فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا این نسل...؟
چرا این نسل (دهه هشتادی ها) را جلوی دوربین می آورند؟ چرا تمرکز بر روی این نسل است؟ به لجهه و نوع سخن گفتن این دو بازیگر نوجوان دقت کنید. فرنگ بدنیا آمده و اصلا ایران را ندیده اند اما بیشتر از ما که در ایران در حال زندگی هستیم دغدغه وطن دارند!!!!
اینگونه به ماجرا نگاه کنیم:
۱. نسلی در این مملکت انقلاب کرد. پس از قرنها بساط شاه و شاهزاده را جمع کردند. همان متولدین دهه ۲۰ و ۳۰ که با ساواک، تبعید، اعدام، حکومت نظامی مبارزه کردند. بسیاری از آنان به رحمت خدا رفته اند. به آن نسل مفصل باید پرداخت آنها دهه ها مبارزه کردند.
۲. نسلی در این مملکت انقلاب را پس از آغاز جنگ صدام حفظ نمود. غالبا متولدین دهه ۴۰، شهید و جانباز شدند. اما آن نسل ایران و انقلاب را تثبیت کرد.
۳. نسلی باید انقلاب را به آروزها و آرمان ها برساند. مملکت را از این اقتصاد نجات دهد. استقلال را تضمین کند. اجازه بازگشت اجنبی و شاهزاده ندهد.
آن نسل همین متولدین دهه هفتاد و هشتاد هستند. الان باید مشخص باشد که چرا تمرکز بر روی این نسل است. چرا اصرار بر بی هویت سازی این نسل دارند. چرا این نسل را از گذشته شان بی اطلاع نگاه می دارند. چرا این نسل باید به خیابان بیاید!
https://eitaa.com/Politicalhistory
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
داستان رضاخان و انداختن نانوا در تنور
داستان سرایی در قالب تاریخ همیشه جذاب بوده است. اگر داستان سازی تاریخی همراه با "قهرمان سازی" باشد جذابیت آن دو چندان میشود. مردم ما به قهرمان علاقه دارند. داستان های اساطیری ما حول محور یک قهرمان پیش می روند درست شبیه فیلم های سینمایی دهه هفتاد که جمشید هاشم پور قهرمان همیشه موفق سناریوها بود.
حس علاقه به قهرمان در کنار پتانسیل تاریخ که هرکس میتواند یکچیز به آن اضافه می کند. این داستان ها را جعل و اصرار دارند که صحیح است!
.
#علیرضا_زادبر
https://eitaa.com/Politicalhistory
علیرضا زادبر
ساواک اساتید دانشگاه را اخراج نکرد؟ https://eitaa.com/Politicalhistory
ساواک اساتید دانشگاه را اخراج نکرد؟ ۲
https://eitaa.com/Politicalhistory
علیرضا زادبر
ساواک اساتید دانشگاه را اخراج نکرد؟ ۲ https://eitaa.com/Politicalhistory
ساواک اساتید دانشگاه را اخراج نکرد؟ ۳
https://eitaa.com/Politicalhistory
علیرضا زادبر
ساواک اساتید دانشگاه را اخراج نکرد؟ ۳ https://eitaa.com/Politicalhistory
جناب برهانی میخواهد با جمهوری اسلامی مبارزه کند!؟ بفرمایید مبارزه کنید. اما تاریخ را تحریف نکنید. موارد متعدد از اخراج اساتید با دستور ساواک را آوردم. ضمنا استاد کامران نجات اللهی که شما فقط از خیابان به نام او عبور می کنید ۵ دی ۱۳۵۷ در تحصن اساتید دانشگاه با ضرب گلوله کشته شد.
https://eitaa.com/Politicalhistory
6.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
چه تصویری از خودمان به جهان ارائه میکنیم؟
.
ژاپون از گذشته، در بین رجال قاجار و پهلوی یک الگو بود. طرفداران سلطنت و خود محمدرضا پهلوی حرف از ژاپن شدن ایران می زدند. بعد از انقلاب هم سخن از ژاپن اسلامی بود. در مجموع ایرانیان از نظر تاریخی تصویر مثبتی از ژاپن و جامعه ژاپن دارند. یک دلیل آن این است که دولت ژاپن نسبت به ما در تاریخ با وجود قدرت رفتار استعمارطلبانه نداشته است. قبلا درباره مدل توسعه ژاپن بحث کرده ایم. الان قصد تکرار آن را ندارم. این ویدئو را در صفحه یک اروپایی دیدم. مترو توکیو، شلوغی امر طبیعی است. آن هم برای جمعیت ژاپن که چهل میلیون بیشتر از ماست. اما آنان چه تصویری از کشورشان ارائه می کنند و ما چه تصوری از آنان داریم.
مساله من این است: برای چند لحظه تصور کنید این ویدئو از مترو تهران ایستگاه ۱۵ خرداد بود. چه تحلیل هایی پشت آن می آمد!؟ چقدر ایران و ایرانیت زیر سوال می رفت؟ به کجاها کشیده می شد؟ مهمتر آنکه ما چه تصویری از جامعه خودمان به دیگران ارائه میکنیم!؟
گویی قوه عاقله ای وجود ندارد تا تصویر درست و هدفمند از ایران به جهان و حتی خود ایرانیان ارائه شود!
#علیرضا_زادبر
https://eitaa.com/Politicalhistory
May 11
علیرضا زادبر
#کلاس_های_مجازی جلسه نهم https://eitaa.com/Politicalhistory
تاکید و تکرار میکنم این صوت را دنبال کنید. بدرد امروز میخورد.
قدرت شایعه و جنگ روانی در فروپاشی سپاه و حکومت شش ماهه امام حسن مجتبی(ع)... مستند به تاریخ...☝️☝️
#علیرضا_زادبر
بسیاری می پرسند موضع من چیست
مشخص است.
من به مغالعات و دروغهای تاریخی امثال برهانی واکنش نشان میدهم چون تاریخ را براساس میل و نتیجه دلبخواه خود تغییر میدهند.
آن جای خود
این همجای خود
صفر و صدی نگاه نکنیم
https://eitaa.com/Politicalhistory