۲۶ آبان ۱۴۰۰
۲۶ آبان ۱۴۰۰
۲۶ آبان ۱۴۰۰
۲۶ آبان ۱۴۰۰
۲۶ آبان ۱۴۰۰
۲۶ آبان ۱۴۰۰
۲۶ آبان ۱۴۰۰
هدایت شده از سلام «واحد سلامت مصاف»
8.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سقط جنین و آسیبهای آن
🔸️ کشتاری به نام سقط جنین که جان میلیونها انسان را به خطر میاندازد و آسیبهای جبرانناپذیری را برای مادران و در نهایت جامعه به همراه دارد.
🔹️ طبق آمارها و نظرات علمی کارشناسان، سقط جنین ریسک بالایی برای مادران دارد و میتواند علاوه بر قتل فرزند به مرگ مادر نیز منجر شود. چطور رسانه و فرهنگسازی غلط سودجویانه مافیا میتواند بر فطرت و عقل غلبه کرده و چنین اتفاقی را رقم بزند؟
#سقط_جنین
#ویدئو_کامنت
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
۲۶ آبان ۱۴۰۰
هدایت شده از سلام «واحد سلامت مصاف»
♨️ تناقض آمارهای سازمان بهداشت جهانی و نظام پزشکی پیرامون سرانه پزشک
🔹 تا پیش از نشستن دکتر عیناللهی بر صندلی وزارت بهداشت، آمارهایی از سرانه پزشک در ایران منتشر میشد که نشان میداد که به ازای هر ۱۰ هزار نفر حدود ۱۱.۷ پزشک در ایران وجود دارد که این آمار تفاوت فاحشی سرانه پزشک ایران در نسبت به سرانه کشورهای منطقه و کشورهای پیشرو را نشان میداد.
🔸 در این میان مسئولان جدید وزارت بهداشت ضمن اذعان به ضرورت افزایش پزشک، سرانه پزشک ایران را با استناد به سازمان بهداشت جهانی، ۱۶ اعلام کردند.
🔹 در همین زمینه ابوالفضل باقریفرد، معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: «گزارشی در سایت رسمی سازمان جهانی بهداشت برای سال ۲۰۱۸ آمده است که در ایران به ازای هر ۱۰ هزار نفر ۱۵.۹ پزشک وجود دارد».
🔸 بررسی آمار سرانه پزشک ایران که در سایت سازمان بهداشت جهانی منتشر شده، تناقضهای عجیبی را نشان میدهد. طبق جدولی که از سایت سازمان بهداشت جهانی استخراج شده، سرانه پزشک ایران در حد فاصل سال ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۸ از حدود ۱۱.۲ به ۱۵.۸ رسیده است؛ یعنی در ۱ سال سرانه پزشک ایران نزدیک به ۴.۵ درصد افزایش داشته است!
🔹 طبق آمار سایت بهداشت جهانی باید در مدت تنها یک سال حدود ۴۵ هزار پزشک از دانشگاههای کشور فارغالتحصیل شده باشند. این در حالی است که بر اساس دفترچه کنکور سراسری در سال مذکور تنها حدود ۴۵۰۰ نفر در آزمون پذیرفته شدند که تفاوت فاحشی با یکدیگر دارند.
🔸 این آمار توسط خود کشورها به این نهاد بین المللی اعلام میشود و در ایران هم آمار سال ۲۰۱۸ توسط وزارت بهداشت و مبتنی بر آمارهای سازمان نظام پزشکی به سازمان بهداشت جهانی اعلام شده است. استفاده وزارت بهداشت از آمارهای سازمان نظام پزشکی در اعلام سرانه پزشک کشور در حالی است که آمار پزشکان فوت شده، مشغول به فعالیت غیر پزشکی و بازنشسته از آمار کل کم نشدهاند.
🔹 باقریفرد در این خصوص اذعان داشت: تعدادی که سازمان نظام پزشکی اعلام کرده ۱۴۵ هزار نفر است اما ما تصور میکنیم در بهترین حالت شاید ۱۱۰ هزار پزشک داشته باشیم.
🔸 به حساب آوردن پزشکان فوتشده نه یک استثنا که یک رویه در نظام پزشکی است. دکتر علیاصغر خدادوست یکی از این پزشکان متخصص است که در سال ۱۳۹۶ درگذشته است اما سازمان نظام پزشکی هنوز وی را در آمار تعداد پزشکان کشور محاسبه میکند.
💡 در حالی وزارت بهداشت در مواجهه با معضل کمبود پزشک در کشور به آمارهای سازمان بهداشت جهانی و سازمان نظام پزشکی استناد میکند که تناقضات و خطاهای این آمارها در گزارش حال حاضر به خوبی مورد توجه قرار گرفت و غیر قابل استناد بودن آنها نشان داده شد.
#نظام_سلامت
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
۲۶ آبان ۱۴۰۰
هدایت شده از سلام «واحد سلامت مصاف»
16.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
واکسن فخرا با هدف دفاعی در مقابل واکسن فایزر، اسپوتنیک، آسترازنکا، سینوفارم و ... تولید شد تا در صورتی که ضرورت به تزریق واکسن کرونا حتمی تلقی شود، ملت ایران از جنبه دریافت واکسنهای وارداتی و مشکوک مورد خسارت مالی و جانی قرار نگیرند.
در حقیقت واکسن فخرا واکسنی کاملا ایرانی و بومی است که خط تولید کارخانه، مواد اولیه، سویه ویروس جداشده و دانش فنی ساخت آن توسط متخصصان دفاع ملی برای ایران اسلامی تولید شد و مصداق حقیقی واکسن ایرانی است.
✅کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف
@masaf_salam
۲۶ آبان ۱۴۰۰
هدایت شده از سلام «واحد سلامت مصاف»
♨️ توییت حسن شجاعی رئیس کمیسیون اصل نود در پاسخ به نامه دکتر مرندی
🔹 آقای دکتر مرندی
رئيس محترم فرهنگستان علوم پزشکی
حضرتعالی که مباشرتا در جریان بحران جمعیت ناشی از سیاستهای نادرست جمعیتی هستید، باید پیشتاز جبران عوارض آن باشید، نه اینکه مانع پیشقدمی شورای عالی انقلاب فرهنگی برای تامین پزشک مورد نیاز جمعیت پیر آینده شوید.
#بحران_مرندی
#نظام_سلامت
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف (سلام)
@masaf_salam
۲۶ آبان ۱۴۰۰
هدایت شده از سلام «واحد سلامت مصاف»
♨️ عوارض سزارین برای بانوان تمامی ندارد
🔹️ طبق آمار سازمان بهداشت جهانى در ٢٠١٩ ميزان سزارين كه درحالت معمول بايد حدود ١٥٪ باشد در بسياری از كشورها ازجمله كشور ما افزايش يافته و به حدود ٥٠٪ نيز رسیده است كه باعث ايجاد عوارض و مشكلات متعددی میشود.
🔸️ ايسموسل يا نيش محل سزارين یکی از این عوارض است که به ايجاد يک مخزن كيسهمانند در ايسموس ديواره قدامی رحم در محل برش جراحی سزارين گفته میشود كه عبارت از ايجاد شكاف يا نقص آناتوميک ميومتر يا عضله رحم در محل سزارين میباشد كه در اثر ترميم ناقص اين ناحيه به علت كاهش خونرسانى و كاهش ضخامت عضله رحم ايجاد میشود.
🔹️ درمطالعات مختلف، ايسموسل در حدود ٥٠-٧٠٪ زنانی كه سابقه سزارين داشتند ديده شده است. بيماران دارای ايسموسل اكثرا بدون علامت هستند و علائم در ٣٠٪ موارد ديده میشود كه شامل لكهبينی بعد از قاعدگى، دردهاى لگنى، نازايى ثانويه، حاملگى خارج رحمى درمحل اسكار، اختلال عملكرد مثانه، شكست درمانی در موارد IVF و انتقال جنين، و افزايش احتمال سقط جنين بعد از انتقال میباشد.
🔸️ عوارض درحاملگیهاى بعدى شامل سقط در ماههاى اول، حاملگى در محل اسكار سزارين، پارگى رحم، چسبندگى جفت، زايمان زودرس و تولد جنين نارس و آبسه محل عمل میباشد.
🔹️ به دليل نقص عضلانى درمحل ايسموسل و اختلال انقباض عضلانى دراين ناحيه، خون قاعدگى در اين كيسه گير مىافتد و باعث لكهبينى بعد از قاعدگى میشود.
🔸️ ازطرفی انقباضات غيرطبيعى رحمى براى خارج كردن خون باقيمانده باعث ايجاد انواع دردهاى لگنى مثل درد زمان قاعدگى يا هنگام آميزش، درد بالاى استخوان عانه يا دردهاى مزمن لگنى میشود.
🔹️ نازايى ثانويه از ديگر عوارض ايسموسل میباشد. در يک متاآناليز بزرگ كه در سال ٢٠١٨ در استراليا انجام گرفت بررسى گسترده اطلاعات ٢٩ ميليون خانم صورت گرفت و يک كاهش معنادارى درميزان بارورى خانمهايی كه سزارين قبلی داشتند نسبت به كسانی كه زايمان واژينال طبيعى داشتند ديده شد.
🔸️ يک مطالعه ديگر، حدود ٤٥٪ اثرمنفى ایسموسل بر كاشت جنين و کمتر بودن ميزان موفقيت IVF را در كسانی كه سابقه سزارين دارند نشان داد.
🔹️ بررسیها نشان داده كه جمع شدن مايع يا خون، كاشت جنين را با اختلال مواجه میكند. مكانيسمهای متعددى در اين رابطه دخيلند از جمله تجزيه هموگلوبين درحفره رحم و آزاد شدن آهن كه امبريوتوكسيك(سمى) است، تغيير ميكروبيوم رحم، كنده شدن و شسته شدن جنين، اختلال حركت اسپرم، ايجاد التهاب رحم و تغيير الگوى انقباضى رحم
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
۲۶ آبان ۱۴۰۰