eitaa logo
شهید محمد منتظری نیوان نار
129 دنبال‌کننده
43.8هزار عکس
26.4هزار ویدیو
1.7هزار فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
📍سخنگوی سازمان فضایی ایران اعلام کرد: 🔹سازمان فضایی ایران با استفاده از ماهواره خیام، رودخانه ‎هیرمند را پایش کرده است. 🔹تصاویر ماهواره‌ای نشان میدهد که حکومت افغانستان در برخی نقاط با انحراف مسیر آب و ایجاد بندهای متعدد، مانع رسیدن آب به ایران شده است. 🔹آماده‌ایم داده‌های مربوطه را در اختیار وزارت خارجه قرار دهیم.
❌«بشار اسد» راهی عربستان شد 🔹رئیس‌جمهور سوریه به دعوت رسمی پادشاه عربستان امروز برای شرکت در نشست سران عرب راهی عربستان شد. 🔹نشست سران عرب فردا در حالی برگزار خواهد شد که وزیران خارجه کشورهای عربی اخیرا با بازگشت سوریه به اتحادیه عرب پس از گذشت بیش از یک دهه موافقت کردند.
سربازانِ خمینی عَلَم را زمین نمی‌گُذارَند و این امانت را میسِپارَند به سربازانِ خامنه‌ای مهدی یکتا | سال ۱۴۰۰ حسین یکتا | سال ۱۳۶۰ از ازل ایل و تبارم همه عاشق بودند حاج حسین
🔴فرمانده کل سپاه: سیلی نهایی به آمریکا هنوز مانده است ▫️کسی نمی تواند مانع تجارت دریایی ما شود و اگر چنین اتفاقی رخ دهد یقه آنها را در هر کجای جهان خواهیم گرفت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️این فیلم از فاجعه بی حجابی و بی بند و باری در سیتی سنتر اصفهان و بی تفاوت بودن مسئولینش فقط خبر از یه چیزی ممکنه بده... 🔹اون هم این که به نظرتون مسئولین این مجتمع یه ریگی به کفششون نیست و بی هدف این مکان رو حیاط خلوت برای هرزه ها نکردن؟؟!؟
🔴پس از ۱۲ سال «بشار اسد» وارد جده عربستان شد 🔹رئیس جمهور سوریه دقایقی پیش وارد فرودگاه بین المللی ملک عبدالعزیز شهر جده شد و مورد استقبال مقامات عربستان سعودی قرار گرفت.
🔺پر رویی نجومی!
▪️بدون توقف به سوی پیشرفت و آبادانی کشور؛ دیروز تکمیل کریدور مهم شمال جنوب و امروز سفر به سیستان و بلوچستان برای پروژه راهبردی توسعه سواحل مکران و افتتاح چند پروژه مهم. 💬 مصطفی رضایی
🔺سناتور ⁧ ⁩ در کنگره آمریکا گفت، آمریکا هیچ غلطی نمی‌کند ‏ 🔹اگر پوتین مسیر فعلی در اوکراین را جلو ببرد،حمله چین به تایوان محتمل میشود ‏🔹درآمد نفتی ایران ماه گذشته ۲۰درصد افزایش داشت ‏🔹ایران در تجارت با چین درآمد بیشتری کسب میکند و امریکا در مقابل آن هیچ غلطی نمیکند ‏🔹فرار امریکا از افغانستان رقبا را جسورتر کرد.
❇️ افشاگری قدیری‌ ابیانه عضو ستاد قطعنامه ۵۹۸ در باره حسن روحانی 🔹به‌عنوان کسی که عضو ستاد ۵۹۸ بودم، شهادت می‌دهم که روحانی در ستاد قطعنامه ۵۹۸ اصرار داشت که ایران بخشی از تمامیت ارضی خود را واگذار کند ولی آقای ولایتی، وزیر امور خارجه وقت زیر بار این ننگ نرفت و مقاومت کرد.
🔺جبرائیلی خطاب به رئیسی: ریلِ اقتصاد را عوض نکنید، روزهای تلخی در پیش است
♦️آری! عربستان سعودی که همه‌ی توان مالی و نفوذ سیاسی خود را در تجهیز و حمایت علیه سوریه به کار گرفت، امروز دست از پا درازتر عقب‌نشینی کرد و بعد از گذشت بیش از ۱۰ سال درحالی که سوریه در است، مقامات سعودی از بشار اسد در خاک عربستان استقبال کردند 👈آری! آنکه حامی‌اش بود و عزیز شد و روسفید، و آنکه همه جهان حامی‌اش بود به تاریخ پیوست و حامیانش روسیاه. و این وعده الهی بود که «تعز من تشاء و تذل من تشاء»! .