انجمن حجتیه پس از کودتای ۱۳۳۲ با هدف تعلیم کادرهایی برای دفاع علمی از اسلام و تشیع در برابر چالش الهیاتی بهائیت ایجاد شد. شیخ محمود حلبی بنیانگذار این انجمن، از استادان حوزه علمیه مشهد و از طرفداران نهضت ملی در دوران حکومت مصدق بود؛ که پس از کودتای ۱۳۳۲ فعالیت سیاسی را کنار گذاشت.
مبلغان بهائی این نظر را تبلیغ میکردند که منجی منتظَر شیعیان ظهور کرده و پس از او پیامبری جدید ظهور کرده و دین اسلام با آمدن پیامبر جدیدی بعد از پیامبر اسلام، منسوخ شدهاست.
انجمن حجتیه به دنبال دفاع از موقعیت شیعه، با مراجعه به متون اسلامی و بهائی بود. حساسیت شیخ حلبی نسبت به این موضوع از یک تجربه شخصی سرچشمه میگرفت. در دوران طلبگی، او و همشاگردیاش ، سید عباس علوی، توسط یک مبلغ بهایی به آئین بهائی دعوت شده بودند و دوست او به بهائیت گرویده بود. این موضوع زنگ خطری را برای حلبی به صدا درآورد؛ و او با کنار گذاشتن تحصیلات و مطالعات معمول، وقت خود را وقف مطالعه تاریخ و متنهای اصلی بهائیت کرد؛ تا یک پاسخ جامع اسلامی برای مسئله بهائیت بیابد.
طرح اولیه حلبی، آموزش گروهی از طلبهها برای انجام این وظیفه بود. برگزاری کلاسهایی برای آموزش این دروس به طلبهها، با مخالفت مقامات مذهبی بلندپایه حوزه علمیه قم آن زمان روبرو شد. حلبی آنگاه یک گروه داوطلب غیر روحانی متبحر در مباحثه و مناظره را برای این منظور استخدام کرد.
این گروه ابتدا به نام انجمن ضد بهائیت و پس از انقلاب به انجمن حجتیه معروف شد.بعدها امام خمینی ره انحلال آن را اعلام کردند ....
واحد فرق و ادیان ...
اندیشکده علم و تمدن پارس
باد آسایش ، گیتی نزند بر دل ریش صبح صادق ندمد تا شـب یلدا نرود
شعر سعدی در مورد شب یلدا
مهره مهر چو از حقه مینا بنمود ماه من طلعت صبح از شـب یلدا بنمود
شعر شب یلدای خواجوی کرمانی
شب هجرانت ای دلبر ، شـب یلداست پنداری رخت نوروز و دیدار تو عید ماست پنداری
شعر اوحدی مراغه ای برای شب یلدا
صحبت حکام ، ظلمت شب یلداست نور ز خورشید خواه ، بو که برآید
شعر شب یلدا حافظ
با زلف تو قصه ایست ما را مشکل همچون شب یلدا به درازی مشهور
شعر شب یلدا عبید زاکانی
شب یلداست هر تاری ز مویت ، وین عجب کاری که من روزی نمی بینم ، خود این شب های یلدا را
شعر شب یلدا سلمان ساوجی
چه عجب گر دل من روز ندید زلف تو صد شـب یـلدا دارد
شعر شب یلدا فیض کاشانی
شام هجران تو تشریف به هرجا ببرد در پس و پیش هزاران شـب یـلدا ببرد
شعر شب یلدا وحشی بافقی
آبروی شمع را بیهوده نتوان ریختن صد شب یلداست در هر گوشه ی زندان مرا
شعر عرفی شیرازی برای شب یلدا
من از روز جزا واقف نبودم شب یلدای هجران آفریدند
شعر شب یلدا فروغی بسطامی
هست در سالی شبی ایام را یلـدا ولیک کس نشان ندهد که ماهی را دو شـب یـلدا بود
شعر شب یلدا خواجوی کرمانی
هنوز با همه دردم امید درمان است که آخری بود آخر شبان یلـدا را
شعر شب یلدا سعدی
بر رخ تو کآفت جان من است از شب یـلدا سپه آورده ای !
شعر امیرخسرو دهلوی
واحد ادبیات وشعر ....اندیشکده علم و تمدن پارس
14.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️حاشیه های دیدار رهبر انقلاب با خانواده های شهدای حادثه تروریستی شاهچراغ( علیه السلام)
هدایت شده از صلوات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#صلوات من به بقیع و چهار قبر غریبش!
آقای شالچیان از جد مادری خودشان نقل می نمایند:
«در امور دم دستی (روزمره) وقتی مشکلی پیش می آید ، نذر کند که این گره باز شود؛ یک سوره حمد و هفت بار سوره توحید و چهارده #صلوات بخواند و به ائمه بقیع (امام حسن مجتبی، سیدالساجدین، امام محمد باقر، امام جعفر صادق) صلوات الله علیهم اجمعین هدیه کند؛ بارها و بارها و بارها امتحان کردم.»
🌺✨🍂🍁🌺
🍁یک ثانیه از عمر همین یک شبِ یلدا
🧡باعث شده تا صبح به یُمنَش بنشینیم
🍁ده قرن زِ عمر پسر فاطمه (عج) طی شد
🧡یک شب نشد از هجر ظهورش بنشینیم
💥 عاشقان صلوات به ما بپیوندید :
@sallavat
خواندن چهل مرتبه سوره ی تکاثر بعد از وقت شرعی عصر(این روزها حدود ساعت ۱۵تا مغرب) در روز چهارشنبه برای رفع مشکلات بسیار مفید است
https://eitaa.com/Ostadkhosravi
1..mp3
2.45M
🔷️ توصیه میکنیم این دو دقیقه را از دست ندهید...
✳️ گوشه ای از صحبت های حاج عظیم ابراهیم پور در ششمین گردهمایی راه رسیدن به تمدن اسلامی
# واکسن_بردگی
# فلج_اطفال
# تمدن_اسلامی
# علائم_آخرالزمان
😭برای ادامه پاندمی هراسی دنبال خفقان رمزریال هستند🚨📣🔥
#کرونا_بزرگترین_دروغ_صهیون و مقدمه ای برای رمزریال و کنترل و بردگی نوین 🚨
#فاطمیه نماد قیام و بیداری
#امام_زمان منتظر بیداری ماست....
بر باد رفته باشد شاید که خسته باشد /آهسته در صباگفت در خود نشسته باشد /ققنوس حاصل خواب در اوج این تب وتاب /از آتش درونش باخود خجسته باشد /آرام بود ساحل داغ دل شقایق /گوش دل حقایق پیوسته جسته باشد /شب بود همچو یلدا در امتداد فردا /زوزه کشید و خطی در اوج هسته باشد /دردام و کام ایام گوید سخن به هرجام /ای روبه سیه فام پای است بسته باشد /آن گوهر بلا خیز روز است همچو شبدیز /میریزد و زداید در خون نشسته باشد
(م.خ)
🌚شب یلدا یا شب چله، آخرین روز آذرماه، شب اول زمستان و درازترین شب سال است، ایرانیان باستان با باور اینکه فردای شب یلدا با دمیدن خورشید، روزها بلندتر شده و تابش نور ایزدی افزون میشود، آخر پاییز و اول زمستان را شب زایش مهر یا زایش خورشید میخواندند و برای آن جشن بزرگی برپا میکردند.
🇮🇷 همچنین در ایران و بسیاری از کشورهایی که ریشه زبان و ادبیات فارسی دارند، یلدا گرامی داشته میشود و افراد خانواده با خواندن شاهنامه و تفأل به دیوان حافظ و استفاده از خوراکیهایی مانند انار و هندوانه گرد هم جمع میشوند و از این طریق ضمن ایجاد قدرت، انسجام خانوادگی و فامیلی افراد جوانتر از تجارب کهنسالان استفاده میکنند.
با این توضیح آئین شب یلدا از طرفی توجه به سلامت جسم و در بعد دیگر به سلامت روح اهمیت میدهد؛ از بعد روحی پرداختن به توصیه پیامبر اعظم (ص) و صله رحم که آثار مثبت روانی به دنبال دارد و دیگری آماده سازی بدن برای سه ماه آخر سال که شامل تمهیداتی است که برای ارتقاء سلامت جسم خود در فصل زمستان و سپس بهار و تابستان انجام میدهیم.
🔖به گفته سمانه موهبتی پزشک عمومی و متخصص طب سنتی، فصل زمستان سرد و تر است و در این فصل بدن سرما و رطوبت لازم را دارد؛ خوردن هندوانه را به دلیل طبع سرد و آب بالا که سبب آسیب جدی به کلیهها میشود در 3 ماه آخر سال منع و بیان کرد: بهتر است به جای هندوانه از کدو حلوایی که رطوبت بدن را کاهش میدهد و برای این فصل مناسب است استفاده شود.
فراد باید تلاش کنند در 3 ماه آخر سال سیستم ایمنی بدن را افزایش دهند، چرا که به گفته سمانه موهبتی، متخصص طب سنتی، با مصرف درست مواد خوراکی به بدن کمک میکنیم، تا در روزهای سرد زمستان تقویت و در نتیجه کمتر دچار بیماری شود، در این زمینه خوردن میوه، مغز، دم نوش و شربتها بسیار حائز اهمیت است و مصرف روزانه یک قاشق عسل که از توصیههای امام رضا (ع) است مورد توجه قرار دارد.
همچنین در این فصل خوردن انواع مشخصی از میوهها همچون انار، پرتغال، سیب، به و لیمو شیرین به دلیل افزایش تقویت سیستم ایمنی و ارواح که در طب سنتی مفاهیم مختلف از جمله تقویت کبد، قوا، قلب و معده را دارد سفارش، و خوردن هندوانه یا خربزه بسیار نهی شده است.
⛔🍉⛔شب یلدا به جای هنداونه از کدو حلوایی استفاده کنید:
به گفته این متخصص طب سنتی:
❄🌨🌧 فصل زمستان سرد و تر است و در این فصل بدن دارای سرما و رطوبت لازم است🥶 در نتیجه خوردن هندوانه در 3 ماه آخر سال منع میشود؛ چرا که به دلیل طبع سرد و آب بالا، آسیب جدی به کلیهها وارد کرده و سرما میخورد و نمیتواند به راحتی به سلامتی قبلی دست یابد.😱
🍉خوردن هندوانه به دلیل طبع سرد، مناسب فصل تابستان است چرا که این میوه در خنک کردن بدن و ایجاد ادرار زیاد بسیار اهمیت دارد و به دلیل اینکه در تابستان آب بدن کم و خشک میشود، هندوانه رطوبت را افزایش میدهد تا فشار از کلیهها برداشته شود که بهتر است به جای هندوانه از کدو حلوایی که باعث کاهش رطوبت بدن شده و برای این فصل مناسب است استفاده شود.
از طرفی در فصل زمستان خوردن تنقلات مثل انواع آجیلها، گردو، شاهدانه، کنجد، بادام زمینی، بادام خام، را به دلیل بالا بردن گرما و در نتیجه تقویت سیستم ایمنی بدن مهم است و شربتهای مفرح مثل شربت زعفران، بیدمشک، گلاب، عسل و گاهی ترکیب آنها به عنوان داروی خاص برای تقویت ارواح شناخته شده و مورد تاکید برای ارتقاء سلامت انسانها است.😋
در فصل زمستان دم نوشهایی میتوان مصرف کرد که نقش مهم در بالا بردن سیستم ایمنی بدن ایفا میکند، از جمله دمنوش آویشن، پونه، عناب، بهارنارنج، زرشک که این دمنوشها به عنوان رقیق کننده خون، نقش مهمی برای آماده سازی بدن در فصل تابستان ایفا میکند، همچنین مفرح، برای آرامش اعصاب بسیار مفید و آنتی بیوتیک قوی به شمار میرود.😋
از سویی علی رغم ضررهای خوردن هندوانه در این فصل این میوه رواج زیادی دارد به طوری که مردم با خوردن آجیل سعی میکنند توازن را در این وعده برقرار کنند اما در این مورد موهبتی، متخصص طب سنتی، میگوید: در طبیعت برای هر خوراکی مصلحی وجود دارد و باید در زمان و جای مناسب استفاده شود، ما می توانیم در تابستان گرمی را در کنار سردی و در زمستان برعکس استفاده کنیم؛ ولی هر خنکی دلیل بر این نیست که همیشه خورده شود.
موهبتی، در ادامه بیان داشت: با توجه به فصل زمستان خوردن هندوانه، به کلیهها آسیب وارد میکند که به راحتی قابل جبران نیست؛ حتی اگر برای کاهش تأثیر مخرب آن به مقدار زیاد گرمی از جمله تنقلات بخوریم، نه تنها پوشیده نمیشود بلکه عوارض دیگری نیز در پی خواهدداشت.
علاقه مندان به سبک زندگی صحیح و تغذیه سالم ما را دنبال کنید :
@Ostadkhosravi
1_1180492728.mp3
26.95M
🎙استاد امینی خواه :
🔉 #شیطان_شناسی_در_قرآن
3⃣ جلسه سوم
⏰ مدت زمان: 51:10
* شرایط ورود حضرت موسی ع به شهر
* معنای شیعه
* تفاوت شیعه و محب در روایتی از امام رضا ع
* ولی و عدو
* سیستم اطلاعاتی قوی دوران فرعون
* شرایط رهبری در قرآن
* غفلت به چه معناست؟
* چه کسانی راهی جهنم میشوند؟
* تعریف قرآن از غافلون
@Ostadkhosravi