💢امام زمان ع برتر از عیسی ع می باشد؟💢
طبق روایات اهل بیت ع برتر از بالاتر از همه پیامبران می باشند.
1⃣رسول خدا (ص) خطاب به امير مؤمنان فرمود: «فضلني علي جميع الانبياء و المرسلين و الفضل بعدي لك و للائمة من بعدك»؛
📘عيون اخبار الرضا، ج 1، باب 23، ح 22، ص
262
«خداوند مرا بر همه انبيا و فرستادگان خود برتري داده و آن برتري بعد از من، از آن تو و امامان بعد از توست».
2⃣ از رسول خدا (ص) نقل شده كه فرمود: «واعلمو ان لله عزو جل عبادا ليسو بانبياء يغبطهم الانبياء علي مجالستهم و قربهم من الله»؛
📚مسند احمد، ج 5، ص 343،
«بدانيد كه براي خداوند بندگاني است كه پيامبر نيستند؛ ولي پيامبران به مقام قرب و منزلت شان غبطه مي خورند».
بي ترديد، مصداق اين حديث غير از امامان اهل بیت هيچ كسي نمي تواند باشد؛ چون ساير مردم داراي مقام عصمت نيستند و نمي توانند بر انبيا كه داراي مقام عصمت اند، برتر بوده و مورد غبطه آنان باشد.
3⃣در روايات آمده كه هنگام ظهور مهدي، حضرت عيسي از آسمان فرود مي آيد و مردم از او استقبال مي كنند. عيسي (ع )به مردم مي گويد: «انطلقو الي امامكم فليصل بكم فانه نعم الامام فيصلي بهم امامهم فيصلي عيسي معهم»؛
📘امام مهدي، ص 683،
📙التشريف بالمنن في التعريف بالفتن / / 175 / الباب 188
«هان اي مردم! شما به سوي امام خويش برويد تا او براي شما به عنوان امام نماز بخواند؛ چرا كه او خوب امام و شايسته پيشوايي است». آن گاه مردم با حضرت عيسي پشت سر حضرت مهدي نماز به جا مي آورند. از اين روایت معلوم مي شود كه حضرت مهدي برتر از عيسي است. از این رو، عيسي به امامت آن حضرت نماز مي خواند؛ چه اين كه در روايات ديگر آمده كه حضرت عيسي به مهدي مي گويد: «بعثت وزيرا و لم ابعث اميرا»؛
📔إثبات الهداة بالنصوص و المعجزات / ج5 / 245
شما بنده شايسته و حجت خدایید و من به عنوان وزير شما مبعوث شده ام و نه امير و پيشوا.
از مجموع اين گونه روايات به دست مي آيد كه حضرت مهدي(ع) بر انبيای پيشين حتی اولو العزم آنها و حتی کسانی از آنها که امامت نیز داشتند؛ برتري و فضيلت دارد.لذا عملا عیسی ع به ایشان اقتدا کرده و خود را ماموم و تابع می داند...
@Porseman_channel
🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
🌿🌿🌿🌿🌿
💢حکم شرکت در قرعه کشی پیامکی💢
در تلویزیون مسابقه پیامکی اجرا میشود که در آن برای حمایت مالی از تیم مورد علاقه خود پیامک میزنید و به خاطر حمایت و جمع شدن پول بیشتر، 200 تومان از شما کم میشود. قسمتی از پول را به تیم داده و قسمتی هم برای اپراتور صدا و سیما است. در آخر هم به خاطر این پیامک زدن، قرعه کشی میکنند و به افرادی جایزه میدهند. آیا این کار و جایزه در صورت برنده شدن اشکال شرعی دارد؟ اگر همه پرداخت کنندگان راضی به استفاده از جایزه باشند چطور؟
@Porseman_channel
برخی فقها معتقدند با توجه به اینکه جایزهٔ برندهی قرعهکشی، از مبلغ پرداختی شرکتکنندگانی که برنده نشدهاند پرداخت میشود، این کار حکم قمار را داشته و جایز نیست، مگر آنکه شرکتکنندگان، ابتدا و بدون هیچ پیش شرطی، مبلغ پرداختی را به ملکیت نهاد برگزارکننده درآورند و سپس آن نهاد، جوایز را از مال خود تهیه کند.
در هر حال، با توجه به رضایت شرکتکنندگان، فرد برنده میتواند از جایزه استفاده نماید. ضمن اینکه برخی از فقها این نوع مسابقه را عرفاً از موارد شرطبندی و قمار خارج دانسته و بر آن ایراد شرعی نمیگیرند.
حضرت آیت الله العظمی خامنهای (مد ظله العالی):
اگر اصل پول را از اعضاء به عنوان حق الزحمه و شرط شرکت در مسابقه دریافت کنند و بعد از مالکیت، با مال خود جایزه بدهند مانعی ندارد.
حضرت آیت الله العظمی شبیری زنجانی (مد ظله العالی):
این کار جایز نیست.
حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (مد ظله العالی):
این کار اشکال شرعی دارد؛ هر چند همه راضی باشند.
@Porseman_channel
پرسمان #مشاوره
💢راهکارهای حضور قلب در نماز💢
@Porseman_channel
1- دقت در انجام مقدمات نماز، مانند وضوى با معنویت، انجام مستحباتى چون اذان، اقامه و...
در کتابهاى حدیث آمده است: شخصى از پیامبر(ص) درخواست کرد که راهى به او بنمایاند تا حضور قلب بیشترى در نماز پیدا کند حضرت او را به شاداب گرفتن وضو فرمان دادند. بنابراین وضوى شاداب و با آداب خود در حضور قلب انسان در نماز مؤثر است.
2- گزینش مکان مناسب، دورى ازجاهاى شلوغ و پر سر و صدا و پرهیز از هر آنچه که موجب انحراف توجه از خداوند شود.
3- گزینش وقت مناسب و تا آن جا که ممکن است اول وقت خواندن نماز.
4- تا حد امکان در مسجد و با جماعت نماز خواندن و دعا کردن (به ویژه در جماعاتى که بعد معنوى بیشترى دارد).
5- نماز را با طمأنینه و دقت در مفاهیم و معانى آن خواندن و دعا را با توجه به عظمت خداوند و کوچکی خود به جا آوردن.
6- در نماز در حال ایستاده به مهر نگریستن و در رکوع پایین پا و در تشهّد به دامن خود نظر نمودن.
7- تخلیه دل از حب دنیا و امور دنیوى وآن را مالامال از عشق خدا ساختن. توضیح: ذهن انسان همواره متوجه چیزى است که به آن عشق مىورزد؛ همانند عاشقى که آنى از فکر معشوق خود بیرون نمىرود. این که ما در نمازهایمان همواره به فکر مسائل دیگر هستیم، به خاطر تعلق شدید نفس به دنیا و حب آن است. اما آن که عاشق حق شد، در هر حال و در هر کارى به یاد خدا خواهد بود به طورى که گویى همیشه در نماز است.
8- توجه به این که مبدأ و منتهاى انسان خداوند است وآنچه در این بین است براى امتحان آدمى و ابزارى جهت رشد و کمال اوست.
9- ضبط قوه خیال. توضیح : پرنده لجام گسیخته خیال، چکاوکى است که هر آن بر شاخسارى مىنشیند. ازاینرو همیشه افکار انسان به این طرف وآن طرف متوجه است و قرار و آرامى ندارد؛ اما اگر آدمى با دقت و هوشیارى در کنترل آن بکوشد، پس از چند صباحى رام و مطیع شده و به هر سو که اراده شود متوجه مىگردد. بنابراین انسان باید در نماز ازاول با قاطعیت بنا را بر این بگذارد که تمام توجه خود را به سوى پروردگار معطوف دارد و هر گاه پرنده خیال از چنگ او گریخت، بلافاصله آن رابه همان جهت برگرداند. اگر چندین مرتبه در ایام متوالى چنین کند، کمکم ذهنش عادت خواهد کرد.
10- توجه به عظمت و هیبت پروردگار و فقر و فاقه خود. روشن است اگر آدمى بداند با چه بزرگى روبهرو است و خود در مقابل او هیچ بلکه عین احتیاج و فقر و فاقه است، با تمام وجود و ذهن و اندیشه خاضع خواهد گردید.
@Porseman_channel
باسلام
دوستان همراه مستحضر باشند..
👇👇👇👇👇
درصددیم مسابقه ای در گروه راه اندازی نماییم و برای کسانی که پاسخ صحیح به سوال مطرح شده بدهند؛ جایزه ای تقدیم نماییم...
لطفا دوستانی که در این باب تجربه و ایده هایی دارند؛
در خصوصی بنده ؛ پیشنهادات و راهنمایی های خود را بفرمایند🌷🌷
💢پوشاندن انگشتر برای زنان💢
آیا انگشتر برای خانم ها مصداق زینت شمرده می شود؟ و باید پوشانده شود؟
@Porseman_channel
نظر مراجع محترم تقلید درباره انگشتر زنان به این شرح است:
حضرت امام خمینی (ره):به دست کردن هرگونه حلقه اى که زینت محسوب مى شود، پوشیدن آن از نامحرم واجب است.
آیت الله بهجت: اگر مهیج و محرک باشد باید بپوشاند و در غیر این صورت احتیاط است.
آیت الله تبریزى: پوشانیدن انگشترى که به طور متعارف زنان به دست مى کنند از نامحرم واجب نیست.
آیت الله خامنه اى: اگر عرفا زینت محسوب مى شود باید از نگاه نامحرم پوشیده باشد اما چنانچه از آنهایى است که چشم گیر نیست و صدق زینت نمى کند اشکال ندارد.
آیت الله سیستانى: انگشتر وحلقه در دست داشتن در مقابل نامحرم چنانچه به هدف خودنمایى در مقابل نامحرم نباشد و نیز تحریک کننده نباشد و از واقع شدن در حرام نیز ایمن باشد اشکالى ندارد.
آیت الله مکارم: اشکالى ندارد.
البته زینتی بودن یا نبودن انگشتر بستگی به تشخیص عرف دارد، اگر عرف محل و زنان متدین اهل محل پوشیدن و به دست کردن چنین انگشتری را زینت می دانند زینت به حساب می آید؛ باید آن را از نا محرم بپوشانند و در غیر این صورت زینت نمی باشد.
@Porseman_channel
💢اطلاعیه مسابقه💢
با سلام
دوستان همراه مستحضر باشند
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
درصددیم بحول و قوه الهی؛به صورت مناسبتی؛با طرح سوال؛در برخی مناسبات، گامی در تشویق و ترویج احکام و معارف دین برداشته و از همراهی دوستان فعال و مشتاق بهره وافری ببریم...
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
سوال در زمان محدودی در گروهها و کانالهای ما در دسترس دوستان قرار میگیرد و در بازه زمانی محدود نیم ساعتی ؛ آماده دریافت گزینه صحیح ؛از طرف دوستان خواهیم بود.
بعد از اتمام زمان مذکور ؛ به قید قید قرعه به 5 نفر از دوستانی که پاسخ صحیح داده اند؛شارژ گوشی همراه؛هدیه داده خواهد شد...
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
زمان و ساعت طرح سوال؛ (یک روز قبل مسابقه) ؛در بالای گروه ضمیمه و سنجاق خواهد شدتاهمه دوستان همراه مطلع شده و در ساعت مشخص شده آنلاین باشند.
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
دقت نمایید
✅برای یافتن پاسخ سوالات ؛ میتوانید از کانال و گروه پرسمان دینی استفاده نمایید چراکه سوالات از مطالب ارسالی به کانال و گروه پرسمان دینی طرح خواهند شد....
از اینکه ما را همراهی وهمیاری میفرمایید؛متشکریم🌷
إِنْ أُريدُ إِلاَّ الْإِصْلاحَ مَا اسْتَطَعْتُ وَ ما تَوْفيقي إِلاَّ بِاللَّهِ عَلَيْهِ تَوَكَّلْتُ وَ إِلَيْهِ أُنيب