eitaa logo
نجات | دین، رسانه، زندگی
134 دنبال‌کننده
137 عکس
48 ویدیو
10 فایل
💎 زندگی بهتر با دین و رسانه‌ها 💎 ✍ محمدحسین پیشاهنگ 🏤 پژوهشکده دین و رسانه ✅خلاصه اهداف: https://eitaa.com/Pishahang_Rasaneh/99 🔗 لینک عضویت: https://eitaa.com/joinchat/2175140064C922ae48017 🗨️ @pishahang_admin ☎️09330377539
مشاهده در ایتا
دانلود
واقعا از این نحوه زندگی راضی هستین؟😱 قول میدم مدتیه تو زندگی هدف ندارین🧐 📵اصلا اولین آسیب اعتیاد به موبایل و فضای مجازی، از بین رفتن هدف در زندگیه. البته یکسری هدف فیک جایگزین میشه ... شبیه سلبریتی ها شدن! یکشبه پولدار شدن و ... 😄 .
☝🏻 خیلی دلم میخواست مستقیم برم سر مسئله درمان و راههای جلوگیری یا درمان اعتیاد به موبایل ولی انگار لازمه یه مرور مختصر درباره آسیب های اعتیاد به موبایل داشته باشیم. 🔹راستش دومین گام درمان هم پذیرش بیماری است وگرنه کسی که قبول نداره بیماره هیچ تلاشی هم برای درمان انجام نمیده👇🏻 .
🔆درمان اعتیاد به موبایل 2️⃣ قدم دوم در درمان اعتیاد به موبایل، قبول بیماری است. اینکه قبول داشته باشیم ما و زندگیمون دچار یک بیماری و ناهنجاری شده و باید برای درمان تلاش کنیم. 🔷 شاید بهترین راه برای قبول بیماری، شناخت آسیبهای این نوع رفتار (اعتیاد به موبایل) باشه!👇🏻 🔹 چون طبیعیه وقتی کسی نمی دونه با این اعتیادش به موبایل (شبکه های اجتماعی، بازیهای موبایلی و ...)، چه آسیبی به خودش و خانوادش و حتی جامعه وارد میکنه، قطعا هیچ تلاشی برای درمان نمیکنه. ▶️ @Pishahang_Rasaneh .
📵 آسیب‌ها و عوارض اعتیاد به گوشی تلفن همراه 🔷آسیب‌های اعتیاد به موبایل را به سه گروه کلی تقسیم میکنم: 1️⃣ آسیب‌های جسمی، فیزیکی و اندامی 2️⃣ آسیب‌های ذهنی، روحی و روانی 3️⃣ آسیب‌های ارتباطی، خانوادگی و اجتماعی در ادامه سعی میكنم بعضی از این آسیبها رو در چندین وویس براتون توضیح بدم. 👇🏻 ▶️ @Pishahang_Rasaneh .
🔴 نکته مهم: تأکید کنم من مخالف📵 استفاده از موبایل، گوشی تلفن همراه هوشمند، تبلت و ... نیستم. باید استفاده کنیم ولی درست و بدون آسیب برای این هم باید آموزش ببینیم؛ مثل رانندگی🚙🚕🚗. جای نگرانی هم نیست. من اینجام تا همین رو به شما آموزش بدم. پس برای حفظ سلامتی خودت و خانوادت این کانال و آموزشهای اون رو دنبال کن❗️ ▶️ @Pishahang_Rasaneh .
حالا برای اینکه باور کنید باید برای استفاده از موبایل و درمان اعتیاد خودمون و خانوادمون به موبایل نیاز به آموزش داریم فقط چند تا از آسیب های این اعتیاد کشنده رو براتون میگم.
این فایل رو حتماً گوش بدین👇🏻
📖 شب جمعه، شب میلاد حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام، نائب الزیاره همه شما در حرم حضرت معصومه سلام الله علیها بودیم.
1️⃣ اول بریم سراغ آسیب‌های جسمی اعتیاد به موبایل : 👇🏻‏
🏃🏻‍♂️🧍🏻‍♂️🚶🏻‍♂️👨🏻‍🦯👨🏻‍🦽👇🏻

⛔️ سندرم بینایی یا خستگی چشم دیجیتالی ⛔️ سندروم گردن پیامکی ⛔️ چاقی یا اختلال وزنی ⛔️ درد مچ دست ⛔️ درد انگشت شست ⛔️ سندروم text claw ⛔️ انحنای انگشت کوچک ⛔️ درد آرنج ⛔️ مشکلات فرمی در اندام ⛔️ کاهش کیفیت خواب ⛔️ سردردهای میگرنی ⛔️ افزایش امکان ابتلا به سرطان ⛔️ افزایش ابتلا به آنفولانزا ⛔️ ناباروری مردانه ⛔️ مسمومیت گوارشی ⛔️ عفونت های خونی ⛔️ پیدایش توده ها و دملهای چرکین در داخل بدن 🔷 میدونم باورش سخته ولی دقت کنین: 1️⃣ اولا این عوارض ممکنه برای همه نباشه، به درجه و شدت اعتیاد به موبایل و همچنین مقاومت بدن شخص بستگی داره. (بچه ها بیش از همه در معرض خطر هستند‼️) 2️⃣دوماً همه این عوارض همین فردا سراغ آدم نمیاد؛بعضی زودتر و بعضی دیرتر ولی متأسفانه میاد. 3️⃣سوماً این عوارض برای کسی هست که به درجه ای از اعتیاد به موبایل گرفتار شده، نه هر کسی که از موبایل استفاده میکنه😉 (البته استفاده از موبایل اصولی داره) ✅ حالا خبر خوب اینه که هم راه ترک اعتیاد به موبایل رو براتون میگم، هم روشهای پیشگیری از ابتلا به این عوارض برای اینکه مطالب رو از دست ندی، عضویت در کانال رو بزن ▶️ @Pishahang_Rasaneh .
اجمالا با شش راه کاهش وابستگی با موبایل آشنا بشیم👇🏻
📵 شش راهکار برای کاهش وابستگی به موبایل: 1️⃣ قفل گوشی را پیچیده کنید! 2️⃣ اعلان‌های هشدار را خاموش کنید! 3️⃣ هنگام استفاده آلارم بگذارید! 4️⃣ موبایل را از خودتان دور نگه دارید! 5️⃣ از نرم افزارهای محدود کننده استفاده کنید! 6️⃣ از مشاوره و روان درمانی استفاده کنید! 🔰برای فراگیری کامل روشهای کاهش وابستگی به موبایل، کانال رسانه و زندگی را دنبال کنید! ▶️ @Pishahang_Rasaneh .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✅ قول داده بودم برخی از عوارض جسمی اعتیاد به موبایل رو براتون باز کنم و روشهای پیشگیری رو هم براتون بگم ... الوعده وفا👇🏻
نجات | دین، رسانه، زندگی
📵 آسیب‌ها و عوارض اعتیاد به گوشی تلفن همراه 🔷آسیب‌های اعتیاد به موبایل را به سه گروه کلی تقسیم میکن
ولی قبلش بگم من تا الان فقط از عوارض جسمانی و فیزیکی اعتياد به‌ گوشی تلفن همراه گفتم. در حالیکه هنوز عوارض روحی، روانی، ذهنی، خانوادگی و اجتماعی باقی مونده و نگفتم. فقط جهت یادآوری👆🏻
امروز میلاد آقا اباعبدالله دلم رفت کربلا. دلتون بخواد، دو هفته پیش کربلا بودم و از دیشب حسابی دلتنگ❤️ حرم آقا شدم. دوباره بین الحرمین قسمت همه ما، از چشم برادر، تو برادر را ببینی الهی آمین🤲🏻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همه، فقط برای حسین 🇮🇷 🇧🇭🇧🇷🇦🇷🇧🇴🇨🇦🇧🇬🇨🇳🇭🇺🇯🇴🇰🇮🇮🇶🇯🇵🇹🇯🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🇺🇦🇺🇬🇸🇾🇹🇨🇹🇬🇰🇳🇿🇦🇸🇬🇸🇱🇸🇴🇸🇭🇸🇪🇹🇱🇹🇷🇰🇷 ▶️ @Pishahang_Rasaneh .
نجات | دین، رسانه، زندگی
📵 آسیب‌ها و عوارض اعتیاد به گوشی تلفن همراه 🔷آسیب‌های اعتیاد به موبایل را به سه گروه کلی تقسیم میکن
من تا الان فهرستی از عوارض جسمانی و فیزیکی اعتياد به‌ گوشی تلفن همراه رو براتون گفتم. در حالیکه هنوز عوارض روحی، روانی، ذهنی، خانوادگی و اجتماعی باقی مونده و نگفتم. فقط جهت یادآوری👆🏻
نجات | دین، رسانه، زندگی
1️⃣ اول بریم سراغ آسیب‌های جسمی اعتیاد به موبایل : 👇🏻‏ 🏃🏻‍♂️🧍🏻‍♂️🚶🏻‍♂️👨🏻‍🦯👨🏻‍🦽👇🏻 ⛔️ سندرم بی
✅ قول داده بودم برخی از عوارض جسمی اعتیاد به موبایل رو براتون باز کنم و روشهای پیشگیری رو هم براتون بگم ... الوعده وفا👇🏻
🔷 سندروم گردن پیامکی 🔹این بیماری، گردن درد شدید و انحراف در ستون فقرات ناحیه گردن است که در اثر نگاه گردن طولانی مدت به گوشی تلفن همراه به صورتی که در تصویر آمده، بوجود می‌آید. 🔹سندروم text neck در نتیجه فشار زیاد به ستون فقرات ایجاد می شود. افرادی که سر را پایین می اندازند تا آخرین پست ها و پیام ها را بخوانند، به این نوع سندروم دچار می‌شوند. 🔹طولانی نشستن و استفاده از گوشی هوشمند باعث افزایش درد گردن می‌شود. زیرا شما تمام روز کاری نکرده‌اید جز اینکه روی مبل بنشینید و احتمالاً در اینستاگرام پرسه بزنید، بنابراین جای تعجب نیست که عضلات و مهره‌های گردن شما آسیب ببیند. ▶️ @Pishahang_Rasaneh .
📵 مهمترین آسیب در این سندروم، تغییر حالت وضعیت مهره‌های گردن و افتادگی گردن به سمت جلوست. ▶️ @Pishahang_Rasaneh .
👆🏻 این تصویر دقیقا وضعیت اسفباری که بوجود اومده رو نشون میده - عکس‌ها رو با هم مقایسه کنید! واقعا کی دلش میخواد خودش یا عزیز دلبندش این شکلی بشه؟😧 ▶️ @Pishahang_Rasaneh .
🚶🏻‍♂️کسی که دچار این عارضه میشه، دیگه نمیتونه درست بایسته و برای همیشه یک حالت نیمه قوز پیدا میکنه😱 ▶️ @Pishahang_Rasaneh .
🔷 با تنها ۱۵ درجه خم شدن به سمت جلو : 🔹 چیزی معادل ۱۲ کیلوگرم فشار به ستون فقرات گردنی و ماهیچه هایی که از آنها محافظت می کنند وارد می آید. ⚠️ هرچقدر میزان خم شدن به جلو افزایش پیدا کند متعاقب آن این فشار نیز بیشتر و می توانند منجر به درد و کشیدگی های عضلانی هم بشوند. 🔷 در صورتی که سر با زاویه ۴۵ درجه خم شده باشد: 🔹 فشاری معادل ۲۳ کیلوگرم به ستون فقرات گردنی و ماهیچه هایی که از آنها محافظت می کنند وارد می آید. 🔷 در صورتی که سر با زاویه ۶۰ درجه خم شده باشد: 🔹 فشاری معادل ۲۷ کیلوگرم به ستون فقرات گردنی و ماهیچه هایی که از آنها محافظت می کنند وارد می آید. ⚠️ شکی نیست که اکنون که در حال خواندن این نوشته هستید نیز اندکی فشار را روی شانه ها و گردن خود احساس می کنید. 👇🏻در ادامه چند توصیه برای پیشگیری از این سندروم میارم👇🏻 ▶️ @Pishahang_Rasaneh .