فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻تاریخچه خوش رقصی زنان سلیطه و مردان بی ناموس برای دشمنان ایران!
#دختران_انقلاب
5.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️نظم جالب مردم چین برای سوار شدن در مترو
6.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴مفید و مختصر❗️
🔹مقایسهای از پیشرفت زنان مسلمان با زنان غربی در قرون وسطی
✍عالیه سادات
عدالت رهبری به نقل از اندیشکده آمریکایی کارنگی
مقام معظم رهبری در روز اول سال ۱۴۰۳ عدالت را اصلِ پیشرفت بیان کردند. به همین مناسبت بخشی از مقاله خوانش خامنهای که توسط اندیشکده کارنگی نوشته شده منتشر میگردد:
🔻 "برای خامنهای، #اسلام_و_عدالت دو روی یک سکه و دو عنصر مهم جامعه، حکومت و سیاست خارجی ایران هستند. او از عدالت به عنوان «شعار اصلی و هدف اصیل انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی» یاد میکند و مانند خمینی، اسلام را یک اساس و بنیانِ اجتماعی و سیاسی فراگیر میداند. چشمانداز او برای ایران «عادلانه»، چشماندازی است که قوانین حقوقی و اجتماعی آن منعکس کننده اسلام، همراه با یک اقتصاد برابریطلب با حداقل اختلاف طبقاتی است."... "برای خامنهای، جمهوری اسلامی ایران پرچمدار حکومت عادل است، باتوجه به این واقعیت که «#سیاستهای_عدالت_محور» مانند مخالفت با ایالات متحده و اسرائیل را علیرغم هزینههای احتمالی سیاسی و اقتصادی (تحریمها و انزوا) دنبال میکند.
او شکست را به پیروزیای که از طریق #بیعدالتی یا ظلم به دست آید، ترجیح میدهد."
📚 منبع:
https://carnegieendowment.org/2008/03/10/reading-khamenei-world-view-of-iran-s-most-powerful-leader-pub-19975
🟢 سعی کنید حتما در طول شبانه روز، در خانه خود، #قرآن بخوانید/ خیلی از مشکلات حل می شود...
🔰 در روایتی پیامبر اکرم ص سه ویژگی برای خانه ای که در آن قرآن خوانده می شود ذکر می کنند:
۱- خیر در این خانه بالا می رود.
۲- برکت در این خانه بالا می رود.
۳- این خانه و اعضای آن برای آسمانیان چنان می درخشند که ستارگان برای زمینی ها.
🔰 و در روایتی دیگر پیامبر اکرم ص سه ویژگی برای خانه ای که در آن قرآن خوانده نمی شود ذکر میکنند:
۱- برکت از این خانه می رود.
۲- ملائکه این خانه را ترک می کنند.
۳- شیاطین وارد این خانه می شوند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ دود دادن #کندر ⭕️
🔸️در روایت داریم #دود_دادن_کندر #شیطان را تا ۷۰ منزل از خانه دور می کند.
🔸️سعی کنید در طول هفته یک الی دوبار در خانه کندر دود دهید... برای #پاکسازی_خانه و #ایجاد_آرامش بسیار موثر است.
در پی پخش فیلم علی ضیا مجری سابق شبکه ۳:
از حجاب عبور کردند
محور سطوح مختلف سکس و جنسیت است
بخشی از جامعه ایرانی با سرعت فراوان به سمت دو چیز در حرکت است: ۱. سکولار شدن ۲. اباحه گری
این فرآیند از نخستین روزهای پهلوی اول آغاز شده بود. "پدیده ایرانی" نبود و نیست. ذات تمدن غربی این دو را توامان با خود همراه دارد. بسیاری از کشورهای شرق(عرب، مسلمان، غیرمسلمان) دهه های پیش در آن هضم شدند. مدرن نشده بلکه "غربی" شدند. انقلاب اسلامی طغیانی بود علیه این سقوط، سقوطی که با سرعت در آن جامعه ایرانی حرکت میکرد. انقلاب اسلامی ذاتا یک واکنش فرهنگی بود علیه هویت سکولار جدید، لباسی که دوخته شده بود تا بر تن جامعه ایرانی بنشیند. آن لباس که من اسمش را "نظم هویتی جدید" نام میگذارم به اندازه و قواره جامعه متمدن ایرانی نبود. ایرانیان خودشان فرهنگ و تمدن داشتند. عنصر مذهب تشیع در تضاد با آن لباس جدید بود. با انقلاب، آن لباس که برازنده جامعه ایرانی نبود پاره پاره و از هم گسست. حتی در فرهنگ ایرانی اگر عنصر مذهب را کنار بگذاریم باز "حیا و عفت" وجود و تبلور داشت.
انقلاب اسلامی در ایستادگی و تغییر مسیر موفق نمایان شد. فرآیند سکولار شدن و اباحه گری از میانه دهه هفتاد با تئوریزه نمودن مفاهیم تشکیکی سروش آغاز شد. شک در مقدسات، شک در وحیانی بودن قرآن و ایجاد اخلاقی فارغ از شریعت، این مسیر در وزارت ارشاد، در صدا و سیما در فرهنگسراها در هنر و سینما پی گرفته شد. این مسیر، مسیر دور زدن انقلاب اسلامی در درون خود انقلاب بود.
این جماعت امروز متولیان دو امرند: سکولار شدن جامعه و ترویج اباحه گری
جامعه ایرانی با سرعت به این سمت می رود. اوج فساد را تجربه خواهد کرد. فسادی که چند دهه پیش غرب تجربه کرد و آسیب آن را فهمید. این نسل بدون ارزش و سنت، با اباحه گری پیش می رود، فنا خواهد شد. محور این اباحه گری سکس است. از حجاب عبور کردند.
علیرضا زادبر
❌ ای علمای اسلام به فکر اطرافیانتان باشید!!
⭕ سال ۸۸ و در اوج فتنه، دانشجویی دغدغهمند بودم که در مدرسه فیضیه قم سوالی از مسئول مهم امنیتی کشور پرسیدم که چرا بعضی از علما این چنین موضعگیری فتنهانگیز کرده و یا فلان دیدار و ملاقات دارند و به نظر شما مشکل از کجاست؟
⭕ پاسخ داد که مشکل از اطرافیان، خانواده و بیت آنان است. سپس چند نمونه از علمایی را نام برد که چطور فریب اطلاعات غلط اطرافیان خود خورده و یا توسط آنان بازی داده شدهاند.
⭕ اکنون که حواشی زیادی پیرامون آیت الله صدیقی در فضای مجازی ایجاد شده و چند روز قبل از آن موضعگیری چند تن از علما و یا سخنان چند تن از فرزندان مراجع تقلید پیرامون حادثه درمانگاه قم را نظاره کردیم به وضوح به اهمیت جمله آن مقام امنیتی پی میبریم.
⭕️ تعدادی از علما و حتی مراجع تقلید گرفتار اطرافیانی هستند که از آنان نردبانی برای رسیدن به مطامع سیاسی و اقتصادی ناصواب خود نهایت بهره میبرند و این نقطه ضعف بزرگی است که حتی علمایی چون آیت الله منتظری را نیز به سراشیبی سقوط کشاند.
⭕مطمئناً و یقیناً علما باید در کنار خودسازیهای نفسانی به پاکسازی دفتر و بیوت خود نیز اقدام کرده و توصیه حضرت امام به آیت الله منتظری را مبنی بر تعویض افراد بیت خود به جد، اجرا کنند؛ تا نکند از سوراخی چند بار گزیده شوند که مطمئناً آسیبش نه تنها برای آنان بلکه برای همه امت اسلام و اعتقادات مردم است.
⭕متاسفانه فرزندان بسیاری از علما و حتی بزرگان دینی در طول تاریخ عامل بیآبرویی و حتی جهنمی شدن پدران خود بوده و شدهاند و به فرموده مولا علی (ع) حتی زبیر با تاثیر پذیری از پسرش از جرگه اهل بیت خارج شد و شخصیتی جهنمی گردید. پس علمای اکنون که دیگر جای خود را دارند و اگر از خود مراقبت نکنند توسط نزدیکترینشان دچار سراشیبی وحشتناکی تا قعر جهنم خواهند شد.
✅ هرچند علمایی بزرگ همچون آیت الله محمدی گیلانی که دو فرزندش را به جرم همکاری با نافقین به اعدام محکوم میکند و آنان اعدام میشوند و یا آیت الله حسنی امام جمعه ارومیه که فرزند خودش را تسلیم دادگاه انقلاب میکند و یا آیت الله جنتی که برای دستگیری و محاکمه فرزندش ۴۰ روز روزه شکر نذر میکند، بوده اند که در این آزمون سخت سربلند بیرون آمده و فرزندانشان را به تیغ عدالت سپردند.
✅ اما حیف است که این سیره علما در برخورد با اطرافیان خود، حتی فرزندانشان به وسیله رفتار و بیدقتی معدود علمایی که خود در سلامت نفس هستند به فراموشی سپرده شود و روایتی ناصواب و غلط از روحانیت شیعه منعکس گردد.
✍ سید محسن هاشمی
48.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا باید به آینده نظام امیدوار بود؟!
🔴 دیدن این کلیپ برای تمامی افراد #واجب است!
مقام معظم رهبری: نقاط امیدبخش در این کشور بسیار است باید آنها را به جوانان معرفی کنیم
⁉️ پر تکرارترین آیه از لسان مقام معظم رهبری از ابتدا تا به الان؟!
‼️ در کدام زمان انقلابیون به بالاترین حد ناامیدی رسیدن؟
⁉️ پیروزی در جنگ هشت ساله با عقل مادی ممکن بود؟
‼️ دستاوردهای ۴۳ ساله که کشورهای ۳۰۰ ساله به آن دست پیدا نکردند!
⁉️ تولید مقالات پر استناد و باکیفیت ۳ برابر جمعیت کشور!
‼️ رتبه یک دنیا در برابری حق تحصیل در دنیا!
⁉️ رشد ۱۲ برابر بانوان پزشک فوق تخصص در دنیا!
‼️ سقوط یک کشور بر اثر یک بحران اتفاق افتاده در ۴۳ سال
⁉️ اولین موج #تجزیه_طلبی در کشور چه زمانی اتفاق افتاد؟!
💢 جمهوری اسلامی قویتر از قبل!
⁉️ ماجرای دستور #ترور ۳۰۰۰ نفر!
‼️مقایسه وضعیت جمهوری اسلامی با دشمنان خود!
‼️ عادی سازی افول #اسرائیل در پر خرج ترین فیلم تاریخ
♦️ هر زمان از جوانها استفاده شد پیروز شدیم!
‼️ ظرفیتهای بیشمار کشور باعث حل شدن مشکلات!
‼️ تمام مشکلات در داخل کشور حل میشود!
⁉️ تنها راه حل مشکلات #اقتصادی
🔴 بازنشر به بهانه سال #جهش_تولید_با_مشارکت_مردم
🔹 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
باز هم مردم!
«آقا» برای هزارمین! بار از «مردم» و نقش تعیینکنندهی آنان در حل مشکلات کلان ملی گفتند. مشکل کجاست که علیرغم تأکیدات فراوان ایشان بر حضور و نقش مردم، اما اتفاق درخوری نمیافتد؟!
۱) رسوبات پهلوی؛
رژیم منحوس پهلوی آنقدر بر سر «مردم» زد و آنان را نادیده گرفت و تحقیرشان کرد که بسیاری از «مردم» باور کردند که «رعیت را چهکار به مملکتداری؟!» شوربختانه هنوز عدهای از «مردم» به این باور نرسیدهاند که «ولینعمت» واقعی آنانند و مسئولان نوکر آنان!
یکی از بزرگترین مصادیق جهاد تبيين که باید توسط رسانههای جمعی و اجتماعی و صاحبان تریبون انجام شود، آگاهکردن «مردم» به جایگاه خطیر و رفیع خودشان است.
۲) تبختر پهلوی؛
در نظام استبدادی پهلوی، تبختر و تکبر پادشاهان بیکفایت به وزیران و مدیران و کارگزاران و کارمندان سرریز شدهبود و همگی در حوزهی استحفاظی خود یک شاه مطلقالعنان بودند که «مردم» را چون نوکری بینوا میدیدند که پشیزی حق و ارزش نداشتند! معالاسف عدهای از مدیران جمهوری اسلامی با یقههای دیپلمات و محاسن آنکادر، همان تفرعن پهلوی را به یادگار بردهاند!
ایکاش در این دولت که نگاه و رفتارش به «انقلاب خمینی» نزدیکتر از باقی دولتهاست، برای تحقق شعار «گشت ارشاد مدیران»، کمیتهای تامالاختیار و بیرحم تشکیل شود تا کوچکترین بیحرمتی و مانعتراشی مدیران در هر ردهای نسبت به «مردم» را برنتابد و با قوانین قوی آنان را مایهی عبرت دیگران کند!
۳) تلمبار قوانین؛
یکی از معضلات جدی که نفَس «مردم» را در گلوگاههای اقتصادی بند آورده، حجم فراوان قوانين دستوپاگیر است! قوانینی که بخشی از کارمندان دولت را تبدیل به رباتی بیتحرک و بیاراده کرده و دستوپای عدهای دیگر را که نمیخواهند ربات باشند، از پشت بستهاست!
ایکاش مجلس جدید بیش از وضع قوانین جدید، کمر به هرسکردن قوانین فراوان دستوپاگیر موجود ببندد!
۴) آهن سرد عدالت؛
اختلاسگرانبیشرم و قانوندانهای قانونگریز بیشرف و سرمایهداران زالوصفت بیدرد، با خیانتهایی که در عرصههای اقتصادی بر «مردم» روا داشتند، انگیزه و اعتماد آنان را برای حضور در میدانهای اقتصادی سوزاندند! ورود مقتدر قوهی عدلیه و مبارزهی نفسگیر و شفاف و قاطع و پشیمانکننده با دزدان اعتماد «مردم»، میتواند مرهمی باشد بر زخمهای آنان و مقدمهای برای ایجاد «جهش تولید با مشارکت مردم.»
✍ عباس بابائی ۲فروردین۱۴۰۳
بصیرت اقتصادی 01.mp3
33.09M
🔻سلسله سخنرانیهای «بصیرت اقتصادی»
🎙سید محمدرضا رضی بهابادی
🔶جلسه اول
🌴تبیین شعار سال «جهش تولید با مشارکت مردم» با رسانه منبر در جمع مردم باصفای روستا
زمان: چهارشنبه، اول فروردین ۱۴۰۳، شب دهم ماه مبارک رمضان
مکان: مسجد جامع روستای آسفیچ، شهرستان بهاباد، استان یزد
#تبیین_شعار_سال
#جهش_تولید_با_مشارکت_مردم