السلام علیک یا فاطمه الزهرا
خواندن سوره های شریف واقعه /جمعه/و دعای کمیل در شبهای عزیز جمعه تاکید شده ...خداوند تعالی در آخرین آیه سوره مزمل دو مرتبه میفرماید هرچقدر از قرآن برایتان میسر است تلاوت کنید
خواندن سوره واقعه باعث رزق و روزی و سلامتی در دنیا و در آخرت چهره شخص مثل ماه بدر کامل میدرخشد و مورد شفاعت حضرت مولا علی ع خواهد بود ...خواندن سوره جمعه امان است از این جمعه تا جمعه بعد ...دعای شریف کمیل که دعای حضرت خضر نبی ع است که مولا علی ع آن را به اصحاب خاص خود کمیل نخعی یاد دادند و گفته شده حداقل یک بار در طول عمر خوانده شود و آثار و برکات زیادی دارد ...
واحد فرق و ادیان اندیشکده علم و تمدن پارس
https://eitaa.com/Ostadkhosravi
۴۰ هزار میلیارد تومان بیصاحاب!
🔹تا الان به صورت رسمی به حساب ۳نفر در مشهد، تهران، کرمان "۴۰هزار میلیارد تومان" از بانک آینده واریز شده است و پس از دقایقی برداشت شده است؛ گزارشهای کاربران فضای مجازی حکایت از تعداد بیشتری واریزی نجومی دارد که هنوز مشخص نیست علت آن چیست!
🔹هر فرضیهای در این مورد محتمل است؛ از هک تا پولشویی و ... اما خداوکیلی نگذارید که باور کنیم پای خطای انسانی در میان است!
چهل هزار میلیارد ....یعنی چهل هزار منزل یک میلیاردی /یعنی چند هزار خانه چند میلیاردی /راحتر بگیم یعنی یک شهر ....عجب ..چه ارقامی ...چقدر راحت ...جابجا میشن و جوان ما آرزوی شغل ماهی ده میلیون تومان را دارد وحقوق بازنشسته هایمان را ببینیم ...
9.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
راهی ساده برای جمع آوری آب باران
https://eitaa.com/Ostadkhosravi
1_2782391966.m4a
36.37M
ادامه بحث فلسفه.... استاد بهرامی
✡️ ابوهریره؛ مهرهٔ نفوذی یهود
1️⃣ ابوهریره دوسی، یکی از شخصیتهای مرموز جریان باطل پس از شهادت رسولالله (ص) است.
2️⃣ #ابوهریره کنیهٔ اوست و نام و نسب او بسیار پیچیده و مخفی است، بهگونهای که در منابع اهلسنّت میتوان انواع و اقسام اسامی را دربارهٔ او و پدرش مشاهده نمود.
3️⃣ این گمنامی! چنان شدید است که تردیدها دربارهٔ نَسَب او را بیشتر میکند. شاید بههمین خاطر بود که ابوهریره عقیده داشت: «سه چیز کفر است: نوحهخوانی بر مُرده و گریبان دریدن و ایراد گرفتن به نَسَب دیگران»
4️⃣ آنچه بر تردیدها دربارهٔ شخصیت ابوهریره میافزاید، اشتهار وی به این کنیهٔ سُخرهآمیز [بهمعنای #همنشین_گربه] است! چرا باید بزرگترین راوی اهلسنّت، چنین کُنیهٔ پَست و سَبُکی داشته و فرهنگ حدیثی مسلمانان با چنین نامی پیوند خورده باشد؟!
5️⃣ محل سکونت او بیشتر اوقات، #دارالخلافه بود. از نکات تأملبرانگیز زندگی او اینکه، همپیمان [حلیف] #ابوبکر بود و بر پشتبام مسجد بازی چهاردهتایی [نوعی از آلات قمار] انجام میداد!!
1️⃣ در زندگی #ابوهریره شاهد مواردی هستیم که اصالت #یهودی او را تقویت میکند. یکی از این قرائن، ناشناختهبودن نَسَب اوست. یکی از شگردهای یهودیان برای #نفوذ در میان مسلمانان، نسبسازی و پیوند دادن خود با قبایل عرب است.
2️⃣ همچنین وی دو بسته مو از دو سوی سرش آویزان میکرد. قبلاً، علامت یهودی بودنِ #ذؤابه را [در شرححال زید بن ثابت] بررسی کردیم.
3️⃣ قرینهٔ دیگر، ارتباط شکبرانگیز ابوهریره با #یهودیان سرشناس است. او غیر از رسولالله (ص) تنها از تعداد محدودی از صحابه روایت دارد که مشاهدهٔ نام یهودیانی چون #کعبالاحبار و #عبدالله_بن_سلام در این میان قابل تأمل است.
4️⃣ ابنکثیر موارد فراوانی را در تفسیرش مشخص کرده که جزء #اسرائیلیات امثالِ کعبالاحبار است، اما در کتب حدیثی اهلسنّت توسط ابوهریره، به رسولخدا (ص) نسبت داده شده است!
5️⃣ مدت حضور ابوهریره در محضر پیامبر (ص)، «یکسال و نُه ماه» بود. با این حال، از وی در کتابهای حدیثی اهل تسنن تعداد ۵۳۷۴ روایت نقل شده است! در حالیکه مجموع روایات #صحاح_ستّه اهل تسنن، بعد از حذف مکررات، ۹۸۰۰ روایت میشود!
06_se_daghighe_dar_ghiamat_aminikhaah.ir.mp3
23.09M
🎙 استاد امینی خواه :
📓 شرح و برسی کتاب سه دقیقه در قیامت...
6⃣قسمت: ششم
ما را دنبال کنید :
@Ostadkhosravi
ششم بهمن ماه روز بزرگداشت حکیم بزرگ صفی الدین اُرموی گرامی باد ..روز آواها ونواهای ایرانی ...
https://eitaa.com/Ostadkhosravi
صفیالدین عبدالمؤمن بن ابیالمفاخر یوسف بن فاخر اُرمَوی (۶۱۳ ه.ق – ۱۸ صفر ۶۹۳ ه.ق) موسیقیدان، خوشنویس، ادیب و عروضدان و پیشتاز مکتب منتظمیه بود.
از صفیالدین دو رسالهٔ بسیار مهم بر جای ماندهاست: رسالهٔ الأدوار که بسیاری آن را آغازگر مکتب منتظمیه و یکی از شاخصترین آثار در زمینهٔ تئوری موسیقی ایرانی-اسلامی میدانند، و رسالهٔ شرفیه که بالغ بر ۳۰ سال بعد نگاشته شده و علیرغم محتوای مفصلترش، کمتر از الأدوار مورد توجه بودهاست. وی همچنین به تعلیم شاگردانی چند در زمینهٔ خوشنویسی و موسیقی پرداخت و چند رسالهٔ دیگر نیز نگارش کرد.
ارموی دو ساز به نامهای مغنی و نزهه ابداع کرد.
نزهه در حقیقت حاصل ترکیب سازهای چنگ و قانون بود. تنهٔ آن به شکل مربع مستطیل، از چوب بید سرخ ساخته میشد و دو خرک و ۸۱ تار داشت که در دستههای سهتایی با هم کوک میشدند. نام این ساز در رسالههای درة التاج لغرة الدباج و نفائس الفنون فی عرائس العیون نیز آمدهاست. (در کنزالتحف تعداد سیمهای این ساز ۱۰۸ ذکر شدهاست.)
مغنی در حقیقت ترکیبی بود از سازهای قانون، رباب و نزهه. در کتاب کنز التحف آمده که ارموی این ساز را در بازگشت از سفری به اصفهان ابداع کرد. تا پیش از زمان او، ساز رباب ساز مخصوص مردم اصفهان و فارس بود و قانون نیز در عراق متداول بود. مغنی از چوب درخت زردآلو ساخته میشد، کاسهاش از رباب بزرگتر و پهنتر بود و دستهاش شکل مثلث داشت. درازا و پهنای کاسه در حدود یک وجب و نیم و عمق آن در حدود چهار انگشت بود. درون کاسهٔ ساز را با مخلوطی از سریش و خردهٔ شیشه پر میکردند و روی آن پردهٔ نازکی میکشیدند. این ساز ۳۳ تار داشت.
https://eitaa.com/Ostadkhosravi
ابتدای رساله شرفیه حکیم اُرموی ...که باحمد و ستایش خداوند و درود بر حضرت پیامبر آخرین ص و آله او شروع شده... دست خط خود ایشان ...
https://eitaa.com/Ostadkhosravi
مگر در ماه شریف رجب و شب لیله الرغائب خواستار چیزی غیراز شهادتیم
ای کاش که در زمره ی سربازان حضرت صاحب ع باشیم ...سلام بر شهدا
https://eitaa.com/Ostadkhosravi
دعای افتتاح علی فانی.mp3
9.93M
☘️🌼🌺🌼☘
❣️ا﷽ا❣️
📣 دعای زیبای افتتاح
🎙 از برادر علی فانی
بااینکه این دعا مخصوص شب های ماه مبارک است ازبس که فرازهای دل نشین دارددر این شب عزیز تقدیم شما
خدایا مارا به ماه عزیزت و مبارکت برسان آمین