ایزو ۱۴۰۰۱ و ارزیابی میزان تعهد مدیران به محیط زیست
✍ محسن پرهیزگار ۲۷ آبان ۱۴۰۳
تقریبا اکثر صاحبان صنایع در خوزستان به دنبال کسب تاییدیه استانداردهای جهانی ایزو هستند. در بخش ۵ از متن این استاندارد [۱]، مدیران متعهد می شوند که الزامات این استاندارد را در حوزه محیط زیست رعایت نمایند و با این فرض، گواهینامه استاندارد را دریافت می کنند اما همینکه فصل پاییز از راه می رسد، طبیعت با همکاری کمیته بحران، سازمان محیط زیست و سازمان هواشناسی، مهر باطلی بر گواهینامه های دریافت شده صنایع به دلیل آلایندگی ها می زند و واقعیت صنعت خوزستان را به رخ مردم می کشد!
آلایندگی های این روزهای خوزستان ناشی از ضعف راهبرد و چشم پوشی ناظران خاموش است که جان مردم و آینده این سرزمین را به خطر انداخته است.
بالاخره استانداری خوزستان و صاحبان صنایع، باید راهبرد خود را در حوزه محیط زیست مشخص نمایند که البته بستگی به سازمانهای ناظر و مطالبه گری مردم عزیز نیز دارد.
متن استاندارد ایزو ۱۸۰۰۱ [۱]: مدیریت ارشد باید در رابطه با سیستم مدیریت محیط زیستی، رهبری و تعهد خود را نشان دهد.
#ایزو#محیط_زیست
هدایت شده از پویش مردمی صدقه سبز
🔗
💥ویژه:
مصاحبه بسیار مهم سرپرست اداره حفاظت محیط زیست بهبهان
عوامل متعددی در آلودگی هوای شهرستان بهبهان نقش دارند.
سرپرست اداره حفاظت محیط زیست بهبهان وجود دستگاههای سنجش برای مشخص شدن سهم صنایع در آلودگی هوا ضروريست
🔹به گزارش روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان، عاليه چنگیزی سرپرست اداره حفاظت محیط زیست بهبهان در خصوص علت افزایش آلودگی هوا شهرستان بهبهان گفت، در شرايط استمرار آلودگي هوا در فصل پاييز و قبل از آن، وجود شرايط ايجاد آلودگي در شهرستان بهبهان داراي دلايلي نظير تغییر الگوی دمایی و فصل پاییز، وجود صنایع و کارخانه های مختلف در حوزه شهرستان بهبهان ، وزش باد و انتقال آلاینده های صنایع بهرهبرداری نفت وگاز و پالایشگاه ها و کارخانه های دیگر مناطق و شهرستان های همجوار به محدوده بهبهان و همچنین آتش زدن مزارع کشاورزی برای آماده سازی کشت بعد و شرایط توپوگرافی بهبهان و قرار گرفتن در کوهپایه زاگرس است همه این موارد در این فصل باعث ایجاد آلودگی شدید در منطقه شده است.
🔹وی افزود، در کنار هم قرار گرفتن عواملی همچون فعاليت مجموعه هاي بهره برداری نفت-گاز، كارخانهها و صنايعی كه ايجاد آلودگی هوا در محدوده و حوزه شهرستان می نمايند، در کنار آتش زدن مزارع و غبارهای محلی و آورده شده توسط باد غالب به سوی اين محدوده، در اثر فرآيند تجمعی يا هم بيشي و تركيب عوامل عنوان شده فوق، موجب آلودگي هواي شهرستان بهبهان گرديده كه كاهش محسوس دما در فصل پاييز اين شرايط را تداوم بخشيده و موجب افزايش شاخص كيفيت هوا و آلودگی هوای شهرستان بهبهان شده است.
🔹او در خصوص اعلام سهم هر صنعت در آلودگی هوای شهر بهبهان نیازمند مطالعات پایش کیفی هوای هستیم و افزایش دستگاههای سنجش آلودگی هوا و استقرار آنها در درون محدوده این مجموعهها صنعتی میباشد که تعدادی از صنایع این شهرستان علیرغم پیگیریهای صورت گرفته از سوی اداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان هنوز دستگاه کنترل کیفیت هوا و همچنین دوربین مدار بسته رو به مشعل مجموعه خود را نصب ننموده اند.
🔹سرپرست اداره حفاظت محیط زیست بهبهان ادامه داد: اداره حفاظت محیط زیست شهرستان در راستای وظایف ذاتی خود برای پایش های محیط زیست به جد پیگیر بوده و در راستای سلامتی مردم گام بر خواهد داشت.
بهبهانما|| دارای مجوز ۷۶۶۶۰ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی 🔻
t.me/behbahanema
هدایت شده از محسن صباغی
ماجرای عجیب رئیس سازمان خصوصی سازی
🔸️خانم #زهره_عالیپور که در ماجرای واگذاری هفت تپه و پالایشگاه کرمانشاه به اتهام اخلال عمده در نظام اقتصادی از گرفتن پست های کلیدی منع شده بود شهریور امسال توسط عبدالناصر همتی به سرپرستی سازمان خصوصی سازی کشور منصوب شد.
🔹️سازمان خ.ص پس از منصوب شدن خانم عالیپور به طرز عجیبی مجددا به همان ۲ پرونده ورود پیدا کرده
نیشکر #هفت_تپه و #پالایشگاه_کرمانشاه!
اینبار با همکاری سازمان حسابرسی گزارشی چهل و چند صفحه ای از زیان ده بودن نیشکر هفت تپه آماده شده که از جمع بندی نهایی بوی #واگذاری مجدد به مشام میرسه!
🔸️در طرف دیگر پس از بررسی های کارشناسی در پرونده پالایشگاه کرمانشاه معاون حقوقی سازمان خ.ص شهریورماه نامه #ابطال_واگذاری این شرکت را به هیئت داوری ارسال میکند اما در اتفاقی عجیب فورا توسط خ عالیپور برکنار میشود!
و تا امروز تکلیف ابطال واگذاری پالایشگاه کرمانشاه هنوز مشخص نیست...
🔹️چند پرسش از نهادهای نظارتی
۱- با توجه به اتهام خانم زهره عالیپور و دستور صریح قاضی پرونده، ایشان چگونه سرپرست سازمان خ.ص شده؟
۲- دلیل جلوگیری وی از ابطال واگذاری پالایشگاه کرمانشاه چیست؟
۳- نقش ایشان در واگذاری هفت تپه و پالایشگاه.ک چه بوده که وی اینچنین پیگیر این دو شرکت است؟
✍️#محسن_صباغی | عضو کانال شوید👇
@mohsensabaghi
هدایت شده از فریاد خوزستان
🔴 بیانیه انصرافِ دسته جمعی بانوان نخبه قرآنی استان خوزستان از حضور در فینال بزرگترین و معتبرترین مسابقات قرآنی اوقاف کشور
"بسم الله الرحمن الرحیم"
🔹اینجانبان جمعی از خواهران فعال در عرصه قرآنی از شهرهای مختلف استان خوزستان که با تأکید رهبر معظم انقلاب، عمر و انرژی خود را در این عرصه مصروف داشته و بدون کمترین امکانات مادی و بدون حمایت های معنوی دستگاه های مسئول در این حوزه، سالها فعالیت تخصصی و پژوهشی داشته و هزاران نفر را بدون هیچ چشم داشتی، تحت آموزش های تخصصی حفظ، قرائت و تفسیر خود قرار داده ایم و در مسابقات مختلف در رده های شهرستانی، استان، کشوری و بین المللی مقامات متعددی را نیز کسب نموده ایم، در اعتراض به عدم توجه مسئولان اوقاف استان خوزستان و عدم انجام وظایف قانونی خود در قبال جامعه قرآنی و نخبگان این عرصه و کوتاهی عجیب در بحث اجرای کامل مسابقات شهرستانی و استانی و کشوری، انصراف خود را از ادامه مسابقات فینال بزرگترین و معتبرترین مسابقات قرآنی اوقاف کشور اعلام می داریم.
🔸بی توجهی مسئولان اوقاف خوزستان در حالی است که رهبر معظم انقلاب در دیدار با بانوان فعال قرآنی فرمودند: «من از همهی خانمهای محترم، بانوان گرامی که در بخشهای مختلف کشور در کار قرآنی فعالند، صمیمانه تشکر میکنم. و حضور شماها در عرصهی کار قرآنی، به جامعهی زن کشور الهام خواهد داد و زنان کشور ما - یعنی نیمی از جمعیت - را انشاءالله به قرآن متمایل خواهد کرد. و اگر زنها با قرآن مأنوس بشوند، بسیاری از مشکلات جامعه حل خواهد شد؛ چون انسانهای نسل بعد در دامن زن پرورش پیدا میکند و زنِ آشنای با قرآن و مأنوس با قرآن و متفاهم با مفاهیم قرآن، خیلی میتواند در تربیت فرزند تأثیراتی داشته باشد و امیدواریم انشاءالله به برکت این حرکت عظیم شماها، فردای جامعهی ما بمراتب از امروز قرآنیتر باشد.»
🔹با وجود تأکیدات مکرر رهبر انقلاب در بحث توجه به فعالیت های قرآنی و حمایت از نخبگان این عرصه علی الخصوص بانوان فعال و نخبه قرآنی اما مسئولان اوقاف نه به وظایف قانونی خود در این حوزه عمل کرده اند نه هم به وعده هایی که تاکنون اعلام نموده اند و ما شاهد عدمتوجه مادی و معنوی مسئولین اوقاف استان خوزستان نسبت به نخبگانقرآنی هستیم.
🔸براستی چرا استانی که دارای منابع غنی است و اوقاف استان سال گذشته بیش از 100 میلیارد تومان درآمد داشته و اعتبارات ویژه ای برای قرآن روی کاغذ در نظر گرفته اند اما نخبگان قرآنی آن برای مراحل مختلف مسابقات اعم از شهرستانی، استانی و کشوری باید دغدغه ایاب و ذهاب را داشته باشند و برخی بخاطر عدم تأمین ایاب و ذهاب نیز از مسابقات جا بمانند؟
🔹چرا بانوان نخبه قرآنی که چهار مرحله سخت و نفس گیر مسابقات اوقاف را پشت سر گذاشته اند و در مراحل مختلف نیز مقامات مختلفی را کسب نموده اند، نباید مورد تجلیل و تقدیر حداقلی قرار بگیرند و کوچکترین مراسم و اختتامیه ای در پایان هر مرحله مسابقه برای آنان در نظر گرفته نشود؟
🔸چرا دستگاه های مسئول امور قرآنی به ویژه اوقاف خوزستان نباید دغدغه برگزاری دوره ها و کارگاه های آموزشی برای نخبگان قرآنی استان داشته باشد و دو هفته قبل از اعزام به مسابقات کشوری عوض تمرین و آمادگی جهت مسابقات باید دغدغه ایاب و ذهاب مسابقات را داشته باشند؟
🔹چرا استان خوزستان و اوقاف این استان با 100 میلیارد درآمد سالانه و با بودجه های کلان از پس یک اختتامیه استانی جهت تجلیل از نخبگان خود بر نمی آید و مانند مابقی استان ها کارگاه های آمادگی مسابقات برای برگزیدگان برگزار نمی گردد؟
🔸ما جمعی از بانوان فعال قرآنی استان خوزستان و متسابقین برنامه های شهری، استانی، کشوری و بین المللی، مراتب اعتراض خود را چندین بار به سمع و بصر مسئولین رساندیم اما شاهد هیچگونه توجه و پیگیری نبودیم و لذا در همین راستا انصراف دسته جمعی خود را از مرحله کشوری مسابقات اوقاف تا پیگیری و رفع موانع اعلام می داریم.
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته
🔻اسامی:
سنا منبوهی فینالیست رشته ترتیل
عذرا صبری نژاد فینالیست رشته ترتیل
زهرا لویمی فینالیست رشته ترتیل
فائزه جلالی فینالیست رشته حفظ کل قرآن
سیده یاسمین پیرا فینالیست رشته حفظ ۲۰ جز قران
زینب خزعلی زاده فینالیست رشته قرائت تحقیق
لیلا دورقی احمدی فینالیست رشته قرائت تحقیق
عصمت پیرمرادی فینالیست رشته دعاخوانی
🔴 آخرین اخبار فوری و مسائل مهم خوزستان را از کانال #فریاد_خوزستان دریافت کنید: 👇👇
http://eitaa.com/joinchat/1933312000Cd6b376f134
شش ماه مانده تا بازنشستگی
✍ محسن پرهیزگار ۳۰ آبان ۱۴۰۳
✅بیست سال تلاش به همراه فساد اقتصادی!
در یکی از پتروشیمی کشور عزیزمان، کارمندی سالیان سال مشغول تلاش و فعالیت بود اما همزمان دچار فساد شدید اقتصادی بود، گزارشات مختلف به ناظرین ساکت😡 نیز افاقه نکرده بود و کارمند بد فعل، همچنان به فعالیتهای اقتصادی😡 خود ادامه می داد، تا اینکه یک مدیر عامل شجاع از راه رسید و اسناد مربوطه را بررسی و تصمیم نهایی را گرفت. او شش ماه قبل از بازنشستگی، کارمند مفسد را از کار بیکار و ۲ ماه قبل از بازنشستگی او را به همراه بی آبرویی، اخراج کرد.
ان شاالله سبک جناب مدیرعامل برای همه مدیران کشور، الگو شود و کارکنان مفسد به سزای اعمالشان برسند.
پ.ن: موضوع فوق الذکر کیک نیست، واقعیت دارد و در سال ۱۴۰۳ در یکی از پتروشیمی های جنوب کشور، اتفاق افتاده است. کارمند متخلف نیز بدلیل شدت فشار اطرافیان، به انگلستان مهاجرت خواهد کرد.
عکس فاطمیه ۱۴۰۳.jpg
142.1K
مراسم عزاداری ایام فاطمیه
سخنران: حجت الاسلام دکتر محسن خاکی
مداح: کربلایی اسماعیل شریف پور
همراه با قرائت حدیث شریف کساء
آدرس: گلستان خیابان فروردین خیابان وحید مجتمع پارسا، منزل پرهیزگار
زمان: ۷ الی ۹ آذر ۱۴۰۳، ساعت ۱۹:۰۰
مجلس بصورت زنانه و مردانه است.
در حاشیه نمایشگاه بین المللی کشاورزی در اهواز
✍ محسن پرهیزگار ۳ آذر ۱۴۰۳
دیشب فرصتی دست داد تا از نمایشگاه ماشین آلات کشاورزی در نمایشگاه بین المللی اهواز، بازدید کنم.
در بین همه ماشین آلات کشاورزی، وجود پهپادهای سمپاش، جلوه خاصی به نمایشگاه، داده بود.
وجود شرکت های دانش بنیان ایرانی در بین ارایه کنندگان پهپاد سمپاش، برای بنده بسیار انرژی بخش بود.
برای همه صنعتگران کشورم، آرزوی موفقیت می کنم.
هدایت شده از پتروهمکار
با سلام و احترام خدمتِ تمامی استادان، پیشکسوتان و همراهانِ صنعت پتروشیمی ایران؛
*با نام و یاد خدای مهربان و پروردگار مدد رسانم*
نوشتهای از محمد کرمانی کارشناس رسمی پتروشیمی
kermanitaher70@gmail.com
دیدار آقای دکتر عارف معاون اولِ محترم و بزرگوارِ رئیسجمهوری با معاون محترم وزیر و ارشدترین مدیران عامل هُلدینگها، شرکتها و انجمن کارفرمایی پتروشیمی ایران رُخدادی میمون و مبارک و قطعاً دارای اثرات عملی و کاربستهای اجرایی در این صنعت خواهد بود.
برای خودم به عنوان کارشناسی رسمی در صنعت پتروشیمی، اطلاعات دقیق، تحلیل عمیق و آسیب شناسی توام با ارائه راه حل از سوی معاونِ محترمِ اول ریاست جمهوری امیدبخش و این درجه از تسلط ایشان بر صنعت پتروشیمی ایران حیرت آور بود.
اهم سخنان ایشان را موارد زیر یافتم که به ادبیات خودم نقل مینمایم:
الف. صنعت پتروشیمی ایران پیشرانِ صنعتی و امتیازِ اقتصاد ملی برای کشور ماست.
ب. مزیتِ برجستهی پتروشیمی نیروی حرفهای و دانش بنیان آن است، اما ما نیازمندِ تربیتِ حداقل ۱۰۰ نفر دیپلماتهای صنعتی، دارای قدرتِ مذاکرات تجاری بینالمللی هستیم.
ج. صادراتِ صنعت پتروشیمی با تقویت دیپلماسی تجاری و ارتقای قدرتِ چانه زنی ملی در صنعت پتروشیمی ایران بیش از پیش فعال و جهش داشته باشد.
د. تمرکز بر جذبِ سرمایهگذاری خارجی و توسعهی پتروشیمیها از آورده ارزی خود هُلدینگها، دو راهبرد و ضرورتِ اجتناب ناپذیرند که بایستی توأمان دنبال شود.
هـ. به کارگیری توانمندیهای هوش مصنوعی در تحقیق و توسعه و ارتقای جایگاه پژوهش و فناوری در صنعت پتروشیمی ایران که به زبان کارشناسی یعنی به جایی برسیم که ۳ تا ۳۰ درصد درآمد اقتصادی شرکتهای ما از بخش توسعهی محصول از مسیرِ همکاری با پتروشیمی پژوهش و فناوریNPC-RT تعریف و تامین شود.
**و. اما مهمترین بخش فرمایشاتِ آقای دکتر عارف که در مطبوعات نیز به عنوان تیتر اول برجسته شده بود، جملهی زیر است:*
*
« *هیچ راهی جز رسیدن به جایگاه اول صادرات محصولات پتروشیمی در منطقه وجود ندارد* ».*
حقیقتاً این جمله را باید قاب طلا گرفت و بر سردر هر پتروشیمی نصب کرد.
اما تحقق آن الزاماتی دارد که اگر این جمله را به عنوانِ خط و مَشی دولت مرکزی برای کل صنعت پترو پالایش گاز و نفت ایران تلقی کنیم، توجه به چند نکتهی اساسی لازم است:
۱. به قولِ جمله معروف منتسب به آقای انیشتین: مسائل در سطح فکری که به وجود آمدهاند، حل نمیشوند. ۱۱۷ سال هژمونی خام فروشی نفتِ خام در تمامی دولتهای پس از انقلاب هم بر صنعتِ پتروپالایش گاز و نفت سیطره افکنده است، اگر به این نتیجه رسیدهایم که هیچ راهی جز رسیدن به جایگاه اول صادرات محصولات پتروشیمی وجود ندارد، پس باید با یک شیفت پارادایمی از افتخار به بشکههای نفت خام صادراتی به افتخار به تناژ و میلیارد دلار حاصل از صادرات محصولاتِ پتروپالایشگاهی برگردیم.
۲. موضوع دومِ بنیادی، خودِ نام وزارت نفت است. آقای وایت کنشتاین، فیلسوفِ شهیرِ علمِ هِرمنوتیک جملهی معروفی دارد و میگوید: هر کلمه یک کتاب است. یعنی بار معنایی کلمات را به رُخِ ما میکشد.
پس ما اگر به دنبال تغییرِ شیفتِ پارادایمی مطابق بند یکِ این نوشتار هستیم لزاماً میبایست از وزارت نفت هم به وزارتِ پتروپالایش گاز و نفت ایران تغییر نام بدهیم تا با فهمِ نوینی صنعت پتروپالایش گاز و نفت را پس از ۱۱۷ سال به تعبیری نو و به تفسیری جدید معنا کنیم.
۳. از این دو مسئله زیرساختی، زیربنایی و در حقیقت تغییرِ انگارههای ذهنی نسبت به صنعت پتروپالایش گاز و نفت ایران که بگذریم، کارهای میدانیتری هم داریم. نخست اینکه الان وضعیت عربستان سعودی به عنوان بزرگترین کشور صادر کنندهی محصولات پتروشیمی در غرب آسیا را ببینیم و آنگاه ببینیم وقتی میگوییم: کسبِ رتبهی نخست در منطقه اجتناب ناپذیر است، از چه چیزی سخن میگوییم و به صورت کمی و عددی با چه شاخصی مواجه هستیم. مدیریت بدون «تمرکز بر ارقام و اعدادِ واقعیت ـ بنیاد» غیر ممکن است.
۴. چهارمین وظیفه بزرگ ما تکمیل زنجیره بالا دست در هُلدینگهای صنعت پتروشیمی است. یعنی در ۳۰ سال گذشته کم یا بیش تمرکزی بر زنجیره تکمیلی صنعت پتروشیمی داشتهایم، اما امروز مجبوریم باز هم تاکید میکنم مجبوریم به سمتِ زنجیرهی بالا دست صنعت نفت حرکت کنیم. دقیقاً مثل نیروگاههای سیکل ترکیبی پتروپالایشگاههای سیکل ترکیبی تولید کنیم. کاری که جهان توسعه یافته از مسیر آن به سودآوری ۱۱ تا ۱۵ برابری حاصل از فروش محصولات پتروشیمی و پتروپالایشگاهی، در مقابل سود حاصل از فروش نفت خام رسیده است.
بهترین مصداق آن شرکت دولتی نفت نروژ، استت اویل، است و بیشترین شباهت را به لحاظ ساختاری و زمینهای و فرایندی به شرکت ملی نفت ایران دارد.
هدایت شده از پتروهمکار
۵. کمترین کاری که میتوانیم انجام دهیم، اساسنامه شرکت ملی صنایع پتروشیمی که تدوین شده و تصویب آن در سه دولت مانده است به سرانجام برساند و ابلاغ نماییم.
۷. موضوع توجه به دانش فنی و ساخت داخل و طراحی داخل هم موضوعی حیاتی است. امروز شرکت نفت نروژ استت اُیل در مجموع در ۲۶ کشور جهان زنجیره از حفاری تا صنایع تکمیلی پتروشیمی را در دستور کار دارد در حالی که فقط ۲۲ هزار پرسنل دارد و شرکت ملی نفت ایران و سه شرکت اصلی ا شرکتهای تابعه در مجموع بیش از ۲۰۰ هزار نفر پرسنل صنعت نفت را داریم.
باز هم تاکید میکنم مسائل در سطح فکری که به وجود آمدهاند قابل حل نیستند. بیا تا طرحی نو در اندازیم.
۷. به قول حضرت شیخ اجل سعدی شیراز: به دریا در، منافع بیشمار است/ اگر خواهی سلامت برکنار است.
برای رسیدن به مقام اول صادرات و ارزآوری پتروشیمیایی و پترو پالایشگاهی ابتدا باید از منطقهی امن خود خارج شویم تا بتوانیم وارد منطقهی موفقیت خود بعنوان صادر کنندهی اول محصولات پتروشیمی در منطقه نائل آییم. حُسنِ خطاب این نوشتار را جملهای از مقام معظم رهبری قرار میدهم که در دهههای گذشته بیشترین دغدغه را در زمینهی رهاسازی خام فروشی و ورود به عرصه ارزآوری پتروشیمیایی و پتروپالایشگاهی در مقیاس جهانی میباشد:
*« *صدور نفت خام بلایی بزرگ است که به ضرر پیشرفت کشور تمام شده است. تولید کنندگان محصولات پتروشیمی رزمندگان جنگ اقتصادی با دشمن هستند* .......
*در اقتصادی که متکی به منابع زیرزمینی است، وقتی قرار شد که این ذخیرهی تاریخی را مدام خام فروشی کنیم، به حالت بچه پولداری میمانیم که قدر پول را نمیداند، هرجور دستشان بیاید خرج میکنند.آنجا نه نُخبه شناسایی میشود نه به نُخبه احساس احتیاج میشود و نه نخبه میتواند نقش ایفا کند* .» از بیانات معظم له در سخنرانی ۳۰ مهر ماه ۱۳۹۳ که اینک در صفحه اول چاپِ پنجم کتابِ مبانی تئوری و اصول عملی تجلی
اقتصاد مقاومتی در صنعت پترو پالایش گاز و نفت ایران، تالیف اینجانب و همکاران آمده است.
محمد کرمانی
کارشناس رسمی پتروشیمی
kermanitaher70@gmail.com
هدایت شده از پتروهمکار
⭕ اعضای جدید هیئت مدیره شرکت صنایع پتروشیمی خلیجفارس معرفی شدند
🔻نخستین جلسه هیئتمدیره هلدینگ خلیجفارس پس از برگزاری مجمع سالیانه، برگزار شد و اعضای جدید هیئت مدیره شرکت صنایع پتروشیمی خلیجفارس معرفی شدند.
🔹در نخستین جلسه هیئتمدیره هلدینگ خلیجفارس پس از برگزاری مجمع سالیانه، سعید خوشرو بهعنوان رئیس هیئتمدیره به نمایندگی از صندوقهای بازنشستگی کارکنان نفت و بهزاد شمسی به نمایندگی از شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران، بهعنوان اعضای جدید هیئتمدیره بزرگترین شرکت بورسی کشور معارفه شدند.
🔹همچنین در این جلسه از زحمات بیژن چگنی و حسن تقوی گنجی در مدت تصدی مسئولیت تقدیر شد. گفتنی است، ذبیحالله نعیمی، حسین قربانزاده و علی عسکری در ترکیب هیئتمدیره هلدینگ خلیجفارس باقی ماندند.
✅ پتروهمکار
🔹 تلگرام
t.me/PetroHamkar
🔹ایتا
https://eitaa.com/petrohamkar
🔹 واتساپ
https://chat.whatsapp.com/LcrlXsxrlZy7Wog0ZZd9z7