🔸ایشون رو هم اگر تا حالا نشناختیم الآن بشناسیم
🎤قديری ابیانه
سخنران برجستهی جلسات جمنا در شهرهای مختلف!
✅صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
@hojre_enghelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨چرا این عبارات تیتر نمیشه؟!
امام خامنهای (روحی فداه)؛
🔹از جمله چیزهایی که مردم را به بهشت نزدیک میکند، بهبود معیشت مردم است
🔹جامعهای که در آن فقر و بیکاری و مشکلات معیشتی غیر قابل حل و اختلاف و تبعیض و شکاف طبقاتی باشد،
آن جامعه، حالتِ آرامشِ ایمانی پیدا نمیکند
🔹فقر انسانها را به فساد و کفر میکشاند!
✅صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
@hojre_enghelab
⭕️ چرا علما از طب اسلامی استفاده نمی کردند؟
🌟 شرایط تازه ای که برای طب اسلامی ایجاد شده است می طلبد که متصدیان طب اسلامی هم تصمیمات تازه ای اتخاذ کنند و تدابیر بهتری اندیشیده شود. یکی از این تدابیر که نیاز آن بیش از پیش ظاهر شده است بیان #مبانی_طب_اسلامی است.
☘️ در مرحله اول باید تاکید کرد که طب اسلامی بنا بر اظهار برخی منتقدین یک طب نو ظهور و تازه تاسیس نمی باشد که ریشه و سابقه ای نداشته باشد بلکه آنچه از توصیه های پیشگیرانه در طب اسلامی وجود داشته به طور ملموسی توسط علما و کسانی که آشنایی بیشتری با علوم اهل بیت داشتند مراعات می شد بله، روش های درمانی آن کمتر مورد توجه قرار گرفته بود و اکنون دوباره زنده شده اند.
🌱 درباره این که طب اسلامی ریشه ای ژرف در اندیشه های اسلامی داشته است محل سخن بسیار است که باید در فرصتی جداگانه مورد بررسی قرار گیرد.
💯 اولین قدم در این که علما به طب اسلامی عمل می کرده اند یا نه از همین مطلب بالا فهمیده می شود و ما به عینه می بینیم شمار قابل توجهی از علما بلکه غالب آن ها عمر طولانی و بابرکتی دارند که بر کسی پوشیده نیست. بدون شک یکی از علت های اساسی این عمر طولانی رعایت توصیه های اسلامی در #سبک_زندگی و پیشگیری است.
♨️ عامل دیگری که باعث این نقیصه شده این است که از حدود 100 سال گذشته که فرهنگ غربی تسلطت بیشتری بر ممالک اسلامی پیدا کرد و عده ای سر سپرده غرب، سرمایه های کشور از جمله سرمایه های فرهنگی مان را به حراج گذاشتند، سبک زندگی به شدت دستخوش تغییرات اساسی و بنیادی شد. این عامل خود باعث ایجاد بیماری بسیاری در جامعه شد که بزرگان دین از آسیب این مشکلات مصون و محفوظ نماندند. از جمله این تغییرات، تغییر مولفه های بهداشت از جمله آب شرب، نان، میوه ها و محصولات کشاورزی و ... می باشد.
💢 عامل سوم این معضل، گسترش بسیار زیاد داروهای شیمیایی در چند دهه اخیر بوده است. وقتی شخصی که در یک جامعه زندگی می کند هر چقدر هم مسائل بهداشتی و پیشگیرانه را دقیق رعایت کند باز هم ناچار به بیماری دچار می شود و وقتی داروی اسلامی در دسترس نبود ناچار باید از دارویی برای حفظ جان خود استفاده کرد!!
🔸 عامل دیگر این مشکل این است که متاسفانه بعضی از مولفه های مهم سلامتی مانند حجامت و استفاده عمومی از نسخه های عطاری و سنتی که قبل از حکومت قاجار و حتی نیمه های حکومت پهلوی در کشورمان رواج داشت با دسیسه هایی از جانب عناصر نفوذی و خود فروخته غرب، به تعطیلی کشیده شد و همین معضل باعث گسترش بیشتر بیماری ها شد.
🔴 در این میان از این نکته هم نباید غافل بود که طبابت خود، یک امر تخصصی است و صرف تسلط بر روایات بدون به کار بستن تجربه این امکان را فراهم نمی کند که به آن ها به طور تخصصی و جامع، به صورتی که بتواند ما را از درمان های دیگر بی نیاز کند عمل کرد.
🔸 علاوه بر این روایات طبی گستردگی زیادی دارند و برای اکثر قریب به اتفاق علما که وقت خود را صرف مسائل اعتقادی و سیاسی یا مسائل تخصصی فقهی می کردند، این امکان فراهم نبود یا امکان کمتری بود که به طور تفصیلی به این دسته از روایت بپردازند.
💥 با این اوصاف جای شک و شبهه ای نیست که اولا نمی شود به طور کلی طب اسلامی را انکار کرد و این کار یکی از نسنجیده ترین قضاوت ها در این حیطه می باشد . ثانیا به عقیده ما این قضاوت اساسا یک اظهار نظر سیاسی است نه مسئله ای عالمانه و محققانه!
🔥 پس همان گونه که در ابتدای شکل گیری جریانات مخالف طب اسلامی متذکر شدیم، به جای طفره رفتن از مسئله و پاک کردن صورت مسئله ، به تحقیق درباره طب اسلامی بپردازیم و میدان عمل را به رد و تایید های بی مورد و بدون تحقیق نسپاریم.
https://t.me/shobahat0teb