قرارگاه عدالت تربیتی مرکز بسیج فرهنگیان وزارت آموزشوپرورش برگزار میکند:
💠 دومین دوره آموزشی «بینصیب» 💠
🔎 ویژه معلمان جوان و دغدغهمند مسائل عدالتآموزشی
📄 سرفصلهای دوره مجازی و حضوری:
▫️نظریههای عدالت اجتماعی
▫️نظریه اسلامی عدالت
▫️تعاریف و مفاهیم عدالتتربیتی
▫️ضرورت عدالت تربیتی
▫️ گونهشناسی مسائل عدالت تربیتی
▫️ اقتصاد سیاسی آموزشوپرورش
▫️نظام مسائل عدالت تربیتی
▫️جریانشناسی عدالت تربیتی
▫️راهبردهای حلمسئله در حوزه عدالت تربیتی
▫️مقدمات عدالتپژوهی در عدالت تربیتی
🔴 شرکت در دوره حضوری منوط به پذیرش در دوره مجازی است.
⏳️ آخرین مهلت ثبتنام: تا ۲۹ مردادماه
📍 مکان و زمان دوره حضوری:
۲۱ الی ۲۴ شهریور _ مشهد مقدس
➖️ درگاه ثبتنام:
https://B2n.ir/b01474
🌐 برای کسب اطلاعات بیشتر به شناسه زیر مراجعه کنید:
📲 @binasib_admin
🇮🇷ایران فردا؛ رسانه مرکز بسیج فرهنگیان
● [بله] ● [ایتا] ● [شاد] ●
سلام
چند خط نگرانی (9)
رسیدیم به 14 روز بعد از اون صبحی که احتمالا خیلی هامون یک ساعت فقط زل زده بودیم به گوشی و کانال و توییت ها که چه اتفاقی افتاد واقعا
اما حالا در چه شرایطی هستیم:
1⃣آغاز نیمه رسمی دولت جدید در ایران
2⃣آغاز مذاکرات با محوریت مصر قطر و آمریکایی ها و البته عدم حضور حماس
3⃣موج عجیب رسانه ای عربی علیه حماس و تشدید اختلاف فرقه ای ( هنیه مهره ایران بود، شیعه و صوفی بود، شهید امت ایرانی برای تسلط بر اعراب بود، به انقلاب سوریه خیانت کرد و....)
4⃣موج خبری تردید ایران در پاسخ و تعویض آن با آتش بس در غزه
5⃣موج رسانه ای بر مسئله هسته ای ایران در فضای عربی و عبری( ادعای حرکت ایران به سوی بمب، بازنشر سخنان فلان مسیول، فلان روزانه، فلان مجری و... در خصوص لزوم هسته ای شدن ایران)
6⃣ایران و حزب الله، عامل تشدید تنش منطقه ای عربی اند!( تا موج عزت مندی و همراهی با ایران در وعده صادق تکرار نشود؛ بلکه بلعکس هجمه شود)
7⃣موج سازی از حملات سایبری دشمن در ایران( بزرگنمایی برخی حملات ۲ روز گذشته) و تهدید سازی از توان دشمن
8⃣اربعین در راه است!
9⃣کلان پروژه ای عجیب و قدرتمند در تبدیل مزیت ایران در مسئله وحدت( نماز بر هنیه) به جنگ طایفه ای شیعه سنی(لکه دار کردن ارزش هنیه و مقاومت فلسطین)
و با این پیش فرض های بالا:
🔻تاخیر، ملاحظات زیادی را ایجاد خواهد کرد و پاسخ ما را سخت تر و اتفاقا همانگونه که میبینیم، دشمن اقدامات زیادی برای بالا بردن هزینه در حال انجام است و بنظرم در هفته پیش رو بیشتر هم خواهد شد: ترورها در لبنان، سایبری در ایران و حتی خرابکاری در مراکز هسته ای و حمله به تجمعات مردمی در غزه
به قول خودشان: اقدام پیشدستانه اسرائیل!
🔴تاخیر، دشمن را کلافه میکند!؟
نمیخواهم بگویم در اسرائیل خبری نیست؛ اما اولا مسئله کنونی جنگ روانی نیست، بازدارندگی است و دوما مسئله اصلا مثل وعده صادق در داخل اسراییل نیست! چون معادله هایی در ذهنشان تثبیت شده مثل اینکه: مناطق غیرنظامی در امنیت اند
چه باید کرد؟
1⃣حتما حمله یک تا چند روز( محدود) نظامی با دیگر محورها لازم است و اتفاقا باید با معادله سازی جدید باشد: مناطق غیر نظامی امن نخواهد بود! حالا انتخاب چه باشد که کشته مدنی زیادی ندهد ولی بازدارندگی و پیامد اجتماعی زیادی ایجاد کند بحث دیگری است: مثال: شهرک های تخلیه شده شمال و مرز غزه
2⃣حتما پاسخ باید جنگ اطلاعاتی (ترور، سایبری، رسانه، جنگ مذهبی و...) و اراده دشمن در این حیطه که دست برتر او هم هست را دچار تغییر نماید؛ و این اتفاق نمیافتد جز با یک پاسخ اطلاعاتی مستمر چند ماهه! اگر بگویید نمیتوانیم که بحث دیگری است⁉️⁉️
3⃣جنگ پیچیده است؛ بسیار! ولی روایت را دست کم نگیریم
داستان ترور هنیه عزیز
فشارها و مذاکرات غربی ها
رد یا تایید صدها ادعای رسانه های غربی و عبری از پاسخ ایران و نیت و آتش بس و...
من شخصا بسیار امیدوارم! و دوستانی که مرا دنبال میکنند میدانند که در کلیات حامی و با حسنظن به تصمیم گیران این پرونده مینگرم. اما گمان میکنم حملات صرف نظامی و با تاخیر ۳ یا ۴ هفته ای ، تغییری در وضعیت و بازدارندگی ایجاد نخواهد کرد!
🔥و یک حاشیه:
اگر مردم غزه (حتی ۴۰ درصد یا حتی کمتر) به طور مثال آن پدر دو نوزاد، یک ساعت تصمیم بگیرند؛ مقاومت راه درستی نیست، حماس قابل اعتماد نیست؛ شک نکنید سنوار و ضیف ساعتی نمیتوانند ادامه دهند!
در وسط این حجم تحلیل های سیاسی و نظامی و... اصل داستان را گم نکنیم!:
✳️"مقاومت افسانه ای ملت افسانه ای فلسطین"
@Thirdintifada
🔶🔷🔶اربعین،نفت و روایت
روایت اربعین عمدتا نفتی است؛روایت مردمی هم داریم اما برساخت همان منطق نفتی است و در حد « سلفی با خانه پدری»و «رسیدم کربلا الحمدلله».
روایت نفتی اربعین بدنبال نشان دادن تصویر هلی شاتی و هوایی از اربعین است تا به جمعیت تفاخر کند و و نهایتا «ایران و العراق لایمکن الفراق».
اگر آوینی بود «فتح خون» جاده نجف تا کربلا را روایت می کرد؛
اگر بود این همه سوژه روی زمین این جاده را می دید و با گنجینه فلسفه ی عرفانی، مبارزاتی و هنری خود کلمات را برای این روایت به خط می کرد.
اگر بود با روایتش سرمایه داری ایرانی و جهانی از اربعین می ترساند.
اگر بود با روایت اربعین به مصاف غرب بهداشت و اقتصاد و مدیریت و NGO و دهکده جهانی می رفت
اگر بود با روایت یک کلان اقتصاد تبرعی، نئولیبرالسیم را به چالش می کشید.
اما نیست
کاش بود و اربعین را از خیر روای_سخنران هایی که اربعین را در حد یک مناسک زیارتی و سیاحتی (اطعامی و اشرابی)میخواهند نجات میداد...
اما
آوینی قدش خیلی بلندتر از ماست زمانه اش همان دهه شصت بود
حالا ک ما مبتلا به حاج حسین ها و حاج آقا علیرضاها هستیم
همان بهتر که نیست
ما سرخوشیم به «سلفی با خانه پدری»
به مکتب آوینی ما را بار نیست!
🔶پابرهنگان؛ پنجره ای رو به اسلامِ مستضعفان
@paberahnegan
39.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
-زائر آمریکایی پسند کسیِ که...
کانال از کربلا تا کرمان
@kermantokarbala
🔴محسن ریسمان سنج برای دفاع از جمهوری اسلامی به زندان جمهوری اسلامی افتاد.
محسن!
بگذار میان تو و روحانیتِ بی درد برای همیشه فاصله ای به اندازه شکوه های امام در «پیام قطعنامه»و«منشور روحانیت» باشد!
محسن!
تشنه بودی و سیرآب؛
تشنه به "خون سرمایه داران زالو صفت"
و سیرآب از "خونِ دل".
حاشا که مبلغان و مقلدان خمینی، آسوده رنج نامه هایش را بر زبان آورند بی آنکه خود بدان رنج ها مبتلا نگردند!
گوارایت باد!
معلمِ«پیام قطعنامه»و «منشور روحانیت».
🔶پابرهنگان؛ پنجره ای رو به اسلامِ مستضعفان
@paberahnegan
#پادکست
| ناپیدا |
روایتی اجتماعی
از زمینههای ناپیدای قیام عاشورا
بهروایت:
استاد حجتالاسلام مجتبی نامخواه؛
پژوهشگر اندیشه اجتماعی
در ایام محـرم و صفـر در پنجمین فصل پادکست #راوے، میزبــان حجتالاسلام #نامخواه بودیم. ایشان معتقد است ما در فهم عاشــورا اغلب با درکی جامعهزدایی شده از آن مواجهیم. درکی که هرچند الهامبخش ارزشهای کلی است اما به ما طرح اقدام اجتمـاعی نمیدهد. لذا تلاش میکند با طرح زمینههای اجتماعی قیام عاشورا، بابی جهت گفتگو از ایدههای اجتماعی عاشورا بگشـاید.
»» تیزرمعرفی
لینک جلسات:
بخش ۱ »» علیهِ جامعهزدایی از عاشورا
بخش ۲ »» از رحلت پیامبر (ص) تا روزِ حسین (ع)
بخش ۳ »» خطبه منا و شیوخ مقدسنما!
بخش ۴ »» مانیفستِ قیام
بخش ۵ »» سکوت بر نابرابری و تمنای بهشت؟!
بخش ۶ »» عالمان در دوگانهی نهضتِ دینی و نظام اشرافی
بخش ۷ »» قاعدهی عدالتخواهی
بخش ۸ »» عدالتخواهی فیلسوفانه یا عدالتخواهی پیامبرانه
#راوے
#ناپیدا
✨آگـاهـے بـــراے سامـــانے دیگــر✨
مدرســـه تـ؋ــــکر و نــوآوری نگــــــاهـ
🆔 @sch_negah
✅ واکنش ستاد امر به معروف به پرونده حجتالاسلام ریسمانسنج/ حکم این پرونده مطالبهگران را ناامید میکند
💢 ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور با صدور بیانیهای نسبت به حکم محکومیت حجتالاسلام ریسمانسنج، معاون سابق اجتماعی ستاد امر به معروف خوزستان واکنش نشان داد و از مقامات قضایی و دادگاه ویژه روحانیت خواستار بررسی زوایای مختلف این پرونده با دقت نظر و حساسیت بالا شد.
🌐 متن کامل در: https://setad-abm.ir/fa/14865
💠 ستاد امر به معروف و نهی از منکر:
🆔 @Setadeabm
📌شیخی که قطبنما داشت
لیسانس فیزیک را که گرفت، موقعیتهای شغلی به پیشوازش آمدند. یک فعال دانشجویی شاخص بسیجی را که مدرک دانشگاهی در دست داشت، در دولت احمدینژاد حلوا حلوا میکردند. اما او سودای دیگری در سر داشت و رؤیای خاصی در ذهنش میپروراند. تصمیمش را گرفته بود و اینکه از میان ایل و تبارش اولین آدمی باشد که پا به حوزهی علمیه میگذارد، پایش را سست و ته دلش را خالی نمیکرد. آرمانی که در جستجوی آن حاضر بود مسیر زندگیاش را کج کند، از درس و مشق طلبگی میگذشت.
این شد که اهواز را به مقصد قم ترک کرد. رفت اما میدانست که برمیگردد. در چشمانداز زندگیاش دیده بود که زمین بازیاش باید در خوزستان باشد. رفت و چند سالی در قم تلمذ کرد و در قامت یک روحانی برگشت. برگشت تا دغدغههایش را پی بگیرد. دغدغههایی که آب و نانی نداشت، اما دردسر الیماشاءالله! از آن طلبههایش نبود که در پستوی حجره بماند و در انزوای رهبانیت، ضَرَبَ ضَرَبایش را جلو ببرد. در میان قرائتهای هفتاد و دو ملتی از اسلام و مسلمانی، به اسلام ناب رهبری چنگ زده بود و خود را وکیل او میدانست؛ یک وکالت عام برای نفی اسلام خنثی و بیبخار. این فراز از کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن را از بر بود:
«اگر دینی را پیدا کردید که با ظالم ساخت، با مستبد همکاری کرد، با مظلوم یک لحظه کنار نیامد، یک گره از کار فروبسته مردم نگشود، برای امروز و فردای مردم، خشخاشی، ذره مثقالی، سود نداشت؛ تو هم از طرف ما وکیل، اگر چنین دینی را پیدا کردی، هر جا پیدا کردی، رَدّش کن، یک لحظه این دین را نپذیر. برای خاطر اینکه دین اگر از سوی خداست، این جوری نیست.»
این فراز، شاهبیت و قطبنمای مسلمانیاش شده بود. هیچ چیز به اندازهی بیعدالتی اجتماعی آزارش نمیداد و از هیچ چیز به اندازهی سکوت در برابر ظلم و عافیتطلبی رنجور نمیشد.
ماجرای اعتصاب کارگران نیشکر هفتتپه شاید اولین آزمون جدیاش بود تا نشان دهد اهل هزینه دادن برای تحقق عدالت است. کارگران، ماهها بود که حقوق نگرفته بودند و مالک نااهل کارخانه، بیاعتنا به معیشت کارگران، خر خودش را میراند. شیخ، دوستان طلبهاش را جمع کرد تا در جمع کارگران حاضر شوند و از آنها حمایت کنند. جماعت متحصن نماز ظهر را به او اقتدا کردند و تا السلام علیکم را گفت، تازه دردسرهای بزرگ سراغش آمدند. ویدیوی حضورش در جمع کارگران سر از شبکههای معاند درآورد و آن دختر موفرفری او را مزدور نظام نامید. از آن طرف مسئولین خوزستان از ظاهر شدن چند طلبهی ناشناس در میان یک پروندهی اجتماعی-اقتصادی که امنیتی هم شده بود، ناخرسند بودند.
کلیپ شیخ دست به دست میچرخید و او در میان برخی هملباسهایش باید نگاههای سنگین و پر از سؤال را تحمل میکرد و از چشمهاشان میخواند که طلبه را چه به این قرشمالبازیها! خلاصه دوست و دشمن شروع به نکوهش و شماتتش کردند. اما شیخ، به درستیِ راهی که رفته و کاری که کرده بود، ایمان داشت. او به کمک دوستانش و بعضی مطالبهگران و عدالتخواهان و جریان دانشجویی حمایت از کارگران را ادامه دادند و پای وزر و وبالش ایستادند تا گره از کار فروبستهی آنها باز شد و پرونده هفتتپه به نفع کارگران به سرانجام رسید.
وقتی رهبری در دیدار رمضانیاش با دانشجویان، مهر تأییدی بر مطالبهی آنها زد، جریانهای شماتتگر رفوزه شدند. شیخ اما قطبنمایش از اول میزان بود و تکلیفش با خودش روشن. تکلیفش این بود که مطالبهی عدالت را ادامه دهد و از هزینههایش نترسد.
از آن حلوا حلوا کردنها دیگر خبری نبود و شیخ اینبار خودش به پیشواز یک مسئولیت خطیر رفت و شد معاون ستاد امر به معروف و نهی از منکر خوزستان. نه برای اینکه فقط بگوید «خواهرم حجابت، برادرم نگاهت»؛ میخواست امر به معروف را اول برای حاکمان و صاحبان قدرت و مبارزه با باندهای زر و زور و تزویر اقامه کند. از آن کارهای پر دردسر و بی آب و نان. شیخ به حکم آن وکالت عام جنگیدن برای عدالت را انتخاب کرده بود تا مسلمان باشد؛ از جایگاه حقوقیاش در پروندههای زیادی از مفاسد ورود کرد و منشأ خیر شد. این اواخر از او شکایت شد. در پروندهی میدان میوه و ترهبار اهواز با اصحاب قدرت و ثروت درافتاده بود. شاکی خصوصی او را به دادگاه ویژهی روحانیت کشاند. حالا ده روزی میشود که شیخ محسن #ریسمانسنج در زندان است.
شیخ میتوانست معلم فیزیکی باشد و سر برج حقوقش را بگیرد و بچسبد به زندگیاش. یا در فلان دستگاه کار فرهنگی کند. اما میخواست خشخاشی و ذره مثقالی برای امروز و فردای مردم سودمند باشد. امروز بعضی از آنها که در ضَرَبَ ضَرَبا گیر کردهاند، از گیر افتادن او خوشحالند و دوباره شماتتش میکنند که طلبه را چه به قرشمالبازی! اما شیخ محسن قطبنما دارد و دوباره برمیگردد و ادامه میدهد؛ آبدیدهتر از قبل!
✍#زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
یکی از برکات حبس شیخ #محسن_ریسمان_سنج میتواند مسئله اصلاح اساسی دادگاه ویژه روحانیت کشور باشد.
خیلی از طلاب و روحانیون عزیز در کشور در مواجهه با دادگاه ویژه، تجاربی کسب کردند و میدانند که از چه میگوییم.
دادگاههای عمومی کشور هنوز نواقصی زیادی دارند اما همین دادسراها و دادگاههای عمومی، فرسخها با دادگاه ویژه فاصله دارند.
شما در دادگاه عمومی براحتی میتونید هر وکیلی اختیار کنید، از اوراق پرونده، کپی بگیرید، احکام به شما ابلاغ میشود.
بحث اصلاح ساختار دادگاه ویژه، یکی از فوریترین مسائل مورد نیاز طلاب و روحانیون کشور است که بتوانند در فعالیتهای فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و پیگیری حق و حقوق مردم و امر و نهی اصحاب قدرت و ثروت کنشگری داشته باشند.
امیدوارم نمایندگان مجلس حتماً در بحث تدوین و تصویب طرح ماده واحده اصلاح ساختار دادگاه ویژه اقدام جدی داشته باشند انشاءالله.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3