♨️ در کدام کشورهای اسلامی امروز عید فطر اعلام شد؟
🔸در عربستان، فلسطین، قطر، اردن، یمن، کویت، سوریه، لبنان، امارات، بحرین، مصر الجزایر، تونس، سودان و ترکیه اعلام شد که رویت هلال شوال ۱۴۴۴ هجری قمری ثابت شده است و امروز جمعه عید است.
🔸عمان، ایران، پاکستان، اندونزی، مالزی، مغرب، برونئی اعلام کردند که شنبه عید فطر است زیرا هلال ماه در عصر پنجشنبه رویت نشد.
🔹در استرالیا، تایلند، سنگاپور و ژاپن هم طرفهایی که نماینده مسلمین هستند فردا را روز عید فطر اعلام کردند.
🆔@Ofogheslamshahr
♦️سخنگوی فراجا: طی ۲ ماه گذشته، ۳۰ هزار سارق خودرو و منزل در کشور دستگیر شدند/ آغاز بررسی مجدد ۵ میلیون پرونده راکد انتظامی، توسط کارآگاهان پلیس
سردار محمد سعید منتظرالمهدی:
🔹از شروع عملیات جدید پلیس در طی ۲ ماه گذشته در خصوص مقابله با سرقت، ۳۰ هزار سارق منزل و خودرو در تور اطلاعاتی و عملیاتی پلیس قرار گرفته و دستگیر شدند.
در این میان بالغ بر ۲۰ شبکه سرقت بین بخشی در استانها منهدم شدند.
🔹همچنین ۹۷۰ مالخر دستگیر و بالغ بر ۸۰ درصد اموال سرقتی در این میان کشف و ضبط شد. که شهروندان میتوانند با مراجعه به سایت نمادات پلیس داتایآر، نسبت به پیگیری اموال مسروقه خود مطلع شوند
🆔@Ofogheslamshahr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 یادی کنیم از نماز عید فطر تاریخی در ترکیه!
الله قبول اِلَسین 😂✋
🆔@Ofogheslamshahr
🔴صدیقی، امام جمعه تهران: با تمام اعتمادی که به رییسجمهور دارم اما خودرو که در اختیار دولت است، پس چرا باید باعث آزار مردم شود؟ قیمت اقلام عمومی مثل نان و گوشت و ... و خودرو باید در حد قابل قبول باشد
🆔@Ofogheslamshahr
🔴 نماز عید فطر به امامت رهبر انقلاب ساعت ۸ صبح اقامه میشود
شورای سیاستگذاری ائمه جمعه اعلام کرد:
درهای مصلای بزرگ امام خمینی(ره) از ساعت چهار صبح باز است.
برنامههای ویژه جایگاه از ساعت هفت صبح آغاز خواهد شد.
نماز عید فطر به امامت رهبر فرزانه انقلاب، در حدود ساعت هشت صبح اقامه خواهد شد.
استفاده از سرویسهای حمل و نقل شهری، اتوبوس و قطار شهری از ساعت پنج صبح روز عید رایگان خواهد بود.
در خصوص معرفی فرماندار بعدی که فعلا در حد گمانه زنی های رسانه ای و یا در محافل سیاسی درون شهرستانی است، از دفتر دکتر شریفیان نماینده محترم مردم در مجلس تماس گرفتند و از این موضوع اظهار بی اطلاعی کردند.
به لحاظ رعایت اخلاق رسانه ای تذکر ایشان به اطلاع مخاطبان عزیز می رسد
May 11
از نام زنان نان در نیاورید!
یادداشت وارده به قلم علی حقگو
چرا باید تبلیغات یک آرایشگاه زنانه، با نام زنان در تابلوهای بزرگ تبلیغاتی شهرداری اسلام شهر انجام شود؟ این سوال مدتی هست که ذهن مرا به خود مشغول کرده بود. اما بعد از چندی فکر کردن متوجه شدم سوال اصلی این نیست. سوال اصلی این است که چرا باید یک مجموعه شهری که از دستگاههای مهم حکمرانی در نظام جمهوری اسلامی است باید اینچنین بدون ملاحظه و بدون توجه بیلبوردها و تابلو های خود را در اختیار این نوع تبلیغات قرار دهد؟ آیا هیچ گونه نگاه اخلاقی، اعتقادی و توجه به معنای این نوع تبلیغات در این مجموعه وجود نداشته است؟
در دستگاهها و گفتمانی غیر از نگاهی که از ایران اسلامی انتظار میرود، «سود» محور تمام تصمیم گیری هاست. یعنی اگر سود به دست بیاید لازم نیست هیچ چهارچوب دیگری رعایت شود. اما آیا در کشور ما هم سود حاصل از قرارداد تبلیغاتی بر حرمتی که برای نام زنان کشورمان قائل هستیم باید پیشی بگیرد؟
تبلیغات آرایشگاه زنانه با نام زنان را شاید باید از شبکه های ماهواره ای که به هیچ چهارچوبی جز سود پایبند نیستند میتوان انتظار داشت و نه از شهرداری!
به نظر میرسد باید هر چه سریع تر شهرداری علاوه بر حذف این نوع تابلوهای تبلیغاتی، ساز و کاری برای نظارت بر عملکرد تصمیم گیران نصب این گونه تابلوها در پیش بگیرد. تنظیم یک دستورالعمل جدی برای پیشگیری از تکرار این گونه خطاها که اولویت را به درآمدزایی به هر قیمتی ندهد ضروری است تا خدای ناکرده باز شاهد آن نباشیم که از نام زنان نان در آورده شود.
🆔@Ofogheslamshahr
تفاوت دیدگاه
تفاوت فرهنگ
تفاوت فردی
همینقدر ساده با هم متفاوت هستیم
🆔@Ofogheslamshahr
✅تفاوت فطریه در اسلام با اعانه سایر ادیان
🔻بر مسلمانانی که فقیر به شمار نمی روند، چه روزه بگیرند و چه نگیرند، واجب است در عید فطر به فقرای محله یا شهر خود فطریه دهند.
فرض کنیم در ایران پنجاه میلیون نفر باید زکات فطره بدهند و هر نفر بیست هزار تومان زکات فطره به او تعلق بگیرد، در مجموع مبلغ 1٬000٬000٬000٬000 (یک هزار میلیارد تومان ) فقط در یک روز به فقیران داده می شود. این غیر از زکات است که به گندم و جو و گوسفند و گاو و … تعلق می گیرد و غیر از واجبات مالی مانند کفارات است که به فقیران می رسد.
حال در کدام دین یا آیین سراغ دارید که چنین در امر کمک به فقرا فعال باشد؟
#دین_خدا
🆔@Ofogheslamshahr
❌عواقب تجزیه استان تهران و تشکیل استانهای جدید
علیرغم استقبال عمده از طرحهای تفکیک استانها از نظر اجتماعی، بیشترین نگرانی از این جدایی دقیقا به مسائلی مثل اشتغال، توجه بودجهای، سیاسی و قومی برمیگردد. هرچند برتریجویی میان شهرهای یک استان میتواند خود محرک استقبال از استان شدن باشد، اما درباره تهران این شرایط به صورت بروز دوگانه «تهرانی-شهرستانی» هم مطرح است. در شرایطی که اخیرا گزارشهایی مثل تلاش والدین برای تولد فرزندشان در تهران و درج «متولد تهران» یا حتی «شمیرانات» در شناسنامه نوزادان مطرح شده است، چنین مسئلهای بیش از پیش به چشم میآید و میتواند به این دوگانه در جغرافیایی کوچکتر دامن بزند. نمیتوان فراموش کرد که درهم تنیدگی جغرافیایی شهرهای استان تهران به دلیل وسعت فراوان شهرها در محدوده کوچک استان، مسائل اجتماعی، اقتصادی و حتی امنیتی این شهرها را به هم پیوند داده است. مثلا بسیاری از ساکنان این شهرها برای کار به تهران میآیند و کارخانههایی که دفاتر آنها در تهران است، در محدوده شهرهای اقماری آن قرار دارند. همچنین رد جرایم بسیاری در یکی از شهرهای استان تهران و بهویژه پایتخت، در شهرهای دیگر گرفته میشود.
در نتیجه ممکن است تقسیم استان تهران به دو یا حتی تا چهار استان، چالشهای بسیاری برای مردم، مشاغل و حتی پیچیدگی حوزههای انتظامی، قضایی و امنیتی آن به وجود آورد که باید به آنها توجه ویژه شود. شاید ماههای پایانی مجلس دهم، برای بررسی طرحی با این ابعاد که البته به صورت عادی هم اعلام وصول شده فرصت مناسبی نباشد و حتی شائبه انتخاباتی بودن را ایجاد کند. در نتیجه بهتر است تامل بیشتری در بررسی و تصویب آن صورت گیرد.
منبع : سایت خبری شعار سال
🆔@Ofogheslamshahr