🔴ایران هنوز بسیاری از تسلیحات خود را رونمایی نکرده است
💠فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران:
🔹ما هنوز بسیاری از توانمندیها و تسلیحات خود را رونمایی نکردهایم.
🔹نیروهای مسلح ایران در آمادگی 100 درصدی قرار دارند.
➖➖➖➖➖➖➖
⏰
6.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هوش مصنوعی آبرو واسه اسراییل نذاشت
#عین_واقعیت
🕷🕸 چشم طمع اعراب
🕷🕸 بر جزایر ایرانی
به گزارش همشهری آنلاین،
فرهیختگان نوشت:
در سالهای اخیر امارات بهطور پیوسته سعی کرده تا ادعای مالکیت خود بر جزایر سهگانه ایرانی شامل تنب بزرگ، تنب کوچک و ابوموسی را به طرق مختلف در عرصه بینالمللی مطرح کند. این تلاشها اغلب از طریق امضای اسناد و توافقنامههای بینالمللی با کشورهای مختلف صورت میگیرد که در بندهایی از این اسناد بهطور غیرمستقیم یا مستقیم به مالکیت این جزایر اشاره میشود.
این رویکرد امارات در سالهای گذشته نیز مشاهده شده است اما اخیرا با دخالت بازیگران بیشتری از جمله اتحادیه اروپا همراه بوده و این موضوع حساسیتها و واکنشهای جدیای را به دنبال داشته است. هرچند ایران همواره با رویکرد دیپلماتیک به مقابله با این اظهارات واهی پرداخته است اما با توجه به تداوم رویکرد ادعایی امارات علیرغم واکنشهای ایران به نظر میرسد راهبردهایی در بعد سلبی و ایجابی باید در پیش گرفته شود تا هم تصویر حاکمیت ایران بر جزایر سه گانه را برجستهتر از قبل کند و هم تداوم رویکرد تنشزای امارات را بیهزینه نگذارد.
بیانیهنویسی امارات
با هدف دزدی جغرافیایی
جزایر سهگانه از نظر تاریخی و حقوقی بخشی از خاک ایران به شمار میروند و این موضوع بارها توسط مراجع مختلف تاریخی و حقوقی از جمله سازمان ملل متحد تایید شده است. با این حال امارات متحده عربی با تکیه بر برخی تحولات منطقهای و بینالمللی سعی داشته تا از طریق توافقنامههای سیاسی و اقتصادی با سایر کشورها بهویژه در منطقه خلیجفارس این ادعاها را تقویت کند.
نمونهای از این تلاشها امضای بیانیهها و تفاهماتی با آمریکا، چین و روسیه بود که در آنها بهطور ضمنی موضوع مالکیت بر جزایر سهگانه مطرح شد. این اقدام با واکنش شدید ایران همراه بود و تهران از طریق مجاری دیپلماتیک و بیانیههای رسمی این ادعاها را بهطور کامل رد و تاکید کرد که هرگونه توافق یا سندی که با هدف تضعیف مالکیت ایران بر این جزایر امضا شود فاقد مشروعیت قانونی است. با وجود این واکنشها امارات همچنان به تلاشهای خود ادامه میدهد و اخیرا اتحادیه اروپا نیز به این موضوع پرداخته است. در بیانیهای که پس از نشست مشترک بین اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیجفارس صادر شد از تهران خواسته شده است تا به آنچه «اشغال سه جزیره تنب بزرگ، تنب کوچک و ابوموسی» نامیده شده بود، پایان دهد. این بازی دیپلماتیکی که امارات برای تقابل سیاسی با ایران به راه انداخته اما با روشهای مختلفی قابل مهار است.
واکنشهای دیپلماتیک و حقوقی
ایران باید همچنان به تلاشهای دیپلماتیک خود در ردّ ادعاهای امارات ادامه دهد. یکی از مهمترین ابزارهای دیپلماتیک در این زمینه بهکارگیری تواناییهای دیپلماتیک ایران در سازمانهای بینالمللی همچون سازمان ملل متحد است. ایران باید از این سازمانها بهعنوان تریبونی برای تثبیت مالکیت خود بر جزایر سهگانه استفاده کرده و از هر فرصتی برای ردّ این ادعاها بهرهبرداری کند. همچنین تقویت روابط ایران با کشورهای بزرگ و تاثیرگذار بینالمللی همچون چین، روسیه و اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد میتواند به تضعیف ادعاهای امارات کمک کند. ایران باید بهطور فعال با این کشورها در زمینههای اقتصادی، سیاسی و فرهنگی همکاری کند و از نفوذ آنها برای تقویت موضع حقوقی خود بهره ببرد. علاوهبر این ایران میتواند از راهکارهای حقوقی برای مقابله با ادعاهای امارات استفاده کند. ارائه شکایت به دیوان بینالمللی دادگستری و تاکید بر اسناد تاریخی و حقوقی مبنیبر مالکیت ایران بر این جزایر یکی از راهکارهای مهم در این زمینه است. تشکیل تیمهای حقوقی بینالمللی برای پیگیری این موضوع و استفاده از حقوقدانان برجسته جهانی میتواند به تقویت موضع ایران در مجامع بینالمللی کمک کند.
بازگرداندن جزایری که در زمان پهلوی نادیده گرفته شدند باید در دستور کار قرار گیرد
اولا باب گفتوگو درمورد بخشهایی از سرزمینهای ایران را که در زمان پهلوی واگذار شده بودند باز کرده و تمامیت ارضی ایران را تثبیت کند، ثانیا دولتهای ماجراجو را از تداوم رویکرد اشغالگرایانه برحذر دارد، سومین و حداقلیترین خروجی این رویکرد تقابلی نیز این است که در صورت تداوم رویکرد تنشزای دولتهایی همچون امارات با استفاده از اسناد جعلی و بدون مشروعیت، ایران خواهد توانست از آنها برای دفاع از منافع خود استفاده کند.
توسعه اقتصادی و گردشگری
در کنار تلاشهای دیپلماتیک و حقوقی، بعد ایجابی مقابله با ادعاهای امارات نیز از اهمیت ویژهای برخوردار است. یکی از مهمترین راهکارهای ایجابی، توسعه زیرساختهای اقتصادی و گردشگری در این جزایر است. ایران میتواند با ایجاد امکانات زیستی و زیرساختهای گردشگری مدرن، این مناطق را بهعنوان مقاصد گردشگری و اقتصادی مهم معرفی کند.
از نظر جغرافیایی این جزیره در جنوب خلیجفارس واقع شده و حدود ۸۰ کیلومتر از جزیره سیری و همین مقدار از ابوظبی فاصله دارد. امارات برای این جزیره نام جعلی «صیر ابو نعیر» را انتخاب کرده است. جزیره زرکوه نیز با مساحت هشت کیلومترمربع دارای منابع نفتی بسیار غنی است و روزانه حدود ۵۵۰ هزار بشکه نفت از آبهای اطراف آن استخراج میشود.
تاسیسات نفتی عظیمی متعلق به شیخنشین ابوظبی در این جزیره اشغالی مستقر است. این جزیره از نظر جغرافیایی در آبهای بین دوحه و ابوظبی واقع شده و فاصله آن تا ابوظبی ۱۴۰ کیلومتر بوده و حدود ۸۰ کیلومتر از خاک امارات فاصله دارد. تمامی اسناد و نقشههای تاریخی نشان میدهند که این دو جزیره همواره بخشی از سرزمین ایران بودهاند و امارات متحده عربی هیچگونه سند حقوقی معتبری برای اثبات مالکیت بر آنها ندارد. در سالهای اخیر وزارت امور خارجه ایران بارها اعتراض خود را نسبت به اشغال این جزایر توسط امارات در مجامع بینالمللی مطرح کرده است. با این وجود تاکنون هیچ اقدامی از سوی این نهادها برای احقاق حق ایران صورت نگرفته است. با توجه به مواضع خصمانه اخیر امارات و همپیمانی این کشور با رژیم اسرائیل به نظر میرسد باید از هرگونه مصلحتجویی و مدارا در قبال اراضی اشغالشده ایران صرفنظر کرد.
تأکید بر مالکیت و بررسی سوابق جزایر تحت اشغال امارات
یکی از مهمترین راهکارها برای مهار رویکرد تنشزای امارات تمرکز بر سوابق جزایر نزدیک به امارات و تأکید بر مالکیت ایران بر آنهاست. در اسفندماه سال ۱۳۹۵، مسعود گودرزی، عضو وقت کمیسیون امنیت ملی مجلس، در این زمینه بیان کرد که «مالکیت ایران بر جزایر آریانا و زرکوه طبق اسناد حقوقی مشخص است و وزارت خارجه هم درحال حاضر پیگیریهای لازم را پیرامون این موضوع انجام میدهد.» این تأکید بر ضرورت جمعآوری و ارائه مستندات حقوقی و تاریخی درباره این جزایر، یک اقدام کلیدی در مقابله با ادعاهای امارات به شمار میرود. از آنجا که امارات سعی در استفاده از اسناد و توافقات بینالمللی برای پیشبرد ادعاهای خود دارد، ایران نیز باید با جمعآوری مستندات حقوقی و تاریخی در زمینه مالکیت جزایر آریانا و زرکوه، موضع خود را تقویت کند. این مستندات میتوانند شامل نقشهها، اسناد تاریخی و گزارشهای بینالمللی باشند که نشاندهنده مالکیت تاریخی ایران بر این جزایرند.
استفاده از ادبیات برابر
وزارت خارجه ایران باید بهطور فعال و مستمر بر مالکیت ایران بر جزایر آریانا و زرکوه تأکید کند. این تأکید باید در سطوح مختلف دیپلماسی و در مجامع بینالمللی صورت گیرد. برگزاری کنفرانسهای بینالمللی، نشستهای علمی و برگزاری سمینارهایی با هدف معرفی تاریخ و حقوق ایران در این زمینه، میتواند به تضعیف ادعاهای امارات کمک کند. در این راستا، وزارت خارجه باید از ظرفیتهای خود بهرهبرداری کند و از حقوقدانان، پژوهشگران و متخصصان داخلی و بینالمللی برای تقویت موضع خود استفاده کند. همچنین همکاری با کشورهای دیگر و جلب حمایت آنها در این زمینه میتواند به تثبیت مالکیت ایران بر جزایر مذکور کمک کند. موضعگیری تقابلی و برابر ایران درمورد جزایر آریانا و زرکوه چند خروجی میتواند داشته باشد.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
8.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🕸 حماقت بشر.........👆
🐂🐃 تشییع جنازه گاو
در هندوستان.
جالبه !!!!
انسانها را می سوزانند،
گاوها را تشییع میکنن. !!!
😲🐃😲🐂😲
🇮🇷 حافظه تاریخی.
نام خلیج فارس
در کارت شناسایی
بنیانگذار امارات
نام تاریخی این خلیج،
از ابتدا و در زبانهای گوناگون، ترجمه عبارت خلیج فارس یا دریای پارس بوده است و در تمام سازمان های بین المللی با نام رسمی «خلیج فارس» شناخته میشود.
این سند مربوط به کارت شناسایی شیخ زاید بن سلطان بنزاید، بنیانگذار امارات متحده عربی، در سال ۱۹۵۱ میلادی است که دو بار نام خلیج فارس در آن ذکر شده است.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
بله فروش سکه امروز هم توسط بانک مرکزی انجام شد ....
و وقتی قیمت سکه را با قیمت جهانی طلا و هزینه ضرب آن محاسبه میکنیم میبینیم که با دلار بالای ۱۰۰ هزار تومان حساب شده!!
در واقع دولت به جای کاهش قیمت سکه در بازار در حال کاسبی و رسمیت بخشیدن به سکه ۶۰ میلیونی است!
حتما این کاسبی دستور کارشناسان بوده و کسی هم حق اعتراض نداره!
به قول دوستی که میگفت؛ مهم اینه که پزشکیان حرف دل مردم رو میزنه لاتی راه میره و بعد از فوت همسرش زن نگرفته!
و مهمتر اینکه جلیلی رئیس جمهور نشد
بقیه دیگه مهم نیست
اصلا سکه بشه ۱۰۰ میلیون!
باز هم گران سازی معیشت مردم به بهانه افزایش قیمت جهانی!
قیمت جدید روغن اعلام شد + سند
وزارت جهاد کشاورزی به منظور تامین روغن خام کشور با توجه به افزایش قیمت جهانی انواع روغن خام با افزایش قیمت ارزی آن موافقت کرد.
وزارت جهاد کشاورزی به منظور تامین روغن خام کشور با توجه به افزایش قیمت جهانی انواع روغن خام با افزایش قیمت ارزی آن موافقت کرد.
احمد خانی نوذری- معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی در نامهای سقف قیمت ارزی روغن پالم، روغن سویا، روغن آفتابگردان و روغن کلزا را به شرح جدول تصویر اعلام کرد.
احمد خانی نوذری- معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی در نامهای سقف قیمت ارزی روغن پالم، روغن سویا، روغن آفتابگردان و روغن کلزا را به شرح جدول اعلام کرد.