eitaa logo
روابط عمومی پلیس
5.8هزار دنبال‌کننده
51.1هزار عکس
14.9هزار ویدیو
201 فایل
لینک کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
بگو ستاره بیروت از آسمان چه خبر؟ تنِ تَنیده به یاقوت از آسمان چه خبر؟ درخت زخمی زیتون و بُغض سیب و انار درخت زخمی شاتوت از آسمان چه خبر؟ دوباره چشم جهان شد در این هیاهوها به راز سرخ تو مبهوت، از آسمان چه خبر؟ شدی دوباره تو غالب به حکم مِن فِئَه بگو تو حضرت طالوت از آسمان چه خبر؟ شبی به خطّ مُقدّم چو شیر شرزه، زدی تَشَر به لشکر جالوت، از آسمان چه خبر؟ زدی به نیل خروشان شبیه خط شکنان به زیر بارش باروت، از آسمان چه خبر؟ دوباره در دل آتش زدی شبیه خلیل تبر به پیکر طاغوت، از آسمان چه خبر؟ به ذکر نصرُ مِن‌الله لرزه افکندی به جان دشمن فرتوت، از آسمان چه خبر؟ و نظم سُست‌ترین خانه شیاطین را به هم زدی تو به یک فوت! از آسمان چه خبر؟ شبی به عرش سپُردی تو دست ضاحیه را پریدی از دل ناسوت، از آسمان چه خبر؟ شده‌ست خون تو با خون سرخ نصرُالله به شهر ضاحیه مخلوط، از آسمان چه خبر؟ به روی دوش وطن عطر سیب پاشیدی شهید خفته به تابوت از آسمان چه خبر؟ برو سرت به سلامت سفر بخیر، امّا بگو مسافر لاهوت از آسمان چه خبر؟ ✍ ┄┅┅❀💠🇮🇷💠❀┅┅┄
◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈ 🔺 ۱۳۳ نهج البلاغه 🌸امیرالمؤمنین علی علیه السلام می فرمایند: وَ قَالَ(علیه السلام) الدُّنْيَا دَارُ مَمَرٍّ، لَا دَارُ مَقَرٍّ؛ وَ النَّاسُ فِيهَا رَجُلَانِ، رَجُلٌ بَاعَ فِيهَا نَفْسَهُ فَأَوْبَقَهَا، وَ رَجُلٌ ابْتَاعَ نَفْسَهُ فَأَعْتَقَهَا. و درود خدا بر او، فرمود: دنيا گذرگاه عبور است، نه جاى ماندن، و مردم در آن دو دسته اند: يكى آن كه خود را فروخت و به تباهى كشاند، و ديگرى آن كه خود را خريد و آزاد كرد.
مقام معظم رهبری"مدظله العالی " 🔻امروز یک عده‌اى در بخشهاى مختلف دنیاى اسلام به‌نام گروه‌هاى تکفیرى و وهابى و سَلَفى، علیه ایران، علیه شیعه، علیه تشیع، دارند تلاش میکنند، کارهاى بدى میکنند، کارهاى زشتى میکنند؛ اما اینها دشمنهاى اصلى نیستند؛ این را همه بدانند. دشمنى میکنند، حماقت میکنند اما دشمن اصلى، آن کسى است که اینها را تحریک میکند، آن کسى است که پول در اختیارشان میگذارد، آن کسى است که وقتى انگیزه‌ى آنها اندکى ضعیف شد، با وسایل گوناگون آنها را انگیزه‌دار میکند؛ دشمن اصلى، آن کسى است که تخم شکاف و اختلاف را بین آن گروه نادان و جاهل، و ملت مظلوم ایران مى‌افشاند؛ اینها آن دست پنهانِ سرویس‌هاى امنیتى و اطلاعاتى است
🔻 حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعلیرضا ادیانی رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا: 🔰اقدام شنیع رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا و کشورهای غربی در غزه جنایت جنگی علیه بشریت و نسل کشی است.
🔺 ده تذکر مهم از حجت الاسلام والمسلمین عابدینی، در تحلیل قرآنی و شناخت شرایط بوجود آمده پس از شهادت سید حسن نصرالله ۱. شدت و سرعت اتفاقات در آخرالزمان، بستر رشدی برای مؤمنان است. ۲. شهید پس از شهادتش با امکان والاتری اهدافش را دنبال می‌کند. ۳. برای مديريت بحرانها، باید از ذکر و توسلات برای ثبات قدم بهره گرفت. ۴. در لحظات خاص و اضطرار جنگی، باید تبعیت از ولی شدیدتر باشد تا اضطراب ما را زمین‌گیر نکند. ۵. زمان مقابله با دشمن، وقت تسویه حساب در داخل نیست. ۶. اگر مؤمنین ثبات قلب پیدا کنند، در دلهای کافران رعب و ترس می‌افتد و در محاسبات به اشتباه می‌افتند. ۷. در مهار سگ هار، باید سر و مغز فرمانده را نشانه بگیریم و منافع او را تهدید کنیم که در این نبرد آمریکاست. ۸. دشمن ضربه‌هایی را که خورده، پنهان می‌کند تا مومنان مایوس باشند از شکست آنها. ۹. رهبری نقشه‌های دشمن را دور می‌زند هرچند که نقشه رهبری برای خودی‌ها مجهول باشد. جهل به نقشه رهبر نباید باعث فشار و مطالبه از ایشان بشود. ۱۰. انرژی آزاد شده از هیجان مؤمنین در شهادت سید حسن نصرالله باید با "آرامش فعال" جهت ‌دهی بشود.
🔻حجت‌الاسلام ادیانی : درس بزرگ شهدای عزیز به همه ما این است که خدمت خود را صادقانه، بی منت، با روحیه جهادی و تلاش شبانه‌روزی به مردم ارائه دهیم. شهیدان از نفس افتادند تا ما از نفس نیفتیم، قامت راست کردند تا ما قامت خم نکنیم، به خاک افتادند تا ما به خاک نیفتیم.
🔻ناگهان دلم یاد تو افتاد... واقعا داغ سید حسن عینا عین داغ حاج قاسم دلمون را آتش زده‌. با این تفاوت که نه‌ می تونیم تشییع کنیم و نه می تونیم سر مزارش بریم...
🔻آمریکا مادر خرج صهیونیست‌ها آژانس توسعه جهانی آمریکا گزارش داد که «ایالات متحده تاکنون ۳۱۰ میلیارد دلار به دولت تل‌آویو کمک کرده است». اگر این پول بین ۳۰ میلیون جمعیت زیر خط فرق آمریکا پخش می‌شد به هر نفر ۱۰ هزار دلار معادل ۶۰۰ میلیون تومان می‌رسید. دوسوم مردم آمریکا که خود را مهد دموکراسی می‌داند، در نظرسنجی CBS مخالف کمک واشنگتن به اسرائیل هستند اما در یک سال گذشته بیشترین کمک مالی به کابینه نتانیاهو از آمریکا رسیده است. ۸ دهه پس از کمک‌های سنگین آمریکا به اسرائیل، رئیس سابق شورای اقتصاد ملی اسرائیل یوجین کندل در مقاله‌ای که ماه گذشته منتشر شد، نوشت که «به احتمال بسیار زیاد اسرائیل نتواند در دهۀ آینده به‌عنوان یک کشور مستقل یهودی وجود داشته باشد». ۲۳۰ میلیارد دلار از کمک مالی آمریکا به اسرائیل صرف هزینۀ نظامی و جنگ‌طلبی شده و ۸۰ میلیارد دلار دیگر نیز به سایر مصارف اختصاص دارد.
🔻زندگینامه شهید سید حسن نصرالله (دبیرکل حزب الله لبنان) 🔺قسمت چهارم 🇱🇧🇯🇴🇮🇶🇮🇷🇱🇧🇯🇴🇮🇶🇮🇷🇱🇧🇯🇴🇮🇶🇮🇷 محمدهادی (۱۹۷۹ م. بارزویه لبنان – ۱۹۹۷ اقلیم تفاح)، فرزند بزرگ نصرالله است. در سال ۱۹۷۹ در البارزویه از توابع لبنان متولد شد. تحصیلات ابتدایی را از مدرسه ناصر شهر بعلبک آغاز کرد و چند سال بعد یعنی سال ۱۹۸۵ به همراه پدرش در سفری به ایران آمد. اما یکسال بعد به علت وجود بحران در لبنان به زادگاهش بازگشت و به تحصیلات خود ادامه داد.    او در سال ۱۹۹۴ با جلب رضایت پدر به جمع رزمندگان حزب‌الله لبنان در جبهه‌های جنوب لبنان پیوست. او که به تازگی ازدواج کرده بود در عملیاتی که در منطقه اقلیم التفاح از توابع منطقه جبل‌الرفیع انجام شد به همراه چند تن دیگر از همرزمانش در سپتامبر سال ۱۹۹۷ در سن ۱۸ سالگی کشته شد.    در اولین سالروز کشته شدن هادی حسن نصرالله در ۱۵ سپتامبر ۱۹۹۸، «خیابان شهید هادی حسن نصرالله» با حضور رفیق حریری نخست‌وزیر وقت و شماری از وزیران و نمایندگان مجلس لبنان، در شهر بیروت پایتخت این کشور افتتاح شد.
🔻زندگینامه شهید سید حسن نصرالله (دبیرکل حزب الله لبنان) 🔺قسمت پنجم 🇱🇧🇯🇴🇮🇶🇮🇷🇱🇧🇯🇴🇮🇶🇮🇷🇱🇧🇯🇴🇮🇶🇮🇷 حسن نصرالله تحصیلات مقطع ابتدائی را در زادگاهش سپری کرد و دورهٔ راهنمایی را در محله‌ای به نام سن‌الفیل در شرق بیروت گذراند. مقطع دبیرستان را در روستای البازوریه در جنوب لبنان به پایان رسانید و در سال ۱۹۷۶، در سن ۱۶ سالگی برای تحصیلات حوزوی به شهر نجف در عراق رفت و بعد از ۲ سال اقامت و تحصیل در این شهر، مجدداً به لبنان بازگشت و در مدرسهٔ الامام منتظر در بعلبک مشغول به فراگیری علوم حوزوی شد.    مشوق اصلی او برای عزیمت به نجف و فراگیری علوم اسلامی سید محمد غروی، امام جمعه شهر صور بوده است. نصرالله در سال ۱۹۸۹ برای تکمیل دروس حوزوی به قم رفت، اما با گذشت یک سال، به دلیل شدت تنش‌ها در لبنان، به درخواست شورای حزب‌الله به بیروت بازگشت.    نصرالله با اتمام دورهٔ دبیرستان و هم‌زمان با آغاز جنگ داخلی لبنان وارد جنبش امل شد و به‌عنوان مسوول سازمانی جنبش شیعی امل در روستای البازوریه به فعالیت پرداخت. وی در زمان تحصیل در حوزه امام منتظر نیز به فعالیت سازمانی در جنبش امل می‌پرداخت که در همان زمان، به‌عنوان عضو دفتر سیاسی آن انتخاب شد