ما حضرت زهراست. اما وقتی میپرسیم حضرت زهرا کیست، معمولا گفته میشود کسی که خیلی به حجاب اهمیت میدادند و خیلی مادر خوبی بودند!! آیا فقط همین خصوصیات حضرت زهرا بوده است؟! هر کسی با اندک تحلیلی میدانست که بعد از جریان سقیفه، حکومت دیگر به امیرالمومنین نمیرسد. اما چرا حضرت زهرا این همه فعالیت میکردند، خطبه میخواندند، روز و شب گریه میکردند و قهر سیاسی داشتند؟ دلیل حضرت این بود که میخواستند جهل تثبیت نشود. آیا حضرت زهرا را اینطور برای بچهها توصیف کردهایم؟
دکتر علی غلامی. تربیت دخترانه
#تربیت_فرزند
✅ @Noor_Basirat_sch
#یکشنبه
#خانواده_آسمانی
#قسمت_بیست_و_دوم
۳۳ درصد❣
💟 میدانید و میدانیم که همه چیز با آگاهی و شناخت آغاز می شود. شما چقدر خود و زندگی خانوادگیتان را می شناسید؟ ما به شما سه منبع آگاهی بخش با سهم ۳۳ درصد معرفی می کنیم تا با کنار هم گذاشتن آنها به ۹۹ درصد شناخت برسید:
👈 خود مشاهده گری: یعنی رسیدن به پاسخ سؤال هایی همچون: درباره رفتار و شخصیت خودمان چه نظری داریم؟ خود را چگونه زوجی میدانیم؟ برای داشتن یک خانواده سالم و بانشاط چه توانمندی ها و ظرفیت هایی لازم است؟
👈مقایسه اجتماعی: خود و خانواده تان را با دیگران مقایسه کنید؛ نترسید! مقایسه کردن اگر برای شکار عیب خود و صید رشد باشد، کار شایسته ای است
خداوند در قرآن از بیان مقایسه بین ملتها و حتی میان بهشتیها و جهنمی ها برای هدایت مردم استفاده می کند؛ البته نتیجه مقایسه نباید تحقیر خود و خانواده مان باشد. یادتان نرود ما در پی انگیزه های تعالی هستیم.
معیار مقایسه نیز باید هم خانواده های موفق، هم خیلی موفق ترها و هم خانواده های ناموفق باشد. خانواده های آشفته هم گاهی درس هایی دارند.
👈 بازخورد اجتماعی: درباره خود، خانواده و کارهایمان از افراد توانمندی آگاه، دلسوز و امین قضاوت بخواهیم. از مشاوران خانواده هم غفلت نکنیم.
↩️ تذکر: برای رسیدن به یک شناخت کامل، باید هر سه راه با هم و در کنار هم باشد.
#بصیرت_تنها_یک_مدرسه_نیست
@Noor_Basirat_sch