#استوری_کنید
برای آنانی که امسال بهر دلیل امکان سفر اربعین را ندارند. منطق ما در تحولات، سکوت و تماشاچی بودن نیست. در این مسیر تمدن ساز بی تفاوت نباشیم.
در محله
روستا
شهر
همسایه
همکار
فقیر یا غنی
هرکس میتواند بانی سفر شود.
همه چیز پول نیست.
کارمندی میگفت من بجای همکارم که اربعین نرفته جای او می ایستم تا او برود. با این شرط با مرخصی او موافقت کردند
بانی باشیم
https://eitaa.com/Politicalhistory
🟢 ببین تفاوت ره از کجاست تا به کجا!
🔸 نفاق یعنی باطن بد و نیت بد را به قصد خدعه و فریب مردم مخفی کردن، جو فروختن و گندمنمایی کردن. عکس قضیه چگونه است؟
🔹 عکس قضیه این گونه است که انسانی به کمالاتی از معنویت رسیده باشد که اگر مردم از آن اطلاع پیدا کنند دست و پایش را میبوسند، خاک پایش را بر میدارند. ولی او این کمالات را مخفی میکند و میخواهد این راز بین خودش و خدای خودش باشد. ببین تفاوت ره از کجاست تا به کجا؟!
📗 استاد مطهری، آشنایی با قرآن، ج۷/ص۱۳۴
https://eitaa.com/Politicalhistory
این تصور که اعضای سازمان یک مُشت پیرمرد و پیرزن پشت کیبورد هستند خطاست. سازمان همان سازمان با مبانی التقاطی دهه شصت است. با همان جنایات و شدت...
اما تفاوت در کجاست؟
آنها روش شان را تغییر داده اند.
بدلیل چهره منفور سازمان در بین عموم ایرانیان، با چند لایه پوشش و تغییر جوانان را جذب و بعنوان عمله و نیروی اجرایی استفاده می کنند. پول پاشی و خریدن افراد جدید با شخصیت های غیرسازمانی حربه همیشگی آنهاست.
در وقایع سال گذشته سازمان هم در داخل و هم در خارج با همین چهره ها به میدان آمد. چهره های مشهور که از قبل شهرت داشتند و یا شخصیتهای غیرمعروفی که طی یکسال به چهره تبدیل شدند. سازمان در میدان از همان تاکتیک تکراری چهار دهه گذشته استفاده کرد. تاکتیک خشونت شدید علیه همه!
فقط سیبیلوهای دهه شصت که با تفنگ و تیغ موکت بُری در خیابان های تهران ترور می کردند در سال های اخیر شیو کرده و با ادوات پیشرفته تر آدم می کشند
آوارگی آنان قطعا بر سازمانی دهی شان در داخل اثر دارد.
.
.
#علیرضا_زادبر
https://eitaa.com/Politicalhistory
در آستانه وقایع سال گذشته
باید در تلویزیون برنامه زنده با حضور پدر مهسا امینی برگزار شود
با این پرسش که چرا ابتدا در دیدار بازپرس وقتی هنوز دخترتان روی تخت بیمارستان بود:
گفتید دخترم بیمار بوده است!
سابقه بستری داشته است!
در فلان سال در بیمارستان
عمل شده است.
اما وقتی به رحمت خدا رفت
به بی بی سی گفتید:
دخترم حتی برای سرماخوردگی ساده به درمانگاه نرفته است!!!
چرا؟
هدفتان چه بود؟
https://eitaa.com/Politicalhistory
علیرضا زادبر
حسین آزموده (۱۲۸۵-۱۳۷۷) دادستان ارتش (۱۳۳۲، بعد از کودتای ۲۸ مرداد) کسی که دکتر مصدق را پس از کودت
آیشمن ایران
محمد بلوری
سپهبد حسین آزموده، دادستان نظامی تهران در رژیم گذشته مانند دیگر دژخیمان تاریخ گمان می کرد راز جنایاتش در شکنجه و اعدام بدون محاکمه زندانیان سیاسی و گم و گور کردن آزاداندیشان در پشت دیوارهای بلند سلول ها برای همیشه پنهان خواهد ماند اما در مصاحبه یی تاریخی که من به عنوان خبرنگار روزنامه کیهان در سال ۱۳۳۹ با وزیر دادگستری داشتم چه زود این راز فاش شد و افشای جنایاتش بهت و خشم افکار عمومی را برانگیخت. حدود ۵۰ سال پیش سردبیر روزنامه به من ماموریت داد به دیدن نورالدین الموتی (وزیر دادگستری زمان نخست وزیری دکتر علی امینی) بروم تا عکاس روزنامه از او عکس هایی برای آرشیو بگیرد. من هم به فکر افتادم که با استفاده از فرصت درباره سپهبد حسین آزموده از وزیر بپرسم. آن روزها سپهبد آزموده را مرتبا برای بازجویی به دادگستری احضار می کردند ولی درباره علت این احضارها چیزی بروز نمی دادند و خبرنگاران با سکوت مقامات روبرو می شدند. آن روز ظهر وقتی وارد اتاق وزیر دادگستری شدیم او داشت ناهار می خورد که برای گرفتن عکس دست از ناهارش کشید. گفتم: «آقای وزیر حرفی بزنید تا عکس تان با حالت باشد.» با لبخندی پرسید: «چه بگویم؟» من هم فرصت را مناسب دیدم و گفتم: «مثلادرباره احضار سپهبد آزموده به دادگستری بگویید.» وزیر با شنیدن نام آزموده بدون آنکه متوجه شود که مصاحبه یی را با من آغاز کرده با چهره یی برافروخته گفت: «آزموده را می گویی؟ این مرد بی رحم (آیشمن ایران) است. آدولف آیشمن (سرهنگ اس اس آلمان هیتلری)، میلیون ها یهودی را از سراسر اروپا به اردوگاه [آشویتس] فرستاده و آنها را در اتاق های گاز خفه کرده و سپس در کوره ها سوزانده اند، سپهبد آزموده هم پس از کودتای بیست و هشت مرداد چه جوانانی را پس از آزار و شکنجه به جوخه های اعدام سپرد؟ شبانه به بازداشتگاه لشکر زرهی۲ می رفت و هر شب دسته یی از زندانی های سیاسی را به بهانه یی از دیگر هم بندی هایش جدا می کرد، بعد به دستور او این جوان ها را شبانه با هواپیما به حوالی کویر می بردند و زنده زنده در دریاچه کویر قم می ریختند. بعد خانواده هایشان ما ه ها برای دیدن فرزندانشان از این زندان به آن زندان می رفتند. حرف های وزیر دادگستری چنان هیجان زده ام کرده بود که حتی به شنیده هایم شک می کردم تا اینکه همکار عکاسم در راه اطمینان داد آنچه شنیده ام درست است. در تحریریه با عجله این مطلب را نوشتم و به سردبیرمان دادم و از روزنامه رفتم بی آنکه مطمئن باشم چنین خبری چاپ می شود. چند ساعت بعد هنگامی که از خیابان می گذشتم دیدم ماموران امنیتی به دکه های مطبوعاتی هجوم برده اند و مشغول جمع آوری نسخه های روزنامه کیهان هستند. نگاهم که به روزنامه افتاد دیدم در بالای صفحه با تیتر درشتی از زبان وزیر دادگستری چاپ شده: «سپهبد آزموده آیشمن ایران» روزنامه کیهان توقیف شده بود و آن روز هر چند دقیقه یک بار گوینده رادیو ایران، اعلامیه دولت را می خواند که در آن عنوان شده بود: «روزنامه کیهان به دلیل چاپ یک مطلب خلاف واقع از جانب وزیر دادگستری تا اطلاع ثانوی توقیف می شود و دستور جمع آوری آن نیز از طرف دولت صادر شده است.» انتشار این خبر فضای شهر را ملتهب کرد و روز بعد دانشجویان با چسباندن تصاویری از صفحه اول کیهان روی پلاکاردهایی، تظاهرات گسترده یی در محوطه دانشگاه تهران به راه انداختند. ماموران درهای دانشگاه را بستند و مردم به حمایت از دانشجویان پشت درها اجتماع کردند و به حمایت از دانشجویان شعارهایی دادند. کیهان پس از دو روز توقیف در برابر فشار افکار عمومی اجازه انتشار گرفت.
https://eitaa.com/Politicalhistory
علیرضا زادبر
آیشمن ایران محمد بلوری سپهبد حسین آزموده، دادستان نظامی تهران در رژیم گذشته مانند دیگر دژخیمان تاریخ
در مدارس و دانشگاه های ما برای نسل جدید که از تاریخ بی خبر است #آیشمن_ایران را معرفی کرده اند؟
شبکه منوتو و ایران اینترنشنال بخش بسیار قوی مستندسازی با آرشیوهای تاریخی فراوان دارند. اما....
از اینجا بخوانید:👇
https://eitaa.com/Politicalhistory
حدود ۳ ساعت است
کامل دیدم
وقت داشتید ببینید
https://eitaa.com/Politicalhistory
این دو عکس و خبر در یک روز منتشر شد
۱- با اعلام یک مقام مسئول در سازمان لیگ، مجوز بازی «میلاد سرلک» بازیکن پرسپولیس برای بازی در لیگ برتر طبق نامه نظام وظیفه تا تاریخ یک مهر تمدید شد و او فعلا سرباز نمیشود
۲- سرباز وظیفه «محمد آتش زایی» امروز با سلاح دوربین دار تروریست ها به شهادت رسید
https://eitaa.com/Politicalhistory
20.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یکی از رموز اصلی بقای سنت عزاداری در تاریخ شیعه در کنار حفظ اصالت، بخرج دادن هنر و سادگی اجرا بدون شک اخلاص است. ابزار و فنون اهمیت دارند اما اصالت ندارند.
شکل و شمایل فرع ماجراست.
مقدم بر اصل نیستند.
اصالت با اخلاص گوینده و شنونده است.
و چه لذتی در این لحظات موج می زند.
مانند امیر عباسی کم نداریم
اخلاصشان بر همه چیز تقدم دارد.
.
اگر الگوهای خوب را گرامی بداریم مسیر برای رفتارهای ناصواب مهیا نخواهد بود.
خدا خیرتان دهد آقای عباسی
https://eitaa.com/Politicalhistory