فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📜*هَنِيٓـَٔۢا بِمَآ أَسْلَفْتُمْ فِى ٱلْأَيَّامِ ٱلْخَالِيَةِ*
گوارا باد!
به خاطر آنچه در ایام پیشین برای خود پیش فرستادید!
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تنش زدایی یا تهدید زدایی؟!
➕صحبت های ۱۹ سال قبل دکتر جلیلی در گفتوگوی ویژه خبری
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️چرا موفق نمی شوند؟
🔹حَسبُنَا اللهُ وَ نِعمَ الوَکیل
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ صلحی که همه صلحها را بر باد داد!
🔹 افکار عمومی جهان فهمیده که این پادشاه لخت است!
🔹 نباید غفلتهای تاریخی که صد سال پیش در منطقه اتفاق افتاد مجددا تکرار شود
✅ @saeedjalily
🚩خونخواهی و مجازات سخت
🔰گردهمایی تبیینی مبلغین خواهر و برادر در تحلیل وضعیت منطقه و اجابت به پیام رهبر معظم انقلاب به ملت ایران در تحقق مجازات سخت.
🔶سخنران : دکتر سعید جلیلی(نماینده رهبر انقلاب در شورای امنیت ملی)
🕓قم، پنج شنبه ۱۸ مرداد ساعت ۱۶:۳۰
خواهران و برادران
📣برای حضور و اطلاع از مکان جلسه،عدد1 را به شماره 09373304204
یا آیدی ایتا @Setadrohaniat_jalili پیامک کنید.
⛔️کسانی که قبلا پیامک به شماره یا ایتا دادند، نیاز مجدد نیست.
🔖روایت خود از ایام انتخابات و یا ایده خود برای آینده جریان را به همین آیدی(@Setadrohaniat_jalili) ارسال کنید . به روایت و ایده های برگزیده، در جلسه، فرصت ارائه داده خواهد شد.
امتداد انتخاب 🌷
@Emtedadeentekhab
🎙جلسه صوتی آرمان عدالت
گذشته ، کنونه و آینده مطالبه گری
باحضور: دکتر جواد جاوید نیا
حقوقدان ، مطالبه گر و فعال رسانه ای
چهارشنبه ۱۷ مرداد | ساعت ۲۱
اتاق صوتی نرم افزار ویراستی _ قرارگاه ملی مطالبه گری
لینک جهت ورود به جلسه
https://virasty.com/garargah_motalebeh/1722981809940272032
📮 لطفا منتشر بفرمایید - از عزیزان مطالبه گر جهت گفت و گو دعوت میشود
☫ قرارگاه ملی مطالبه گری
ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور
https://eitaa.com/joinchat/3720806471Cd7292940ca
هدایت شده از جهش ایران
🔴 فــوری
دیدار بسیجی جانباز دکتر سعید جلیلی
با فعالان ستاد ایشان در استان قم
⏰ امروز پنجشنبه ساعت ۱۴
مکان: بلوار ۱۵خرداد مجاور شاه سیدعلی، سالن اوقاف
🗳 جهش ایران |
@jahesheiran
⭕️نشست دکتر جلیلی با دانشجویان حاضر در دوره معرفتی تشکیلاتی "اسلام ناب" در دانشگاه قم
✅ @saeedjalily
⭕️دکتر جلیلی در ادامه سفر خود به استان قم در جمع اعضای ستاد انتخاباتی خود در این استان حاضر شد
✅ @saeedjalily
⭕️ این حرکت علیرغم تخریبها و تهمتهایی که در مسیر بود، متوقف نشد و با قدرت ادامه پیدا کرد
دکتر جلیلی در ادامه سفر خود به استان قم در جمع اعضای ستاد انتخاباتی خود در این استان حاضر شد. در ابتدای این نشست چند نفر از فعالان ستاد انتخاباتیِ این استان به ارائۀ گزارش عملکرد و پیشنهاداتشان برای ادامۀ مسیر پرداختند.
🔷دکتر جلیلی پساز شنیدن نکات و نظرات حاضران، ضمن تشکر از حضور و فعالیتهای آنها در سخنانی گفت: حرکت بزرگی که در انتخابات انجام شد، برای یک هدف بزرگتر بود. این حرکت علیرغم تخریبها و تهمتهایی که در مسیر بود، متوقف نشد و با قدرت ادامه پیدا کرد و امروز هم باید ادامه پیدا کند.
🔹بعداز انقلاب یکی از حرکات جمعیِ موفق، دفاع مقدس بود؛ در دفاع مقدس فضایی فراهم شد تا هرکس بتواند نقش خود را در مسیر دفاع از کشور پیدا کند. (در دفاع مقدس) عرصه برای خلاقیتها باز شد. امروز یکی از مشکلات این است که برخی میخواهند عرصۀ نقشآفرینی را خودشان برای مردم تعریف کنند.
🔹اینکه رهبر انقلاب فرمودند «امروز همه باید کمک کنند تا دولت موفق شود» یک تعارف نیست؛ هرکس باید در نوع خودش تحولات را دنبال کند و هرجا نکتۀ مثبتی دید، آن را تقویت کند، هرجا نقطۀ ضعفی دید، آن را اصلاح کند و هرجا نکتۀ مغفولی دید، به دیدهشدن آن کمک کند.
🔹ابتکارات و خلاقیتهایی که در سایۀ فرصتدادن به ایدههای نو در فعالیتهای انتخاباتی شکل گرفت، باید گسترش پیدا کند؛ علاوه بر رساندن صدایمان به مردم، صدای مردم را هم بشنویم تا نشاط و پویایی در جامعه شکل بگیرد.
✅ @saeedjalily
هدایت شده از دکتر سعید جلیلی
⭕️هم اکنون| پخش زنده سخنرانی دکتر جلیلی در مراسم بزرگداشت شهدای قدس در قم
🔸آپارات:
https://www.aparat.com/drjalily/live
🔸 روبیکا
https://rubika.ir/saeedjalily
✅ @saeedjalily
نسبت ما و رای اعتماد به وزرای پیشنهادی
🔸گویا قرار است فردا وزرای پیشنهادی دولت چهاردهم به مجلس معرفی شوند. هر فرد پیشنهادی برنامهای نیز به مجلس ارایه میدهد. در انتهای این فرایند تکلیف وزرا که بدنه اصلی دولت را تشکیل میدهند مشخص میشود. این دوره چند روزه، تصویر چهار سال آینده را دقیقتر ترسیم میکند.
🔸در این لحظه ما شاهد یک «همزمانی» مهم نیز هستیم. همزمانی شروع به کار دولت چهاردهم، مجلس دوازدهم و اجرای برنامه پنجساله هفتم پیشرفت؛ یعنی در چهارسال پیش رو که ۸۰ درصد از برنامه هفتم است، تصمیمها و اقدامات دولت چهاردهم و مجلس دوازدهم تعیین کننده هستند. در نتیجه فرایند بررسی وزرای پیشنهاد و برنامههای آنها در مجلس شورای اسلامی که در روزهای پیش رو شاهد آن خواهیم بود، در موفق بودن یا نبودن برنامه هفتم نیز تعیین کننده است. از آنجا که رئیس جمهور نیز بارها بر اهمیت و محوریت برنامه هفتم در دولت خود تاکید داشتهاند لذا برنامه هفتم میتواند معیار و مبنایی برای ارزیابی وزرای پیشنهادی و برنامههای آنها باشد.
✅«جریان اجتماعی-سیاسی» خواهان پیشرفت و عدالت که در انتخابات ۱۴۰۳ توانست نمایش قدرتمندی از خود نشان دهد با محوریت رای به دکتر جلیلی، نمیتواند به این لحظه مهم بیتفاوت باشد، بلکه باید با حضوری فعال و موثر در این لحظه نقشآفرینی کند. این نقشآفرینی از جنس همان کارهایی است که در ایام انتخابات توسط این جریان انجام میشد. کارهایی با رویکرد تبیینی با هدف «آگاهی بخشی به مردم» درباره امورات مهم و ملی که در حال وقوع است، تا زمینه حضور و مشارکت مردم مهیاتر شود. همان رویکردی که مورد تقدیر رهبر انقلاب نیز قرار گرفت.
📌مخاطب اصلی فعالیتهای یک جریان اجتماعی-سیاسی مردم هستند. هدف اصلی آن «تصویرسازی درست و منطبق با واقعیت در ذهن مردم» است. رای اعتماد دادن یا ندادن مسئولیتی است که قانون اساسی بر عهده نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی قرار داده است. جریان اجتماعی-سیاسی میتواند با بیان مواضع خود درباره وزرای پیشنهادی و برنامههای آنها به نمایندههای مجلس برای تصمیمبهتر کمک کند، اما از آن مهمتر ترسیم تصویری روشن و صریح برای مردم است. برای مردم باید شفاف بیان شود که آیا وزاری پیشنهادی و برنامههای آنها میتواند نیازها و مطالبات آنها را پاسخ دهد؟ آیا منجر به ساختن مسکن میشود؟ آیا منجر به ایجاد اشتغال میشود؟ آیا میتواند مشکلات اصلی آنها را حل کند؟ آیا میتواند اهداف مهم برنامه هفتم پیشرفت را محقق کند؟ آیا رشد هشت درصدی که مورد تاکید برنامه هفتم بوده است، با وزرا و برنامههای پیشنهادی آنها محقق میشود؟ آیا احکام متعدد و متنوع که تکالیف مختلفی بر عهده دولت و وزارتخانههای دولت قرار داده است، مورد توجه وزرای پیشنهادی و برنامههای آنها قرار گرفته است؟ آیا جایگاه ایران در منطقه و بینالملل ارتقا پیدا میکند؟
🔻البته ترسیم این تصویر برای مردم کار سخت و پیچیدهای است. مباحث برنامه هفتم از جنس برنامه و گزارههای تخصصی است و برنامههای پیشنهادی وزرا هم از همین جنس است. ارزیابی آنها و سادهسازی آنها برای مخاطب عمومی کار سختی است. همچنین امکان دارد برنامههای ارایه شده حاوی گزارههای خوب باشد ولی صادقانه نباشد. یعنی امکان دارد برنامه پیشنهادی صرفا برای گرفتن رای اعتماد نوشته شده باشد و اعتقادی به آن در واقعیت وجود نداشته باشد. یادمان نرفته زمانی که آخوندی در سال ۹۲ به عنوان وزیر پیشنهادی معرفی شد، به طور جدی از مسکن مهر دفاع کرد و حتی خود را مبدع ایده مسکن مهر معرفی کرد اما در عمل نشان داد که هیچ اعتقادی به آن ندارد.
برای همین ارزیابی سابقه و کارنامه فرد معرفی شده نیز مهم است. فقط آفتی که امکان دارد تهدید کننده باشد، سطحی شدن و درگیر حرفهای بی مبنا شدن است که باید از آن مراقبت کرد. سابقه افراد معرفی شده باید در نسبت با مسایل مهم آن حوزه و تکالیف برنامه هفتم مورد ارزیابی قرار گیرد.
✅جریان اجتماعی-سیاسی که در انتخابات ریاست جمهوری تا حد خوبی توانست با مردم از مسایل پیشرفت و عدالت صحبت کند و همراهی آنها را ایجاد کند، در ایام بررسی وزرای پیشنهادی هم باید با مردم از همان مسایل البته در نسبت با وزرا و برنامههای پیشنهادی صحبت کند. یادمان باشد پیشرفت و عدالت بدون حضور و مشارکت مردم رخ نمیدهد و لذا در لحظات مهم باید با مردم گفتگو کرد.
✍️مسعود براتی
34.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥روایت فلسطین؛ جلسه چهلودوم حکمت سیاسی اسلام در قرآن
🔺مشاهده و دانلود نسخه با کیفیت این فیلم
https://drjalily.com/multimedia/957
✅ پایگاه اطلاعرسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily
✔️محور مباحث
🔸 00:15 حکمت حُکم هایی است که اندیشه دینی برای موضوعات مختلف تجویز می کند و حُکم یعنی چیزی که از یک استحکام برخوردار است.
🔸 01:46 اگر می خواهید نسبت به موضوعی تحلیل دقیق داشته باشید لازمه آن این است که آن موضوع را نقطه ای نبینید. باید به گذشته، آینده و تحولات محیطی، منطقه ای و بین المللی حول آن موضوع توجه کنید.
🔸 03:33 مدعیان لیبرال دموکراسی رژیم صهیونیستی را به عنوان نماد و الگوی مطلوب لیبرال دموکراسی معرفی می کنند. مدعیان پیروی از اندیشه لیبرال دموکراسی باید سکوت خود را شکسته و نسبت خود را با این الگوی معرفی شده مشخص کنند.
🔸 04:37 وقتی صحبت از روایت فلسطین می شود با سه نوع روایت مواجه ایم. روایتی که خود صهیونیست ها داشتند، روایتی که فلسطینی ها دارند و روایتی سومی که منجر شدهاست به وضعیتی که ما امروز در جهان داریم.
🔸 05:05 مروری بر روایت صهیونیستی؛
طرف های غربی با اقداماتی که علیه عثمانی ها به کار گرفتند، پروژه تشکیل کشورهای جدید را کلید زدند.
نتیجه ی صلحی که در 1922 رخ داد آن بود که صدسال است منطقه غرب آسیا درگیر رنج و مشکلات و جنگ است.
یکی از نویسندگان آمریکایی کتابی نوشته به نام صلحی که همه صلح ها را بر باد داد که در این کتاب به نتیجه صلحی اشاره می کند که تمام صلح ها بر باد داد و سالها منطقه را آبستن اتفاقات گوناگون کرد.
گلدامایر نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی در کتاب خاطرات خود به صراحت سیر جنایات و تشکیل رژیم نامشروع صهیونیستی را تعریف می کند.
🔸 09:45 مروری بر روایت فلسطینی؛
در آن مقطع به صورت کلی ما شاهد بروز یک غفلت سیاسی هستیم. در کنار مشکلات درونی و ضعف هایی که در فلسطین و منطقه بودهاست، مجموعه اندیشه های آن وقت دچار حیرت هستند.
از 1945 مناسبات جدیدی در سطح بین الملل شکل می گیرد. مناسباتی که به برخی کشورها امتیاز وتو و داشتن سلاح هستهای را اعطا می کند و تا به امروز ادامه دارد. مجموع این اتفاقات و مناسبات سه سال بعد باعث شکل گیری رژیم صهیونیستی شد و در ادامه شاهد جنایات و تجاوزات گسترده این رژیم مثل اشغال اراضی 1948 و جنایات صبرا و شتیلا هستیم.
🔸 13:56 توصیه می کنم کتاب اخگر به گریبان آقای منیر شفیق، که از استراتژیست های فلسطینی هستند را حتما بخوانید.
🔸 15:52 چرا امروز هجمه علیه جمهوری اسلامی شکل گرفته است؟ انقلاب اسلامی در 1979 تبدیل به یک نقطه عطف می شود. در نتیجه تفکر انقلاب اسلامی انتفاضه شکل می گیرد، جهت سرکوب از ابزار تزویر استفاده کرده و بحث هایی مثل قرارداد اسلو و مادرید را مطرح می کنند.
🔸 17:20 سیر شکست های پی در پی رژیم صهیونیستی از سال 2000 و در لبنان به واسطه آن اندیشه های زلال دینی شروع می شود. جنگ های 33 روزه، 22 روزه، هشت روزه و 51 روزه و....
اینکه مطرح می شود عملیات طوفان الاقصی یک نقطه عطف است، شعار نیست بلکه یک واقعیت نظامی است.
🔸 20:15 امروز روایت فتح بسیار مهم است. روایت اینکه چه بستری این معادله را بهم زده است؟ امروز جبهه مقاومت اذعان دارد که اگر توفیقی داشته، آن توفیق را مدیون اندیشه زلال دینی است. اندیشه ای که امروز از مبنا به میدان رسیده است.
❌ چرا خطر عقبنشینی امروز توسط رهبر انقلاب برجسته شد؟!
▪️تنمان لرزید از این کلام امروز امام خامنهای: "به تعبیر قرآن کریم، #عقبنشینی غیرتاکتیکی در هر میدانی چه عرصه نظامی و چه میدانهای سیاسی، تبلیغاتی و اقتصادی، غضب الهی را به دنبال دارد./ ۲۴ مرداد۱۴۰۳"
عقبنشینی نظامی، عقبنشینی دیپلماسی و اقتصادی، عقبنشینی فرهنگی و... چرا خطر عقبنشینی امروز برجسته شد؟!
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
❌ سخنان امروز رهبری در خصوص "عقبنشینی غیر تاکتیکی"، و انذار از غضب الهی، معنایی بسیار مهم و تعبیری بهمراتب مهمتر دارد؛
آیا مسئولانی هستند که بر خلاف نظر مشخص رهبری در خصوص مجازات سخت و خونخواهی، بهدنبالِ سازشکاری و عدم تعقیب دشمن باشند؟
و آیا این سخنان گلایهمندانه، بازتاب عدم اجرای وظایف از طرف مسئولان امر، میتواند تفسیر شود؟!
تکرار کلیدواژه ترس یا عدم ترس نسبت به جنگ روانی دشمن، چه معنایی میتواند در شرایط امروز، خلق کند؟!
ما نمیخواهیم نسبت به هیچ موضوعی نتیجه گیری قطعی کنیم که منظور رهبر انقلاب فلان موضوع و مسئله بوده ،اما بلاخره امام جامعه امروز هشداری تکان دهنده و جدی دادند. حداقل کمی به مسائل گوناگون کشور و جامعه دقت کنیم تا خدای ناکرده با کوتاهی و عقب نشینی دچار عذاب الهی نشویم
به راحتی از کنار این هشدار امام جامعه نگذریم.....
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از دکتر سعید جلیلی
⭕️تکالیف و وظایف دستگاهها در قانون برنامه هفتم
📜برگ نخست؛ ماموریتهای وزارت امور اقتصادی و دارایی در قانون برنامه هفتم
✅ @saeedjalily