eitaa logo
پژوهش یار
11.2هزار دنبال‌کننده
656 عکس
180 ویدیو
492 فایل
اولین بستر جامع پژوهشی؛ مدرسه علمیه امام جعفر صادقﷺ تایباد_خراسان رضوی نرم‌افزار eitaa.com/pajouheshyar/3395 تارنما Pajouheshyar.com #خدمات نذرسلامتی و تعجیل ظهورامام زمان سلام الله علیه و سلامتی وپیشبردمنویّات حضرت آقا حفظه‌ الله ارتباط @javanenghelab
مشاهده در ایتا
دانلود
1_435450679.pdf
849.8K
🔷 نحوه ی گزارش‌گیری از عدم تکراری بودن موضوع پایان نامه☝️ قابل توجه پایان‌نامه نویسان سطح سه ــــــــــــــــــــ با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن، باشید. @Pajouheshyar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
(کوتاه) (شماره5⃣) موضوع: کارکرد و چرایی تحصیل علم نحو استاد نشست: حجةالاسلام نظری(زید عزه) استاد اعزامی مدرسه علمیه امام جعفر صادق(سلام الله علیه) تایباد 🕰زمان تقریبی نشست: ۱۷ دقیقه ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
به مناسبت سال‌روز ارتحال حکیم و فقیه بزرگوار سید ابوالحسن رفیعی قزوینی(رحمةالله علیه)مطلب زیر، تقدیم می‌شود. شناسنامه نام کامل:سید ابوالحسن رفیعی لقب: آیت الله، علامه زادروز:۱۳۱۵ق/۱۲۶۸ش زادگاه : قزوین تاریخ رحلت: ۲۴ دی ۱۳۵۳ /۱ محرم ۱۳۹۵ ق آرامگاه: حرم حضرت معصومه(سلام الله علیها) قم فرزندان: سید محسن اطلاعات علمی و مذهبی: استادان: عبدالکریم حائری،میرزا هاشم اشکوری شاگردان: امام خمینی،حسن زاده آملی اندکی از آثار(بالغ بر ۶۰ اثر دارند): حواشی بر کفایة‌الاصول؛ تعلیقات بر رسائل شیخ انصاری؛ مقاله‌ای در اراده و مشیت؛ مقاله اسفار اربعه؛ سخنی در معاد؛ رساله در وحدت وجود. ــــــــــــــــــــ اجمالی از زندگی ایشان: سید ابوالحسن رفیعی قزوینی (۱۳۱۵ق-۱۳۵۳ش)، از علمای شیعه‌ قرن چهاردهم قمری که در شاخه‌های مختلف علوم اسلامی از جمله فقه، اصول، فلسفه و عرفان به تحصیل و تدریس مشغول بود. شیخ عبدالکریم حائری و میرزا هاشم اشکوری از اساتید وی بودند. امام خمینی و حسن حسن‌زاده آملی هم از معروف‌ترین شاگردان وی بودند. وی به دلیل بیان دقیق و جذابی که در طرح مباحث داشت، مورد توجه طلاب علوم دینی قرار گرفت. از وی آثاری در علوم مختلف بر جای مانده است. وی در سال ۱۳۵۳ش درگذشت و در حرم حضرت معصومه(سلام الله علیه) به خاک سپرده شد. ــــــــــــــــــــ 📚جهت کسب اطلاعات بیشتر از شخصیت ایشان به این‌جا مراجعه شود. ــــــــــــــــــــ نثار روح مطهر علماء اسلام و نثار روح مطهر ایشان،صلواتی اهداء بفرمایید. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
به مناسبت سال‌روز ارتحال حکیم و فقیه بزرگوار ملا محمدتقی برغانیک (رحمةالله علیه)مطلب زیر،تقدیم می‌شود. ملا محمدتقی برغانیک معروف به ، از مشاهیر علمای شیعه در قرن سیزدهم هجری است. مقام علمی و معنوی ملا محمد، وی را به مرجعیت دینی رساند و زهد، ایمان، توکل، تلاش در جهت ترویج معارف، برآوردن خواسته‌های مردم در حد توان و رسیدگی او به حال مستمندان، سبب شد مورد توجه و محبت همگان قرار بگیرد. شهید ثالث نقش ممتازی در مبارزه با فرقه های منحرف از جمله شیخیه و بابیه داشت و سرانجام توسط همانها به شهادت رسید. استادان: پدرش ملا محمد ملائکه؛ آقا محمد بیدآبادی؛ ملا علی نوری؛ محمدباقر وحید بهبهانی؛ سید علی طباطبایی،معروف به «صاحب ریاض»؛ میرزا ابوالقاسم گیلانی قمی، معروف به «میرزای قمی» و «صاحب قوانین»؛ شیخ جعفر کاشف الغطاء؛ سید محمد طباطبایی، معروف به «سید محمد مجاهد». شاگردان: با این که ملا محمدتقی برغانی در شهرهای اصفهان، کربلا، نجف، تهران و قزوین به تدریس اشتغال داشت، متأسفانه شرح‌حال‌نگاران به معرفی شاگردان ملا محمدتقی برغانی چندان نپرداخته است. اجمالی از آثار علمی: عیون الاصول؛ مجالس المتقین؛ ملخص العقائد؛ رساله‌ای در دیات(به زبان فارسی). ــــــــــــــــــــ 📚جهت کسب اطلاعات بیشتر از شخصیت ایشان به این‌جا مراجعه شود. ــــــــــــــــــــ نثار روح مطهر علماء اسلام و نثار روح مطهر ایشان،صلواتی اهداء بفرمایید. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
سامانه پیشینه پژوهش (دسترسی آسان به پیشینه مسئله پژوهش) بسیاری از پژوهش‌های دانشگاهی در پايان‌نامه‌ها و رساله‌ها انجام می‌شوند و بخشی از مقاله‌های علمی نیز دستاورد همین پژوهش‌ها هستند. به اين و کاربست دستاوردهای آنها در فرایند پژوهش برای پژوهشگران و در چرخه توليد برای صنعت کشور بسيار ارزشمند است. پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) کار ثبت، سازمان‌دهی، و اشاعه اطلاعات علم و فناوری کشور را بر عهده دارد و از ديرباز مرکز دريافت نسخه‌ای از پايان‌نامه‌ها و رساله‌ها و ارائه خدمات اطلاع‌رسانی آنها به جامعه علمی کشور بوده است. ایرانداک با این پشتوانه، سامانه پیشینه پژوهش را برای خدمت به نظام علمی کشور راه‌اندازی کرده است و به دانشجویان تحصیلات تکمیلی و پژوهشگران می‌کند تا از پیشینه کار خود، به‌ویژه در و شده در آگاهی یابند و از کار دوباره کنند و با درباره پژوهش خود نیز آشنا شوند. گفتنی است که درخواست پیشینه پژوهش و پاسخ ایرانداک، هیچ‌گونه حقی را برای درخواست کننده پدید نمی‌آورد. برای کاربست این سامانه، پس از نام و تأیید آن، وارد سامانه شوید و پس از ارائه اطلاعات و موضوع پژوهش خود و هجده هزار تومان برای هر جست‌وجو (غیر قابل برگشت)، پاسخ خود را در ده روز کاری (به جز روزهای پنجشنبه، جمعه‌، و تعطیل رسمی) دریافت کنید (نمونه پیشینه‌یابی) کاربران گرامی، خود نیز می‌توانند با جست‌و‌جوی رایگان در پایگاه اطلاعات علمی ایران (گنج) ، خود را بررسی نمایند. آدرس دسترسی به سامانه (برای دسترسی،نیاز به ثبت‌نام است) تماس با پشتیبانی سامانه ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
مروری بر نرم افزار (کتابخانه جامع اصول فقه) در قالب تصاویر 🖼 برای آشنایی اجمالی با این نرم‌افزار، را ملاحظه بفرمایید. اطلاعات بیشتر و مشاهده تصاویر نرم افزار خرید نرم افزار با تخفیف ویژه 📚برگرفته از کانال رسمی مركز تحقيقات كامپيوتري علوم اسلامي (نور) در ایتا @noorsoft ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
عنوان سامانه: جُـــــهد (جستجوی هوشمند دانش) با این ابزار،محققان می‌توانند در بین بیش از پنجاه هزار جلد کتاب، نشریه و تقریر علوم اسلامی به راحتی به تتبع بپردازند. به این جستجوگر هوشمند: ۱.کتابخانه مدرسه فقاهت؛ ۲.کتابخانه اهل سنت؛ ۳.مدارک اسلامی؛ ۴.تقریرات. ✅یادآور می‌شود که این سامانه در حال به روزرسانی و توسعه است. آدرس سامانه ــــــــــــــــــــ 📝خبر رونمایی از این سامانه را حضرت آیت الله اعرافی(حفظه الله) سابقا فرموده بودند و الحمدلله رونمایی شده است. ضمن تشکر از ایشان و دست‌اندکاران، رونمایی از درختواره دانشی حوزه هستیم. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
با سلام ضمن عرض تسلیت ایّام عزاداری شهادت حضرت فاطمه(سلام الله علیها)، طی گفتگوی مجدد با نویسنده معزز این کتاب،هنوز تعداد محدودی از از این کتاب، موجود است. معاونان و مسئولانی که تمایل دارند این کتاب را به صورت هدیه دریافت نمایند به پل ارتباطی کانال،مراجعه بفرمایند.
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
شماره 1⃣ موضوع: مقاله و روش نگارش آن این جلسه: تعریف،اهمیت، پیش‌نیازها و آسیب‌های پژوهش مدرّس: حجة الاسلام و المسلمین دکتر حسن اسلام پور کریمی(زید عزه) ــــــــــــــــــــ 🕰مدت تقریبی آموزش : ۱۶ دقیقه ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سال‌روز رحلت فقیه و مرجع بزرگوار،حضرت آیت الله سید محمد حجت کوه کمره‌ای(رحمةالله علیه) شناسنامه زادروز: ۱۳۱۰ق/۱۲۷۱ش زادگاه : کوه کمر در آذربایجان شرقی تاریخ رحلت: ۳ جمادی‌الاول ۱۳۷۲ق/۱۳۳۱ش آرامگاه: قم، مدرسه حجتیه فرزندان : محسن، حسن : سید محمدکاظم طباطبایی یزدی؛ سید ابوالحسن اصفهانی؛ میرزا محمدحسین نائینی؛ ضیاءالدین عراقی. : سید محمد محقق داماد؛ میرزا هاشم آملی؛ سید محمدعلی قاضی طباطبایی؛ مرتضی حائری یزدی؛ سید محمدحسین طباطبائی؛ لطف‌الله صافی گلپایگانی؛ : مستدرک المستدرک؛ جامع الاحادیث و الاصول؛ لوامع الانوار الغرویه فی مرسلات الآثار النبویه؛ تنقیحُ المطالب المُبهمه فی عمل الصُّور المجسمه. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
به منا‌سبت سال‌روز رحلت فقیه و مرجع بزرگوار،حضرت آیت الله سید محمد حجت کوه کمره‌ای(رحمةالله علیه)، مطلب زیر،تقدیم می‌شود. اساتید: سیدمحمد حجت کوه کمره‌ای، ادبیات، ریاضیات، طب قدیم و برخی علوم جدید را در تبریز آموخت. بیشتر دروس مقدماتی فقه و اصول و کتاب ریاض‌المسائل سیدعلی طباطبایی را نیز در همان‌جا نزد پدرش فراگرفت و خود به تدریس شرح لمعه شهیدثانی پرداخت. شاگردان: فقیهان بزرگی در درس حجت شرکت کردند و شاگردان متعددی نزد او تربیت شدند، : سید محمد محقق داماد؛ جعفر سبحانی؛ سید علی سیستانی؛ عبدالکریم حق شناس؛ علی صافی گلپایگانی؛ لطف‌الله صافی گلپایگانی. آثار: آثار : لوامع الانوار الغرویه فی مرسلات الآثار النبویه؛ مستدرک المستدرک فی استدراک ما فات عن صاحب المستدرک؛ جامعُ الاحادیث و الاصول. آثار : کتاب البیع؛ تنقیح المطالب المبهمه فی عمل الصور المجسمه؛ خلاصة الاحکام، ترجمه فارسی بدایة الهدایه (اثر مختصر فقهی شیخ حرّ عاملی)؛ آثار اصول : حجت در اصول فقه دو کتاب رساله الاستصحاب و حاشیه بر کفایه الاصول آخوند خراسانی را نگاشته است. آثار : کوه کمری در رجال، حاشیه‌ای بر تنقیح المقال عبدالله مامقانی نگاشته است. جهت دسترسی به منبع نوشتار و کسب اطلاعات بیشتر از زندگانی ایشان،به این‌جا مراجعه شود. ــــــــــــــــــــ نثار روح مطهر علماء اسلام و نثار روح مطهر ایشان،صلواتی اهداء بفرمایید. ــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
شماره 2⃣ موضوع: مقاله و روش نگارش آن این جلسه: چیستی مسئله و ویژگی‌های آن مدرّس: حجة الاسلام و المسلمین دکتر حسن اسلام پور کریمی(زید عزه) ــــــــــــــــــــ 🕰مدت تقریبی آموزش : ۴ دقیقه ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
روش تدریس تفکرمحور.pdf
231.6K
(شماره3⃣) جزوه تدریس تفکر محور چکیده: بعد از تعریف مفاهیم مهم روش‌های تدریس تفکرمحور، مباحثی را آوردیم که جایگاه و ویژگی‌های این نوع تدریس مشخص شود. این مباحث عبارت‌اند از: مبانی، اصول، اهداف، لوازم و شرایط و امکانات لازم، منابع، روشها، فنون و رویکردها. بعد از آن، با استفاده از متون درسی حوزه در پایه‌های مختلف، به صورت عملی چند نمونه را اجرا کردیم تا در الگودهی به اساتید کمک کردیم. در انتهای جزوه نیز فهرستی از روش‌های تدریس تفکرمحور را آوردیم و هر کدام را به اختصار معرفی کردیم و آن‌ها را اشاره کردیم. ما در این مجموعه می‌خواهیم آن دسته از روش‌ها و فنون تدریس را برجسته کنیم که قدرت انواع تفکر را در فراگیران تحریک می‌کند و افزایش می‌دهد. در این راستا، هم راه‌های جدیدی برای تدریس تفکرمحور مطرح می کنیم و هم سعی می کنیم روش‌های موجود و متداول را بعد از آسیب‌شناسی، در حد توان به صورت پیشنهادی اصلاح کنیم. ،بیشتر اینجاست که با همین وضع حاضر و با همین متون و حجم متون، فنونی که قابل اجرا هستند عملیاتی و اجرا نمی شوند! 🚨مخاطبانی که روش تدریس عمومی و مؤلفه‌ها و عناصر آن را یاد نگرفته باشند، نمی توانند به خوبی از این جزوه استفاده کنند. از این رو، می‌شود روش تدریس عمومی و مشترک را ابتدا کار کنند. 📚نگارنده جزوه: حجة الاسلام و المسلمین دکتر حسن اسلام پور کریمی (زیدعزه) ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
موضوعات پژوهشی دفاع مقدس.pdf
216.5K
8⃣ نيازسنجي مستمر، ارزيابي مبادي پژوهشي دفاع مقـدس بـا روش‌هـاي مديريتي صحيح و تعيين اولويت‌هاي پژوهشي از جنبه‌هـاي ارزشـمندي است كه تقويت عملكرد نظام تحقيقاتي كشور و ارتقـاء توليـد و اشـاعه دانش و بهبود رفتار تعاملي بين محققان و مراكز فعـال در حـوزه جنـگ هشت ساله را به دنبال دارد. بر همين اساس كـه بـا جمـع آوري موضـوعات پژوهـشي انجام شده و در دست انجـام در زمينـه‌هـاي مختلـف جنـگ تحميلـي، حركتي جهت ايجاد مقدس و تعيين اولويتهاي پژوهشي اين حوزه انجام دهيم. یادآور می‌شود آن‌چه پيش رو داريد تنها گامي كوچك و ناقص در اين زمينه است و انتظـار مـي‌رود كـه در آينـده‌هاي نزديـك بتـوانيم فهرست كاملي از موضوعات قابل تحقيق را بر اساس علوم دانشگاهي و حوزوي در اختيار علاقه‌مندان اين عرصه قرار بدهيم. 📔صاحب امتياز: بنياد حفظ آثار و نشر ارزش هاي دفاع مقـدس و مجموعـه علمـي فرهنگـي راويان نور بسيج دانشجويي 📚تهيه و تنظيم: حسن رسولي، پژمان پورجباري و محمد جانيپور ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.