✉️منشور سی و سه ساله
✳️گزیدهای از پیامهای نوروزی مقام معظم رهبری در سی و سه سال اخیر/١
🔹سال ١٣۶٩
آن کسانی که باید برای خدا و انقلاب کاری میکردند و نکردند، آن کسانی که در جهت مخالف راه خدا و راه انقلاب کاری انجام دادند که باید انجام نمیدادند، باید آنچه را که گذشته است، اصلاح کنند و از آنچه که صادر شده، استغفار نمایند. حتّی کسانی که در مقابل انقلاب قرار داشتند و قرار دارند، اگرچه اقلیت کوچکی هستند، اما آنها هم بندگان خدایند؛ چنانچه هنوز در آنها مایه و بقیهیی از وجدان الهی و انسانی باقی است - که انشاءاللَّه باقی است - در رفتار خود تجدیدنظر کنند و راه خدا و این نظام الهی و قرآنی را با همهی وجود تقویت نمایند.
🔸سال ١٣٧٠
ما صبح روشنی را مشاهده میکنیم. احساس میکنیم که ملت ایران انشاءاللَّه به سمت پیشرفت درحرکتند. استقلال، آزادگی و مردانگی این ملت، شجاعتی که در همهی صحنهها از خود نشان داد و میدهد، برخوردار بودن او از مسؤولان خوب و دولتمردان مخلص و دلسوز و انقلابی و علاقهمند، همه را ناشی از عمق رشد و بالندگی این ملت عزیز - که نتیجهی تاریخ پُربار اوست - میدانیم. البته تقوای الهی، پرهیزگاری و خداترسی مردم و حرکتشان به سمت اهداف الهی، به آنان کمک خواهد کرد که این راه را با سرعت و سهولت بپیمایند و انشاءاللَّه به اهداف عالیه نایل بشوند.
🔹سال ١٣٧١
عید کامل برای یک ملت، هنگامی است که آحاد ملت بتوانند درون خودشان را با امید، ایمان، نشاط و وجدانِ کار و آگاهی و معرفت بسازند. همچنین بتوانند با استحکام بخشیدن به رابطه خود با خداوند متعال و تحکیم معنویّت در درون، به وسیله دعا و با استعانت از خدا، با توکّل، خضوع و عبادت، جان و دل خود را روشن کنند و به آن امید و اطمینان و آرامشی که برای سعادت انسان لازم است، برسند.
🔸سال ١٣٧٢
آنچه که من به برنامهریزان و مسؤولین دولتی مؤکّداً سفارش میکنم، این است که در این برنامه توجّه کنند که هدف اصلی، کمک به طبقات محروم جامعه باشد. این، چیزی است که ما را به «عدالت اجتماعی» نزدیک میکند. هدف اصلی در کشور ما و در نظام جمهوری اسلامی، عبارت از تأمین عدالت است و رونق اقتصادی و تلاش سازندگی، مقدّمه آن است.
🔹سال ١٣٧٣
از آغاز سال جدید، دو شاخص را به عنوان شعار برای خودمان قرار دهیم: این دو شاخص، عبارت است از «وجدان کار» و «انضباط اجتماعی». این دو شاخص، برای همه ما، در هر جا که هستیم بسیار مهم است.
🔸سال ١٣٧۴
توصیه دوم که آن هم برای جامعه ما بسیار مهم است، «انضباط اقتصادی و مالی» است. من این را از آحاد ملت و مسؤولین کشور و مأمورین دولت، امسال تقاضا دارم. انضباط اقتصادی و مالی یعنی مقابله با ریخت و پاش، زیاده روی و اسراف.
🔹سال ١٣٧۵
من همه را به رعایت منابع مالی کشور توصیه میکنم. کشور ما، کشور ثروتمندی است و میتواند خود را بهخوبی اداره کند و بسازد. حتی میتواند به غیر از زمان حال، زمان آینده را هم پایهریزی کند و تضمین و تأمین نماید؛ اما مشروط بر اینکه موارد ثروت، به شکل صحیحی مورد ملاحظه قرار گیرد و در آن، اسراف و زیادهروی نشود.
🔸سال ١٣٧۶
در اوایل امسال، مسأله مهمّی در مقابل مردم ماست که آن، مسأله انتخابات ریاست جمهوری است. من از همه ملت ایران تقاضا میکنم که با روشنبینی و هوشمندی و تیزبینی خود به این مسأله به صورت یک مسأله ملّی و تاریخی نگاه کنند و آن را دست کم نگیرند.
🔹سال ١٣٧٧
از اوّلِ سال هفتاد و شش تا همین اواخر، پیدرپی در اظهارات جهانی از سوی امریکاییها و دیگران - حتّی عناصر و رجال خودِ امریکا - عنوان شد که در هماوردی در مقابل جمهوری اسلامی، نتوانستند موفّقیتی کسب کنند و جمهوری اسلامی در همه میدانها - در میدان اقتصادی و سیاسی، در جذب دوستان و در مواجهه با دشمنان - توانست قدرت و عظمت و عزّت خود را نشان دهد و به دشمن بفهماند که جمهوری اسلامی را نمیتوان نادیده و غیر جدّی گرفت؛ بلکه باید به این پدیده عظیم انسانی و اسلامی در این منطقه، با چشم جدّ نگاه کنند.
🔸سال ١٣٧٨
امروز ملت ایران در دنیا ملت عزیزی است و در درون خود احساس توانایی و اقتدار و عزّت میکند. ملت ایران از تحقیر قدرتهای بزرگ و ظالم و سلطهگران خود را نجات داد. ملت ایران در مسیر ایجاد زندگی خوب و مطلوب و حیات طیّبه قرار گرفت. البته این مسیر، بهسرعت و بیمانع طی نمیشود.
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
✳️گزیدهای از پیامهای نوروزی مقام معظم رهبری در سی و سه سال اخیر/٢
🔹سال ١٣٧٩
امیرالمؤمنین علیهالسّلام در زندگی حکومتی خود، نسبت به عدالت، نسبت به حقوق ضعفا و درماندگان و پابرهنگان، بیاغماض و بیگذشت بود. ماهم باید همینطور باشیم.
🔸سال ١٣٨٠
در زمینه آنچه که ما در سال ٨٠ باید به عنوان شعارهای اساسیِ خودمان به آن نگاه کنیم، من دو نقطه مهم را مطرح میکنم: نقطه اوّل، اقتدار ملی است. اقتدار ملی برای یک کشور، حفظ کننده هویت او، مایه عزّت او و وسیله رسیدن او به آرمانهاست...نکته دوم و نقطهی اساسی دیگر - که بیشتر به دستگاههای اجرایی ارتباط پیدا میکند - مسأله اشتغال است. سال را باید از آغاز تا پایان، سالِ تلاش برای ایجاد اشتغال مفید و مولّد قرار دهیم.
🔹سال ١٣٨١
مسأله مبارزه با فساد هم یک عنصر حقیقی و اساسی در اصلاح امور کشور است. مبارزه با فساد، وظیفه همه است؛ اما در درجه اوّل، وظیفه مسؤولان کشور است. مبارزه با فساد باید با جدیّت، دقّت، بینظرىِ کامل و دور از تندروی و زیادهروی باشد.
🔸سال ١٣٨٢
همهی مسؤولان در سه قوّه، باید نهضتی را برای خدمترسانی به مردم شروع کنند. ممکن است ما انواع و اقسام کارها و برنامهها را در پیشرو داشته باشیم و اجرا کنیم؛ باید در میان آنها آنچه خدمترسانیِ عمیقتر و ماندگارتر و زودبازدهتر محسوب میشود، اولویّت پیدا کند. به ویژه این کارها باید بیشتر در خدمت قشرهای مستضعف و محروم و محتاج جامعه صورت گیرد.
🔹سال ١٣٨٣
سال ۸۳ آخرین سال دولت خدمتگزار کنونی است؛ همچنانکه در اواسط سال ۸۳ مدت مسؤولیت پنج سالهی اول رئیس قوهی قضائیه به پایان میرسد و در اوایل همین سال هم مجلس ششم شورای اسلامی دوران مسؤولیت خودش را به پایان میبرد؛ همانطور که برخی از دستگاههای مهم و تأثیرگذار کشور دورههایی را طی میکنند و به پایان دورهی مسؤولیتهای خودشان میرسند و دورههای جدیدی آغاز خواهد شد.آنچه که در این سال مناسب و لازم است که انجام بگیرد، این است که مسؤولان بخشهای مختلف به مردم گزارش بدهند که در دوران مسؤولیتی که در حالِ پایان یافتن است یا پایان یافته، چه خدمت بزرگ و چه کار شایستهای را برای مردم انجام دادهاند.
🔸سال ١٣٨۴
سالی که در پیش داریم، سال مهمی است؛ هم از این جهت که در آغاز این سال انتخاباتی برگزار می شود که برای ملت ایران و سرنوشت کشور در یک دوره ی چهارساله حایز اهمیت است، و هم از این لحاظ که سال شروع سند چشم انداز بیست ساله یی است که نظام برای آینده ی خود پیش بینی کرده است.
🔹سال ١٣٨۵
عزم انقلابی بر آن است که به حول و قوهی الهی، از تلخیها، پلکانی به سوی شیرینیها بسازیم و سختیها را به سختکوشیها تبدیل کنیم؛ این درس اسلام و درس پیامبر عظیمالشأن اسلام است.
🔸سال ١٣٨۶
ملت ما هدف روشنی دارد؛ هدف بزرگ ملی ما «استقلال ملی، عزت ملی و رفاه عمومی ملت» است. همهی اینها به برکت اسلام و ایمان اسلامی تحققیافتنی است.
🔹سال ١٣٨٧
ما باید آنچه را که در گذشته ـ در دروان حکومت طاغوتها ـ از دست دادهایم و دچار عقب ماندگی شدهایم، جبران کنیم؛ این ایجاب میکند که ما تلاشمان را هرچه می توانیم بیشتر و بیشتر و جدیتر کنیم. در عرصهی داخلی آنچه مورد نیاز است، پیدا کردن راههای میانبر همراه با تدبیر و درایت و حکمت است؛ ما نمیتوانیم آرام و معمولی حرکت کنیم؛ باید با شتابی حسابشده و منظم و منضبط پیش برویم.
🔸سال ١٣٨٨
سال جاری که از این لحظه آغاز میشود، سال مهمی است و امیدواریم که ملت ایران بتواند بر تجربیات گوناگون این سال هم با قدرت خود - که از ایمان به خدا سرچشمه گرفته است - غلبه کند و انشاءاللَّه حوادثی را که در طول یک سال ممکن است در سطح جهان و منطقه و کشور اتفاق بیفتد، همه را به سود خود تمام کند.
🔹سال ١٣٨٩
تفسیر کوتاهی که از حوادث بعد از انتخابات در طول چند ماه میشود ارائه کرد، عبارت از این است که دشمنان کشور و دشمنان نظام جمهوری اسلامی بعد از گذشت سی سال، همهی تلاش خود و توان خود و نیروهای خود را متمرکز کردهاند برای اینکه بتوانند این انقلاب را از درون شکست بدهند. ملت در مقابل این توطئهی بزرگ، این حرکت خصمانه، با آگاهی و بصیرت و عزم و ایستادگیِ بینظیری توانست دشمن را به شکست بکشاند. تجربهای که در این هشت ماه بعد از انتخابات تا بیست و دوم بهمن بر این ملت و بر این کشور گذشت، تجربهای پر از درس، پر از عبرت و حقیقتاً مایهی سربلندی ملت ایران است.
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 مجموعه " #گنج_سعادت " ویژه ماه خدا
🎙 حجت الاسلام محمدهادی فلاح
💠 قسمت دوم
📌 بافضیلتترین اعمال در ماه مبارک رمضان
🆔 @Radiomaaref
✨﷽✨
🔥صفات منافقان، چیست❓
۱. طاغوت و قدرتهای غیر الهی را داور ساختن و برای دادخواهی نزد آنان رفتن
۲. رویگردانی از رهبران دینی.
اللهم لاتجعلنا من الکافرین و المشرکین و المنافقین
👇 👇 👇
✍ کانال عمومی پرسشگری و مطالبات امام و امت https://eitaa.com/PORSASHGARIMOTALEBHTAMAMVOMAT
✳️گزیدهای از پیامهای نوروزی مقام معظم رهبری در سی و سه سال اخیر/٣
🔹سال ١٣٩٠
آنچه که در عرصهی مجموعهی مسائل کشور انسان مشاهده میکند، که در سال 90 باید ما آن را وجههی همت خودمان قرار بدهیم، این است که از جملهی اساسیترین کارهای دشمنان ملت ما و کشور ما در مقابلهی با کشور ما، مسائل اقتصادی است.
🔸سال ١٣٩١
به تشخیص من، بر طبق گزارشها و مشاورهی با افراد مطلع و آگاه، به این نتیجه میرسیم که عرصهی چالش مهم در همین سال جاری - که این سال، امروز و از این ساعت شروع میشود - عرصهی اقتصادی است. جهاد اقتصادی چیزی نیست که تمامشدنی باشد. مجاهدت اقتصادی، حضور جهادگونه در عرصههای اقتصادی، برای ملت ایران یک ضرورت است.
🔹سال ١٣٩٢
البته آنچه را که ما در سال ۹۲ در پیشِ رو داریم، باز عمدتاً در دو عرصهی مهم اقتصاد و سیاست است. در عرصهی اقتصاد، به تولید ملی باید توجه شود؛ همچنان که در شعار سال گذشته بود. البته کارهایی هم انجام گرفت، منتها ترویج تولید ملی و حمایت از کار و سرمایهی ایرانی، یک مسألهی بلندمدت است؛ در یک سال به سرانجام نمیرسد. خوشبختانه در نیمهی دوم سال ۹۱ سیاستهای تولید ملی تصویب شد و ابلاغ شد. یعنی درواقع این کار ریلگذاری شد که بر اساس آن، مجلس و دولت میتوانند برنامهریزی کنند و حرکت خوبی را آغاز کنند و انشاءالله با همت بلند و با پشتکار پیش بروند.
🔸سال ١٣٩٣
در نگاه به سال ۹۳ آنچه به نظر این حقیر مهمتر از همه است، دو مسئله است: یک مسئله همین مسئلهی اقتصاد و دیگری مسئلهی فرهنگ است. در هر دو عرصه و در هر دو زمینه توقّعی که وجود دارد، تلاش مشترکی است میان مسئولان کشور و آحاد مردم. آنچه برای بنای زندگی و سازندگی آینده مورد انتظار است، بدون مشارکت مردم تحقّقپذیر نیست.
🔹سال ١٣٩۴
در سال ۹۴ آرزوهای بزرگی برای ملّت عزیزمان داریم که همهی این آرزوها هم دستیافتنی است. آرزوهای بزرگ ما برای ملّت در این سال، پیشرفت اقتصادی است؛ اقتدار و عزّت منطقهای و بینالمللی است؛ جهشهای علمی به معنای واقعی است؛ عدالت قضائی و اقتصادی است؛ و ایمان و معنویّت است که از همه مهمتر و پشتوانهی همهی آن سرفصلهای دیگر است. به نظر ما همهی این خواستهها و آرزوها دستیافتنی است؛ هیچکدام از اینها چیزهایی نیست که از ظرفیّت ملّت ایران و ظرفیّت سیاستهای نظام بیرون باشد.
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
✳️گزیدهای از پیامهای نوروزی مقام معظم رهبری در سی و سه سال اخیر/۴
🔸سال ١٣٩۵
آنچه که من به عنوان شعارِ امسال انتخاب میکنم، عبارت است از «اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل». این، راه و جادهی مستقیم و روشنی است به سمت آن چیزی که به آن احتیاج داریم. البته توقع نداریم که این اقدام و عمل، در ظرف یک سال همهی مشکلات را حل کند؛ اما مطمئنیم که اگر چنانچه اقدام و عمل به صورت برنامهریزی شده و درست انجام بگیرد، ما در پایان این سال آثار و نشانههای آن را مشاهده خواهیم کرد.
🔹سال ١٣٩۶
اقتصاد مقاومتی یک مجموعه است؛ این مجموعه اگر فقط در زیر نام اقتصاد مقاومتی مورد توجّه قرار بگیرد، ممکن است چندان منشأ اثر نباشد؛ من علاج را در این میبینم که این مجموعه را به نقاط مهم تقسیم کنیم و برای هر نقطهی کلیدی و مهمّی یک فصلی از زمان را قرار بدهیم، و از مسئولین و افراد شاخص و از آحاد مردم بخواهیم که همهی همّت خود را بر روی آن نقاط کلیدی متمرکز کنند؛ به نظر من علاج در این است که این نقطهی کلیدی را امسال درست شناسایی کنیم.
🔸سال ١٣٩٧
دربارهی سال ۹۷ -سالی که از این لحظه آغاز میشود- آنچه مهم است، این است که همه باید سخت کار کنند. بنده در شعارهای سالها معمولاً مخاطب را مسئولین قرار میدادم؛ امسال مخاطب، همهی آحاد ملّت و از جمله مسئولین خواهند بود.
🔹سال ١٣٩٨
در مسئلهی اقتصاد مسائلی که داریم زیاد است: بحث کاهش ارزش پول ملّی یک مسئلهی مهم است، بحث قدرت خرید مردم همین جور، بحث مشکل کارخانهجات و کمکاری و احیاناً تعطیل بعضی از کارخانهجات از این قبیل است. اینها مشکلات است. آنچه من مطالعه کردم و از نظر کارشناسها استفاده کردم، کلید این همه، عبارت است از «توسعهی تولید ملّی».
🔸سال ١٣٩٩
و اما سال ۹۹، که در حال شروع شدن است. اوّلاً از خدای متعال میخواهیم که این سال را سال پیروزیهای بزرگ قرار بدهد و به حضرت بقیّةالله (ارواحنا فداه) که ناخدای این کشتی او است، عرض میکنیم که کشورِ خودش را به ساحل نجات برساند، مردم مؤمن ایران را حمایت کند، کمک کند. به ملّت ایران هم عرض میکنم همان طور که در طول این سالهای متمادی -نه فقط سال ۹۸- با حوادث گوناگون شجاعانه برخورد کردند، با روحیه برخورد کردند، بعد از این هم با روحیه و با امید برخورد کنند با همهی حوادث، و مطمئن باشند که تلخیها خواهد گذشت، و «اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرًا».قطعاً یُسر در انتظار ملّت ایران است؛ در این تردیدی نیست.
🔹سال ١۴٠٠
این سال -سال ۱۴۰۰- سال حسّاس و مهمّی است: هم به خاطر انتخاباتی که در اوّل این سال هست که ما در خرداد ۱۴۰۰ انتخابات مهمّی در پیش داریم که این انتخابات میتواند تأثیر مهمّی در اوضاع کشور و حوادث کشور و آیندهی کشور بگذارد؛ مدیریّتهای جدیدی بر سر کار خواهند آمد، احتمالاً تازهنَفَس، با انگیزههای گوناگون قوی انشاءالله وارد مدیریّت اجرائی کشور بشوند.
سال ١۴٠١:
ما در مقابلهی با تحریم دو راه میتوانیم برویم: یکی اینکه برویم سراغ تحریمکننده و از او خواهش کنیم، بگوییم «آقا شما ما را تحریم کردید، ما خواهش میکنیم که حالا مثلاً شما این تحریم را کم کنید یا بردارید»، او هم بگوید خیلی خب حرفی ندارم، این کارها را انجام بدهید -چند خواستهی استکباری روی میز بگذارد، بگوید این کارها را انجام بدهید- من یک مقدار از تحریم را کم میکنم؛ این یک راه است که در واقع راه ذلّت، راه انحطاط، راه عقبماندگی است. یک راه دیگر هم این است که نیروی داخلی خودمان را فعّال کنیم... ملّت ما این راه دوّم را انتخاب کرده؛ یعنی واقعاً این جور است. من میبینم ملّت عزیز ما این راه دوّم را انتخاب کرده و موفّقیّتهای بزرگی هم به دست آورده که آخریاش همین موفّقیّتهای مربوط به مسئلهی کرونا است.
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
🔴بازداشت عاملان حمله به یک خانم محجبه
🔹دادستانی قم: در پی انتشار فیلمی مبنی بر ضرب و شتم و هتک حرمت یک بانوی محجبه توسط عدهای از خانم های بدپوشش در یکی از بوستان های قم، پرونده قضایی برای متهمان تشکیل و متهمان با دستور قضایی بازداشت شدند.
https://eitaa.com/joinchat/3617980416C11748e2114
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جناب رئیسی حضرتعالی به عنوان کارگزار ومسئول در کشور اسلامی، اگر به تبعیت از امیرالمومنین صلوات الله علیه یکبار هم که شده ،بدون هیچ محافظ وبادیگاردی به میان مردم عادی تشریف ببرید ونمونه نهی از منکر تان وهمچنین کارفرهنگی که فرمودید را نسبت به این زنان مکشفه وبی حجاب و شُل حجاب وبدحجاب را منصه ظهور بنشانید و تجربه عملی خودتان را برای جبهه نیروهای ارزشی به یادگار ،آموزش دهید
هدایت شده از شیخک...
بسم الله الرحمن الرحیم
🔴تدبیر امام باقر علیه السلام برای شکستن واحد پول خارجی!!
#بسیار_خواندنی
🔺در سده ى اول هجرى زدن سکه در انحصار رومیان بود و مسیحیان مصر نیز که سکه میزدند به روش رومیان و بنا بر مسیحیت نشان «اب و ابن و روح »بر آن مى زدند،«عبد الملک خلیفهٔ اموى » سکه ای از این گونه را دید و در مارک آن دقیق شد و فرمان داد آن را براى او به عربى ترجمه کنند،و چون معناى آن را دریافت خشمگین شد که چرا باید در سرزمین مسلمين سکه ها چنین نشانى داشته باشد،بى درنگ به فرماندار مصر نوشت که از آن پس بر سکه ها شعار توحید-شهد الله انه لا اله الا هو-بنویسند و نیز به فرمانداران سایر ایالات اسلامى نیز فرمان داد سکه هایی که نشان مشرکانه ى مسیحیت دارد را از بین ببرند و از سکه هاى جدید استفاده کنند.
🔺سکه هاى جدید با نشان توحید اسلامى رواج یافت و به شهرهاى روم نیز رسید و خبر به قیصر بردند و او در نامه یى به «عبد الملک »نوشت: صنعت سکه هماره با نشان رومى مى بود و اگر کار تو درمنع آن درست است پس خلفاى گذشته ى اسلام خطا کار بوده اند و اگر آنان به راه درست رفته اند پس تو در خطا هستى ، من همراه این نامه براى تو هدیه اى لایق فرستادم و دوست دارم که سکه های نشان دار را به حال سابق واگذارى و پاسخ مثبت تو موجب سپاسگزارى ما خواهد بود.
عبد الملک هدیه را نپذیرفت و به قاصد قیصر گفت:این نامه پاسخى ندارد.
🔺قیصر دیگر بار هدیه اى دو چندان دفعه ى پیش براى او گسیل داشت و نوشت: گمان مى کنم چون هدیه را ناچیز دانستى نپذیرفتى،اینک دو برابر فرستادم و مایلم هدیه را همراه با خواسته ى قبلى من بپذیرى.عبد الملک باز هدیه را رد کرد و نامه را نیز بى جواب گذاشت.
🔺قیصر این بار به عبد الملک نوشت:دو بار هدیه ى مرا رد کردى و خواسته مرا بر نیاوردى براى سوم بار هدیه را دو چندان سابق فرستادم و سوگند به مسیح اگر سکه های نشان دار را به حال پیش برنگردانى فرمان مى دهم تا زر و سیم را با دشنام به پیامبر اسلام سکه بزنند و تو مى دانى که ضرب سکه ویژه ى ما رومیان است، پس همان بهتر که هدیه را بپذیرى و خواسته ى ما را بر آورى تا روابط دوستانه مان چون گذشته پا بر جا بماند.
🔺عبد الملک در پاسخ بیچاره ماند..... و با مسلمانان به مشورت پرداخت ولى هیچکس نتوانست چاره اى بیندیشد،یکى از حاضران گفت:باید از«باقر»اهل بیت چاره ى این مشکل را بجویى.
🔺عبد الملک به فرماندار مدینه نوشت «امام باقر» (ع) را با احترام به شام بفرستد،و خود فرستاده ى قیصر را در شام نگهداشت تا امام علیه السلام بشام آمد و داستان را به او عرض کردند،
فرمود: تهدید قیصر در مورد پیامبر (ص) عملى نخواهد شد و خداوند این کار را بر او ممکن نخواهد ساخت و راه چاره نیز آسان است،هم اکنون صنعتگران را گرد آور تا به ضرب سکه بپردازند و بر یک رو سوره ى توحید و بر روى دیگر نام پیامبر (ص) را نقش کنند و بدین ترتیب از مسکوکات رومى بى نیاز مى شویم.و توضیحاتى نیز در مورد وزن سکه ها فرمود تا وزن هر ده درهم از سه نوع سکه هفت مثقال باشد و نیزفرمود نام شهرى که در آن سکه مى زنند و تاریخ سال ضرب را هم بر سکه ها درج کنند.
🔺 (امام علیه السلام فرمود:سه نوع سکه ضرب شود،نوع اول هر درهم یک مثقال و ده درهم آن ۱۰ مثقال،و نوع دوم هر ده درهم ۶ مثقال و نوع سوم هر ده درهم ۵ مثقال باشد بدین ترتیب هر سى درهم از سه نوع ۲۱ مثقال مى شد و این برابر با سکه هاى رومى بود و مسلمانان موظف بودند سى درهم رومى که ۲۱ مثقال بود بیاورند و سى درهم جدید بگیرند.)
🔺 عبد الملک دستور امام را عملى ساخت و به همه ى شهرهاى اسلامى نوشت که معاملات باید با سکه هاى جدید انجام شود و هر کس از سابق سکه اى دارد تحویل دهد و سکه ى اسلامى دریافت دارد،آنگاه فرستاده ى قیصر را از آنچه انجام شده بود آگاه ساخت و باز گرداند.
🔺قیصر را از ماجرا خبر دادند و درباریان از او خواستند تا تهدید خود را عملى سازد،قیصر گفت: من خواستم عبد الملک را به خشم آورم و اینک این کار بیهوده است چون در بلاد اسلام دیگر با پول رومى معامله نمى کنند.
📚(«المحاسن و المساوى بیهقى »ج ۲ ص ۲۳۲- ۲۳۶ چاپ مصر- «حیوه الحیوان دمیرى »چاپ سنگى ص ۲۴با اختصار و نقل به معنى در پاره اى از جملات.) .
التماس دعا
❌ فیلم تبلیغاتی شرکت لبنیاتی رامک
با حضور خانم های کشف کننده حجاب
کافیه تهدید کنید دیگه از محصولاتشون خرید نمی کنید 😉
کارخانه رامک
📞07132348681
📞07132348682
رابط عمومی دادستان کل
📞02133917006
#مطالبه_اثر_دارد
#پیش_به_سوی_لشکر_مطالبه_گری
#رهبرم_عَلَم_مطالبه_گری_بالاست
@phonemotalebe
هدایت شده از پاسخ به شبهات فجازی
ظاهراً قضیه حمایت دکتر ولایتی و پزشکیان از قاتل شهید عجمیان دروغ است و توسط کانال شهید عجمیان تکذیب شده است
🆔 @Shobhe_Shenasi
وظیفه بیماره نسبت به روزه.pdf
162.7K
🔴 بیمارانی که نمیدانند باید روزه بگیرند یا خیر، بخوانند + دانلود
🔺مؤسسه موضوع شناسی احکام فقهی در جدولی به تفکیک بیماریهای گوناگون، وظیفه بیمارانی که نمی دانند باید روزه بگیرند یا خیر، مشخص نموده است.
🔺 در این جدول وظیفه بیمارانی با بیماریهایی همچون دیابت، تیروئید، کلیه، چشم، روماتیسم، قلب، اعصاب، روان، سرطان، گوارش، تنفس و ... مشخص شده است.
✨﷽✨
دبیر محترم ستاد امربمعروف
سلام علیکم
طبق مستند تصویری
در ابتکاری عملی، متولیان باغ ارم شیراز
علاوه بر تشکر از محجبه ها،
با قاطعیت از ورود کشف حجاب کنندگان ممانعت نموده
و به بدحجاب ها تذکر داده شده
👈اما در قم مقدس، بوستانها،
برخی بیمارستانها، پیشخوان دولت، حتی برخی دفاتر قضایی، داروخانه ها و اصناف و مجتمع های تجاری و...
متاسفانه یله و رهاست
قانون و بخشنامه، ضمانت اجرایی میخواهد.
اینجانب بارها گزارش داده ام، مستند میخواهند و میخواهید‼️
بساط بوروکراسی و پشت میز نشینی و منتظر گزارش بودن را جمع کنید
به هر کسی اعتماد دارید بفرستید تا با قاطعیت، بساط این ابتذال و فساد و تجاهر به فسق را در بساتین و بیمارستان ها و مجتمع های تجاری و حتی فروشگاههای زنجیره ای، جمع کنند.
چقدر باید قم مقدس به پشت میز نشینی مسئولان و بخشنامه و مصوبه، دل خوش کند و روز به روز وضع بدتر شود⁉️.
👈گروههای امربمعروف را با حضور بسیج و یک ضابط قضایی و یک روحانی معمم، در قم مقدس به راه اندازید.
فراخوان دهید تا ببینید مردم و روحانیت آماده اند.
همت مسئولان را می طلبد.
دیگر کار از تذکر لسانی صِرف گذشته، اقدامات عملی انجام دهید.
تا کی باید شاهد کتک خوردن آمرین بمعروف و هتاکی اوباش و بوالهوسان و هتک حرمت و حتی برداشتن چادر از سر زنان محجبه و ضرب شتم آنان در قم مقدس باشیم⁉️
☝️آیا شما مسئولان متوجهید در قم چه اتفاقی در حال وقوع است⁉️
☝️ما دستگاههای فشل و برخوردهای قطره چکانی با هتاکانِ حرامی و اوباش و پیاده نظام دشمن را محکوم و مِنْ بَعد با مستندات، به مردم متدین قم معرفی خواهیم نمود.ان شاءالله
🔻انتظار ما مطالبه گران و آمرین بمعروف از ستاد امربمعروف و مسئولان مربوطه اینست:
👇👇👇
✅بازدید سرزده و پلمب اماکن متخلف در همان زمان
✅ممانعت از ورود بدحجابان و بویژه کشف حجاب کنندگان به اماکن تجاری، تفریحی سیاحتی توسط متولیان
✅برخورد انضباطی با مدیران، کارکنان، کارمندان و حقوق بگیران دولتی و نهادها، ارگانها و دفاتر وابسته و همچنین و کسبه متخلف اماکن خصوصی
✅نظارت مستمر بر کار ناظرین و ضابطین و برخورد کنندگان با کشف حجاب و منکرات
☝️قم مقدس باید الگوی دیگر استانها در برخورد با متجاهران به فسق و فجور باشد، نه دیگر استانها‼️
یاعـــلی
خادم کانال پرسشگری
#خطرناکترازکرونا
#ویروس_بدحجابی_و_کشف_حجاب
#برخوردقاطع_با_متجاهران_به_فسق
#تبليغات_صددرصداسلامي
#مجازات_برای_تبلیغات_ضدفرهنگ_دینی
#صداوسیمای_صددرصداسلامی
👇 👇 👇
✍ کانال عمومی پرسشگری و مطالبات امام و امت https://eitaa.com/PORSASHGARIMOTALEBHTAMAMVOMAT
✨﷽✨؛
⭕️ نگاه کاریکاتوری به مقوله امر به معروف و نهی از منکر ممنوع
🔰انقلابی های التقاطی می خواهند امر به معروف و نهی از منکر را در مرحله زبانی، توصیه و فرهنگ سازی متوقف کنند. این نوع امر به معروف و نهی از منکر هر چند که ضروری است اما توقف در آن، نگاه کاریکاتوری به دین است و هیچگاه در کف میدان برای همه هنجارشکنان نتیجه نخواهد داد.
🔻مقام معظم رهبری فرمودند:
«اسلام مرتکبِ منکر را نصیحت و هدایت می کند؛ اما حد هم برای او می گذارد. با صِرف زبان و توصیه نمیشود کاری کرد. قدرت نظام باید جلوِ سیرِ فحشا و فساد را بگیرد»
https://khl.ink/f/3076
👇 👇 👇
✍ کانال عمومی پرسشگری و مطالبات امام و امت https://eitaa.com/PORSASHGARIMOTALEBHTAMAMVOMAT
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهر فرشتگان
لسآنجلس 😂
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
✍ نامه دبیر ستاد امر به معروف به رئیس مجلس، جناب قالیباف:
🔺با تصویب قانون کارآمد از دو قطبی شدن جامع جلوگیری و از کرامت بانوان دفاع کنید
🔸مقام معظم رهبری فرمودند: حجاب واجب شرعی است اما نباید افرادی که حجاب ضعیف دارند را متهم نمود، برنامه مجلس برای این دوگانه متوازن چیست؟
🔸امروز هزینه بی تفاوتی مسئولین نسبت به موضوع عفاف و حجاب را دغدغه مندان جامعه پرداخت میکنند.
🔸بدترین قانون، قانونی است که عمل نشود و فقط بد بینی نسبت به نظام حاصل آن باشد.
🔸طرح عفاف و حجاب ستاد امر به معروف در حالی که از شرع عقب نشینی نکرده است حافظ کرامت بانوان ایرانی هم می باشد.
📝 جهت مطالعه خبر به لینک مراجعه نمایید: https://b2n.ir/h50733
https://eitaa.com/joinchat/147849401Cf9c3f14f0d
هدایت شده از محمد شاه رخی
📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣
سلام دیشب با خودرو شخصی وبه همراه خانواده وبه همراه یکی از خانواده معظم شهدا در درراه بازگشت از شهر قم
بعد میدان هفتادودوتن که پل را رد کردیم
شاهد چند خانم ودختر خانمی شدیم که در ابتدای جاده به صورت گروهی ایستادند وکشف حجاب کردند و بیشتر جلوه گری میکنند برای خودرو های که رد میشوند
ماشین را کنار زدم با خانمم پیاده شدیم تا از اینها فیلم بگیریم برای امرجهاد تبیین وبرخورد مراجع قانونی دیدیم در یک اقدام حرفه ای وآنی تغییر تاکتیک دادند
رفتند سمت مزارع کشاورزی وبه همراه چند نفر خانم پیرزن وباروسری وحجاب حداقلی برگشتند ایستادند مقابل ما
کاملا مشخص است این آدمها اولا در قالب گروه هایی سازماندهی شدند
دوماً آموزش کامل دیده اند
سوما با یک فاصله ای از دور توسط یک تیم مردانه پشتیبانی می شوند
بعد از دقایقی به جهت رصد وضعیت مهروماه
که وارد شدیم دقیقا در مهر وماه هم یک تعدادافرادی که کشف حجاب کرده بودند اصلا کاری نداشتند فقط وفقط گشت میزدند
اینکه این تیم ها با ماموریت مشخص وارد عمل شده اند با کمی دقت ورصد کاملا روشن می شد دشمن به خوبی دارد گروهک های ترویج برهنگی را سازماندهی وپشتیبانی میکند
وماهنوز فکر میکنیم این یک امر طبیعی و عادی است ودچار ساده انگاری شدیم
هدایت شده از کانال خبری تویسرکان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
احکام فضای مجازی
خیلیامون درگیر این مسائل هستیم
🔻تکمیل کنم این کلیپو
عکسها و کلیپهایی که ماها از بیحجاب ها با وضع نامناسب بههر دلیلی پخش میکنیم هم حرام شرعیست. چون باعث اشاعه فحشا میشه. اشاعه فحشا هم فقط گناه چشم و نگاه حرام مخاطب نیست بله این اشاعه فحشاس. این لایه اول و سطحیشه
🔻ولی اگه عمیقتر به این نگاه کنیم میبینیم که وقتی ما کلیپهای افراد بیحجاب در شهرهای بزرگ یا لب ساحل یا اینجور جاهارو منتشر میکنیم، ناخوداگاه بسیاری از شهرها و شهرستانهای دیگری که اصلا مشکل حجاب ندارن رو درگیر میکنیم، یه عده از شهروندان این شهرها میگن چرا ما اینطوری نگردیم؟ چرا ما مث شهرهای بزرگ نباشیم؟ چرا ما الکی به خودمون سخت میگیریم. از اونطرف هم شهروندان این شهرهای کوچک هم چشمشون دیگه عادت میکنه به این نوع پوشش و اگه بمرور تو شهر و شهرستانی که اصلا بیحجاب وجود نداشته، وضع پوشش خراب بشه، بی تفاوت میشن. و مقصر ما کانالهای حزب اللهی هستیم که فضای اونجا رو آماده کردیم برای بیحجابی با انتشار این عکسها و کلیپها. این یعنی اشاعه فحشا
✅ یک واجب شرعی هیچوقت از مسیر حرام، محقق نمیشه