eitaa logo
پژوهش یار
11.1هزار دنبال‌کننده
704 عکس
195 ویدیو
495 فایل
اولین بستر جامع پژوهشی؛ مدرسه علمیه امام جعفر صادقﷺ تایباد_خ.رضوی نرم‌افزار eitaa.com/pajouheshyar/3678 تارنما Pajouheshyar.com به قصد سلامتی و تعجیل ظهور امام زمان ﷺ و سلامتی و پیشبرد منویّات حضرت آقا حفظه‌الله ارتباط @Alisadeghi_ir
مشاهده در ایتا
دانلود
animation(1).gif
326.5K
4⃣6⃣ نکاتی پیرامون مقاله‌نویسی ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
محتوای جلسات تدریس کارگاه‌های پژوهشی سطح یک 1401.pdf
663.7K
شماره 9⃣3⃣ اجرایی کارگاه‌های فوق‌العاده پژوهشی ویژه سال تحصیلی ۱۴۰۲_۱۴۰۱ سطح یک 🔶کارگاه‌های دیگر در زمان‌های دیگری، برنامه‌ریزی می‌شود ✅برای دریافت نسخه Word به اینجا مراجعه شود 📒پژوهش حوزه علمیه امام جعفر صادق سلام الله علیه شهرستان تایباد از توابع استان خراسان رضوی/ صادقی ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال، در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
🕰ساعت رسمی کشور از ساعت ۲۴ روز چهارشنبه، ۳۰ شهریور، يک ساعت برای به عقب کشیده خواهد شد 🔹این آخرین تغییر ساعات رسمی کشور است‌. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال، در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
animation(1).gif
326.5K
شماره 3⃣1⃣ 🎁به پاس همراهی... نسخه الکترونیکی کتاب "تحقیق و پژوهش در کلام مقام معظم رهبری دام ظله" 📖 ۷۲ صفحه 📒معاونت آموزش و پژوهش مرکز مدیریت حوزه‌ علمیه ــــــــــ طی ارتباطی که با معاون معزز آموزش و پژوهش مرکز مدیریت حوزه علمیه اصفهان، حجةالإسلام و المسلمین حاج آقا جلالی(زید عزه)، گرفته شد، نشر نسخه الکترونیکی کتاب را فرموده‌اند. از ایشان، صمیمانه تشکر می‌کنیم 🌹 ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال، در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◼️ ۲۷ ماه صفر، روز وقف... علامه‌ عسکری (رضوان الله تعالی علیه) ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
گروه «علم پژوهش» با تجربه‌ی صدها کارگاه آموزشی و پژوهشی به عنوان همکار پژوهشی و مشاور و راهنما و... همراه شما است: 1⃣برگزاری کارگاه آموزش روش تحقیق میدانی به صورت مجازی از مبتدی تا تربیت مربی ــــــــــ 2⃣ویراستاری مقالات، پایان‌نامه و تبدیل به کتاب ــــــــــ 3⃣همکاری پژوهشی در مسابقات و جشنواره‌های علمی و پژوهشی ــــــــــ 4⃣مشاوره پرو پوزال‌نویسی، طرحنامه‌نویسی، پایان‌نامه‌نویسی از انتخاب موضوع تا تحليل آماري با SPSS و LISREL ــــــــــ 5⃣تهیه پرسشنامه و انجام تحقیقات تحلیل عاملی ــــــــــ 6⃣همکاری در پروژه‌های تحقیقاتی درون سازمانی با رویکرد میدانی ــــــــــ 7⃣راهنمایی برای تهیه و تدوین ادبیات موضوعی یا چارچوب ادبیاتی ــــــــــ 8⃣آموزش شیوه استفاده از نرم افزار «spss» به زبان ساده و کاربردی برای محققین ــــــــــ 9⃣داوری و ارزیابی برای رفع اشکال پایان‌نامه و مقالات ✅کلیه اقدامات فوق، به صورت حضوری، مجازی و آنلاین قابل اجرا است. ☎️شماره تماس و پیام‌رسان (ایتا، سروش، بله و...) : حسین اسلام‌پور کریمی
۰۹۱۱۲۱۲۹۷۳۱
📩ایمیل: eslampoor.karimi@yahoo.com پایگاه اینترنتی: elmepajohesh.blog.ir ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال، در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
animation(1).gif
326.5K
5⃣6⃣ راهکارهای ترغیب به مطالعه ✅پیشنهاد می‌کنم معاونان و مسؤولان محترم پژوهش نیز به‌صورت ویژه، ملاحظه بفرمایند. إن‌شاءالله ولو یک راهکار تازه در آن بیابند و در دستور کار خویش قرار دهند. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال، در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
6⃣6⃣ ارزیابی و پردازش اطلاعات و قلم زنی فردی ( به منظور خارج نمودن پرونده‌ی علمی از حالت کپی پیست و اختصاص دادن آن به نام خود ) که شامل موارد زیر می‌شود: 1⃣تشخیص شباهت‌ها و تفاوت‌ها بین مطالب، اقوال و استدلالات؛ ــــــــــ 2⃣تشخیص خلأها و نواقص و اشاره نمودن به آن‌ها و یا رفع آن‌ها در صورت توان؛ ــــــــــ 3⃣تشخیص صحت و سقم مطالب، اقوال و استدلالات ایجاد شبهات و اشکالات جدید و پاسخ به آن‌ها؛ ــــــــــ 4⃣ایجاد ارتباط بین مطالب هر فصل که از منابع مختلف جمع‌آوری کرده‌ایم؛ ــــــــــ 5⃣اظهار نظر و یا تمایل فردی خود در مواردی به شرط مستند و مستدل بودن آن؛ ــــــــــ 6⃣افزودن توضیح و مثال در موارد لازم، خلاصه نمودن و کاهش حجم در موارد لازم و بیان عین عبارات یک منبع در مواردی اندک به خاطر اهمیت ویژه‌ی آن قول و عالم؛ ــــــــــ 7⃣استفاده نمودن از شواهد و مطالب موجود در پرونده‌ی علمی به نفع خود به سه روش بازنویسی، خلاصه‌نویسی و نقل قول مستقیم ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال، در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
ملاحظه برخی از دسته‌های کانال 1⃣(حفظه‌الله) ــــــــــ 2⃣ ــــــــــ 3⃣ ــــــــــ 4⃣ ــــــــــ 5⃣ ــــــــــ 6⃣ 🎁 ــــــــــ 7⃣ ــــــــــ 8⃣ ــــــــــ 9⃣ ــــــــــ 🔟 ملاحظه خدمات و ضوابط از اینجاکلیه خدمات کانال پژوهش‌یار، نذر سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان سلام الله علیه و نذر اعمال خیر دیگر در رأس آن‌ها، سلامتی و طول عمر با عزت رهبر معظم انقلاب اسلامی حفظه‌الله و پیشبرد منویات ایشان، شده است. @Pajouheshyar با کانال، در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعالیت های پژوهشی بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی.pdf
158.4K
0⃣4⃣ فعالیت‌های پژوهشی "بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی" در سال تحصیلی با تشکیل کارگروه؛ چه در مرکز و چه در مدارس ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال، در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
7⃣6⃣ یک سری نکات ابتدایی در نگارش مقاله و پایان‌نامه 1⃣در متن مقالات و یا پایان‌نامه از فعل‌های اول شخص مفرد یا جمع استفاده نکنید، بلکه فعل‌ها را مجهول کنید. برای نمونه: به‌جای «در این پژوهش سعی خواهیم کرد …» از عبارت «این پژوهش سعی دارد …» استفاده کنید. ــــــــــ 2⃣هنگام استفاده از منابع درون‌متنی، بعد از ذکر منبع، نقطه بگذارید نه قبل از آن برای نمونه: بین خلاقیت و هوش هیجانی، ارتباط معناداری وجود دارد(حسینی و همکاران، ۱۳۹۰). ــــــــــ 3⃣جاهایی در متن که به ویرگول یا نقطه‌ویرگول، احتیاج هست، بعد درج آن، یک فاصله ایجاد کنید، قبل از آن، لازم نیست. ــــــــــ 4⃣تورفتگی ابتدای هر پاراگراف را رعایت کنید. ــــــــــ 5⃣فاصله‌های اضافی را حذف، و از نیم‌فاصله (Ctrl + خط تیره) استفاده کنید. خصوصاً هنگام جمع بستن، نشانه‌های جمع را با استفاده از نیم‌فاصله، جدا بنویسید. برای نمونه: درخواست‌ها به جای درخواستها. همچنین حروف فعل‌های مضارع (می / نمی) جدا از فعل نوشته شود. ــــــــــ 6⃣سعی کنید نشانه‌های جمع مثل «ها»، به ابتدای خط بعدی، منتقل نشود و یا حروف فعل‌های مضارع (می / نمی) انتهای خط، جا گذاشته نشود. با کنترل فاصله بین حروف و کلمات، این اتفاق نخواهد افتاد. 📒پایگاه رسمی اینترنتی حجةالإسلام محمد صادق فاضل، آدرس صفحه اینجا ⚠️مثال مورد ۵ را به مثالی فارسی، تغییر داده‌ایم. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال، در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
🎁 نرم افزارهای علمی_پژوهشی که در مسیر پژوهش، مثمر ثمر هستند. جهت دریافت هر یک، عنوان آن، لمس شود. 1⃣مقاله نویسی آسان و کاربردی ــــــــــــــــــــ 2⃣آشنایی با مفاهیم پژوهشی ــــــــــــــــــــ 3⃣مهارت روش نقد‏ ــــــــــــــــــــ 4⃣پژوهش و حوزه(موجود در کانال) ✅کلیه خدمات، صلواتی(رایگان)است. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال، در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
(حفظه‌الله) 🚨کار موازی...🚨 کار موازی، کفر نیست اما از دست دادن است...حالا بعضی‌ کارها، موازی بودن و تکراری بودنش، واضح است؛... بعضی کارها، صورتاً با هم تفاوت دارند؛ اما باطن کار، یکی است. آدم می‌بیند که این کار، عین همان کاری است که در غرفه دیگر، دارد انجام می‌گیرد. با این همه نیازی که ما به تحقیق داریم، شاهد این‌جور مکرّر کاری‌ها، به حساب می‌آید. ۱۳۷۹/۷/۱۵ بیانات در اجتماع محقّقان و پژوهشگران حوزوی مراکز علمی‌پژوهشی حوزه علمیه قم ــــــــــــــــــــ 📒به نقل از کتاب حوزه و روحانیّت در نگاه رهبری؛بیانات مقام معظّم رهبری (مدّ ظلّه‌العالی) از سال ۱۳۶۸ تا ۱۳۸۸، ص۵۷۷ ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
اولین کانال تخصصی علوم شناختی در ایتا علوم شناختی: شاخه‌ای بین رشته‌ای، نوین و حاصل هم‌نوایی رشته‌هایی هم‌چون، روان‌شناسی، علوم اعصاب، زبان‌شناسی، انسان‌شناسی، هوش مصنوعی و فلسفه ذهن است. به کارکردهای شناختی ذهن همچون حافظه، حل مسئله، تصمیم‌گیری، استدلال و ... می‌پردازیم. محتوا: 1⃣ اطلاع‌رسانی رویدادها 2⃣تازه‌های علوم شناختی 3⃣مطالب آموزشی شناسه ارتباط: @sbb4962 نشانی عضویت: @cognitiveScience ــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال، در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
8⃣6⃣ چند نمونه از عناوین نادرست ❌ ۱.کار از نظر آيات و روايات؛ ــــــــــ ۲.موفقيت از نظر قرآن کریم؛ ــــــــــ ۳.شرايط منتظر واقعی؛ ــــــــــ ۴.کفر از نظر آيات و روايات؛ چند نمونه از عناوین درست ✅ ۱.ارزش کار فکری و معنوی از نظر آيات و روايات؛ ــــــــــ ۲.راهکارهاي موفقيت علمی از نظر قرآن کریم؛ ــــــــــ ۳.شرايط معنوی منتظر واقعی از نگاه شهيد مطهري رحمةالله علیه ــــــــــ ۴.معيار کافر شدن از نظر روايات شيعی. 📒شیوه طرح‌نامه‌نویسی، بی‌نا ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال، در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
8⃣6⃣ هنگام نگارش مقاله باید به موارد زیر، توجه جدی کرد: 1⃣پژوهشگر واقعی هیچ‌گاه نباید ساده‌انگارانه، شتاب‌زده و بدون مطالعه اکتشافی، دست به تهیه طرح بزند؛ زیرا این امر به شدت از اعتبار علمی او می‌کاهد. بنابراین، با مطالعه اولیه، مشورت و سپس بررسی دقیق منابع، طرح‌نامه را تهیه و ارسال می‌کند. ــــــــــ 2⃣در نگارش طرح‌نامه باید از پرداختن به مقدمات و افق‌های دور در متن تحقيق، دوری کند و به اصل مطلب با فضاسازی مناسب و کوتاه بپردازد. ــــــــــ 3⃣محقق باید سؤالات اصلی و فرعی را به خوبی طراحی کند، سپس با دقت به آن‌ها، پاسخ گوید. ــــــــــ 4⃣منبع‌شناسی دقیق، مستند و متقن از ضروریات انجام تحقیق است و بیش از نیمی از کار تحقیقی است و پژوهش را تسهیل می‌کند. مراجعه به منابع و مطالعه اکتشافی برای تهیه طرح‌نامه تحقیق ازاصول اولیه پژوهشی است. ــــــــــ 5⃣باید دانست در عصر فناوری و ارتباطات، قرار داریم و اساسأ محتوای هیچ تحقیق و نوشته‌ای بر کسی پوشیده نمی‌ماند، بنابراین، در برداشت مطالب با استفاده از هندسه تحقیقی دیگران باید کاملا شفاف باشیم؛ چه بسا بعدها با ادعای نویسندگان، مواجه خواهیم شد. بنابراین، پژوهشگر باید امانت‌داری لازم را مراعات و مستند سازی کند، در غیر این صورت، هر گونه مسئولیت‌های آینده، متوجه او خواهد بود. ادامه دارد... 📒مراحل نگارش مقاله تخصصی، توصیه‌های کاربردی مقاله‌نویسی آدرس دسترسی به جزوه در اینجا ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال، در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا