✡️ ابوهریره؛ مهرهٔ نفوذی یهود
1️⃣ ابوهریره دوسی، یکی از شخصیتهای مرموز جریان باطل پس از شهادت رسولالله (ص) است.
2️⃣ #ابوهریره کنیهٔ اوست و نام و نسب او بسیار پیچیده و مخفی است، بهگونهای که در منابع اهلسنّت میتوان انواع و اقسام اسامی را دربارهٔ او و پدرش مشاهده نمود.
3️⃣ این گمنامی! چنان شدید است که تردیدها دربارهٔ نَسَب او را بیشتر میکند. شاید بههمین خاطر بود که ابوهریره عقیده داشت: «سه چیز کفر است: نوحهخوانی بر مُرده و گریبان دریدن و ایراد گرفتن به نَسَب دیگران»
4️⃣ آنچه بر تردیدها دربارهٔ شخصیت ابوهریره میافزاید، اشتهار وی به این کنیهٔ سُخرهآمیز [بهمعنای #همنشین_گربه] است! چرا باید بزرگترین راوی اهلسنّت، چنین کُنیهٔ پَست و سَبُکی داشته و فرهنگ حدیثی مسلمانان با چنین نامی پیوند خورده باشد؟!
5️⃣ محل سکونت او بیشتر اوقات، #دارالخلافه بود. از نکات تأملبرانگیز زندگی او اینکه، همپیمان [حلیف] #ابوبکر بود و بر پشتبام مسجد بازی چهاردهتایی [نوعی از آلات قمار] انجام میداد!!
1️⃣ در زندگی #ابوهریره شاهد مواردی هستیم که اصالت #یهودی او را تقویت میکند. یکی از این قرائن، ناشناختهبودن نَسَب اوست. یکی از شگردهای یهودیان برای #نفوذ در میان مسلمانان، نسبسازی و پیوند دادن خود با قبایل عرب است.
2️⃣ همچنین وی دو بسته مو از دو سوی سرش آویزان میکرد. قبلاً، علامت یهودی بودنِ #ذؤابه را [در شرححال زید بن ثابت] بررسی کردیم.
3️⃣ قرینهٔ دیگر، ارتباط شکبرانگیز ابوهریره با #یهودیان سرشناس است. او غیر از رسولالله (ص) تنها از تعداد محدودی از صحابه روایت دارد که مشاهدهٔ نام یهودیانی چون #کعبالاحبار و #عبدالله_بن_سلام در این میان قابل تأمل است.
4️⃣ ابنکثیر موارد فراوانی را در تفسیرش مشخص کرده که جزء #اسرائیلیات امثالِ کعبالاحبار است، اما در کتب حدیثی اهلسنّت توسط ابوهریره، به رسولخدا (ص) نسبت داده شده است!
5️⃣ مدت حضور ابوهریره در محضر پیامبر (ص)، «یکسال و نُه ماه» بود. با این حال، از وی در کتابهای حدیثی اهل تسنن تعداد ۵۳۷۴ روایت نقل شده است! در حالیکه مجموع روایات #صحاح_ستّه اهل تسنن، بعد از حذف مکررات، ۹۸۰۰ روایت میشود!
06_se_daghighe_dar_ghiamat_aminikhaah.ir.mp3
23.09M
🎙 استاد امینی خواه :
📓 شرح و برسی کتاب سه دقیقه در قیامت...
6⃣قسمت: ششم
ما را دنبال کنید :
@Ostadkhosravi
ششم بهمن ماه روز بزرگداشت حکیم بزرگ صفی الدین اُرموی گرامی باد ..روز آواها ونواهای ایرانی ...
https://eitaa.com/Ostadkhosravi
صفیالدین عبدالمؤمن بن ابیالمفاخر یوسف بن فاخر اُرمَوی (۶۱۳ ه.ق – ۱۸ صفر ۶۹۳ ه.ق) موسیقیدان، خوشنویس، ادیب و عروضدان و پیشتاز مکتب منتظمیه بود.
از صفیالدین دو رسالهٔ بسیار مهم بر جای ماندهاست: رسالهٔ الأدوار که بسیاری آن را آغازگر مکتب منتظمیه و یکی از شاخصترین آثار در زمینهٔ تئوری موسیقی ایرانی-اسلامی میدانند، و رسالهٔ شرفیه که بالغ بر ۳۰ سال بعد نگاشته شده و علیرغم محتوای مفصلترش، کمتر از الأدوار مورد توجه بودهاست. وی همچنین به تعلیم شاگردانی چند در زمینهٔ خوشنویسی و موسیقی پرداخت و چند رسالهٔ دیگر نیز نگارش کرد.
ارموی دو ساز به نامهای مغنی و نزهه ابداع کرد.
نزهه در حقیقت حاصل ترکیب سازهای چنگ و قانون بود. تنهٔ آن به شکل مربع مستطیل، از چوب بید سرخ ساخته میشد و دو خرک و ۸۱ تار داشت که در دستههای سهتایی با هم کوک میشدند. نام این ساز در رسالههای درة التاج لغرة الدباج و نفائس الفنون فی عرائس العیون نیز آمدهاست. (در کنزالتحف تعداد سیمهای این ساز ۱۰۸ ذکر شدهاست.)
مغنی در حقیقت ترکیبی بود از سازهای قانون، رباب و نزهه. در کتاب کنز التحف آمده که ارموی این ساز را در بازگشت از سفری به اصفهان ابداع کرد. تا پیش از زمان او، ساز رباب ساز مخصوص مردم اصفهان و فارس بود و قانون نیز در عراق متداول بود. مغنی از چوب درخت زردآلو ساخته میشد، کاسهاش از رباب بزرگتر و پهنتر بود و دستهاش شکل مثلث داشت. درازا و پهنای کاسه در حدود یک وجب و نیم و عمق آن در حدود چهار انگشت بود. درون کاسهٔ ساز را با مخلوطی از سریش و خردهٔ شیشه پر میکردند و روی آن پردهٔ نازکی میکشیدند. این ساز ۳۳ تار داشت.
https://eitaa.com/Ostadkhosravi
ابتدای رساله شرفیه حکیم اُرموی ...که باحمد و ستایش خداوند و درود بر حضرت پیامبر آخرین ص و آله او شروع شده... دست خط خود ایشان ...
https://eitaa.com/Ostadkhosravi
مگر در ماه شریف رجب و شب لیله الرغائب خواستار چیزی غیراز شهادتیم
ای کاش که در زمره ی سربازان حضرت صاحب ع باشیم ...سلام بر شهدا
https://eitaa.com/Ostadkhosravi
دعای افتتاح علی فانی.mp3
9.93M
☘️🌼🌺🌼☘
❣️ا﷽ا❣️
📣 دعای زیبای افتتاح
🎙 از برادر علی فانی
بااینکه این دعا مخصوص شب های ماه مبارک است ازبس که فرازهای دل نشین دارددر این شب عزیز تقدیم شما
خدایا مارا به ماه عزیزت و مبارکت برسان آمین
هدایت شده از صلوات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃آیتالله شیخ عبدالقائم شوشتری:
🌼 بهترین گنجی که قدرش را نمیدانیم #صلوات بر محمد و آل محمد است.
📚 خرمن معرفت، صفحه ۲۰۳
🌼🍃🌼🍃
🌼بر طلعت ماهِ رویِ حیدر صلوات
🍃بر عاشق روی و کوی حیدر صلوات
🌼بر فخر بشر به نام زیبای علی
🍃بر مهر و وفا و کوی حیدر صلوات
➖➖🌼🌼🌼🌼➖➖
💥💥 علاقه مندان به ذکر شریف صلوات کانال اختصاصی صلوات را دنبال کنید :👇
@sallavat @sallavat
6.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
استاد نظری زاده :
دشمن از ما کلاه خواست ما سر دادیم
علاقه مندان به سبک زندگی صحیح و تغذیه سالم ما را دنبال کنید :
@Ostadkhosravi