eitaa logo
پژوهش یار
11.2هزار دنبال‌کننده
659 عکس
180 ویدیو
492 فایل
اولین بستر جامع پژوهشی؛ مدرسه علمیه امام جعفر صادقﷺ تایباد_خراسان رضوی نرم‌افزار eitaa.com/pajouheshyar/3395 تارنما Pajouheshyar.com #خدمات نذرسلامتی و تعجیل ظهورامام زمان سلام الله علیه و سلامتی وپیشبردمنویّات حضرت آقا حفظه‌ الله ارتباط @Alisadeghi_ir
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📣 فراخوان جذب پژوهشگر 🕌مرکز مطالعات و تحقیقات نستوه برای تکمیل کادر پژوهشی خود از طلاب مستعد دعوت به همکاری می نماید؛ ✅شرایط همکاری: 1. مشغول به تحصیل در سطح دو و بالاتر 2. دارای سابقه پژوهشی 🔰جذب پژوهشگر در حوزه: ✔️ فقه مقارن ✔️ تاریخ ادیان و اسلام ✔️فلسفه و کلام اسلامی 📲جهت کسب اطلاع بیشتر : 09158166585 و آدرس: @nastoouh ــــــــــــــــــــ 📚کانال رسمی معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان: @howzehpajohesh ــــــــــــــــــــ @Pajouheshyar
سامانه راه؛ پایگاه اینترنتی راهنمای نگارش پایان نامه و رساله (راه) صدها هزار دانشجوی تحصیلات تکمیلی کشور برای به پایان رساندن کارشناسی ارشد یا دکتری خود باید پایان نامه یا رساله ای بنویسند و از آن در برابر استادان و داوران دفاع کنند. این دانشجویان که در مؤسسه های گوناگون درس می خوانند، برای نگارش پایان نامه یا رساله از پیروی می کنند. از این شیوه نامه ها: 1⃣کاستی‌هایی دارند؛ 2⃣برخی برافتاده اند؛ 3⃣برخی تنها به بخشی از نیازها پاسخ می دهند؛ 4⃣برخی به دشواری یافت می شوند؛ 5⃣و برخی هم بروز‌نمی شوند. شیوه نامه هایی هم که به کار می آیند، با یک دیگر تفاوت های بسیار دارند. این کاستی ها و تفاوت ها، نگارش پایان نامه و رساله را سخت و کار سازمان دهی آنها را نیز با دشواری روبه رو می کند. پایگاه اینترنتی راهنمای نگارش پایان نامه و رساله (راه) که با پشتیبانی دفتر سیاست گذاری و برنامه ریزی امور پژوهشی معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات، و فناوری طراحی و راه اندازی شده است، یک شیوه یک سان، جامع، و بروز در دسترس همه دانشجویان تحصیلات تکمیلی کشور می گذارد که با پیروی از «ورد» نسخه های گوناگون واژه پرداز «تمپلت»، آن، پایان نامه ها و رساله های نوشته شوند. افزون بر راهنمای نگارش در دسترس گذارده شده است که دانشجویان بتوانند با دریافت آنها کار نگارش را آسان تر انجام دهند. در کنار این‌ها، منابع و پیوندهای بسیاری نیز که در نگارش پایان نامه و رساله کاربرد دارند، در این پایگاه آمده اند. آدرس دسترسی https://rah.irandoc.ac.ir ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن، باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جستجوی مجلات و مقالات علمی در پایگاه مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی آدرس: www.Sid.ir در این فیلم کوتاه،نحوه بهره‌برداری از پژوهش‌های موجود در پایگاه اینترنتی مذکور،آموزش داده می‌شود. تقریبا ۷ دقیقه مناسب جهت ارائه به طلاب عزیز ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن، باشید.
برگزاری کارگاه 💠🔶 سومین دوره مجازی علمی_پژوهشی با تدریس اساتید برجسته پژوهش علوم انسانی و اسلامی؛ 🔰ارائه دانشگاهی. 📅 برگزاری دوره: ۱ تا ۷ آبان ۱۳۹۹ شناسه ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر : @Hadis_111 ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن، باشید.
وسوسه‌هاى‌ شيطان... حضرت آیت الله مکارم (حفظه الله): باید اهمیت پژوهش و اهداف آن در قالب جزوه ای به طلاب آموزش داده شود. متأسفانه برخی کارها با عنوان پژوهش در جامعه رایج شده است که پژوهش نیست؛ بلکه گردآوری است و نظری از مولف در آن وجود ندارد؛ حال و نباید در دام این موضوع بیفتد و گردآورنده و نقل قول گو شود. نباید فراموش نمود که ، درس خواندن است و اگر درس نخواند و کاری انجام ندهد مصداق« مَنْ‌ أَلْقَى‌ كَلَّهُ عَلَى النَّاسِ؛ آن كس كه سربار ديگران شود» خواهد بود. برخى مى گويند: اگر در خطّ‌ نويسندگى‌ و‌ تحقيق بيفتيم از درس هايمان باز مى مانيم! بی شک اين از است. 📚پایگاه اینترنتی معظم له،صفحه مطلب مذکور: برای ورود به صفحه مطلب مذکور،بر روی همین متن،ضربه بزنید. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پژوهش‌های جدید،مرهون پژوهش‌های پیشین است... هرچند پژوهش‌هاى جديد و نوآورى‌ها، محصول انديشه و تحقيق يك فرد يا گروه هستند، اما در حقيقت، اگر نيك بنگريم خواهيم ديد كه نتيجه و محصول زحمات و پژوهش هاى پيشينيان هستند. پژوهشگران در هر دوره اى،با بهره گيرى از يافته ها و پژوهش هاى پيشينيان، مى‌كوشند تا كاروان دانش را چند قدمى جلوتر ببرند و افق هاى تازه تر و نوترى را به روى بشريت بگشايند. بنابراين، در اگر مى‌خواهيم دست به نوآورى بزنيم و افق هاى تازه ترى را ببينيم، با پژوهش هاى پيشينيان در آن موضوع آشنا شويم، به احتمال زياد، پژوهش ما تكرارى خواهد بود و پس از سال ها تحقيق، دوباره به همان نقطه اى خواهيم رسيد كه ممكن است سال ها و بلكه قرن ها پيش، ديگران رسيده اند نکته‌طلایی: پیشینه شناسی پژوهش از دو منظر است: الف.پیشینه پیدایشی: به دنبال زمان حادث شدن مسئله پژوهش هستیم(این مسئله پژوهشی در چه زمانی برای اولین بار،مطرح شده است) ب.پیشینه پژوهشی: پژوهش‌های صورت‌گرفته بر روی مسئله پژوهش،ملاحظه می‌شود. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
جزوه تدریس پژوهش و حوزه،تنظیم خردادماه 99 علی صادقی+تایباد.pdf
1.31M
(شماره5⃣) نشر برای اولین بار با توجه به درخواست‌های بزرگواران، جزوه پژوهش و حوزه،تقدیم می‌شود. نرم افزار اندروید این جزوه،در همین کانال،موجود است. استفاده از این جزوه و سایر تولیدات،برای سلامتی و ظهور امام زمان(سلام الله علیه) تقدیم می‌شود. جزوات‌دیگر،به‌زودی،نشر داده می‌شود ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
⛔️شتاب‌زدگی‌ممنوع «شتاب زدگى» يكى از رذايل اخلاقى به حساب مى‌آيد. كمترين آفت شتاب زدگى اين است كه موضوع مى شود. شتاب زده نمى تواند در اطراف همه جوانب موضوع پژوهش خود انديشه كند. صبر و بردبارى لازمه پژوهش است. يك پژوهشگر آن گاه مى تواند به موفقيت دست يابد كه بردبارى را پيشه خود سازد. يك پژوهش بنيادين و كارساز گاه ممكن است به طول بيانجامد. حتى ممكن است پژوهشگر در خود، نتواند نتايج آن را مشاهده كند و آيندگان با ادامه دادن كارها و پژوهش هاى ناتمام او، كار را به نتيجه برسانند. بنابراين، نبايد توقّع داشت كه شده است در مدت زمان معيّنى، پژوهش را به پايان برسانيم. هنر و خدمت چنين پژوهشگر صبور و بردبارى به جامعه علمى اين است كه افزون بر ارائه پژوهش هاى بنیادين، راه هاى نادرست را نيز به ديگران نشان داده است؛ يعنى عملاً به آيندگان كه از راه هايى كه او رفته و پس از زحمات فراوان به نتيجه نرسيده است، نروند، بلكه در انديشه راه هاى ديگرى باشند. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
رابطه پژوهش وتوسعه کشورچیست؟ توسعه علمی،صنعتی و فرهنگی هر کشور بدون پرداختن به امر پژوهش با موفقیت چندانی همراه نخواهد بود. در واقع پژوهش، پیشرفت و توسعه محسوب می‌شود.حتی اگر نشانه‌هایی از توسعه بدون پرداختن به مبانی پژوهشی رخ دهد،آن توسعه مستمر و پایدار نخواهد بود و نمی‌تواند مسیر مطمئنی را طی کند. بنابراین، پژوهش، است و تضمینی برای استمرار توسعه به شمار می‌آید. همچنین، به کار بستن نتایج پژوهش‌های انجام شده در هر زمینه به بهبود راهکارها و روش‌های معمول در زمینه‌های مورد نظر،منتج می شود. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یادآوری جهت بهره‌برداری از اولویت‌های پژوهشی در موضوعات مختلف. لطفا یک مرتبه مراجعه بفرمایید. برای جهت پژوهش بر روی مسائل امروزی، بسیار مفید است.
پیرامون ، سؤال کردند که پیشنهاد می‌کنیم مطلب ضمیمه شده این پیام، ملاحظه شود. پایگاه‌های اینترنتی نشریات، ذکر شده است.
سلام خدمت طلاب عزیز پژوهشگر؛ با توجه به آغاز هفته وحدت،معاونت پژوهش در زمینه وحدت اسلامی در ، فراخوان مشارکت دارد: ۱.آیه‌پژوهشی وحدت؛ ۲.حدیث‌پژوهشی وحدت؛ ۳.منویات مرحوم امام(رحمة‌الله علیه) و رهبری(حفظه‌الله)؛ ۴. معرفی‌مقاله؛ ۵.معرفی نرم‌افزار؛ ۶.معرفی کتاب؛ ۷.یک‌شبهه‌یک‌پاسخ؛ ۸.معرفی پایگاه اینترنتی؛ ۹.راه‌های تعمیق و تقویت وحدت اسلامی. یادآور می‌شود امتیاز ویژه این فعالیت در کارنامه پژوهشی،لحاظ خواهد شد. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
QURAN_Volume 5_Issue 9_Pages 220-185.pdf
349.5K
عنوان: بررسی موانع و عوامل وحدت اسلامی از منظر آیات قرآن کریم چکیده: یکی از دین اسلام در تنظیم روابط بین انسانها و ملل، هم‌زیستی مسالمت آمیز است. این هم‌زیستی در سطوح مختلف متصور می‌شود که اولین سطح آن در حوزه امت اسلام است. پر واضح است که ادامه مسلمین در همه اعصار و امروزه در گرو وحدت امت اسلام است. با توجه به اینکه قرآن کریم از موارد اشتراک و اتفاق همه فرق امت اسلامی است و همچنین آیات قرآن کریم به کرّات و متعدد به وحدت و اتحاد، سفارش و از اختلاف و تفرقه نهی کرده است، بحث از وحدت از منظر قرآن کریم، می‌تواند راه‌گشا بوده و مورد قبول همه مذاهب اسلامی باشد. از همین رو با رویکرد توصیفی تحلیلی به مباحث وحدت و اتحاد امت اسلام از منظر آیات قرآن کریم پرداخته شده است. عبارتند از: چیستی وحدت، چگونگی ایجاد وحدت اسلامی، موانع وحدت، و عوامل حفظ و تحکیم وحدت امت اسلام. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
عنوان نرم افزار: نرم افزار "محمد (صلی الله علیه و آله و سلّم) کیست. این نرم افزار،تلاشی است در دادن به پرسش های ذهن جستجوگر مخاطب درباره پیامبر گرامی اسلام (صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌و‌سلّم) تا از طریق زندگی ایشان، به شناختی بی‌واسطه از دین اسلام دست پیدا کنید. نرم افزار "محمد (صلی الله علیه و آله و سلّم) کیست" واقع بینانه و تاریخی به سیره پیامبر اسلام، حضرت محمد (صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌و‌سلّم) به صورت است و این امکان را به شما می دهد تا درباره پیامبر و آیین ایشان به درستی بیاندیشید. ویژگی های این نرم‌افزار: 1⃣ صلواتی(رایگان)؛ 2⃣تصویر سازی زیبا؛ 3⃣کیفیت HD؛ 4⃣داستان پردازی خوب؛ 5⃣صدای دلنشین راوی زبان فارسی؛ 6⃣هفت زبان زنده دنیا: ۱.فارسی ۲.عربی ۳.فرانسه ۴.روسی ۵.آلمانی ۶.اسپانیایی ۷.انگلیسی. مخاطبین اصلی این محصول، کودکان و نوجوانان سراسر جهان هستند. برای دریافت از بازار،ضربه بزنید ⚠️برنامه را آزمایش کردیم و مشکلی جز عدم پخش صدای گوینده،مشاهده نشد. لکن نوشتار هر قسمت،موجود است و می‌شود از نوشتار آن،استفاده کرد. برای رفتن به صفحه بعدی داستان، از نماد کوچک ▶️ که در سمت راست وجود دارد،استفاده شود. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
پایگاه اینترنتی پژوهشگاه مطالعات تقریبی بررسی مسائل و تحولات دنیای امروز به ویژه جهان اسلام، ضرورت تصمیم گیری آگاهانه مبتنی بر مطالعات و تحقیقات هدف مند را اجتناب ناپذیر ساخته است. در این خصوص جایگاه مؤثر پژوهشگاه مطالعات تقریبی در ها و شرایط حاکم بر جهان اسلام و ارائه راه‌کارهای کارشناسانه غیر قابل انکار می باشد. پژوهشگاه مطالعات تقریبی با درک تحقیقات تقریبی بر آن است تا در دور جدید فعالیت علمی خود با به‌سازی ساختار سازمانی، نسبت به ارائه علمی‌معتبر در راستای تحقق اهداف اقدام نماید. اهداف: ۱ـ تعمیق وحدت و تفاهم میان پیروان مذاهب اسلامی از طریق برجسته سازی نقاط مشترک در متون اسلامی با محوریت قرآن کریم و سنت شریف نبوی؛ ۲ـ تبیین تطبیقی واقعیت های موجود مذاهب اسلامی و معرفی و عرضه آن جهت ارتقای دانش و آگاهی رهبران دینی، اندیشمندان و پیروان سایر مذاهب؛ ۳ـ پاسخگویی به نیازها و شبهات رایج در مورد اختلاف آراء و آموزه های دینی در میان پیروان مذاهب اسلامی؛ ۴ـ معرفی دست آوردهای علمی و تمدنی مسلمانان و ایجاد زمینه تبادل اندیشه میان متفکران اسلامی. آدرس پایگاه http://taghribstudies.net ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مقاله‌نویسی آسان و کاربردی_v1.0.apk
8.07M
به مناسبت فرارسیدن سالروز ولادت پیامبر گرامی اسلام(صلی الله علیه و آله و سلّم) و حضرت امام جعفرصادق (سلام الله علیه)،نرم افزار اندروید مقاله نویسی آسان و کاربردی به‌صورت صلواتی،در اختیار قرار گرفت. این قلیل،برای سلامتی و ظهور امام زمان(سلام الله علیه) اهدا می‌شود. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
نحوه فعال‌سازی رایگان نرم افزار مقاله نویسی آسان و کاربردی : جهت استفاده از محتوای کامل نرم افزار مقاله نویسی،چون خرید درون برنامه‌ای بوده و الان قیمت را صفر گذاشتیم لذا از فصل سوم بخش دوم به بعد،نیاز به انجام مراحل زیر دارد: روی شروع خرید محصول⬅️ و سپس پرداخت کلیک نمایید، ، خرید با موفقیت انجام می‌شود و تمامی قسمت‌های نرم‌افزار،قابل استفاده خواهد بود.
ظاهرا برخی نتوانستند این نرم‌افزار را نصب نمایند. گزارش‌ها را بررسی کردیم و مشکلی در نرم‌افزار،مشاهده نشد. قبل از طی کردن مراحل فعال‌سازی، ابتداء وارد حساب کافه‌بازار خود شده و سپس مراحل مذکور را طی نمایید. . ایجاد حساب در کافه بازار،بسیار آسان است و با وارد کردن شماره تلفن همراه، حساب،ایجاد می‌شود. 🔵اگر با راهنمایی فوق، بازهم مشکل نصب وجود داشت،نرم افزار را حذف و .
ویژگی‌های یک پژوهشگر موفّق یک پژوهشگر موفّق کنجکاو و موشکافانه به پدیده‌های پیرامون خود دارد و نسبت به آنچه پیرامونش می‌گذرد، است و پویا و پرسشگر دارد. ذهن پرسشگر او همواره در راستای برای پرسش‌های موجود است. همچنین او برای انجام موفقیت‌آمیز پژوهش خود، از و پذیرفته شده استفاده می‌کند؛افزون بر آن، یک پژوهشگر موفق از برای یافتن منابع اطلاعاتی مورد نیازش برخوردار است. این منابع از محل‌هایی چون کتابخانه‌ها، مراکز اطلاع رسانی و شبکه‌های رایانه‌ای ملی و بین المللی به دست می‌آیند. او به خوبی می‌تواند در این منابع به جستجو بپردازد و با مطالعه پیشینه پژوهشی موضوعی که در آن زمینه فعالیت می‌کنند، به نسبت به گذشته آن موضوع دست یابد. پژوهشگران موفق به در طرح‌های پژوهشی بها می‌دهند و تلاش می‌کنند، پژوهش خود را با همکاری یکدیگر انجام دهند. همچنین، آنان خود را به نحو کارآمدی منتشر ساخته و دیگر محققان می‌گذارند. آنان نسبت به مرزهای دانش احساس مسئولیت کرده و لحظه‌ای از تلاش برای بالا بردن مهارت‌های علمی خویش بازنمی‌ایستند. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.