فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توصیه های بسیار زیبا و شنیدنی آیتالله بهشتی
#طلاب_انقلابی
@TollabEnghelabi
https://eitaa.com/TollabEnghelabi
🌀 دادگاه ویژه روحانیت حاشیه نشین تحول در دستگاه قضایی است
👤جانشین مدیر حوزه علمیه اصفهان
◻️ هنوز تحول در قوه قضاییه به دادسرا و دادگاه های ویژه روحانیت نرسیده و همچنان همان قانون، شیوه رسیدگی و سازوکار در این محاکم وجود دارد.
◻️ قانون دادسراها و دادگاه های ویژه تعریف درستی از طلبه و روحانی عرضه نمی کند، کمااین که از جرائم و رفتارهای خلاف شئون نیز تعریف درستی عرضه نکرده و علاوه بر آن آرایی که صادر می شود رابطه طلبگی فرد را تعریف نمی کند، یعنی زمانی که دادگاه ویژه محکومیتی صادر می کند نوعا این محکومیت ها تکلیف طلبگی فرد را روشن نمی کنند.
◻️ رابطه دادسرا و دادگاه ویژه با مراکز مدیریت تعریف درستی ندارد و سیستم قضایی مربوط به حوزه، جزیره مستقلی جدای از حوزه است که به نظر می رسد باید ارتباط ویژه با مرکز مدیریت تعریف شود.
◻️ فاصله گرفتن شوراهای حل اختلاف از فلسفه وجودی
◻️ در سالهای گذشته قوه قضائیه شوراهای حل اختلاف را ایجاد کرد تا از ظرفیت های مردمی برای حل و فصل اختلاف و دعاوی بین اشخاص با شیوه ای غیرقضایی و خارج از سیستم دادگستری استفاده شود، اما متاسفانه شوراها از فلسفه وجودی خود فاصله گرفتند و به خودی خود به عنوان یک سیستم قضایی موازی در کنار دادسراها و دادگاه ها نقش ایفا میکند
#طلاب_انقلابی
@TollabEnghelabi
https://eitaa.com/TollabEnghelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قبل اینکه به ویلاهای لاچری لواسان گیر بدهید به مساجد و حوزه های مجلل گیر بدهید.
صحبتهای یک روحانی در شبکه ۱
#طلاب_انقلابی
@TollabEnghelabi
https://eitaa.com/TollabEnghelabi
🔻با پیشنهاد آیتالله اعرافی آغاز شد؛
❗️پویش اگر من جای مدیر حوزههای علمیه بودم...
◻️با اعتماد مجدد شورای عالی حوزه به آیتالله اعرافی برای مدیریت حوزههای علمیه، پویش «اگر من جای مدیر حوزههای علمیه بودم...» آغاز شد و همه شما مخاطبان و همراهان عزیز میتوانید دیدگاههای خود درباره بخشهای مختلف حوزه را با آقای اعرافی در میان بگذارید.
💬 تمام دیدگاهها بدون کلمهای حذف یا سانسور، تقدیم آیت الله اعرافی خواهد شد.
✍️ برای درج ایدهها، طرحها و مطالبات خود درباره بخشهای مختلف حوزه، لطفاً دیدگاههای خود را ذیل همین خبر یا آیدی پیامگیر ارسال بفرمائید
#طلاب_انقلابی
@TollabEnghelabi
https://eitaa.com/TollabEnghelabi
4_5938155993140561706.pdf
3.45M
شماره و مشخصات تمامی نمایندگان مجلس یازدهم
جهت ارتباط و مطالبات و پیگیری ها...
#طلاب_انقلابی
@TollabEnghelabi
https://eitaa.com/TollabEnghelabi
🔘 اقامه... یا تبلیغ، مسئله این است
♦️ در بحث مدیریت جامعه و هدایت مردم تئوریها و رویکردهای مختلفی در میان علما و حوزویان وجود دارد که اجمالا به دو نوع کلان و فراگیر آن اشارهای میکنیم.
▫️ مسئله مورد قبول همهی علما و حوزویان این است که دین مبین اسلام برنامه جامع و سعادت بخش زندگی دنیوی و اخروی برای انسانها میباشد.
▪️ اما مسئله مورد اختلاف در میان علما و حوزویان نوع و روش اجرا و پیاده کردن این برنامه جامع و سعادت بخش یعنی فرامین دین مبین اسلام در جامعه است.
🔸 یک نگاه صرفا قائل به تبلیغ، موعظه و توصیه این برنامه سعادت بخش برای مردم است و عملا برای اجرایی و پیاده شدن این برنامه در جامعه وارد فاز اجرایی نشده و پیگیر تحقق و نهادینه شدن آن در میان مردم نمیشود.
🔹 اما نگاه دوم ضمن تبلیغ و موعظه و توصیه این برنامه سعادت بخش، وارد فاز اجرایی و پیاده کردن آن در جامعه میگردد و پیگیر تحقق و نهادینه شدن همه شئون آن در میان مردم میشود و به سخنرانی اکتفا نمیکند.
✔️ تحقق تمدن نوین اسلامی متوقف بر غلبه گفتمانی نگاه دوم در میان نخبگان مخصوصا علما و حوزویان است.
🔺 کسانی میتوانند یک برنامه را درست اجرا کرده و یک نقشه را صحیح پیاده کنند که اولا به آن اعتقاد داشته باشند، دوما آن را به خوبی بفهمند و سوما اراده و عرضه کار داشته باشند.
🔻 لذا حوزه علمیه ناگزیر است تا در راستای اقامه دین در جامعه توأم با تربیت تؤرسینها و مروجین معارف اسلامی اقدام به تربیت سیاستمداران و مدیران توانمند نیز بکند.
👤 حسین کاوه ✍️
#طلاب_انقلابی
@TollabEnghelabi
https://eitaa.com/TollabEnghelabi
✍️پاسخ محکم حضرت آیت الله کعبی به موسوی خوئینیها
بسم الله الرحمن الرحیم
قال الله تعالی فی محکم کتابه:
وإذا قیل لهم لا تفسدوا فی الأرض قالوا إنما نحن مصلحون / ألا إنهم هم المفسدون ولکن لا یشعرون (سوره بقره ایه ۱۱_ ۱۲ )
پرسش های روشن از آقای موسوی خوئینی ها درباره نامه ۷/ ۴/ ۱۳۹۹ او خطاب به رهبر معظم انقلاب اسلامی. بدون مقدمه و در محضر ملت بزرگ ایران آقای موسوی خوئینیها به عنوان یکی از سران داعیه دار اصلاح طلبی به پرسش های زیر پاسخ دهد؟
۱_ نقش مدعیان اصلاحات در این ۴۱ سال مدیریت کشور چه بوده است؟
۲_ فرآیند رای مردم به چه میزان در پیشرفت یا پسرفت اوضاع کشور موثر بوده است؟
۳_ عبور از خط امام(ره) توسط مدعیان خط امام و عقب نشینی از آرمانهای امام(ره) را چگونه باید تحلیل کرد؟
۴_ راه حل جریان مدعی اصلاح طلبی برای مشکلات مردم و اقتصاد چیست؟ تا کنون چه کرده اند؟
۵_چرا جریانی که باید پاسخگوی معضلات کشور باشد با فرار رو به جلو امروز پرسش گر شده است؟
۶_ چرا در این نامه مشروعیت ومقبولیت نظام زیر سوال رفته است؟ چرا اقتدار، پیشرفت و رشد و تعالی نیروهای مومن و انقلابی و این نسل پویا و حرکت آفرین بر اساس گفتمان انقلاب اسلامی و افقهای تحولات بر پایه نقشه راه و سیاستهای کلان راهبردی نظام نادیده گرفته شده است؟
۷_ آیا در این تحلیل نباید جنگ سختِ امنیتی، جنگ نرم، تروریست دولتی و اقتصادی، جنگ روانی و فرهنگی و هالیوودی و طراحیهای اتاقهای مکر و فریب دشمن به ویژه آمریکا ورژیم صهیونیستی را دید؟
۸_ فتنه ۷۸ و ۸۸ و ۹۸ نشان می دهد هر ۱۰ سال فتنهای توسط دشمنان شکل گرفته است. چرا در فتنهها به جای رعایت امنیت و اقتدار و وحدت وانسجام ملی و موضع گیری بر علیه دشمنان، بدون مرزبندی روشن و در همسویی با آنان در جهت تزلزل مشروعیت و مقبولیت نظام موضع گرفتهاید؟ آیا قصد شورش بر علیه ملت و کشور و جمهوری اسلامی با بهانههای واهی دارید؟
۹_ آیا امام(ره) گستاخی برعلیه نظام و تزریق یاس و ناامیدی به مردم مومن و انقلابی و صبور و مقاوم را تحمل می کرد؟
۱۰_ چرا کارنامه درخشان ۴۱ سال اقتدار و عزت و پیشرفت و بزرگی و عظمت ملت ایران و حرکت رو به جلو و رشد فزاینده را نمی بینید؟
۱۱_ آیا یادتان رفته امام(ره) به مدعیان خردورزی در حکمرانی موسوم به عقلای قوم! چه نهیبی زدند؟ وچگونه آنان را بر حذر کرد تا به دامن آمریکا نیفتند؟
۱۲_ آیا با پشتوانههای معرفتی التقاطی و تند و افراطی دهه شصت خود و دوستان فرسوده و پشیمان نسبت به گذشته میخواهید در باره ۴۱ سال انقلاب و آینده مسیر نورانی ملت و کشور و انقلاب قضاوت کنید؟ «این تذهبون؟»
از پاسخ منصفانه به این سوالات روشن میگردد چگونه او وطیف فکری وابستهشان به کشور و ملت و انقلاب اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران لطمات جبران ناپذیری زدهاند.
وی در پایان مطلب خود آورده است: همچنین روشن میشود که در این ۴۱ سال هرجا که پیشرفت حاصل شده است در سایه مکتب انسان ساز اسلام و هدایتهای ولی فقیه بوده است؛ هر جا پسرفت وارتجاع و مشکلات مزمن اقتصادی و آسیبهای فرهنگی و اجتماعی دیدهایم حاصل بیتدبیری جریان مدعی اصلاحات و القای تردید وبیاعتمادی ونگاه لیبرالی آنان بوده است.
مکروا و مکر الله و الله خیر الماکرین.
والسلام علی من اتبع الهدی
عباس کعبی
#طلاب_انقلابی
@TollabEnghelabi
https://eitaa.com/TollabEnghelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ما در مقابل این فتنهها چه وظیفهای داریم؟
جوابش را از زمان "حجت الاسلام قرائتی" بشنوید...
#طلاب_انقلابی
@TollabEnghelabi
https://eitaa.com/TollabEnghelabi
📍پاسخ محکم و کوبنده آیت الله فاضل لنکرانی به یاوهگوییهای ابتکار: شما حدیث ثقلین را قبول ندارید؟/من به ایشان توصیه میکنم اسلام را درست بفهمند/بعضی معنای فقه پویا را درست نمیفهمند و فکر میکنند پویا یعنی دائماً باید احکام را تغییر دهیم، حلال را حرام و حرام را حلال کنیم
🔻آیت الله محمد جواد #فاضل_لنکرانی رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) و عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در درس خارج دیروز خودشان طی سخنانی به موضوع مالکیت پدر بر فرزند پرداخت و اظهارنظرهای اشتباه و غلط و منافقانه #معصومه_ابتکار در این باره پاسخی کوبنده دادند که در ادامه میبینیم:
🔹به دنبال قضیه قتل دختری که چندی پیش توسط پدرش اتفاق افتاد، اخیراً مطلبی پیرامون «حکم عدم قصاص پدر در صورت قتل فرزندش»، از سوی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در رسانهها منتشر شده است که باید عرض کنیم؛
این مطلب کاملاً غیر صحیح است و تعجب این است که چرا یک مسئول رسمی در نظام جمهوری اسلامی نسبت غیر صحیح به فقه و فقها میدهد. البته نظایری هم از افراد دیگر از اول انقلاب تا حالا داشتهایم و متأسفانه این مشکل هنوز هم وجود دارد، مسئولیتهایی را به افراد میدهند و این افراد اظهارنظرهایی میکنند که صلاحیت آن را ندارند. تعبیری که از ایشان در رسانهها پخش شده خیلی ناراحتکننده بود.
🔸این تعبیر که «برخی از فقها قائل به مالکیت پدر بر فرزند هستند، در نتیجه پدر میتواند هر کاری که بخواهد با فرزند انجام دهد، با مال فرزندش معامله کند و حتی اگر به قتلش هم برساند مانعی ندارد»، بعد هم میگوید «این یک برداشت فقهی است که برخی از فقها قائلاند اما ریشه قرآنی ندارد».
هر دو مطلب ایشان کاملاً ناصحیح است و غیر مطابق با میزان صحیح فقهی و اجتهادی است.
🔹اولاً هیچ فقیهی نه از قدما و نه از متأخرین فتوا نداده که پدر مالک فرزندش است، در هیچ متن فقهی شما چنین مطلبی را پیدا نمیکنید که یک فقیهی بگوید پدر مالک فرزندش هست و میتواند با این فرزند مثل سایر اموال خود معامله و برخورد کند.
چطور میشود کسی بگوید فقه شیعه یا فقه اسلام اجازه میدهد که پدر فرزندش را بکشد، چون مالک اوست؟ این یک نسبت کاملاً غیر صحیح است.
لذا قسمت اول کلام این مسئول، کاملاً یک نسبت ناروا به فقه و فقهاست و من به ایشان توصیه میکنم اسلام را درست بفهمند. ما به جای اینکه اسلام را درست بفهمیم، میآئیم یک مطلب و یک اتهام غیر صحیح را به اسلام و فقه نسبت داده و دین و فقه را در أنظار دنیا خراب میکنیم. اینها مسئولیت أخروی دارد. اگر من از فقه درست خبر ندارم، حق اظهار نظر ندارم، همینطور میگوئید «برخی از فقها»؟! به ما بگوئید این «برخی از فقها» کدامند و در کدام کتاب است؟
🔸اینکه یک مطلب غیرصحیحی توسط یک مسئول در تریبونها و رسانهها مطرح شود، بدون هیچ تردیدی؛ هم باید این فرد پاسخگوی آن باشد، هم آن مسئولی که این شخص را به مسئولیت گمارده است.
فقه ما بسیار فقه بالنده، قوی و پویایی است؛ منتها بعضی معنای فقه پویا را درست نمیفهمند و فکر میکنند پویا یعنی دائماً باید احکام را تغییر دهیم، حلال را حرام و حرام را حلال کنیم، در حالی که فقه پویا یعنی در هر زمانی فقه میتواند مطابق با خصوصیات آن زمان و بر طبق ضوابط فقهی نظر بدهد.
🔹اما قسمت دوم؛ که آن هم حرفی است به یک معنا بدتر از قسمت اول و گفتهاند که این مطلب ریشه و مستند قرآنی ندارد.
اولاً شما از کجا میگوئید مستند قرآنی ندارد؟ چه مقدار آیات قرآن را بررسی کردید که بگوئید مستند قرآنی ندارد؟
🔸ثانیاً مگر شما حدیث ثقلین را قبول ندارید؟ بر اساس حدیث ثقلین، قرآن و عترت برای بشر تا روز قیامت معیار است. تمام افتخار حوزههای علمیه هم به این است که محور مطالعاتشان؛ قرآن و عترت است.
اگر کسی هم امامت و وصیّ بودن ائمه اطهار(ع) را بعد از پیامبر(صلوات الله علیه) به دستور خدای تبارک و تعالی قبول نداشته باشد، این روایت «أنت ومالک لابیک» را که در کلام خود پیامبر(ص) آمده است، قبول دارد.
🔹این چه نسبت ناروایی به فقه، اسلام، پیامبر(ص) و ائمه معصومین(ع) است؟! بعد هم این مطلب دوم را بگوئیم که مستند قرآنی ندارد!
این فرد یک حرفی زده که حتی اهلسنت هم نمیزنند؛ ما فقیهی را در اسلام از شیعه و سنی سراغ نداریم که بگوید فقط و فقط قرآن مستند برای احکام است. بنابراین هر دو مطلب نادرست است و توصیه میکنم گوینده این سخن حرف خود را اصلاح کند و نگذارند چنین مطالبی از اینها بماند و موجب اشتباه هزاران نفر بشود و اشتباه آنها از نظر اخروی بر ذمه ایشان قرار گیرد. شما که به حوزه و فقها دسترسی دارید اول سؤال کنید، بعد که مطلب برایتان روشن شد آن را مطرح کنید
#طلاب_انقلابی
@TollabEnghelabi
https://eitaa.com/TollabEnghelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👓 یکی از جنود شیطان #یاس است!!
در اموری که انسان باید با طمانینه و تصمیم و #امید حرکت بکند، شیاطین ایجاد یاس می کنند!!
من در طول این مبارزات، هیچ وقت #مایوس نبودم!
💬 امام خمینی قدس سره
🔻 #تحول_حوزه از مهمترین اموری است که بدون #امید صورت نخواهد گرفت؛ و صدالبته چه چیز برای شیطان بهتر از اینکه طلاب انقلابی ناامید شوند و به جای حرکت فعال، رو به خمودی و انزوا بروند؟!
#طلاب_انقلابی
@TollabEnghelabi
https://eitaa.com/TollabEnghelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅اهمیت آموزش فلسفه به کودکان در بیانات رهبر انقلاب
#فلسفه
#رهبری
#طلاب_انقلابی
@TollabEnghelabi
https://eitaa.com/TollabEnghelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی حاج قاسم و رهبرانقلاب جواب نامه ی موسوی خوئینیها را کف دستش میگذارند👌
شهید حاج قاسم سلیمانی:
بعضی ها بجای نامه سرگشاده نوشتن به استکبار و صهیونیست، نامه سرگشاده به ولی ایستاده در خط مقدم مینویسند!
رهبر انقلاب: کسانی که همه امکانات مدیریت کشور دستشان بوده حالا ژست اپوزیسیون میگیرند؟ اینها باید پاسخ گو باشند!
#طلاب_انقلابی
@TollabEnghelabi
https://eitaa.com/TollabEnghelabi
سطحی نگری در دین خطرش از بی دینی کمتر نیست
#طلاب_انقلابی
@TollabEnghelabi
https://eitaa.com/TollabEnghelabi
امان از کینه شتری خوئینی ها
مرحوم آیت الله باریک بین به... گفته بود : در مجلس خبرگان رهبری هنگامی که رهبری حضرت امام خامنه ای به رأی گذاشته شد و آقای هاشمی گفت: موافقان قیام کنند، من خواستم بلند شوم، متوجه شدم نمی توانم از جایم بلند شوم؛ انگار لباسم جایی گیر کرده، در همین هنگام که دنبال علتش می گشتم، دیدم موسوی خوئینی ها که پشت سرم نشسته لباسم را محکم گرفته و می گوید : بنشین!
#طلاب_انقلابی
@TollabEnghelabi
https://eitaa.com/TollabEnghelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀 مطالبات حوزویان از شورای عالی حوزههای علمیه
🎥 گزارش میدانی
🔻 رسیدگی به امور تبلیغی طلاب
🔻 انتقاد به سیستم آموزشی حوزه
🔻 رسیدگی به وضع معیشتی طلاب
🔻 نظارت بر وضعیت درسی طلاب
🔻 تسهیل در جذب اساتید جوان
#طلاب_انقلابی
@TollabEnghelabi
https://eitaa.com/TollabEnghelabi
14080-fa-rezashah-britain (1).pdf
4.45M
کتابی که اگر نخوانده باشید خیلی ضرر کردید
كتاب «رضاشاه و بريتانيا» اثر تازهاي است كه مؤسسه مطالعات و پژوهشهاي سياسي از دكتر محمدقلي مجد پژوهشگر ايراني مقيم پنسیلوانیای آمريكا منتشر كردهاست.
كتاب «رضاشاه و بريتانيا» مجموعهاي است كه براساس اسناد وزارت امورخارجه آمريكا به ويژگيهاي رفتاري و اخلاقي رضاشاه در دوران حكومت بر ايران پرداخته است.
1-اختناق سياسي و اجتماعي عصر رضاخان
2-زمينخواريهاي رضاشاه و دزدی های وی
3-عملكرد وي در ارتباط با نفت
4-موضوع خريد اسلحه
5-وخامت اقتصادي ايران در عصر رضاشاه
6-سير تحولات مربوط به اشغال ايران
7-سقوط رضاخان قلدر
8-قتلعام مردم و جنایات رضاخان قلدر
https://eitaa.com/IRIslamic
كتاب «رضاشاه و بريتانيا» اثر تازهاي است كه مؤسسه مطالعات و پژوهشهاي سياسي از دكتر محمدقلي مجد پژوهشگر ايراني مقيم آمريكا منتشر كردهاست.
كتاب «رضاشاه و بريتانيا» مجموعهاي است كه براساس اسناد وزارت امورخارجه آمريكا به ويژگيهاي رفتاري و اخلاقي رضاشاه در دوران حكومت بر ايران پرداخته است.
1-اختناق سياسي و اجتماعي عصر رضاخان
2-زمينخواريهاي رضاشاه و دزدی های وی
3-عملكرد وي در ارتباط با نفت
4-موضوع خريد اسلحه
5-وخامت اقتصادي ايران در عصر رضاشاه
6-سير تحولات مربوط به اشغال ايران
7-سقوط رضاخان قلدر
8-قتلعام مردم و جنایات رضاخان قلدر
#طلاب_انقلابی
@TollabEnghelabi
https://eitaa.com/TollabEnghelabi
🌀 نگرانی از وضعیت درمان، مسکن و معیشت طلاب
📝 بیانات آیتاللهالعظمی مکارم در دیدار با آیتالله اعرافی مدیر حوزههای علمیه
🔹 #معیشت از مشکلات اولیه طلاب است که باید دربارۀ آن تدبیری اندیشید و از هر مسیر ممکن این مسأله تقویت و حل گردد، البته ما به نوبۀ خود شهریه طلاب را افزایش دادهایم.
🔹 مسائل #درمانی و بیمهای نیز از دیگر مشکلات طلاب است که باید پیگیری شود تا به شرائط مطلوبی برسد، اینکه در برخی موارد گفته می شود طلبه تمام هزینه های بیمارستان را بپردازد و بعد از #مرکز_خدمات مطالبه کند، این مناسب نیست، چرا که ممکن است توان پرداخت هزینه ها را نداشته باشد.
🔹 باید طرحی در مورد مشکل #مسکن طلاب تنظیم گردد تا این مشکل نیز به مرور برطرف شود.
🔻 گفتنی است در ابتدای این دیدار آیتالله اعرافی گزارشی درباره آخرین وضعیت حوزههای علمیه، مسأله مسکن، معیشت و دغدغههای اقتصادی که دامنگیر حوزویان شده بیان کردند.
#طلاب_انقلابی
@TollabEnghelabi
https://eitaa.com/TollabEnghelabi
⭕️ جای خالی کرسی های آزاد اندیشی در حوزه
حجت الاسلام امین عضو هییت علمی موسسه امام:
🔹اگر به مسائل موجود در جامعه نپردازیم این مسائل زیر پوستی خواهد ماند و زمانی به آن پی خواهیم پرد که دیگر دیر شده است.
🔹باید به مسائلی علمی که در جامعه مطرح است ورود کرد و در این مسائل مناظره گذاشت تا به آن پرداخته شود تا حقیقت برای مردم روشن گردد.
🌐 رسا
#طلاب_انقلابی
@TollabEnghelabi
https://eitaa.com/TollabEnghelabi
🔹با توجه به تعطیلی مدارس و خوابگاه های حوزه علمیه، اسکان طلاب کریمه(س) آماده ارائه خدمات به طلاب سراسر کشور می باشد.
🔸اسکان طلاب ویژه برادران (قم)
⚜پذیرش دانشجویان و کارگران مومن با معرف طلبه بلا مانع است.
🔸جهت هماهنگی با شماره های زیر تماس بگیرید
09193560269
09332521902
◀️لینک کانال اسکان قم
@eskan_qom
https://eitaa.com/joinchat/807731256Cc3ab685414
🔸نیازمند تحول علمی در حوزه هستیم
آیت الله مصباح یزدی :
🔹اگر سیر کلام را مورد بررسی قرار دهیم تحول بزرگی در آن پیدا نخواهیم کرد، نه تنها تحولی وجود ندارد، بلکه در برخی موارد تنزل نیز خواهیم دید.
🔹 البته در فقه و اصول نیز به تحول نیاز داریم، اما در سایر رشته ها این احساس نیاز بیشتر است.
#طلاب_انقلابی
@TollabEnghelabi
https://eitaa.com/TollabEnghelabi
هدایت شده از خبرهای داغ سیاسی
فیلم اوریجینال و بدون سانسور سخنان ظریف در مجلس
اونیکه دیدید، #صداوسیما فتوشاپش کرده بود
دریافت کلیپ کامل 👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1655832592Cd30cd51591
🌀 مطالبه امام خامنهای از شورای عالی
📝 سیاستگذاری پرورش نویسندگان حوزوی
🔹 يک وقت آقاى وزير فرهنگ و ارشاد اسلامى در اوايل وزارتش به اينجا آمده بود. به او گفتم شما بدانيد كه من حقيقتاً با بيان شبهات، هيچ مخالفت ندارم؛ به شرط اينكه ما كسانى را آماده به كار داشته باشيم كه بنويسند. در آن صورت استقبال هم مىكنيم. كلام در اين است كه آيا ما الان كسانى را داريم و آمادگیهايش هست كه بتوانند آن حرف درست را بزنند؟ با توجّه به اين بايد تصميم بگيريم.
🔹 حالا مىخواهم اين را عرض كنم كه حوزه علميه در اين فضاى جديد، مىخواهد چه كار كند؟ يك وقت است كه انسان با فضيلتى -صاحب صلاحيتى- كه احساس مسؤوليت مىكند، قلم به دست مىگيرد؛ او ممكن است بنويسد، ممكن است ننويسد. اگر نوشت، خدا خيرش دهد؛ اگر هم ننوشت، تصادف است ديگر، ننوشته است. يک وقت ما او را به صُدفه محوّل مىكنيم؛ اين اطرافش خيلى احتمال ضرر است.
🔹 يک وقت نه؛ مىنشينيم و برنامهريزى مىكنيم. من فكر مىكردم، ديدم خوشبختانه حوزه علميه، سابقهى تجربهى اين كار را دارد. منتها تجربهى باب امروز نيست، باب ديروز است. همين مؤسّسهى «راه حقّ» خودتان- مؤسسهى راه حقّى كه جناب آقاى استادى، جناب آقاى خرّازى و ديگر آقايان نشستند و فعّاليت كردند- انصافاً خيلى با بركت مىنمود و در آن زمان هم خيلى كارساز بود.
🔹 من يادم است در سال ۱۳۴۵ در مشهد جزوهاى از اين آقايان به دستم رسيد، خواندم و خيلى لذّت بردم. بعد از آن هم يك نامه به «راه حق» نوشتم -نمىشناختم هم كه اين آقايان چه كسانى هستند- و گفتم من مىخواهم بهخاطر اين جزوه تشكّر كنم. نويسندهى آن را هم معرفى كرده بودند كه كيست. يعنى در آن زمان، خيلى خوب بود؛ ولى براى امروز كم است و جواب نمىدهد. يعنى من در فضاى مطبوعاتى كشور كه نگاه مىكنم «راه حق» محسوس نيست. حالا يا فعّاليتش كم شده، يا از آن نشاط و نوآورىِ اوّل افتاده، يا نه، همهى آنها را هم دارد، ولى متناسب با وضع كنونى نيست.
🔹 بنابراين شما از اين تجربه [مؤسسه راه حق] استفاده كنيد. يكى از موارد سياستگذارى همين است. سياستگذارى كنيد؛ صد نفر طلبهى فاضل را انتخاب كنيد، به اينها شهريههاى معيّن بدهيد- مكتوب المؤونه كنيد، قرارداد ببنديد- همين روزنامههايى را كه گفتيد، آنچه را كه مربوط به مبانى فكرى است، در اختيارشان بگذارند؛ چه آنچه كه به اصل نظام برمىگردد- چون نظام، نظام اسلامى است- چه آنچه مستقيماً با نظام ارتباط ندارد، بلكه با دين ارتباط دارد- به مسائل تشيّع و به مسائل اصل اسلام ارتباط پيدا مىكند و در آن مسائل فلسفى مطرح است- اينها را ببينند و برنامهريزى شده كار كنند.
🔹 يعنى وقتى شما در حوزه قم هستيد، اگر سؤال كنندهاى- سؤال كنندهى فرضى- از شما سؤال كند كه حوزه قم با اين عظمت، با چهل هزار طلبه، با چند هزار فاضل، با عدّهى قابل توجّهى قلم بهدست، در مقابل اين افرادى كه اينطور هتك مىكنند و حجابها را مىدرند، چه كار كرده است؟ شما مىتوانيد بگوييد كارهايى مىكند؛ يعنى خاطرتان جمع باشد كه كارهايى مىشود- جزئيّات را ندانيد كه چه كارى مىشود؛ اما بدانيد كارهايى انجام مىگيرد- اين، در صورت برنامهريزى خواهد بود. بعد هم آثار و بركاتش در جامعه ظاهر خواهد شد.
🔹 به نظر من، اين يكى از كارهايى است كه سياستگذارى لازم دارد و جزو شؤون شوراى عالى است و روى اين قضيه بايد وقت بگذارند.
📅 بيانات در ديدار شوراى عالى ۹ مهر ۱۳۷۷
⏱ ۲۲ سال گذشت...
〰️〰️〰️〰️〰️
🗂 #مطالبات_از_شورای_عالی
#نویسندگان_حوزوی
#شورای_عالی
#طلاب_انقلابی
@TollabEnghelabi
https://eitaa.com/TollabEnghelabi