هدایت شده از ایران آنلاین ✌️
⭕️ ترور شخصیت؛ تکمیل جنایت موساد
♨️ فعال رسانهای در کانال تلگرامی خود نوشت: دکتر شهید "محسن فخری زاده"، پدر برنامه هسته ای ایران در مقیاس صنعتی و یکی از پایه گذاران مهم آن است. او چند دهه خون دل خورد تا این باغ به ثمر نشست.
🔻 چگونه می شود او را حامی برجامی جا زد که 95درصد برنامه هسته ای (حاصل زحمت 37 ساله اش) را نابود یا تعلیق کرد، سامانه انسانی فعال در آن را پراکنده ساخت و به ترورش ختم شد؟!
💢 او ترور شد، چون برنامه هسته ای ترور شد. ترور شد، چون بودنش می توانست این برنامه را احیا کند؛ برنامه ای که از نگاه غرب با برجام مهار و به بند کشیده شد.
🔴 متهمان تحمیل برجام اگر خود آبرو داشتند، این قدر رسوا تحریف نمی کردند که شهید توسعه برنامه هسته ای را شریک جرم خود در تخته کردن درِ آن جا بزنند! آیا این تحریف و توهین حقیرانه، ترور شخصیت این دانشمند خدمتگزار، پس از ترور فیزیکی او توسط جنایتکاران موساد نیست؟!/محمد ایمانی
@iran_onlin_ir
هدایت شده از ایران آنلاین ✌️
⭕️ آقای آشنا! نکند بایدن از انقلابیون آمریکای لاتین است؟!
♨️ حسامالدین آشنا مشاور فرهنگی (امنیتی) رئیسجمهور در کانال خود نوشت: «بازی زیرکانهای است احتمال میدهند که بایدن در یک ماه اول کار خود بعضی گشایشهای اقتصادی را ایجاد خواهد کرد. طبق طرح مجلس، دو ماه فرصت خواهیم داشت برای جلوگیری از تعلیق پروتکل الحاقی. فرضاً که اول دی ماه ابلاغ بشود تا اول اسفند فرصت هست یعنی یک ماه بعد از شروع دوران بایدن! به عبارت دیگر، گشایشهای قطعی بایدن را نه بر اثر تحلیل درست دولت و وزارت امور خارجه و سه سال استقامت ملی بلکه به اسم طرح مجلس و فشار تهدید، به نفع خودشان مصادره خواهند کرد و تأییدی بر درستی تفسیر خودشان در نظر خواهند گرفت؛ لابد این بازی برای انتخابات 1400 هم مصرف خوبی خواهد داشت.
🔻 وعده «گشایش اقتصادی در ماههای آینده» مانند وعده «100 روزه» و «رفع همه تحریمها و حل همه مشکلات آب و هوا و اشتغال با توافق و...»، شگرد شناخته شده و نخنمای طیف متبوع آقای آشناست و عجیب است که او هفت سال پس از این وعده درمانیهای فریبنده (با تاریخ مصرفهای انتخاباتی) رویش میشود که باز هم از طرف دولت آمریکا، وعده دیگری درباره «گشایش اقتصادی» بدهد. چشم مردم ما روشن که مشاور رئیسجمهور، گشایش اقتصادی را داخل جیب دولت آمریکا میبیند و بهگونهای حرف میزند که انگار مشغول نگارش نطقهای انتخاباتی در سال 92 یا حتی 96 است!!
🔴 با مزهتر این که او رفتار طیف متبوع خود در گره زدن مسئولیتها به انتخابات را به مجلس میچسباند و حال آن که حتی وزیر خارجه (دیپلمات ارشد آنها) بارها چه در سخنرانی شورای روابط خارجی و چه قبل از آن در دیدار با البرادعی و دیگران، در حد التماس از آمریکاییها و غربیها میخواهد که اگر برای سرنوشت طیف متبوع او در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری نگرانی دارند، به آنها امتیاز بدهند تا بتوان در انتخابات خرج کرد وگرنه مردم جور دیگری انتخاب میکنند که موجب بازنشستگی و بیکار شدن امثال من میشود(!)
💢 تلاش آقای آشنا برای تحمیق عمومی و توهین آشکار به شعور مردم در حالی است که دولت با وعده پیاپی گشایش اقتصادی، تورمهای 600-700 درصدی را به بخشهایی مانند مسکن، خودرو، ارز و سکه و اقلام مصرفی عمومی تحمیل کرد و دانسته و ندانسته، اقتصاد ملی با ظرفیتهای درونزای فراوان، را تبدیل به گروگان شیادیهای غرب نمود. و بالاخره اینکه، مشاور امنیتی دولت (در لباس مشاور فرهنگی) طوری بایدن را بزک میکند که کسی از پشت کوه آمده باشد، خیال میکند یک نفر از انقلابیون آمریکای لاتین در آمریکا سرکار آمده؛ نه کسی که معاون رئیسجمهور در دولت اوباما و عاشق سینهچاک صهیونیستها بود!! اعمال تحریمهای ویزا، آیسا، سیسادا و پایهگذاری تحریم کاتسا، یادگارهای پسابرجامی دولت دموکراتها (اوباما- بایدن) درست بلافاصله پس از اجرای برجام است.
@iran_onlin_ir
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
7.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تحلیل_تصویری
♻️ ترور دوم؛ چرا دولتیها شهید فخریزاده را حامی برجام جا زدند؟
گزارشی از رسوایی خبرگزاری دولت در انتساب دروغ بزرگ به شخصیت شهید فخری زاده
🔺کانال حميد رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از لطائف سیاسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سید محمود نبویان در برنامه جهان آرا :
بنده آماده مناظره با اعضاي اصلي تيم مذاکرات هسته اي در مورد برجام هستم، چرا قبول نميکنند؟
🆔 @lataefsiasi
یوسف شیری:
سلام علیکم. شب بخیر، بالاترین سند خدایی 👇 برای خرید و فروش
سوره التوبة
إِنَّ اللَّهَ اشْتَرَىٰ مِنَ الْمُؤْمِنِينَ أَنفُسَهُمْ وَأَمْوَالَهُم بِأَنَّ لَهُمُ الْجَنَّةَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ فَيَقْتُلُونَ وَيُقْتَلُونَ وَعْدًا عَلَيْهِ حَقًّا فِي التَّوْرَاةِ وَالْإِنجِيلِ وَالْقُرْآنِ وَمَنْ أَوْفَىٰ بِعَهْدِهِ مِنَ اللَّهِ فَاسْتَبْشِرُوا بِبَيْعِكُمُ الَّذِي بَايَعْتُم بِهِ وَذَٰلِكَ هُوَ الْفَوْزُ الْعَظِيمُ
ﻳﻘﻴﻨﺎً ﺧﺪﺍ ﺍﺯ ﻣﺆﻣﻨﺎﻥ ﺟﺎﻥ ﻫﺎ ﻭ ﺍﻣﻮﺍﻟﺸﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺑﻬﺎﻱ ﺁﻧﻜﻪ ﺑﻬﺸﺖ ﺑﺮﺍﻱ ﺁﻧﺎﻥ ﺑﺎﺷﺪ ﺧﺮﻳﺪﻩ ; ﻫﻤﺎﻥ ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺩﺭ ﺭﺍﻩ ﺧﺪﺍ ﭘﻴﻜﺎﺭ ﻣﻰ ﻛﻨﻨﺪ ، ﭘﺲ [ ﺩﺷﻤﻦ ﺭﺍ ]ﻣﻰ ﻛﺸﻨﺪ ﻭ [ ﺧﻮﺩ ﺩﺭ ﺭﺍﻩ ﺧﺪﺍ ] ﻛﺸﺘﻪ ﻣﻰ ﺷﻮﻧﺪ [ ﺧﺪﺍ ﺁﻧﺎﻥ ﺭﺍ ] ﺑﺮ ﻋﻬﺪﻩ ﺧﻮﺩ ﺩﺭ ﺗﻮﺭﺍﺕ ﻭ ﺍﻧﺠﻴﻞ ﻭ ﻗﺮﺁﻥ [ ﻭﻋﺪﻩ ﺑﻬﺸﺖ ﺩﺍﺩﻩ ﺍﺳﺖ ] ﻭﻋﺪﻩ ﺍﻱ ﺣﻖ ; ﻭ ﭼﻪ ﻛﺴﻲ ﺑﻪ ﻋﻬﺪ ﻭ ﭘﻴﻤﺎﻧﺶ ﺍﺯ ﺧﺪﺍ ﻭﻓﺎﺩﺍﺭﺗﺮ ﺍﺳﺖ ؟ ﭘﺲ [ ﺍﻱ ﻣﺆﻣﻨﺎﻥ ! ] ﺑﻪ ﺍﻳﻦ ﺩﺍﺩ ﻭ ﺳﺘﺪﻱ ﻛﻪ ﺍﻧﺠﺎم ﺩﺍﺩﻩ ﺍﻳﺪ ، ﺧﻮﺷﺤﺎﻝ ﻭ ﺷﺎﺩ ﺑﺎﺷﻴﺪ ; ﻭ ﺍﻳﻦ ﺍﺳﺖ ﻛﺎﻣﻴﺎﺑﻲ ﺑﺰﺭﮒ .(١١١)
لطفا"خوب توجه فرمائید
جنس مورد خرید و فروش،جان و مال مومنان
بهای جنس، بهشت
خریدار، خدای متعال
شاهد، تورات و انجیل
ضامن، خدای مهربان🌹
خسته ام از وعدهٔ شیرین" صدها من یه غاز"
باورِ طبلِ تُهیِ شیخ و #روحانی بس است
می رود هرساله پول خلق در جیبت کلک
جانم این باور رها کن، رَمی و قربانی بس است
می کشم ناز تورا ای ماهِ نازم روز و شب
ناز کردن با من از آنی که می دانی بس است
دیدمت در زیر باران یار داری در بغل
گفتمت از یار #برجام، بوسه درمانی بس است
می کُشم خود را به نازت ای که در جان منی
خودکشی دیگر بدان چاقوی زنجانی بس است
شادمان دیگر نگردد خلق ما با وعده ها
این حنا رنگی ندارد، گربه رقصانی بس است
شبـََ۪۪۪ٜ۪۪ٜؒؔؒؔؒؔؒؔ℘ـَ۪ٜ۪ٜ۪ٜ۪ٜ۪ؔٛٚؔ͜͡❁ٖٖٖـََ۪۪۪ٜ۪۪ٜؒؔؒؔؒؔت قشـََ۪۪۪ٜ۪۪ٜؒؔؒؔؒؔؒؔ℘نـَ۪ٜ۪ٜ۪ٜ۪ٜ۪ؔٛٚؔ͜͡❁ٖٖٖـََ۪۪۪ٜ۪۪ٜؒؔؒؔؒؔگ🌹🙏🌹👇
@onlin313 .
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
.
♻️ آیا مجلس یازدهم، حرمت قانون خود را نگه میدارد و در صورت عدم اجرای مفاد این قانون و عدم لغو کلیه تحریمها و استنکاف دولت برای لغو اجرای پروتکل الحاقی، مقاماتی که امتناع کردهاند یعنی حسن روحانی را برای اجرای حکم حبس و زندان (از ۲ تا ۲۵ سال) به قوه قضاییه معرفی میکنند؟
🔺یاداشت حمید رسایی در این باره را اینجا بخوانید🔻
eitaa.com/rasaee/4133
eitaa.com/rasaee/4134
.
▪️ ابعاد مهم قانون جدید هستهای مجلس
♻️ حبس و زندان در انتظار روحانی
🔹 قسمت اول
🔰 حمید رسایی: روز چهارشنبه طرح «قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریمها و صیانت از منافع ملت» از سوی نمایندگان مجلس تصویب شد. این قانون پس از طرح ابهام از سوی شورای نگهبان به مجلس بازگشت و با انجام اصلاحاتی دوباره رای نمایندگان را گرفت؛ شورای نگهبان هم در نهایت این طرح را مغایر با قانون اساسی و شرع تشخیص نداد و رئیس مجلس آن را به اقای روحانی ابلاغ کرد.
علیرغم انتقادات واردی که برخی نمایندگان به نحوه اداره مجلس در زمان تصویب این طرح بویژه پس از بازگشت از شورای نگهبان داشتند، اما به تناسب اقدامات معنیدار دولت روحانی و در مقایسه با انفعال مجلس دوره لاریجانی، این مصوبه مجلس یازدهم را باید یک گام به پیش دانست.
مطابق این قانون، چرخ هستهای که با اشاره غربیها و به دست حسن روحانی متوقف شده بود، در صورت اجرا، مجددا به حرکت درخواهد آمد و غنیسازی ۲۰ درصد آغاز، راکتور آب سنگین خنداب اراک احیا، ماشینهای پیشرفته نسل دو نصب و بسیاری از اقدامات دیگر انجام میشوند.
مطابق بند نهم این قانون، در صورت عدم لغو تحریمها (لغو کامل تحریمهای هستهای، نظامی، حقوق بشری و امثال آن) و عدم اصلاح سیستم مبادلات بانکی، اجرای پروتکل الحاقی نیز پس از گذشت دو ماه از زمان لازم الاجرا شدن آن، متوقف میشود.
هر چند معتقد بودم که در خصوص پروتکل الحاقی این شرط باید برعکس قرارداده میشد یعنی ابتدا باید اجرای پروتکل بلافاصله با این قانون متوقف و اجرای مجدد آن، مشروط به تحقق شروط ذکر شده تا دوماه آینده میشد که ظاهرا به دلیل مصوبهای در شورای عالی امنیت ملی، امکان آن نبود.
اما مهمتر از همه این موارد، بند هفتم و نهم این قانون است. اینگونه برداشت میشود که همین دو بند (بویژه بند نهم) روحانی را عصبانی کرده وگرنه قبل از این هم قانون مشهور به ۲۰ دقیقهای توسط لاریجانی به تصویب رسید و بند سه آن هم مهم بود ولی روحانی هرگز احساس خطری نداشت.
برای روحانی حتی خطوط قرمز تعیین شده از سوی رهبر انقلاب هم مهم نبود که اگر بود به آنها پاییند میماند. روحانی در مورد طرح اخیر مجلس درباره بسته معیشتی هم نشان داد به اجرای قانونی که قبول نداشته باشد، پای بند نیست.
اما چرا این دو بند قانونی او را عصبانی کرده است؟ چون این قوانین ضمانت اجرایی نداشتند. اما در قانون اخیر، مطابق بند هفتم آن، تشخیص تحقق شروط قید شده در قانون برای لغو اجرای پروتکل الحاقی، با مجلس شورای اسلامی است و مطابق بند نهم، مسئولان دولتی به تناسب امتناع یا ممانعت از اجرای این قانون به مجازات تعزیری درجه دو تا پنج قانون مجازات اسلامی محکوم میشوند.
مطابق مجازات تعزیری درجه دو تا پنج قانون مجازات اسلامی، مستنکفین از اجرای این قانون به حبس و زندان بیش از دو تا بیست و پنج سال، جزای نقدی، انفصال دائم از خدمات دولتی و عمومی، محرومیت از حقوق اجتماعی بیش از پنج تا پانزده سال، ممنوعیت دائم از یک یا چند فعالیت شغلی یا اجتماعی برای اشخاص حقوقی محکوم میشوند.
🔺قسمت دوم یادداشت را اینجا بخوانید🔻
eitaa.com/rasaee/4134
.
▪️ ابعاد مهم قانون جدید هستهای مجلس
♻️ حبس و زندان در انتظار روحانی
🔹 قسمت دوم
t.me/www_rasaee_ir/9992
🔰 حمید رسایی: اکنون این چند سئوال در برابر ماست:
۱. آیا غربیها برخلاف ذات خبیثشان تحریمها را لغو خواهند کرد؟ دقت کنید متن بند هفتم قانون این است: (کشورهای ۴+۱ باید نسبت به احرای تعهدات خود و لغو کامل تحریمهای هستهای، نظامی، حقوق بشری و امثال آن اقدام کنند) اگر غربیها به این حق ملت ایران تن ندهند سئوال دوم در برابر ما قرار میگیرد.
۲. آیا روحانی برخلاف مسیری که تاکنون رفته، از عقبنشینی هدفمند و انفعالی در پرونده هستهای تغییر ریل میدهد و به جای پذیرش هزینههای سازش، خود را برای چالش (که بسیار کمتر از هزینه های سازش است) آماده میکند و این قانون را اجرا خواهد کرد یا همانطور که در این روزها شعار داده، این قانون را مضرّ میداند و از اجرای بندهای آن استکاف میکند؟ در این صورت نوبت سئوال سوم است.
۳. آیا مجلس یازدهم، حرمت قانون خود را نگه میدارد و در صورت عدم اجرای مفاد این قانون و عدم لغو کلیه تحریمها و استنکاف دولت برای لغو اجرای پروتکل الحاقی، مقاماتی که امتناع کردهاند یعنی حسن روحانی را برای اجرای حکم حبس و زندان (از ۲ تا ۲۵ سال) به قوه قضاییه معرفی میکنند؟ آخرین مرحله متوجه آقای رییسی است.
۴. آیا در صورت عدم تحقق شروط قانون توسط رییس دولت و اعلام مجلس، قوه قضاییه مجازات تعیین شده در این قانون یعنی حبس و زندان از ۲ تا ۲۵ سال و انفصال دائم از خدمات دولتی و... را اجرا میکند؟
بنابر این پاشنه آشیل مجلس دو ماه دیگر است. مجلسی که این قانون را تصویب کرده تا انتهای خط خواهد رفت؟ اگر نرفت، مردم در باره آن چگونه قضاوت خواهند کرد؟
من البته امیدوارم که غربیها پیام تغییر ریل در ایران را بگیرند و به پذیرش حقوق ملت ایران تن دهند. در وضعیت فعلی مصداق آن ضربالمثل فارسی شدهایم که هم پیاز را خوردهایم هم چوب را و هم پول دادهایم. نه هستهای داریم و نه تحریمها برداشته شده اما همچنان روحانی و دولتمردان او به برجام دلخوش دارند!
روشن است که این قانون در راستای فشار به غربیها برای لغو تحریمها وضع شده است و دولت باید از آن استقبال کنند. عجیب اینجاست که روحانی و یاران او به شدت از تصویب این قانون که در راستای کمک به آنها برای چانهزنی در لغو تحریمهاست، نگران و ناراحتند! باید با همان لحن روحانی خطاب به آنها گفت: کاسبان تحریم، ناراحتید!
🔺قسمت اول یادداشت را اینجا بخوانید🔻
eitaa.com/rasaee/4133