eitaa logo
(✌️#آتاظهور✌️) ‌‌‌‌‌‌‌‌
4.5هزار دنبال‌کننده
61.1هزار عکس
56.5هزار ویدیو
1.7هزار فایل
https://eitaa.com/joinchat/3122724864Cdeade52bf9 (لینک مادرتلگرام) ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری https://t.me/Noori82325 #یازهرای_مرضیه #حضرت_زهرا #زهرا #مادر #ایام_فاطمیه #فاطمیه #عزاداری #فاطمه_الزهرا #حضرت_فاطمه #فاطمه_پاره_تن_من_است_هرآنكس_كه.
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴استاد رائفی‌پور: امام زمان(عج) به ظهورشان 🔺تصویر باز شود
⭕️ در نیویورک، هر ۲ دقیقه یک نفر به علت کرونا جان می بازد 👤فرماندار ایالت نیویورک: 🔹 در ۲۴ ساعت گذشته در نیویورک، ۷۹۹ نفر جان خود را از دست داده اند. با این اوصاف، در هر ۲ دقیقه، یک نفر در نیویورک به علت ابتلا به کووید-۱۹ جانشان را از دست می دهند. 🔹 روز گذشته در نیویورک، بیشترین شمار جان باختگان در یک روز، ثبت شد و روزهای آتی نیز به اندازه گذشته بد خواهد بود. هرچه تعداد بیمارانی که از دستگاههای تنفس مصنوعی استفاده می کنند بیشتر باشد به همان نسبت، احتمال در دسترس بودن این دستگاهها کمتر خواهد بود. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری @noori82325 🇮🇷 با ما همراه باشید.
13.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 📝 استاد « دوگانه طب سنتی و مدرن » ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری @noori82325 🇮🇷 با ما همراه باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پیشگویی عصر ارتباطات و اینترنت.mp3
1.43M
⭕️ وقتی دنیا خواسته و ناخواسته در راستای پیش میرود... 🔺پيشگويی "عصر اینترنت" توسط آیت الله خزعلی(ره) برگرفته شده از جلسه تفسیر قرآن/ذیل آیۀ شریفۀ: " و لَقَد کَتَبنا فِی الزَّبور... " 📅 قم-سال ۱۳۵۵ هجری شمسی ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری @noori82325 🇮🇷 با ما همراه باشید.
5.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ اگه این هفت علامت رو داری، منتظر واقعی ظهور هستی... 🔊 استاد ماندگاری
14.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💫 یک قانون عجیب 👤 علی زکریائی ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری @noori82325 🇮🇷 با ما همراه باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
10.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴نبرد نبردی که کودک در آن پیر میشود " " 🔺ارتقاءسواد رسانه ای و افکار عمومی در این جنگ رسانه ای... 💡آگاهی از شرایط پیش از و آینده انقلاب... 🔹پیگیری علائم ❗️❗️ چندساعتی مهمان ماباشید اگرخوشتان نیامدلفت بدین ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری @noori82325 🇮🇷 با ما همراه باشید.
🔴 یادداشت قاسم ترخان در خبرگزاری مهر: «ممكن است امام زمان به كرونا مبتلا شود» مدیر گروه تخصصی علوم انسانی قرآنی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه : قرار نیست امام زمان (عج)، نظام اسباب و مسببات را به هم بریزد، همان‌گونه که سنت خدا نیز چنین چیزی نیست. عالم بر اساس نظام اسباب و مسببات اداره می‌شود، لذا ممکن است خود امام نیز که جزئی از همین عالم است، به بیماری مبتلا شود و از ما خواسته شود که برای سلامتی آن حضرت دعا کنیم 🌕 خودتون قضاوت کنید ❌ پناه برخدا این دیگه ازاون حرفاس ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری @noori82325 🇮🇷 با ما همراه باشید.
ما از خم پرجوش ولایت مستیم عهدی ازلی با ره مولا بستیم بنگر که وظیفه چیست در این میدان ما افسر جنگ نرم آقا هستیم🌱 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری @noori82325 🇮🇷 با ما همراه باشید.
مهم نیست!آن بیرون چه خبر است. ❤️❤️ دشمنند یادوست؛مهربان یا نامهربان؛ ❤️❤️ هرکس که شما را دوست ندارد حرامی است پس با حرام لقمه مدارا نمیشود ❤️❤️❤️❤️❤️ من بہ گشوده شدن تمام گره ها ایمـان دارم ❤️❤️ چون علمدار این انقلاب امام خامنه ای حفظه الله تعالی💕ست ❤️❤️ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری @noori82325 🇮🇷 با ما همراه باشید.