«سواد سیاسی لازمه مذاکره با جهان»
مذاکره با جهان یک فهم و سواد بالغ سیاسی بين المللی میخواهد باید طرزی توافق ها را نوشت که کسی نتواند زیر آن بزند و از آن خارج شود و از تعهد خود شانه خالی کند، اگر کشوری توانست یک طرفه و یک جانبه از توافق و قرارداد صورت گرفته خارج شود، این یعنی این قرارداد عوامانه نوشته شده است
آیت الله جوادی آملی (حفظ الله)
۱۴۰۰/۰۹/۲۰
🔴 تکرار حماقت یا تکرار خیانت؟!
اینکه غربگرایان، ظریف (معاون غیرقانونی پزشکیان) را همه کاره ی سیاست خارجی دولت می دانند به جای خود که در تیتر و تصویر صفحه اول روزنامه "هم میهن" نمایان است
اما اینکه چند سال پس از آن تیتر معروف "آفتاب یزد" و آشکارشدن این موضوع که حق با کدام طرف بوده، دوباره با وقاحت و بی حیایی اقدام به دوقطبی جلیلی - ظریف کرده اند فقط به دلیل حافظه ضعیف سیاسی مردم و صد البته کم کاری ماست ...
✍ "قاسم اکبری"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلبریتیها در اروپا و آمریکا حدود نصف درآمدشون مالیات میدن
حالا به نظرتون سلبریتیهای ایران چقدر مالیات میدن؟
مرده شور نظام مالیاتی تون ببره
y2mate_com - سرنوشت اف 35 های اسرائیلی و سیستم های ایرانی در نبرد مستقیم به روایت نشنال اینترست_360P.mp3
3.43M
⚜️سرنوشت اف 35 های اسرائیلی و سیستم های ایرانی در نبرد مستقیم به روایت نشنال اینترست
#عطا_بهرامی
y2mate.com - مهم و فوری گفته می شود روسیه سر ایران را کلاه گذاشت بررسی توافقنامه روسیه و ایران دکتر شفیع زاده.mp3
51.31M
⚜️ مهم و فوری گفته می شود روسیه سر ایران را کلاه گذاشت بررسی توافقنامه روسیه و ایران .
#دکتر_شفیع_زاده
#پروین_زمانی
▪️ترامپ به محض ورود به کاخ سفید، فرمان خروج آمریکا از WHO را صادر کرد.
در خصوص دلایل و فرآیند این امر، نوشتهام.
❓واکنش WHO به این تصمیم چه بود؟
اول، ابراز تأسف کرد! بعد به نقش برجستۀ خودش اشاره کرد که چه قدر برای سلامت مردم دنیا مهم است و هیچ جایگزینی ندارد. در ادامه هم گفت:
«ایالات متحده، یکی از بنیانگذاران WHO در سال ۱۹۴۸بود و از آن زمان تا کنون در کنار ۱۹۳ کشور عضو دیگر... در شکلدهی و ادارۀ کار WHO مشارکت داشته. بیش از ۷ دهه است که WHO و ایالات متحده، نجاتبخش زندگیهای بسیاری بودهاند [فقط خدا می دونه که به اسم بهداشت، چه تعدادی رو به کشتن دادن] و از آمریکاییها و کل مردم در برابر تهدیدات بهداشتی محافظت کردهاند».
در پایان هم اظهار امیدواری کرد که آمریکا در این تصمیم، تجدید نظر کند.
🔻قبلاً گفته شد که این ظاهر دولتی آمریکاست که از این سازمان خارج شده، و گرنه این سازمان، همچنان که از روز اول، آلت دست آمریکا بود، در ادامه هم خواهد بود. مؤسسات خصوصی آمریکایی، بودجۀ WHO را همچنان تأمین خواهند کرد و این سازمان را همچنان به میل خود خواهند رقصاند.
🔺اما درس بزرگی که در این میان وجود دارد، امکان خروج از این سازمان یا دیگر نهادهای وابسته به ملل متحد است، همچنان که آمریکا چنین کرد.
🔻پس از پایان جنگ جهانی دوم و در زمان پهلوی دوم، ما به این سازمان (و دیگر توابع ملل متحد) پیوستیم و بهرغم وقوع انقلاب اسلامی، همچنان هم بر سر تصمیم غلطی که محمدرضای ملعون گرفت، استواریم و معلوم نیست چه زمانی قرار است به خود بیاییم و در عضویت در این نهادهای متخاصم، بازنگری کنیم!